LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: CL©

Genre: SM

Dato: 03.01.2019


Orgastisk mindfuck

Fra virkelighedens verden. En on/off veninde jeg kendte et stykke tid, som havde en smule svært ved at afstå fra den daglige selvkontrol.

Mødte min on/off veninde i indkøbscenteret. Hun kiggede mig nysgerrigt i øjnene, og som altid … med et erotisk provokerende blik. "Ja, ja kvinde – du har nyligt læst gazelles vej fra husmor til perfekt slavinde så lad være med at udfordre mig". Jeg sendte hende et lidt afvisende blik. 

På trods af min altid konstante og ubændige lyst til at dumpe hende på mit dørtrin udenfor, har vi altid haft pragtfulde samtaler og fantastisk erotik. Hun er, og vil altid være, en spændende kvinde. Hun har efterhånden fattet, at jeg gerne bruger hende til mental hygiejne, og har altid villigt ladet sig bruge, at indgå – i intense og trængende stunder for begges vedkommende, og hendes blik sendte mig signaler i denne retning. 

Det korte af det lange i indkøbscenteret … hun endte i min sofa kl. 3 i går eftermiddags til kaffe og spændende samtaler, bredt favnende. Vi snakkede blandt andet om hvad der gik galt mellem os og et specielt spændende emne for hende var: Hun havde set mig i et nyt lys og formået at finde ud af, hvorfor hun var en on/off – ved at læse hvem jeg var/er. 

Jeg havde ladet hende læse gazelles sider om en husmor der forlod et overfladisk, banalt, sex forbrugende ægteskab – uden nogen form for formodede eller bevidste bdsm præference … til at ende som den fuldendte slavinde og et 100 % match til mine præferencer. 

Hun forstod bedre hvorfor jeg så ofte sendte hende på off. Hun var også nysgerrig om hvorfor jeg egentligt aldrig havde sat hende i samme situationer som gazelle. 
Hvortil jeg tørt replicerede: "Det har jeg også forsøgsmæssigt gentagne gange, men du har altid været obstruktiv, du har krævet, du har forsøgt at styre de gange jeg faktisk skabte indgangen for dig – og ikke mindst…" 
"Som eventuel ny har du skullet have så mange forsikringer at det svarer til jeg giver dig en is – og du skal have forklaret 100 gange hvad isen er lavet af, før du tør tage den første bid.". 
"Jeg har sg' aldrig haft til hensigt at "forgifte" dig, så spis isen og hold kæft – eller drop den" … "Er det forståeligt at jeg mister lysten hver gang til at give dig en is?". Jeg kan eller skal ikke styres. 
Jow – den kunne hun godt se. 

Vi kommer ind på emner som erotisk Dominans, frigjorthed og klædelig rødmen. Hun "provokerer" med sine øjne og jeg siger til et emne i samtalen: "Jeg kan sagtens få dig til at rødme, men det er ikke klogt lige nu – du ved hvor vi står". Jeg kan sagtens retur-provokere og jeg ved udmærket hvad hun har lyst til og gang i. Nu skal hun have et MF der chokerer hende, så kan hun lære det – kan hun. 

Bevidst kører jeg hende ind i billedet af en slavinde – billeder som i nogenlunde men overfladisk grad matcher den kvinde hun er i det daglige. En betydende detalje jeg ved hun har læst i gazelles beretninger som jeg ikke vil afsløre før slutningen gav mig en mental ultimativt nydelse, som den jeg er.

Jeg kan se at hun bliver mere og mere stille … hun lytter. Så kommer "bomben" da jeg har hendes fulde opmærksomhed - da jeg kan se at min "hypnotiske" stemme og mentale forførelse har sin virkning:
"Smid tøjet og kom herover – så skal jeg give dig en bragende orgasme". Hun nærmest hopper lidt chokeret i sofaen og en smule stammende (samtidig med en fantastisk blussen i kinderne) udbryder: "Ja, men. Men hvad med den efterfølgende konsekvens?". Hun vil kort og godt vide om det så også betyder fast parforhold bagefter.

"Nej – det er øjeblikkets inspiration og lyst som jeg finder indbydende at dele, og intet andet". Hun ved godt at den ikke er til diskussion – og jeg kan se på hende … vil hun have den nydelse, må hun hellere holde mund.
Hun lægger tøjet, går ud at vaske sig og kommer ind i stuen mens hun fikserer blikket på mit lem. Hun får den ikke har jeg besluttet, men jeg signalerer den er et lokkemiddel.
Jeg skal ikke komme nærmere ind på detaljer – men kvinder er fascineret af den, da den blandt andet i slap tilstand er samme størrelse som nogens er i erigeret tilstand. Den er hypnotisk (hendes ord en gang: "Du har en lækker pik").
Så jo, den er "slangen" i paradiset, som lokker "Eva" til utugt.
Jeg tager hendes hånd, trækker hende ned i sofaen ved siden af mig og lægger min hånd rundt om hendes skuldre, trækker hende ind til mig og fastholder hende.
Jeg lader mine fingre på den frie hånd vandre op og ned ad hendes krop – det kendte forspil, og lader så pludseligt mine fingre lege med hendes køn. Spjæt og det tapløber ud af hende.
Jeg låser langsomt hendes ben fast med mine egne ved at slynge dem om hendes, så hun ikke kan bevæge sig ret meget. Jeg lader skiftevis mine fingre glide ind i hende for at fange væden, op til kilderen for at kæle den. Ganske langsomt, lidt hårdere lader jeg mine hånd hvile mod hendes køn, kupler håndfladen og presser den fast mod hende. Hun er helt væk og sanser ingen ting. Jeg holder den et kort stykke tid, og lader så fingrene kæle hende igen.
Kæle, slippe, slappe af – samme igen men har hele tiden kontakt med hendes køn. Jeg krummer min langfinger, presser fingerspidsen mod hendes kilder da jeg kan mærke at hun er tæt på orgasmen.
Presser fingerspidsen en smule hårdt mod kilderen og lader den så glide ned mellem kønslæberne - ned og ind i kønsåbningen samtidigt med at jeg nu holder roden af fingeren hårdt presset mod kilderen.
Der fastholder jeg fingeren, spænder mine ben og arme så hun er hjælpeløs og under fuldstændig kontrol af min finger.
Jeg bevæger den uendelig lidt samtidig med mit tryk – for at stimulere, og da jeg kan mærke at hun er på grænsen slapper jeg min finger af, ikke meget – den stimulerer "kun" i en let grad. Jeg bliver ved med at gentage denne handling og kan mærke at hun nu er i en total lukket verden, hvor selv jeg har en smule svært ved at mærke hendes bevidsthed.
Hun bliver kørt op til grænsen – en smule tættere på hver gang og da hendes orgasme uden tvivl bliver mere eksplosiv for hver gang … kan jeg køre hende længere og længere op.

Jeg har nydt denne "legen" i meget, meget, lang tid da hun hæst og med næsten uhørlig stemme appellerer:
"Sig til hvis jeg må komme".
Det jubler indeni mig: "SIG TIL HVIS JEG MÅ KOMME … !"
"Du HAR min tilladelse" – og SÅ eksploderer hun simpelthen.
Hun skriger så det gør ondt i ørerne. Hun kaster krop, og underliv op i luften. Står i en bue og hele hendes krops muskulatur er spændt. Hun kaster kroppen fra side til side, og er i en så intens ekstase at jeg får hvad jeg kalder en mentalempatisk følgeorgasme.
Hun skiftevis går i en bue – slapper af – går i orgasme igen, skriger, bølger op og ned fra afsluttet orgasme mod en ny der ruller ind over hende, og det eneste jeg gør, er at holde hende og fastholde min finger presset mod hendes kilder, mellem hendes kønslæber og kønsåbning – uden at bevæge den.
Men et meget fast pres kører hende naturligvis op i skyerne igen når hun selv bevæger kroppen.

Hendes første og de efterfølgende rullende orgasmer varer mange minutter, hvor hun det sidste minut – bare ligger let forsagt, klynkende mens hendes underliv og venusbjerg foretager små hop og kramper hver gang jeg millimeterlet bevæger min finger.
Orgasmerne gled så meget ud i hinanden at jeg vil beskrive det som én lang flerdimensionel orgasme. Godt gået tøs. 

"Sig til hvis jeg må komme"… !
Hun gik i selvsving, ind i et selvbestaltet MF, hvor hun til sidst troede at jeg ikke ville lade hende komme med mindre hun tryglede om det.
"Du kunne sg' da bare være kommet min pige – det var dig selv der holdt dig tilbage. Tak for sidst for alle dine obstruktioner. Husk … jeg er ikke erotisk sadist for ingenting." var mine tanker bagefter da vi sad i sofaen og snakkede – før hun tog hjem.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER