LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: CL©

Genre: SM

Dato: 23.08.2018


Mindgame, kapitel 1
Plottet

Fra fiktionens verden:
Basis for denne novelle stammer fra min tid på et bdsm site og blev lagt op som blog, med hensigt at skimte en reaktion på novellen. At jeg kunne have fundet på at udføre indholdet i novellen er en anden sag. Mindgamet er ikke selve novellen. Reaktionen på novellen var.
Jeg havde mit fokus på en bestemt underkastet og ville finde ud af om reaktionen eventuelt kunne signalere et match. Derfor ville den udviste reaktion vise mig den efterfølgende tilgang.
Vi fejrede 5 års jubilæum den 15. marts 2018, og lever sammen 24/7 i Hersker/slavinde forhold. Nærmere betegnet D/s.

"Det var på tide" … tænkte CL.
Han havde skabt en tilsyneladende sund kontakt. Han havde haft sit fokus på alt andet end sig selv igennem en del måneder … "nu er det mit det gælder!"
Han havde haft fire kontakter inden for seks måneder, men de 3 viste sig at være uholdbare. De blev ikke til noget.
Kun den fjerde havde haft det fulde potentiale til et match, men havde desværre tilsidesat ham i det mest kritiske øjeblik, hvorefter han ikke så anden mulighed end at sige fra og takke nej til fortsat udvikling. De afviklede dog begge to deres aftaler i fuld gensidig respekt og værdighed.
"Et tab" tænkte CL – "men jeg skal videre!"
Han ville ikke gå nærmere ind i sig selv at genkalde alle episoderne, for de var fortid og faktisk kun den fjerde havde givet ham lyst til en udvikling, men det var også fortid nu, og tid til at skue fremad.
"Ingen grund til sentimentalitet" … Han rettede derfor sit fokus mod denne nye kontakt.

De havde været i dialog – en dyb dialog, ikke mange breve – men begge af en dybde der gav dem tiltro og tillid til den anden.
Begge havde følt en tiltrækning og samhørighed med et tilsyneladende stort potentiale.
Han havde taget en beslutning om at invitere til en samtale. Beslutningen og invitationen imødekom hun. Han havde aflæst i hende, at hun skulle styres mentalt stærkt, hvilket passede ham fint, for han nød sine evner, muligheder og udøvelse i det lille mentale skakspil.
De havde talt i telefon, og den såkaldte kemi var på plads – de havde talt i halvanden time uden ophold – de havde noget at sige hinanden.
De havde sjovt nok ikke udvekslet billeder af nogen art – men CL havde givet besked til Lene om at spørge til ham, hans udseende og udøvelse hos nogen, han stolede på indenfor bdsm verdenen. Af én eller anden årsag fandt hun det i orden – han var tillidsvækkende både i breve og telefonsamtaler. Så egentligt lidt usædvanligt – men hvorfor ikke. Alle sikkerhedsmomenter var aftalt og fulgt.
Sikkerheden var nu på plads – hun havde ubetinget accepteret: *Læg mit navn, telefonnummer og adresse hos én du stoler fuldt og fast på. Vedkommende skal ringe og du svarer på en måde så kun I to ved hvad svaret indebærer. Du bliver hentet i en taxa, det er en lang køretur, men så kan du slappe af og får forhåbentligt nogle oplevelser på vejen herop*.
Han morede sig lidt ved situationen for hun var af en støbning der elskede at udfordre feminint med sin seksualitet, krop og signaler. Han havde derfor tænkt sig en noget overraskende køretur i taxaen op til hans hjem.
Han havde sagt og givet instruktioner i telefonen: "For din skyld og din sikkerheds skyld bliver du hentet af en taxa chauffør jeg har fuld tillid til. En der kender mig og mit univers, så du kan have fuld tillid til ham. Han er helt bekendt med min måde at tænke på, så jeg giver dig forholdsordre om at følge hans bud, så han kan passe på dig".
Hendes svar: "Det er forstået. Men hvad nu hvis ikke jeg kan lade være med at 'udfordre' ham lidt sådan for sjov på køreturen, siden han jo kender din verden?"
"Tøs" sagde han i telefonen … "hvis du har brug for at tænde dig selv til turen herop, fint. Han ved præcis hvordan han skal tackle det og forholde sig, men pas nu på hvis han reagerer på det".
"Jamen det er da også meningen" … havde hun leende 'provokeret' hendes måske tilkomne i telefonen.
Han lod sig ikke mærke med noget – men i splitsekundet efter hendes bemærkning havde han forstret en djævelsk idé.
Han svarede dog tørt: "Rolig nu, du er bekendt med, at du ikke kommer over for at få din første seance i mit hjem allerede i første møde".
Hendes latter bekræftede hans ide´: "Jo …" hun hviskede næsten uhørligt "… Herre" - "men så har jeg jo fået en smule ud af besøget trods alt."
Han tav og lod sin stilhed sive helt ind i hendes bevidsthed! Han kunne høre på hendes åndedræt i telefonen, at hun godt vidste nu hun havde begivet sig ud på lidt dybt vand – netop der, hvor han med vilje havde lokket hende ud.
Hun blev sjovt nok selv tavs. Pokkers han nød det, rystede på hovedet og tænkte: "Det er næsten for morsomt det her."
Kort, kontant og konsekvent: "Godt jeg skal videre i dagens program. Nu har du dine foreløbige instruktioner. Jeg sender resten via e-mail. God rejse min ven."
Han lagde røret lige da han hørte hendes "Tak… Herre." 

Han ringede til en lokal taxa vognmand som kendte ham udmærket, for at arrangere køreturen.
"Mike, jeg skal bruge en taxakørsel fra Københavns Hovedbanegård næste lørdag, med togets ankomst kl. 12:15. Turen skal ikke umiddelbart direkte herop til min bolig, men en smule på sightseeing. Jeg regner med at taxaturen skal vare cirka fire timer, kan vi aftale en pris?"
Han vidste at turen blev skrevet ind i loggen – det havde han sikkerhed for. Alle formalia var i orden – CL og taxa vognmanden aftalte næste skridt omkring chaufføren, så alt var arrangeret.
Godt … nu var alle ting på plads. Nu var det kun at sørge for at taxaturen forløb sikkert og i overensstemmelse med hans planlægning.

Lørdagen oprandt og CL sendte sin tilrejsende underkastede en sms.
*Det er vigtigt, både for din egen, men også for begges sikkerheds skyld, at du ubetinget følger chaufførens bud, for han har ansvaret for din sikkerhed. Husk, han kender mig og min verden, så intet er ham fremmed. Det er også vigtigt, da du jo gentagne gange har spøgt lidt med at udfordre chaufføren, at du kender grænsen og konsekvensen. Han er bekendt med dine provokationer og udfordringer, og han var helt imødekommende. Det passer ham fint at 'sætte dig lidt på plads' – så det skulle du nok kunne tåle*
CL sendte beskeden og modtog en smiley som bekræftelse. Han sørgede nu for at chaufføren kørte af sted til tiden.

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER