LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pigesex

Dato: 21.02.2020


Terningen bestemte, kapitel 3 - del 12
Tre nøgne kvinder i dobbeltsengen
Har du ikke læst tidliger afsnit - så find dem HER

Resumé:
De godt fyrreårige singler Lisbeth og Frida (fortælleren) er i sommerhus sammen med den unge Fie. De udfordrer sig selv og hinanden ved at lade terningen afgøre, hvilke af deres hemmelige drømme og ønsker, de skal udfordre. Lige nu har Lisbeth og Frida lokket den lækre, kvindelige præst Trine med hjem til sommerhuset og fortalt hende om terningelegen. Trine er med på at lade terningen rulle…

Efter at Trine havde haft tungen oppe i mit skød og slikket mig, var der ligesom ingen vej tilbage. Hun dykkede ned igen og lod sin bløde tunge tage endnu en tur nedefra og op i min åbning, samtidig med at hun med følsomme fingre kærtegnede mine baller. Det var så stærkt, at jeg gispede og snappede efter vejret.
Trine lod drillende sine kønne øjne glide op mod mig: - Var det sådan noget som det her, du ville have?
Jeg nikkede uden at kunne sige noget, håbede bare, at denne skønne kvinde ville blive ved.
Trine så eftertænksom ud: - Og det er sådan, en kvindekusse smager… ikke dårligt.
Lisbeth brød ind: - Hov, I to, nu må I ikke komme for godt i gang. Jeg er her faktisk også endnu, grinede hun.
Lisbeth bøjede sig ned over mig og kyssede mig på munden, et langt og dybt tungekys, samtidig med at Trine endnu engang langsomt lod sin våde og varme tunge glide op over mine allermest følsomme steder. Jeg var fuldstændig solgt og nærmest i trance, da mine to veninder tog mig i hånden og nærmest bar mig ind i soveværelset og blidt lagde mig ned på dobbeltsengen.
Lisbeth satte sig foroven og gav mig et dybt kys. Vores tunger snoede sig grundigt og liderligt mod hinanden, mens Trine forneden skilte mine lår og igen lagde tungen til. Skønt hun var nybegynder, havde hun en fantastisk fornemmelse for, hvad der gjorde godt, hun slikkede langsomt, først med en bred og blød tunge, derefter gjorde hun tungen mere spids og begyndte at lege omkring min lille kærlighedsknop.
Lisbeth flyttede hovedet og begyndte at kærtegne og slikke mine bryster, først blidt, så lidt mere målbevidst. Hun sugede mine brystvorter ind i sin varme og våde mund, nappede og bed lidt i dem. De svulmede og strittede under hendes erfarne behandling. Jeg greb om Lisbeths hoved og lod mine fingre glide gennem hendes bløde, mørke hår. Hun vendte ansigtet imod mig og smilede, inden hun vendte tilbage til mine bryster.
Samtidig slikkede Trine det bedste, hun havde lært, krammede mine baller og lod en hånd glide lidt op i mellemrummet mellem dem.
En vild følelse bredte sig over hele min krop, kærtegn foroven og forneden var helt vildt, min gode veninde, der kælede for mine bryster foroven og den smukke og seksuelle præst med tungen mellem mine lår førte mig til nye højder.
Selv om jeg gerne havde trukket nydelsen i langdrag, gik det alligevel hurtigt på mig, jeg mærkede at udløsningen var på vej, hele min krop var elektrisk af spænding, jeg klynkede og mumlede uforståelige ord, klemte lårene sammen om Trines hoved. Heldigvis fik det ikke hende til at holde op med at bruge sin tunge på bedste vis, jeg spændte mere og mere indtil det hele forløstes i et fyrværkeri af lækre følelser.
Min krop rystede og skælvede, da orgasmens bølger rullede over mig i et jordskælv 3-4-5 gange med to små ekstra krampetrækninger. Jeg skreg et eller andet vildt og lå længe stille bagefter.

Da jeg kom til mig selv, havde Lisbeth og Trine lagt sig tæt op ad mig, jeg mærkede blødheden og varmen fra deres nøgne kroppe. De kærtegnede mig blidt: - Hvor var du flot! sagde Lisbeth.
- Fantastisk! pustede jeg. - Er du sikker på, du ikke har prøvet det før, Trine? spurgte jeg. - Du kunne stille op på damelandsholdet i fisseslikning!
Trine lo: – Dejligt at kunne gøre det her for dig, smilede hun.
- Men nu må vi ikke glemme vores gæst, formanede Lisbeth. – Trine er ny her, så nu må vi give hende en luksustur…
- Det bliver spændende. Bare jeg kan finde ud af det? sagde Trine.
- Foreløbig går det jo meget godt, opmuntrede Lisbeth. – Du er et rent naturtalent.
Vi flyttede rundt, så vi fik anbragt Trine i midten.
- Her ligger jeg lykkelig som pølsen i en hotdog! lo hun.
- Bare slap af og nyd det, sagde jeg. - Lisbeth og jeg skal nok få din søde, lille missekat til at spinde af fryd!
Lisbeth og jeg begyndte langsomt at kærtegne Trines lækre kvindekrop. Hun lagde sig tilbage i sengen, sukkede og tog imod. Det er en kunst at afgive kontrollen og tage imod, men Trine var god til at skifte mellem at være aktiv og passiv. Jeg nød at kigge hende ind i de skønne øjne, lod fingrene glide over hendes mund, hendes ører og hals, langsomt ned over maveskindet og op til hendes bryster.
Trines bryster var guddommelige, faste og velformede. Skønt hun havde født, havde de stadig en smule optimistisk opstoppernæse over sig. Lisbeth og jeg kærtegnede hver vores lille melon, nød fornemmelsen af blødhed og fasthed på én gang, lagde munden til, lod tungen cirkle omkring de skønne vorter, sugede dem ind i munden, mærkede dem vokse derinde, bed lidt i dem, hørte Trine udstøde et lille gisp af nydelse.
Jeg blev selv helt tændt og våd forneden, da jeg fornemmede Trines vorter blive hårde, lod mine egne lidt større og blødere bryster glide op mod hendes, nev mig selv lidt, så mine vorter også blev hårde, og lod mine jordbær cirkle rundt om Trines mørkerøde nipler. Det var så skøn en fornemmelse at jeg tænkte, at jeg nærmest var ved at få orgasme bare gennem brysterne.
Lisbeth skubbede Trine om på maven, så vi kunne komme til hendes frække, bløde numse. Trines numse var enormt sexet, rund og velformet, men ikke alt for stor. Jeg lod begge hænderne glide over den bløde hud, nev blidt i ballerne, Lisbeth gav dem også et par små kærlige klask.
Trine lo begejstret, også da Lisbeth lod en hånd kærtegne silkehuden på inderlårene og efter et stykke tid fortsatte ind mod mellemkødet, nærmede sig den mørke, glatte trekant af hår. Trine flyttede lidt på sig og spredte benene lidt mere som tegn på, at Lisbeth gerne måtte gå videre i dette følsomme område.
Uden ord fornemmede jeg, hvad Lisbeth ville, og vi fik Trine lagt op på knæene, så hun lå i hundestilling med enden ud mod sengekanten. I sommernattens lys stod hendes kønsåbning fræk og indbydende mod os. Heldigvis var der ingen sengegavl, så Lisbeth satte sig på knæ på gulvet, anbragte ansigtet ind mod Trines baller og lod en fræk tunge finde frem til missen og åbningen.
Trine gav et gisp af nydelse, da Lisbeths tunge skilte hendes kønslæber og gled op i det skønne, følsomme område. Lisbeth fortsatte uanfægtet med at slikke og kærtegne præstens indbydende og åbenbart ret sultne fisse, mens jeg kælede for vores nye venindes sexede numse.
Trine lå stadig på alle fire og gav små lyde fra sig: - Åhhh… skønt… åhh… bliv ved… jaaaah, sådan… whau… kan du komme længere ind? lidt hurtigere… Åhh… I gør mig bare så liderlig…
Jeg nikkede til Lisbeth, at jeg også gerne ville til fadet, inden Trine fik udløsning.
Vi vendte hende om på ryggen og jeg lagde til rette med hovedet mellem præstens ben.
Hvordan mon en præsts kusse smager? nåede jeg at tænke, inden jeg satte tungen mod Trines kønslæber. Trine lå nøgen og indbydende med knæene trukket højt op til siderne og vidt spredte ben og kiggede nysgerrigt ned på mig, da jeg dykkede ind mellem hendes sportstrænede, solbrændte lår. Jeg studerende hendes flotte mørke måtte og venusbjerg, mens jeg indsnusede den kraftige duft af kvindekøn, der udgik fra hende. Med fingrene spredte jeg hendes kønslæber lidt, gjorde tungen bred og blød og begyndte med langsomme strøg nedefra og op at lade tungen åbne Trines skønne, bløde fisselæber. Trine sukkede dybt i nydelse og slappede af, mens jeg fortsatte. Lisbeth sad foroven og gav Trine et dybt tungekys, samtidig med at hun genoptog arbejdet med at kærtegne vores nye venindes guddommeligt runde og faste bryster.
Hvordan en præst smager? Et øjeblik efter havde jeg svaret: Ligesom andre kvinder. Smagen mindede mest om Fies unge skød, lidt sødere end Lisbeth, der smagte af frisk havvand med lidt citrus.
Jeg slikkede det bedste, jeg kunne, fokuseret på at give Trine hendes livs orgasme. Den skønne kvinde tog godt imod, stønnede og hvinede, gav små opmuntrende tilkendegivelser: - Godt… åhhh, hvor er du dygtig… skønt… bliv ved, Frida, bliv ved… åhh…
Min tunge var nærmest ved at gå af led, da jeg prøvede at få den så langt som muligt op i Trines skød, jeg sugede den lille perle ind i munden og legede med den mellem mine læber, lod tungen sno sig omkring den. Trine begyndte at spænde over hele kroppen, satte fødderne ned mod sengen og hævede numsen fra madrassen. Jeg prøvede at følge med, støttede hendes baller og gjorde mit bedste for at holde munden og tungen tæt på Trines vidunderlige, varme og drivvåde missekat.
Trine stønnede tungt. Hendes slanke krop var spændt som en flitsbue, mens jeg slikkede som en vild. Trine var tydeligt i en anden verden, hvad Lisbeth foretog sig foroven kunne jeg ikke fornemme, jeg havde mere at nok at gøre med at holde tungen i kontakt med Trines skød og den faste, lille klitoris.
Så kom udløsningen! Hele sengen rystede, Trine skreg højt i vellyst, da orgasmen rullede gennem kroppen på hende, jeg prøvede at følge med, skønt det var svært at ramme Trines frække åbning, sådan som det hele skælvede og vibrerede.
Trine sank tilbage i puderne med et dejligt frækt og tilfredsstillet ansigtsudtryk.

Vi lå stille sammen længe, inden Trine sagde: - Whau! Det var helt vildt skønt… som I to bare kan… Det skal bare prøves igen.
Vi andre var der med det samme: - Altid til tjeneste… du er godt nok lækker… skøn krop… enormt sexet kvinde.
Men efter et stykke tid rømmede Lisbeth sig: - Tja, men nu har I to duller fået jeres tur… nu må det være min tur til at få missen slikket!
Trine og jeg så på hinanden: - Uh, ja, vi glemmer Lisbeth! Det går ikke!
Grinende og småpjattende fik vi møvet Lisbeth ind i midten og begyndte at lade vores fingre og tunger gå på opdagelse på min lækre, frodige og livsglade veninde…

Der skal to til tango, siger man, men tre lystne, modne kvinder i sengen er nu også en ret fantastisk, liderlig oplevelse…

Fortsættes HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER