LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pigesex

Dato: 21.02.2020


Terningen bestemte, kapitel 3 - del 13
Terningeleg med unge piger
Har du ikke læst tidliger afsnit - så find dem HER

Resumé:
De godt fyrreårige singler Lisbeth og Frida (fortælleren) er i sommerhus sammen med den unge Fie. De havde også fået lokket den den lækre, kvindelige præst Trine med hjem til sommerhuset og introduceret hende til terningelegen. Men nu sker der noget helt andet...

Klokken nærmede sig fem, da Lisbeth kom ud på terrassen til mig med to kolde gin og tonic.
Vi satte os sammen, da Lisbeth henkastet sagde: - Jeg har for resten inviteret Nikoline og Sofie over til at se os have sex her på terrassen klokken fem!
Jeg var målløs. - Hvad har du? udbrød jeg.
- Inviteret de to piger herover til at se os elske, Frida. Kunne det ikke være sjovt? Jeg sagde, at vi plejede at elske nøgne her på terrassen hver dag klokken fem.
- Jamen, det plejer vi da ikke…
- Nej, men jeg syntes det lød frækt, og så afgjorde terningen, at de kunne komme og se på. De gemmer sig derovre bag buskene – der kan de se godt – for jeg lovede, at du ikke skulle vide noget. På det punkt har jeg så snydt lidt…
Jeg sad rystet. At have sex med Lisbeth var altid dejligt… og vi havde jo også leget med den unge Fie… men at der kom to unge piger, som vi endnu ikke kendte ret godt for at lure på os, var lidt voldsom kost.
- Hvordan er det kommet i stand? spurgte jeg.
- Jo, nu skal du høre…

--

Terningen havde afgjort, at vi skulle prøve at finde nogle nye piger eller kvinder at invitere ind til vores små, frække lege. Lisbeth og jeg havde fundet Trine, som vi havde forlystet os med et par dage, inden hun var rejst hjem. I mellemtiden var Fie blevet veninde med Nikoline og Sofie, to unge piger, som hun havde truffet på en cafe inde i byen. To studerende piger med kønne skikkelser. Nikoline lidt eftertænksom med glat, mellemblondt hår og brune øjne, Sofie umiddelbar og grinende med blå øjne et kort, lyst krøllet hår. De boede i et sommerhus ret tæt på vores. De havde været på besøg et par gange og vi havde snakket en del med dem.
Men i går havde jeg været inde og købe ind, mens Lisbeth havde været på stranden med dem.
- Sig mig, er I lebber? havde Nikoline pludselig spurgt, da de sad dernede: – Det siger Fie.
Ak ja, ungdommen er så direkte, men det er Lisbeth også, så hun havde svaret: - Tja, vi er vist sådan en slags deltids-lebber, for det er ret nyt.
Og så fortalte hun om terningen – en lidt redigeret udgave, hvor nogle af de mest saftige detaljer var udeladt – og om, hvordan den havde skubbet os i retning af at prøve sex med hinanden og at vi nu havde været i gang et par uge med at opleve pigesexens glæder.
- Og det har været lækkert, kan jeg godt sige jer, tilføjede Lisbeth bramfrit. - Hvad med jer? Har I prøvet noget i den stil eller nogensinde haft lyst til at kysse eller røre ved en anden pige?
Lisbeth går altid lige til sagen. Det betyder, at hun tit får nogle meget umiddelbare og ærlige svar.
De unge piger rødmede lidt og sagde, at de havde kysset hinanden til en gymnasiefest for nyligt. Mest for sjov og for at provokere. Men det havde faktisk været lækkert. Nikoline havde også danset med en lesbisk pige, der havde taget hende på røven og rørt ved hendes bryster. Det havde været lidt frækt og lidt forbudt, men det havde også tændt hende lidt at være i nærkontakt med en anden kvinde, der havde haft lyst til hende. Men de syntes jo ikke, de havde været lesbiske, de havde begge to haft god sex med drenge og voksne mænd.
- Men det ene udelukker jo ikke det andet, har jeg fundet ud af, sagde Lisbeth. - Heroppe i sommerlandet kan man gøre hvad man vil. Frida og jeg har jo taget herop, fordi ingen kender os her, så her kan vi boltre os frit. Og så har terningen skubbet os til at prøve nogle fantasier af. Hvad sagde Fie? syntes hun ikke, at det havde været godt?
- Jo, Fie sagde, at I havde været gode ved hende og at det havde været helt trygt at prøve noget nyt af sammen med jer. Og at man kunne stole på jer. Vil du fortælle noget mere? bad Nikoline.

Lisbeth og pigerne fik en længere snak, hvor de fik talt mere og mere om at sprænge grænser og prøve noget nyt under trygge former med nogen, man stolede på. De fortalte også hinanden om hemmelige fantasier og lyster. Pigerne indrømmede, at de begge to havde tændt på at se pigesex på Internettet. At de kunne lide blidheden og blødheden ved at se nøgne kvinder røre ved hinandens bryster og baller, at se dem kysse og slikke og få orgasme.
Sofie og Nikoline blev lidt røde i kinderne efterhånden som de fortalte, men Lisbeth er ekspert i at få folk til at rykke ud med deres inderste hemmeligheder.
- Jamen, kunne I så ikke tænke jer at prøve selv? I har hele sommerhuset for jer selv og ingen kommer til at vide noget. Og når I nu begge to hemmeligt tænder på det?
- Jo, men der er jo stor forskel på, om man tænder på at se andre kvinder have sex og så selv gøre det, sagde Sofie.
- Nu, når vi snakker fantasier, sagde Lisbeth, - kunne I så tænke jer at se nogen gøre det i virkeligheden og ikke bare på film? For jeg tænkte, at I gjorde store øjne forleden på terrassen, da Frida og jeg gik rundt med bare bryster og kyssede hinanden og gav hinanden en krammer, hvor vi lige kælede lidt for hinandens baller. Det var som om I var lidt stakåndede bagefter?
Pigerne indrømmede flovt, at det havde kildet i maven på dem, da de havde set os kysse og kæle. Og at det også havde kildet lidt længere nede.
- Jamen, skal vi så ikke tage en terningeleg. I sidder der med en masse drømme og fantasier, men tør ikke tage det sidste skridt. Nu sidder vi her i nøgenafdelingen på stranden, men har faktisk stadig tøj på, fortsatte Lisbeth. Og der er ikke rigtigt andre end os her nu. Hvis vi nu leger en lille leg, hvor I prøver at overskride en beskeden grænse. Hvad nu, hvis vi siger, at hvis terningen slår 1-2, skal en af os tage bikinioverdelen af den anden. 3-4 så skal man trække trusserne af en af de andre. Hvis den bliver 5-6, så skal man kysse en af de andre.
Intet af det er rigtigt farligt, men så får I prøvet at overskride en grænse. Hvis en af jer synes, det er for meget, så tager vi en pause eller stopper for i dag? I orden?
Pigerne nikkede, lidt generte og meget nysgerrige.

Terningen faldt.
Først fik Lisbeth lov til at trække bikinioverdelen af Nikoline (– en stor fornøjelse, sagde Lisbeth til mig bagefter. Sådan nogle lækre, små nødder!)
Så skulle Nikoline trække trusserne af den lyshårede, krøllede Sofie (-hun er ægte blondine forneden også. Sød lille dusk, let trimmet i siden, savlede Lisbeth).
Sofie skulle kysse Lisbeth (kort, men lækkert).
Så skulle de to piger kysse hinanden, det brugte de lidt mere tid på, to gange i træk, så røg de sidste bh’er og trusser.
- Sofies bryster er små og faste, vorterne stritter som opstoppernæser. Nikolines måtte er klippet ind fra siden, så der kun er en smal stribe af hår. Den ligner et udråbstegn! fortalte Lisbeth, og der blev udvekslet et par kys, til de sad nøgne og nykyssede alle tre og fnisede lidt ophidsede.

- Har I lyst til en ny runde? spurgte Lisbeth.
De to piger nikkede stakåndet. De var tydeligt tændte, men stadig lidt blufærdige. De vred sig lidt: - Kan du ikke komme med forslagene?
- Okay. 1-2, så går I hjem og går i bad sammen. I skal sæbe hinanden ind og vaske hinanden alle steder. Også mellem ballerne og i skridtet.
- Hvis terningen viser 3-4, skal I sove sammen nøgne i samme seng efter at have set en lesbisk pornofilm på nettet!
- Hvis terningen viser 5-6 (og så var det, jeg var ved at løbe tør for ideer, sagde Lisbeth)… skal I komme over til os klokken 17 og se Frida og mig elske nøgne på terrassen. I kan jo godt lide at se på, har jeg på fornemmelsen…

Pigerne fnisede, rødmede og vred sig, men nikkede og accepterede alle tre forslag.
- Jeg havde slet ikke forestillet mig, at det skulle blive en femmer! sluttede Lisbeth grinende. - Så nu hænger vi på den, gamle tøs. De kommer her klokken 17 og står og lurer bag buskene der!
Jeg var både forarget og tændt på forslaget. Det kunne man da ikke! Samtidig var der noget ophidsende ved tanken om at skulle have sex i fri luft, mens de unge piger så på. Jeg tog en ordentlig slurk af min gin og tonic.
Ud af øjenkrogen kunne jeg se og høre det pusle i buskene. Lyden af to piger, der fnisede, nåede også mine ører. Det tændte mig. Tænk nu, hvis det her kunne udvikle sig til, at vi kunne få de to små lækre missekatte lokket med på et par frække lege? Det kildede herligt i underlivet ved tanken.
- Okay, sagde jeg og rejste mig. – Lad os give de to små nymfer et show, de aldrig glemmer, en opvisning, der gør deres små tøsetrusser våde!

Fortsættes HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER