LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pigesex

Dato: 21.02.2020


Terningen bestemte, kapitel 3 - del 11
Body tequila
Har du ikke læst tidliger afsnit - så find dem HER

Resumé:
De godt fyrreårige singler Lisbeth og Frida (fortælleren) er i sommerhus sammen med den unge Fie. De udfordrer sig selv og hinanden ved at lade terningen afgøre, hvilke af deres hemmelige drømme og ønsker, de skal udfordre. Lige nu har Lisbeth og Frida de lokket den lækre, kvindelige præst Trine med hjem til sommerhuset og fortalt hende om terningelegen. Trine er med på at lade terningen rulle…

Efter at have kysset, kælet for bryster og til sidst lavet duftprøve på hinandens kusselugte var vi alle stakåndede og røde i hovederne. Hvad var næste skridt?

Det kørte rundt i kroppen på mig efter at kaste mig over Trine, lade hænderne glide igennem hendes glatte hår, kigge hende dybt ind i de vidunderlige øjne, lad min tunge lege med hendes læber og tunge igen, kærtegne de guddommelige bryster, nive hende i de frække strittende brystvorter, trække trusserne ned på hende, kærtegne hendes skønne, bløde baller og lade tungen gå på opdagelse i hendes fisse resten af natten. Slikke hende, til hun så måner og stjerner og håbe på, at hun ville gøre gengæld på mine bryster og i min efterhånden temmelig våde fisse. Jeg var vild med hende og min krop skreg efter at komme til at røre ved og blive rørt ved. Men var hun med på det?
Jeg var ved at eksplodere af spænding og frække lyster, men turde ikke sige det direkte. En afvisning nu var ikke til at holde ud! Men hvordan kom vi videre?
En fræk ide dukkede op i mit hoved…
- Hvad med en ”body tequila”? Det er altid kun fyrene, der kommer til den slags.
- Fin ide, sagde Lisbeth, - jeg så, de havde tequila i barskabet!

Vi fik samlet remedierne og slog om, hvem der skulle hvad.
Trine skulle lægge krop til.
Lisbeth og jeg åd hende med øjnene, da vores nye veninde trak trusserne ned og viste et smukt fremstående venusbjerg med en tæt, fint trimmet mørk måtte.
Så fugtede vi Trines bryster og hældte groft salt på. Hun fik et glas tequila mellem lårene (de lækre, solbrændte lår!) og en skive citron (ingen lime i køleskabet!) med frugtkødet udad mellem tænderne.
En femmer afgjorde, at jeg skulle på først. Jeg knælede ned foran den nøgne Trine og fik med lidt besvær fyldt munden med tequila. Da jeg alligevel var nede i underetagen, benyttede jeg dog også lejligheden til at nærstudere Trines fristende venusbjerg og åbning, snusede lidt til hendes køn og gned min kind op af hendes lår under påskud af, at det var lidt svært, da jeg skulle bruge hænderne så lidt som muligt.
Så rejste jeg mig op og slikkede med tungen på Trines flotte, faste bryster. Jeg slikkede meget grundigt for at trække øjeblikket ud, inden jeg bed i citronen, der sad mellem Trines bløde læber i den fristende, lækre mund.
Vi grinede alle tre, men min kusse var ved at svømme over af bare lyst. Jeg følte det, som om safterne næsten drev ned ad låret på mig, men det var selvfølgelig bare min fornemmelse. Lisbeth gentog den samme frække leg med tequila, slikken på brysterne og citronkysset.
Trine lagde nakken tilbage og lo: - Det her er det vildeste og skæggeste, jeg har været med til længe… whau! 

Lisbeth fulgte op: - Okay. Vi tager en ”body strawberry”. Lidt ligesom ”body tequila”. Taberen smider tøjet og skal have et stænk flødeskum på hvert bryst. Vinderen tager flødeskummet i munden og dykker ned og henter jordbærret… og I kan ikke gætte, hvor jordbærret er anbragt?
Vi stirrede på hende et øjeblik, måbende. Så grinede Trine igen og jeg med.
Terningen afgjorde, at jeg skulle lægge krop til, så jeg smed det sidste, trak trusserne af og lagde mig på bordet. Lisbeth var der hurtigt med flødeskummet, en klat på hver brystvorte – uh! koldt, lige fra køleskabet.
- Spred benene, så jeg kan komme til, kommanderede Lisbeth, skilte mine to kønslæber og anbragte et køligt jordbær lige midt i min fisseåbning.
Det kildede og saftede i hele underlivet, men jeg lå afventende, mens de to andre fnisede om, hvem der skulle til først.
Det blev Lisbeth, der først dykkede ned over mig, lod tungen cirkle omkring hvert bryst, afsluttende med et lille sut, der fik vorterne til at rejse til og stritte ud i luften, inden hun lagde hovedet mellem mine lår og sugede bærret til sig.
Det kildede og pirrede. Trine tog flødeskummet og dekorerede mine to bryster inden hun lidt forsigtigt åbnede mig forneden og satte et stort bær på plads som en ekstra stor og strittende klitoris.
Tag dig god tid, tænkte jeg, og det gjorde Trine også, suttede og slikkede omhyggeligt mine vorter, så de var ved at eksplodere.
Så lagde hun en hånd på hvert af mine lår, spredte dem, dykkede ned og satte læberne til bærret. Jeg kunne ikke lade være med at lade mine hænder glide gennem hendes glatte hår og presse bare en lille smule til, så hendes læber og tunge kom lidt mere i nærkontakt med mit pjaskvåde og ophidsede skød. Hun gav en lidt forbløffet lyd fra sig, men tog sig i det og lod en blød tunge glide hen over min følsomme åbning.
- Åhh… stønnede jeg. Det gav et lille sæt i mig.
Trine løftede hovedet, måske en lille smule forbløffet over for første gang i sit liv at have haft tungen oppe i en anden kvindes fisse. Heldigvis så hun ikke skræmt ud, men smilede frækt til mig og hviskede: - Nå… du syntes nok lige, jeg skulle hjælpes lidt på vej.
Jeg nikkede stumt og tomatrød i hovedet: - Undskyld! hviskede jeg genert. - Det var bare så lækkert, så jeg havde bare ikke lyst til at det skulle holde op.
Trine lo: - Ingen grund til at undskylde. Der er ingen skade sket og nu fik jeg min debut som fisseslikkerske!
Hun vendte sig smilende mod Lisbeth: - Ikke dårligt. Har I andre slags, eller fås de kun med jordbærsmag?
Jeg syntes jeg kunne høre en begærlig undertone i Trines stemme, så jeg tog modet til mig, rakte hænderne op mod Trine og sagde med en plagende stemme som et lille barn: - Åh, må jeg ikke få mere? Det var så lækkert… Be’ om…

FORTSÆTTES HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER