LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: CL©

Genre: SM

Dato: 16.01.2019


Mindgame, kapitel 4
En ny rasteplads, del 2
Har du ikke læste de foregående kapitler, kan du finde dem HER

Fra fiktionens verden:
Basis for denne novelle stammer fra min tid på et bdsm site og blev lagt op som blog, med hensigt at skimte en reaktion på novellen. At jeg kunne have fundet på at udføre indholdet i novellen er en anden sag. Mindgamet er ikke selve novellen. Reaktionen på novellen var.
Jeg havde mit fokus på en bestemt underkastet og ville finde ud af om reaktionen eventuelt kunne signalere et match. Derfor ville den udviste reaktion vise mig den efterfølgende tilgang.
Vi fejrede 5 års jubilæum den 15. marts 2018, og lever sammen 24/7 i Hersker/slavinde forhold. Nærmere betegnet D/s.

Resumé:
Hun søger en Herre, og har sagt ja til at mødes med ham for første gang. Hun bliver hentet på Banegården, ikke af ham, men af hans chauffør, som, uden hendes viden, har fået besked på at køre hende rundt i København og det nordlige Sjælland i 4 timer. Da hun skal tisse, på en rasteplads, får hun imidlertidig håndjern på, og Peter, som chaufføren hedder, hjælper hende af trusserne. Det er grænseoverskridende for hende, men samtidig begynder hun at blive meget tændt på gamet. Men midt i det hele ringer hendes telefon - hendes sikkerhedsline...

Chaufføren dykkede lynhurtigt ned i Lenes taske og fremdrog mobilen. Sagde så Lene kunne nå at reagere: "Sig du ringer tilbage, så løsner jeg dig i mellemtiden". Peter lagde mærke til at det ikke var CL's nummer på displayet.
Lene nikkede taknemmeligt. Peter trykkede på svarknappen og holdt telefonen op mod Lenes øre.
"Hej, det er Lene. Kære, jeg bliver nødt til at ringe til dig om et par minutter. Jeg kan ikke snakke lige nu. Ingen bekymring – jeg skal nok ringe tilbage."
Lene nikkede til Peter som afbrød samtalen. Han havde placeret sig på knæ på sædet foran Lene med underlivet i hendes hovedhøjde. Han satte fra i vognbunden og fandt balancen.
"Læn dig en smule frem Lene, så jeg kan låse dine håndjern op." Lene bøjede sig, Peter greb ned i lommen og fremdrog en lille nøgle i et lidt større nøglebundt. Håndjernene blev låst op – selen blev låst op og Lene strakte sine lemmer lidt, for at få normalfølelsen tilbage når hun skulle ringe.
"Må jeg stå ud af vognen?" spurgte Lene … "Jeg trænger til at strække benene, min krop og arme."
"Ja, naturligvis" … Peter rakte kort armene ud for at, massere hendes håndled. "Tak Peter. Du kan vist blive en god Herre for en eller anden." Peter smilede.

Lene gik væk fra høreafstand og foretog sit opkald. Det varede kun kort, så kom hun tilbage.
Hun 'triumferede' en smule: "Nå, Peter du skulle vist have lettet trykket på 'hovedpinen'? Var det ikke det du var i gang med?" – spørgsmålet hang lidt sjofelt i luften.
"Både og, men det venter."
En ret konsekvent afvisning. Lene blev forvirret … "Jamen…"
"Nej, vi kører videre" var Peters korte svar.
Lene trak på skuldrene, "Ja, hvad pokker ved jeg". "Er det CL's beslutning? Har du snakket med ham?"
"Lene…" Peter rynkede brynene en smule … "CL har helt klare planer og du er trygt overladt i min varetægt, så alle beslutninger er mine indtil du ser CL. Jeg forstår hvis du har problemer med det. Hverken jeg eller CL foretager overgreb, skader dig eller gør dig fortræd – men du skal være velkommen til at ringe til CL."
"Nej Peter – det behøver jeg ikke – jeg er bare nysgerrig, lidt for meget måske. CL har nogle enkle men effektive sikkerheds procedurer, og jeg kan mærke at jeg kan være tryg ved dig."
Hun lagde hovedet på skrå og blinkede lidt med det ene øje.
Peter gav et skævt smil tilbage.
"Så sæt dig ind i taxaen Lene, og denne gang skal du ikke i håndjern."
"Ikke? Jamen okay." sagde Lene bare kort. Hun var ved at finde rytmen.

De kørte nu videre, gav sig ud i en snak om Peters verden og hvor meget han kendte til bdsm. Han kendte da tilsyneladende en del, tænkte Lene, og lod sig rive med af samtalen.
"Hvor længe har du kendt CL?"
"Tilstrækkeligt længe til at jeg ved hvad han foretager sig."
"Dyrker i bdsm sammen, sådan som partnere – eller?"
"Det må du spørge din Herre om, visse informationer tilkommer - som tidligere sagt, ikke mig at overlade til dig."
"Nøh, det er da forståeligt nok." Lene lænede sig tilbage og nød køreturen, som svingede mod Gilleleje.
Hun nød landskabet, som var varmt i solens lidt sene middags stråler. Et smukt gylden skær, som senere ville gå over i det mere blåviolette i takt med tusmørket.

Peter kiggede nysgerrigt på Lene i bakspejlet. Hun mærkede det, hævede øjnene og modtog hans blik.
De kiggede hinanden lidt nysgerrigt i øjnene – mens Peter foretog små kig på vejen og i de andre spejle.
Han sagtnede farten ved kanten af et kommende skovbryn, kiggede i alle spejle, slog blinket ud mod venstre og kørte ind på en ny rasteplads.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER