LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pigesex

Dato: 21.02.2020


Terningen bestemte, kapitel 3 - del 14
Trusserne falder
Har du ikke læst tidliger afsnit - så find dem HER

Resumé:
Terningen havde bestemt, at Lisbeth og jeg skulle lave et lesbisk liveshow på terrassen, mens to unge piger ”tilfældigt” kom til at lure på os bag busken. Jeg var lidt spændt, først var jeg lidt forbløffet over, at Lisbeth havde lovet det på vores vegne, men siden blev jeg lidt tændt på tanken over at skulle lege med Lisbeth, mens de så på.

Så vi gav den hele armen, klædte hinanden af, viste os selv og den anden frem, kyssede, slikkede bryster og kælede.
Vi hoppede op på havebordet og lavede ”saksen”, som vi ikke havde prøvet før. Og andre små lege, indtil vi lagde os i en 69’er og fik slikket hinandens misser til fuld orgasme. Vi hørte pigerne hviske og fnise ovre i busken, men en del af legen var jo, at vi skulle lade som om de andre ikke var der.

Morgenen efter Lisbeths og mit show på terrassen var vi spændte på, hvad Nikoline og Sofie ville sige. Havde det været for vildt? Havde vi skræmt dem væk?
Pigerne kom forbi midt på formiddagen. De virkede ikke skræmte, sagde tak for sidst og fnisede en hel del.
Jeg lavede en lækker frokost og vi sad længe og snakkede om alt muligt andet, indtil Lisbeth spurgte: - Nå, piger. Hvad syntes I så om vores show?
Pigerne så på hinanden: - Det var … frækt…
- Kunne I bruge det til noget? Satte det noget i gang?
De blev lidt røde i hovedet, indtil Nikoline sagde: - Vi kom i tanke om terningeudfordringen fra i går, så vi gik hjem og lagde os nøgne i samme seng, kun med trusser. Men billederne af jer to, der kyssede og slikkede og gned hinanden og fik udløsning blev ved med at køre i os. Vi blev ved med at tale om det.
Til sidst var jeg nødt til at mærke Sofie på brysterne. De var stive, kunne jeg mærke og så tænkte jeg, at hun var lige så tændt som jeg. Og så kyssede vi.
Sofie fortsatte: - Og så fik jeg Nikoline til at vende sig om, så jeg kunne kæle for hendes numse og så begyndte hun at kæle for mit skød og jeg blev bare så våd, så våd og hun blev ved og så begyndte jeg at kæle for hendes fisse, sådan rigtigt med fingrene oppe i hende og til sidst så kom vi begge to…
Nikoline fnisede: - Og da vi vågnede i morges var vi simpelthen nødt til at gøre det hele en gang til.
- Til lykke! sagde jeg: - Og hvordan var det så at gøre det med en anden pige?
- I begyndelsen var der ligesom en stemme, der sagde i mig, at det her, det gør man ikke, det er forkert, sagde Nikoline og fortsatte: - Men så kunne jeg jo ikke se, hvem det skulle være forkert overfor. Og så var Sofie bare så lækker at jeg ikke kunne holde fingrene for mig selv…
Vi lo alle sammen. Befriede. Nu kunne vi tale sammen. Vi hældte en del hvidvin indenbords og talte om lyst og om hvad der var godt og mindre godt i den forbindelse.

Da vi var færdige med frokosten spurgte pigerne, om de skulle tage af bordet og vaske op. Nu havde vi gjort så meget for dem.
Men Lisbeth sagde: - Jeg har et andet forslag. Nu er jeg også blevet lidt våd i trusserne af at høre jeres historie og at tænke på jer to lege nøgne med hinanden i sengen. Så hvad med en kvit eller dobbelt? Hvis det bliver 1-3 tager I opvasken og Frida og jeg går ud og smider os i solen. Men hvis det bliver 4-6 tager vi opvasken. Til gengæld… Lisbeth holdt en lille pause: - Til gengæld skal I lave et lille strip-show for os. I tager tøjet af og viser jer frem for os her i stuen.
- Ikke mere? spurgte Nikoline.
- Nej, kun det. Ikke røre, kun kigge.
Pigerne så på hinanden og sagde så: - Okay, det kunne være lidt skægt.

Vi fandt terningen. Nikoline fik lov til at slå, vi kiggede på hinanden og hun sad længe med bægeret over terningen.
En firer!
- Okay, Hvad gør man ikke for at slippe for opvasken? lo Nikoline.
De to piger rejse sig op og Lisbeth og jeg lænede os tilbage.
Først fandt Nikoline et diskonummer og satte musik på. Så dansede de begge to rundt og vendte sig så mod os. Nikoline trak sin T-shirt af og kastede den hen på sofaen, så valsede hun rundt igen, tog hænderne på ryggen og knappede bh’en op, legede lidt med den og smed den så hen til T-shirten.
Vi havde set hendes små, lækre bryster før, men det var ligesom noget andet, når de nu blev vist frem, netop for at vi skulle kigge på dem.
- Whau, de er flotte. Vis dem frem! opmuntrede jeg.
Nikoline tog under sine kokosnødder og løftede dem op.
Vi klappede og piftede opmuntrende.    
Nikoline dansede lidt rundt og strittede lidt med formerne, inden først trak sine shorts af. Derefter vendte hun enden imod os og langsomt begyndte at trække de små pigetrusser ned. Drillende trak hun dem lidt op igen, indtil vi kunne beundre hele hendes fine, sexede røv. Hun vrikkede provokerende og indbydende med den. Så røg trusserne også med et snuptag over på sofaen og hun vendte sig smilende om og viste os sin nøgne mis, ligesom Lisbeth havde beskrevet, håret barberet til en streg, som et udråbstegn.
- Kan I lide min missekat? spurgte hun udfordrende og lod hånden glide kælent hen over den.
- Den er flot! Du har en flot krop, som du kan være stolt af, råbte Lisbeth og jeg.
Derefter var det den lille glade Sofie med det lyse krøllede hår og de blå øjne. Hun indledte med at trække sin lyserøde sommerkjole op over hovedet, så hun stod i trusser og bh. Indbydende og fristende.
Så knappede hun bh’en af, lidt mere genert end sin veninde. Det klædte hende lidt med den blufærdighed. Men hun viste og sine kære små bryster og kopierede Nikoline ved at lægge hænderne under dem og vise dem frem.
- Kæl for dem, Sofie! lød det fra Nikoline.
Sofie adlød og lod en kærtegnende hånd glide over brysterne og vorterne. Det så sexet ud. Jeg havde lyst til at gå op at røre, men blev siddende.
Så røg trusserne, og hun viste os sin søde, bløde pigenumse og sin lyse, krøllede måtte. Igen fik veninden hende til at kæle for sig selv, hun lod en hånd glide over sit venusbjerg på en måde, der mere end antydede, hvad hun og Nikoline havde ligget og gjort sammen i sengen for et par timer siden.
Nikoline hoppede op ved siden af hende, så de dansede nøgne ved siden af hinanden og vi kunne se det hele og beundre de smukke og lækre unge kroppe.
Vi klappede, de rødmede lidt men var også lidt opmuntrede af vores komplimenter, hvor vi roste deres pæne skikkelser og fortalte, hvor flotte, vi syntes, de var.
Et øjeblik blev jeg dog lidt bekymret: - Nu synes I vel ikke, at vi er for meget? Vi bliver bare lidt begejstrede for jeres unge kroppe… vi synes, I er så lækre, men maser vi for meget på?
- Nej, sagde Nikoline, - det er lidt nyt, men det føles da også rart, at man kan mærke, at I synes, at vi er spændende og værd at kigge på og have lyst til. Jeg bliver da mere glad og stolt over min krop, når I roser den. Og I giver jo også os noget… I har mere ro og hviler mere i jer selv. Så slapper jeg også af og tør vise lidt mere af mig selv, end jeg plejer.

Kvit eller dobbelt.

Pigerne tog tøj på igen og vi satte os med en kop kaffe. Men der var kommet lidt uro i trusserne på os, vi var ligesom alle lidt opsatte på noget mere.
Vi blev enige om, at vi skulle spille igen, piger mod kvinder. Og vinderne skulle bestemme, hvad taberne skulle.
Nikoline sagde overraskende, men drillende: - Hvis vi vinder, skal I male vores sommerhus. Det har vi lovet at vi ville, men vi har ikke gidet. Hvis I vinder, skal I male det hele udvendigt. Men for at der også skal være lidt frækt over det, skal I være nøgne, mens I gør det! Så vil Sofie og jeg se på.
Lisbeth svarede for os: - Hvis vi vinder, skal I gå med os ind i soveværelset og så bestemmer vi, hvad der sker. Bare rolig, vi skal nok være søde ved jer. Men vi vil også være frække…
Jeg tænkte over mulighederne. Jeg hadede tanken om at skulle male træværk i varmen, ovenikøbet med bar røv, men fristelsen ved den store gevinst var for stor. Så vi accepterede alle indsatserne, spændte på udfaldet.
- Lad os slå bedst ud af fem, sagde jeg: - Det er trods alt en stor sag. Lisbeth og jeg tager 4-6 så I får 1-3. I orden?

Det startede dårligt. Først en etter, så en treer. Det så ikke godt ud. Jeg ærgrede mig allerede ved udsigten til at ligge med næsen i en stor dåse svenskrødt fremfor at ligge med næsen i den lille Sofies dåse. At skulle have hænderne i en pensel fremfor i Sofies dusk og at skulle snuse til maling og ikke nyde den friske duft af den lyshåredes skønheds køn.
Men så blev det en femmer og en firer.
Nu stod det lige. Vi sad alle med sved på panden.
Terningen trillede: En sekser. En sexer!
Lisbeth og jeg sprang begejstrede op.
Pigerne rejste sig også, stod lidt nervøse, lidt nysgerrige og lidt lystne.
- Okay? spurgte jeg, igen lidt bekymret for, om vi maste for meget på.
- Ja, det er jo spillets regler, sagde Nikoline roligt. – Vi havde accepteret indsatserne.
Lisbeth og jeg så på hinanden.
- Du vælger først, sagde Lisbeth.

Jeg tog den lille, lyshårede og krøllede Sofies hånd. Lisbeth tog Nikolines hånd og sammen førte vi med bankende hjerter de to unge piger ind i sommerhusets soveværelse, ind til den ventende dobbeltseng… 

FORTSÆTTES HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER