LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: BHS©

Genre: Analsex

Dato: 16.02.2018


Uddrag af:
En sommer e-mail

Den 14/07/2015 kl. 21.26 skrev Carsten:

Så lige din snap fra jeres aftensmad. "Græsk, når det er bedst..." (så vidt jeg husker). Det så lækkert ud.
Bortset fra, at salat med grøn peber, tomater, løg, agurk, feta, sorte oliven og nogle dryp af olivenolie og balsamico er en meget lækker spise, så mindes jeg, at græsk også kan nydes på en helt anden måde.
Uhmmm... - du er vildt dejlig.
Kys, kys

Med venlig hilsen
Carsten 

Sendt fra min iPad

 ---

 Den 14/07/2015 kl. 22.29 skrev Lis

Hvordan er græsk ellers? Øh, kender ikke til andet græsk end feta og gyros - er der noget seksuelt græsk? Har aldrig - så vidt jeg ved - nydt det på anden måde...? Ved ikke, hvad du lavede i den græske sommervarme sidste år??
Kys

Mvh Lis

Sendt fra min iPhone 

--- 

Den 14/07/2015 kl. 21.55 skrev Lis: 

Undskyld, men faktisk noget forvirret og foruroliget…
Kys kys 

Mvh Lis 

Sendt fra min iPhone 

---

Den 15/07/2015 kl. 08.46 skrev Carsten: 

Forvirret og foruroliget - hvorfor det?
Det er der ingen grund til. Jeg er også vild med feta og gyros.
Men græsk er også betegnelsen for analsex, som du har introduceret for mig på en helt fantastisk måde.
Det er så frækt, pirrende og ophidsende at se og mærke, hvor meget du nyder det, når jeg pirrer dig bagi. Kan tydeligt huske første gang, hvor jeg lå og slikkede dig og forsigtigt og tøvende lod tungen glide lidt længere ned mellem dine balder. Kunne mærke på dine bevægelser, at du gerne ville have mere, så prøvende lod jeg tungen kredse lidt rundt, inden jeg rørte din ringmuskel og forsigtigt lod tungen cirkle rundt. Husker, hvordan du løftede benene og gav mig endnu bedre adgang, så min tunge kunne lege med hele området, inden jeg prøvende søgte ind mod midten og forsigtigt øgede presset. Nød dine suk, da du langsomt gav slip og lod min tungespids glide ind i din stramme røv. Uhmmmm... - har SÅ meget lyst til at gøre det igen. Lige nu!
Kys, kys 

Med venlig hilsen
Carsten 

Sendt fra min iPad

---

Den 15/07/2015 kl. 09.42 skrev Lis:

nåh.. Sådan!! Så var min snap jo forkert - der skulle jo have stået græsk, når det er næst bedst!
Det er SÅ dejligt, når du slikker mig og lader tungen glide ind - vildt ophidsende og fantastisk følelse. Skønt at have analsex med dig, det er virkelig dejligt...!
Vil gerne have det igen og igen - og gerne lige nu. Men det må vente…
Kunne godt tænke mig at ride dig med min røv, så jeg langsomt og roligt kan glide ned over din dejlige stive pik. Men hvis det kan lade sig gøre, så vil jeg vende omvendt, så jeg har ryggen til dig, og du har frit udsyn til min røv og til at se, hvordan din pik forsvinder dybt op i mig... Måske kunne du filme det
Kys kys kys 

Mvh Lis 

Sendt fra min iPhone 

--- 

Den 15/07/2015 kl. 16.03 skrev Carsten: 

Uhmmmm...... - du er altså vildt dejlig, sød, lækker og sindsyg fræk. Sidder på solstolen og læser og så får jeg sådan en mail. Den går lige i pikken og jeg kan på ingen måde gå nogle steder lige nu. Speedo kan være ret afslørende…
Tanken om din lækre røv, der langsomt glider ned over min pik er SÅ fræk og ophidsende. Er dog ikke sikker på, at jeg kan styre at filme samtidig med, men prøver meget gerne. Har voldsom lyst til dig. Lige nu!!!  

Lukker øjnene og ser din lækre røv foran mig. Måske du lige skal varmes lidt op, så jeg griber om dine hofter og trækker dig lidt nærmere. Forsigtigt rykker du baglæns og synet af dine balder og lår, der langsomt nærmer sig er mere ophidsende, end du selv tror. De glatte og bløde læber, der allerede er svulmet op og afslører, at du også er ved at være godt ophidset. De runde balder og mellem dem, din brune ringmuskel, der stadig ser stram og lukket ud. Snart er mit ansigt helt tæt på og jeg behøver blot at løfte nakken for at kunne nå din varme hud. Puster blidt varm luft på dine læber og straks svajer du i ryggen og tilbyder dine læber og våde fisse til min mund og tunge. Jeg løfter hænderne og griber om dine balder, spreder dem og lader min tunge glide ind mellem dine læber. Der lyder en stønnen fra dig og du presser dig mod min mund. Jeg strækker tungen ud og søger så dybt i din fisse som muligt. Du er drivvåd og smager fantastisk. I små stød vugger du frem og tilbage og nærmest maser min mund og tunge ind i din fisse, så hårdt, at jeg næsten ikke kan få luft. Jeg er vild med det, men læner alligevel hovedet bagover og lader i stedet tungen glide opad mellem balderne. Jeg har stadig et godt greb om dine balder, så mens jeg holder dig fast, lader jeg tungespidsen ramme din ringmuskel. Forsøger at tirre dig med små cirklende bevægelser, men det kan jeg slet ikke styre, så efter få øjeblikke spidser jeg tungen og presser den mod din ringmuskel. Der lyder en dyb stønnen fra dig og igen presser du dig bagud mod min mund og jeg mærker, hvordan du slapper af og lukker min tunge indenfor. I starten er du stadig lidt stram, men efterhånden som tungen bevæger sig ind og ud, åbner du dig mere og mere og snart kan jeg strække min tunge helt ud og lade den glide helt uhindret ind i din lækre røv. Du klynker og stønner og jeg kan mærke, at du vil mærke mere end bare min tunge, så jeg flytter den ene hånd fra din balde og presser forsigtigt en finger indenfor. Helt uden modstand glider den ind og jeg begynder at bevæge den i en langsom rytme. Du vugger med og presser imod og tvinger min finger helt i bund. Blidt trækker jeg min finger ud, løfter igen hovedet og slikker dine læber, der er glinsende våde, inden jeg lader hovedet synke ned igen, og i stedet lader to fingre presse sig ind i din fisse. Der skal dig ikke noget pres til - du er helt åben, så de forsvinder i en lang bevægelse helt i bund. Du presser dig mod min hånd og jeg presser igen. Trækker fingrene ud, men kun for at lade en finger mere glide ind. Igen er der nærmest uhindret adgang og begærligt presser du de tre fingre helt i bund. Forsigtigt flytter jeg tommelfingeren og lader den ramme din klitoris, der er helt hård og igen lyder der en dyb stønnen fra dig.
Tror nærmest, at jeg drømmer. Det er SÅ frækt.
Mine fingre er snart helt våde og fedtede af dine safter, så jeg flytter igen opmærksomheden tilbage til din røv. Løfter hovedet og strækker tungen ud - du er stadig helt blød og eftergivende og min tunge forsvinder uhindret så langt ind, som jeg overhovedet kan nå. Tænk, hvis man havde været en myresluger
Lader hovedet synke ned på puden igen og presser i stedet blidt de to fingre indenfor. Helt smidigt giver du efter og uhindret forsvinder fingrene ind i din lækre røv. Igen presser du imod og søger at mærke mine fingre så meget som muligt. Holder hånden i ro et øjeblik og nyder både synet og fornemmelsen, inden jeg trækker fingrene næsten helt ud og nu lader den tredie finger følge med ind. Du er på een gang både helt stram, men også dejlig åben og helt stille og roligt glider de tre fingre ind i dig, millimeter for millimeter. Det er dig, der styrer tempoet og med et jævnt pres sørger du for, at de snart er helt i bund. Da du mærker, at de ikke kan komme længere, ligger du helt stille et øjeblik, inden du begynder at vugge frem og tilbage og kneppe mine fingre. Samtidig mærker jeg din hånd gribe om min pik, der længe har stået helt stiv og klar. I samme rytme bevæger du fingrene op og ned over min pik og den bliver om muligt endnu mere stiv. Jeg forsøger at koncentrere mig om din lækre røv, men det er vildt svært. Især, da du trækker forhuden helt tilbage og lader dit ansigt synke ned, så du kan lade pikken glide ind i din varme mund. Fornemmelsen af din tunge, der leger med pikhovedet og synet af mine fingre i din røv er lige ved at få mig til at eksplodere og sprøjte i din mund, så jeg giver dig et blidt klask på balden med den frie hånd og langsomt slipper du taget om pikken og lader den glide ud af munden.
Du vender hovedet mod mig, fanger mit blik, smiler og slikker dig om munden, mens du en sidste gang presser din røv hårdt mod mine fingre. Så flytter du dig langsomt væk fra mit ansigt og mine fingre glider ud af dig. Du griber igen om pikken og holder et fast greb om den, mens du rykker længere nedad. Behændigt styrer du pikken ind mellem dine lår og lader pikhovedet forsvinde ind mellem de våde læber. Jeg har vild lyst til at støde til og glide i bund i din lækre fisse, men din hånd forhindrer det. Du lader kun lige spidsen komme indenfor, inden du langsomt kører spidsen frem og tilbage mellem læberne. Længere og længere bagud, inden du til sidst stopper op og holder pikken helt rolig, mens du forsigtigt styrer den mod din ringmuskel. Synet et helt vildt ophidsende og jeg ville ønske, at jeg kunne nå min telefon og filme det, så du også kunne se det senere. Må huske den, hvis jeg får chancen igen… Helt stille og roligt lader du dig synke ned over pikken, der igen er ved at sprænges og jeg forsøger både at tænke på alt muligt andet og samtidig nyde øjeblikket fuldt ud. Umådeligt langsomt glider pikhovedet indenfor og jeg mærker, hvordan din ringmuskel både strammer og giver efter og lader mig indenfor. Da pikhovedet er kommet indenfor sidder du helt stille et øjeblik, måske for lige at mærke efter, inden du igen øger presset og lader din røv synke yderligere nedad. Nu, hvor pikken er på plads, slipper du grebet om den og rækker i stedet hænderne bagud og griber om dine balder og trækker dem fra hinanden og på den måde åbner yderligere for din røv, så min pik forsigtigt kan glide helt i bund, mens der lyder en dyb stønnen fra dig. Du sidder nu helt tungt på mit underliv og jeg kan mærke, hvordan din ringmuskel og andre muskler rytmisk klemmer om pikken og nærmest malker den og jeg må virkelig koncentrere mig for ikke at sprøjte allerede nu. Og da jeg så også mærker dine kælne fingre glide ned mellem mine lår og begynde at lege med den bløde hud på min pung, er det først rigtig svært. Dine negle kradser blidt og prøvende søger de lidt længere ned mellem mine balder. Jeg forsøger at sprede benene, men det er ikke så let, når du sidder overskrævs på mig. Pludselig forsvinder din hånd og jeg tror, at du har opgivet, men snart er de nysgerrige fingre tilbage igen. Denne gang er de helt fedtede og jeg kan mærke, at de lige har været en tur forbi din våde fisse. Igen søger du nedad mellem mine balder og snart når din fingerspids min ringmuskel. Mærker, hvordan du krummer fingeren og presser spidsen indenfor. Jeg er ikke vant til dette og der er meget stramt, så igen forsvinder din hånd et øjeblik, inden den kommer tilbage igen, nu endnu mere våd og fedtet. Det er SÅ ophidsende at ligge og se, hvordan min stive pik er begravet dybt oppe i din stramme røv, mens du forsigtigt presser på og lader en finger forsvinde ind i røven på mig. Jeg forsøger at åbne for din finger, men er slet ikke vant til det, så i starten er det lidt svært. Efterhånden slapper jeg dog mere og mere af og åbner for din finger, så du kan bevæge den ind og ud.
Snart kan jeg dog ikke klare mere og stønner: "Jeg kommer altså snart", hvorefter du forsigtigt trækker fingeren ud igen og retter dig op, inden du begynder at bevæge dig. I starten helt små bevægelser, men snart løfter du dig højere op og lader pikken glide halvt ud, inden du synker ned igen og presser den i bund. Fornemmelsen er fantastisk og desværre går der ikke ret længe, inden jeg kan mærke orgasmen komme rullende. Jeg griber om dine hofter og hugger opad mod din røv og presser mig så langt ind som muligt og efter nogle få dybe stød mærker jeg de første rytmiske sammentrækninger i pikken, inden jeg efter et øjeblik med en dyb stønnen sprøjter min sæd ud langt oppe i din røv. Du er der ikke helt endnu, så jeg griber om roden af pikken og klemmer hårdt til og håber, at den kan holde, til du også kommer. Heldigvis går der kun et øjeblik, inden du begynder at klynke og udstøde små skrig, mens du hugger din røv ned over min pik igen og igen, indtil du til sidst med en lang stønnen falder forover og lander med ansigtet ved mine fødder og pikken glider ud af din røv og klasker op mod min mave. Jeg hiver efter vejret og griber om dine lår og forsøger på denne måde at give dig et omvendt knus efter en fantastisk oplevelse. Du ligger helt stille og trækker vejret i dybe stød, mens orgasmen langsomt forlader din krop, og de rytmiske sammentrækninger i din ringmuskel ebber ud. En lille dråbe sæd kommer til syne og glider langsomt ned mellem dine balder og forsvinder mellem dine læber, der stadig er helt opsvulmede og blodfyldte.   Uhmmmmm........... 

Nu er det mig, der spørger: Er jeg for meget..?
Kys, kys, kys 

Med venlig hilsen
Carsten 

Sendt fra min iPad 

--- 

Den 15/07/2015 kl. 15.49 skrev Lis: 

Nej, nej, nej, du er bestemt ikke for meget - du er vildt dejlig, skøn, lækker og fræk...
Har SÅ meget lyst til at gøre det lige nu!!!!
Men skal lige aflevere drengene til danseundervisning.
Kys kys kys… 

Mvh Lis 

Sendt fra min iPhone 

--- 

Den 15/07/2015 kl. 16.56 skrev Carsten:

Blev helt nervøs, da jeg ikke hørte noget fra dig...
Jeg her også helt vildt meget lyst til dig. Har haft en mere eller mindre stiv pik hele dagen. Begyndte at skrive kl. 11.30 og har forsøgt at holde "stemningen" lige siden…
Skal du ikke til danseundervisning? - eller har du lidt alenetid ??
Kys, kys… 

Med venlig hilsen
Carsten 

Sendt fra min iPad 

---

Den 15/07/2015 kl. 16.42 skrev Lis: 

Du skal da ikke blive nervøs.
Ingen danseundervisning til mig - men de er ikke på samme hold, så først Anton og nu Kalle… Så ingen alenetid - måske senere...
Ville SÅ gerne, at jeg kunne få liv at se, mærke, smage og føle din skønne stive pik...
Kys kys kys 

Mvh Lis 

Sendt fra min iPhone 

--- 

Den 15/07/2015 kl. 18.44 skrev Carsten: 

Okay. Troede lige, at du også var begyndt at træne Zorba.
Jeg har også SÅ meget lyst til dig - kan slet ikke tænke på andet
😜😜😜 Det gør det naturligvis heller ikke bedre, at jeg har siddet i 4 timer og drømt om at lege med dig, din våde fisse og din lækre, stramme røv. Det lægger ligesom bunden til en noget tændt stemning.
Har lige været oppe på altanen et øjeblik - skulle lige på toilet og måtte så også lige nyde lidt "aftersun" - uhmmm...
Du er altså SÅ dejlig.
Kys, kys  

Med venlig hilsen
Carsten 

Sendt fra min iPad 

--- 

Den 15/07/2015 kl. 19.29 skrev Lis: 

Hov, uden at jeg kan kigge med?
Kys kys 

Mvh Lis 

Sendt fra min iPhone 

---

Den 15/07/2015 kl. 21.05 skrev Carsten: 

Har lyst til at se dine kælne fingre lege med din våde fisse og din stramme røv. Kan slet, slet ikke få nok.
Har lyst til at se, hvor våd og åben du er.
Har lyst til ALT!!!
Kys, kys 

Med venlig hilsen
Carsten

 

SLUT

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER