LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pigesex

Dato: 21.02.2020


Terningen bestemte, kapitel 3 - del 15
Hvad mor ikke ved...
Har du ikke læst tidliger afsnit - så find dem HER

Resumé:
T
erningen havde bestemt, at Lisbeth og jeg skulle lave et lesbisk liveshow på terrassen, mens to unge piger ”tilfældigt” kom til at lure på os bag busken. Jeg var lidt spændt, først var jeg lidt forbløffet over, at Lisbeth havde lovet det på vores vegne, men siden blev jeg lidt tændt på tanken over at skulle lege med Lisbeth, mens de så på. Efterfølgende tabte de så i terningespillet og vi tog dem med i soveværelset.

Lisbeth og jeg tog hver en af de søde teenagepiger i hånden og førte dem ind i soveværelset. Den lille og lyse, krøllede Sofie med de glade, blå øjne, og den mellemblonde Nikoline med det lange, glatte hår.
Vi bandt sløjferne op på deres overdele til bh’erne. Jeg trak den blå overdel af Sofies, mens Lisbeth fjernede Nikolines røde bh, og vi fik afsløret de kæreste, faste og strittende små ungpigebryster. Små, glade opstoppernæser ud mod verden.
- Hvor er de søde og flotte, roste vi. - Vi glæder os til rigtigt at lege med dem!
Pigerne slog øjnene ned, lidt forlegne ved situationen. Nysgerrige og lidt skræmte på en gang.
Jeg lagde den lidt skælvende Sofie ned på den venstre side af dobbeltsengen, mens Lisbeth gjorde det samme med Nikoline i den anden side. Jeg havde selv bikini på, men tog overdelen af og frigjorde mine bryster og lagde dem ind mod Sofies. Vi kiggede ned på dem og sammenlignede.
- De er store og flotte, hviskede Sofie. – Bare mine bliver lige så store engang.
- Bare rolig, det kommer nok, svarede jeg beroligende. – Jeg er vild med dine gajoler. De er så fine og faste og lækre. Må jeg røre ved dem?
Sofie nikkede stumt og jeg lod forsigtigt mine hænder kærtegne de små appelsiner. Sofie var tydeligvis genert, men lod mig gøre med hende, hvad jeg ville. Åh, de lækre bryster! De var skønne og bløde at lege med. Efter lidt tid begyndte de også at svulme lidt op og blive røde og brystvorterne hævede og blev faste.
Forsigtigt satte jeg munden til det højre bryst, tog det kære lille jordbær ind i munden og suttede på det, så det blev endnu hårdere. Sofie fnisede, og jeg lod tungen cirkle om den faste lille nippel. Sådan lå jeg længe og legede med Sofies bryster, samtidig med at min højre hånd blidt kærtegnede hendes ungpigekrop på siden og på den søde lille numse. Forsigtigt, forsigtigt! tænkte jeg hele tiden. Ikke skræmme byttet væk!
Sofie begyndte at slappe af og tage imod mine kærtegn. Lidt dristigt lagde hun endda selv en hånd på det ene af mine bryster og kærtegnede det. Først forsigtigt og tøvende, så lidt mere nysgerrigt, til sidst en smule hårdt og grådigt.
- Dejligt, sagde jeg, du må gerne blive ved. Jeg kan lide det!
Det var enormt frækt at mærke hendes nysgerrige hænder gå op opdagelse på min krop. Hun nappede blidt omkring min brystvorte, der hævede og blev fast og hård. Sofie lo som et lille barn, der har opdaget et nyt legetøj. Hvad hun sådan set også havde.
Efter at jeg begyndte fornemme, at tøsen var ved at få smag for saften, kravlede jeg nedefter, studerede Sofies glatte fine maveskind, inden jeg tog fat i hver sin side af den lille blå bikinitrusse og trak ned. Sofie satte hænderne for af generthed, men jeg fjernede dem blidt igen.
- Så, min lille pige, du har ikke noget at skamme dig over. Sikken fin lille missekat, du har der! hviskede jeg beroligende og beundrende.
At trække trusserne af sådan en helt ung pige og blotte hendes køn er en meget pirrende og ophidsende oplevelse, skal jeg hilse og sige. Et øjeblik efter lå de små bikinitrusser på gulvet ved siden af mine egne lidt større og jeg lagde min nøgne krop ind mod Sofies blødhed.
Selv om vi havde badet for en halv time siden og Lisbeth og jeg havde haft fornøjelsen af at sæbe de unge pigekroppe ind og vaske dem alle steder, var der en svag, frisk lugt af sved ved Sofie. Jeg snusede den ind og nød den.
Vi kiggede ned og sammenlignede vores fisser. Sofies blonde kønshår var pænt trimmede i siden, dusken sad lidt højt, så man kunne se det fint formede venusbjerg. Efter vores terningeleg forneden var jeg helt glatbarberet.
Jeg smilede til hende: - Du har en smuk blomst forneden.
Sofie rødmede ved min kompliment.
- Hvordan er det at være glatbarberet? spurgte hun forsigtigt. - Nogle af de andre i klassen er også glatte, men jeg har aldrig selv prøvet.
- Det er lidt frækt og sommetider også lidt koldt, fortalte jeg. – Men du kan jo mærke efter.
Jeg tog hendes smalle hånd og lagde den på mit venusbjerg: - Prøv at mærke efter. Jeg kan sagtens tåle det og nu har du chancen for at finde ud af, hvordan det føles.
Lidt tøvende lod hun sine små fingre glide op og ned over min glatte mis.
- Nå, hvordan føles det? spurgte jeg.
- Uh, det kilder i maven, sagde hun.
- Bare bliv ved. Det kilder også på mig på en dejlig måde, når sådan en sød pige som dig rører ved den.
Jeg tog forsigtigt hendes hånd og lod den køre op og ned over min åbning.
- Bare mærk efter. Er du ikke nysgerrig efter at mærke, hvordan en anden kvinde mærkes forneden? lokkede jeg.
Sofie lod hånden gå på opdagelse. Jeg mærkede, hvordan jeg blev våd og tændt.
- Det er dejlig blødt, hviskede hun, stadig lidt usikker.
- Prøv igen, Sofie, hviskede jeg. - Jeg kan lide at mærke dine fingre på mit skød.
Jeg tog pigens fingre, pressede dem lidt, så langfingeren kom lidt frem og lod den langsomt glide op og ned ad mine kønslæber og lidt ind i revnen. Heldigvis blev hun ikke skræmt, så jeg klemte forsigtigt hendes fingre lidt hårdere ind mod det bløde og våde. Det var en skøn fornemmelse.
- Lækkert! sagde jeg. – Du kan tro, at jeg kan lide det! Leger du ikke også sommetider med dig selv forneden?
Sofie nikkede, og jeg gav et tydeligt suk for at vise hende, at jeg nød det og brugte hendes hånd til at onanere lidt på mig, lidt højere op og længere ind, lidt hurtigere.
Nysgerrigheden og lysten sejrede. Sofie var tydeligt fascineret af, at hun sådan kunne lege med min kusse og gøre mig våd og tændt, så hun fortsatte af sig selv.
Nu skulle festen ikke slutte for tidligt, så jeg lagde hånden over på Sofies trekant.
- Hvad med dig? hviskede jeg ind i hendes øre: - Skal jeg gøre det lidt godt for dig også?
Hun lagde sig stumt tilbage i sengen og jeg lod mine fingre glide gennem hendes lyse, krøllede måtte.
- Nå, du er ægte blondine, lo jeg til hende. - Sikken sød, lille dusk, du har.
Jeg lod fingrene glide hen over venusbjerget og ned til de to kønslæber, som jeg blidt lod gnubbe mod hinanden. Det gik let, selv om Sofie tilsyneladende stadig var lidt tilbageholdende, afslørede tøsens underliv, at hun åbenbart allerede var godt tændt, en blomst, der var lige til at plukke.
Blidt lod jeg en fræk langfinger skille pigens kønslæber og glide op i varmen. Lidt forsigtig legen frem og tilbage, så hun fik tid til at blive rigtig ophidset og fugtig, inden jeg lod langfingeren ramme den følsomme, lille ært inde mellem alle hudfolderne.
Sofie gav et gisp fra sig. Opmuntret af lyden fortsatte jeg blidt med at kærtegne og åbne den unge pige forneden. Snart ville hun være klar til for første gang at mærke en anden kvindes tunge på sine mest følsomme steder. MIN tunge, tænkte jeg ophidset. Åh, lille ven, jeg skal gøre det rigtig godt for dig. Du skal komme til at mærke, hvor meget bedre en erfaren kvinde kan gøre det her end de klodsede drenge, du indtil nu har leget med.
Sofies øjne blev blanke, pupillerne store, hun bed sig i læben, trak vejret dybt og udstødte små klynkelyde, efterhånden som hun mærkede mine erfarne fingre åbne og kæle for hendes søde lille fisse.
Så skubbede jeg hende lidt op i sengen, spredte hendes lår og satte munden til pigens indbydende teenagefisse. Jeg nød den friske duft af pigens køn, da jeg satte næsen ned mod de blonde kussehår.
Sofie rystede lidt af nervøsitet og udstødte et par små skræmte lyde, men jeg tyssede på hende og beroligede hende.
- Tag det roligt. Det er ikke farligt og jeg skal nok gøre det godt for dig. Om lidt vil du mærke, hvor skønt det er. Der er jo ikke nogen, der kender en piges behov som en anden kvinde, vel? Stol på mig.
Jeg kærtegnede forsigtigt pigens åbning og talte stille til hende, til hun begyndte at slappe af.
Så satte jeg munden til, først så jeg dækkede hele venusbjerget, så det blev vådt og glat. Jeg drak af hendes safter, hendes honning smagte frisk og godt. Så lod jeg tungen glide op og ned ad hendes åbning, stødte den lidt længere ind, til jeg fandt frem til perlen. Jeg sugede den ind i munden, lod den lege mellem mine læber, lod en fræk tungespids cirkle omkring den, inden jeg spyttede den ud igen.
Jeg kiggede op over dusken, maveskindet og brysterne. Sofie kiggede nysgerrigt ned med lidt slørede øjne på mit ansigt, der var vådt og glat af mit eget spyt og hendes safter.
- Hvad så, Sofie? Kan du lide det? spurgte jeg drillende, selv om jeg kendte svaret.
Sofie nikkede stille: - Du må gerne blive ved! hviskede hun genert. – Jeg vidste ikke, det kunne være så skønt!
Med en vis tilfreds følelse af magt og triumf over at have lokket sådan en lækker ung pige med i sengen dukkede jeg ned igen og lod min tunge og mine læber genoptage arbejdet med Sofies ungpigefisse, mens jeg kunne høre Lisbeths smasken i Nikolines skød ved siden af og den unge piges ophidsede stønnen. De to piger rakte ud efter hinanden og lå et øjeblik som to gode veninder med hinanden i hånden.
Her er noget, som jeres mødre ikke ved, tænkte jeg for mig selv. Hvis de vidste, at I to småpiger ville bruge weekenden på at ligge nøgne ved siden af hinanden i en dobbeltseng med to fyrreårige damers tunger oppe i jeres kusser, havde I nok ikke fået lov til at tage alene i sommerhus. Men sådan går det, når to små, uskyldige Rødhætter render ind i to gamle, sultne ulve som os. Hvorfor har du sådan en stor tunge? Det er for at jeg bedre kan slikke dig, lille ven!

Lisbeth havde fået vendt Nikoline om på maven og fået hende lidt op på knæ. Med et sideblik kunne jeg se, hvordan Lisbeths ivrige tunge bearbejdede Nikolines åbning og mellemkødet. Tungen gled højere op, helt op i mellemrummet på Nikolines frække pigenumse, gjorde mellemrummet vådt og glat, inden den borede sig helt ind og legede med Nikolines ringmuskel, samtidig med at Lisbeths finger var gledet op i den unge piges skød og havde åbnet det og nu legede med hendes klitoris.
- Uhh… nej… du må ikke, klynkede den unge pige forskrækket, det er for meget… det kilder…
- Slap bare af og tag imod og nyd det. Så vil du mærke at det også er lækkert på den her måde, sagde Lisbeth og forsatte med at bearbejde den unge dames bageste, frække hul.
Efter et par minutters intenst slikkearbejde overgav Nikoline sig til sin lyst: - Gud, hvor er det skønt… åhh… jaaa….vildt frækt med din tunge bagi… jeg kan lide det!
Nikoline overgav sig til Lisbeths erfarne tunge, der nok vidste, hvor de lækre steder på en ung pige fandtes. Pigen borede ansigtet ned i puden og begyndte at hvine højt af fryd og liderlighed over det frække, som Lisbeths tunge gjorde ved hende.
Sofie havde vendt sig og kiggede på, hvordan Lisbeth behandlede veninden. Det ophidsede hende tydeligvis at se de to nøgne kvindekroppe, en ung og en mere moden, boltre sig med hinanden i sengen, det var i alt fald som om hendes skød blev vådere og endnu mere ophidset.
Jeg slikkede løs, koncentrerede mig om at bringe pigen til de største højder, samtidig med at jeg fantaserede om at komme til at sætte mig op på hendes ansigt og få hende til at slikke mig, mens jeg sad ovenpå hende.
Sofie klemte sine lår ind mod mit hoved og begyndte at udstøde små klynkende lyde, den slanke ungpigekrop spændte som en bue og hun begyndte at ryste, da orgasmen begyndte at skylle gennem hende. Mit hoved sad som i en skruestik mellem lårene, mens jeg afleverede det sidste slik. Sofie hvinede af fryd, da udløsningen kom og alting gik på hende.

Bagefter lå vi stille sammen. Jeg holdt om hendes skønne, unge krop, mens vi så Lisbeth med fingre og tunge bringe veninden Nikoline til en stor flot udløsning. Nikoline var en rigtig ”hyler”, der udstødte lange, klagende lyde, nærmest som en hund, under den sidste ophidselse og orgasmen. Det var liderligt at se og lytte til.

Efter en pause måtte de to unge piger rødmende indrømme, at det havde været skønt og lækkert og at vi havde givet dem en god introduktion til pigesex og at de godt kunne tænke sig det en anden gang… også med os.
- Men hvad med os? spurgte Lisbeth: – Kunne man måske lokke jer til at gøre gengæld?
- I skal kun, hvis I vil, beroligede jeg. - Nogle gange forsvinder lysten lidt igen, når man først selv er kommet.
Sofie og Nikoline så på hinanden, så blinkede de frækt og lo til hinanden og til os: - Jamen, nu skylder vi jer jo en omgang, smilede Sofie.
- Og jeg kan dårligt vente på at finde ud af, hvordan en moden kvinde smager forneden, sagde Nikoline med et frækt glimt i øjet.

De to liderlige små nymfer skubbede Lisbeth og mig ned i sengen og begyndte at lade deres hænder og tunger gå på opdagelse på nye og spændende steder…

SLUT

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER