LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Pigesex

Dato: 21.02.2020


Terningen bestemte, kapitel 3 - del 10
Byens bedste bryster
Har du ikke læst tidliger afsnit - så find dem HER

Resumé:
De godt fyrreårige singler Lisbeth og Frida (fortælleren) er i sommerhus sammen med den unge Fie. De udfordrer sig selv og hinanden ved at lade terningen afgøre, hvilke af deres hemmelige drømme og ønsker, de skal udfordre. Lige nu har Lisbeth og Frida de lokket den lækre, kvindelige præst Trine med hjem til sommerhuset og fortalt hende om terningelegen. Trine er med på at lade terningen rulle…

Lisbeth havde fundet terningen. Nu skulle legen begynde. Hvilke grænser skulle overskrides?

- Forslag?
- Hvis det bliver 5 eller 6 skal en af os skal lave et frækt stripshow til musik. Vi slår om hvem… foreslog jeg.
- Vi spiller terning om, hvem af os, der skal smide trusserne. 3 eller 4, så skal man vise sin bare mis til de to andre duller og sidde i bar røv bagefter… bød Lisbeth ind.
- Jeg kunne godt lide det, I fortalte med ham Kenneth, der havde fået bind for øjnene og skulle mærke jer andre, sagde Trine: - Så jeg foreslår, at hvis det bliver 1 eller 2 skal én af os have bind for øjnene og så skal de andre kysse hende på munden og så skal hun gætte, hvem det var.

Nå da… vores nye veninde holdt sig sandelig ikke tilbage! Vi godkendte alle tre forslag og lod terningen rulle. Det blev en to’er, så Trines forslag skulle prøves. Lisbeth havde en blindfold i sin rejsetaske – noget fra et flyselskab – og vi slog om, hvem der skulle have det på.
En firer afgjorde, at det blev mig. Jeg fik bind for øjnene og hørte de andres fnisen og hvisken. Et øjeblik efter mærkede jeg en varm og blød mund mod min. En stor, våd tunge gled ind mellem mine læber og snoede sig omkring min egen tunge. Det var lækkert og jeg blev helt blød i knæene. Opgaven var nu ikke svær, for jeg kunne mærke Lisbeths kropslugt og fornemme hendes store, bløde bryster mod mine. Men jeg sagde ikke noget og i næste øjeblik mærkede jeg et nyt sæt læber mod mine. En lidt mindre og en smule mere spids tunge kærtegnede min og fik en varm rislen til at gennemstrømme mit underliv. Jeg snusede og mærkede Trines gode duft og prøvede at læne mig en smule frem, så hendes bryster ville støde mod mine. Jeg kunne høre Trine fnise sjofelt, men det næste øjeblik var hun borte. Jeg lod som om jeg tænkte mig om, men svaret var let nok.
- Det er ikke så svært, når der kun er to, må jeg sige, indrømmede jeg. -Men det er nu spændende at lukke synssansen ude og koncentrere sig om følesans og lugtesans. Så jeg foreslår vi tager en runde til med bind for øjnene, denne gang med brysterne.
I mit stille sind håbede jeg på, at jeg ville få lejlighed til at røre ved Trines fristende bryster. De andre gik med på den, men en 5’er afgjorde at Lisbeth var på. Vi gav hende blindfolden på. Jeg knappede min bluse op og tog bh’en af, mens jeg diskret prøvede at få så meget som muligt af synet af Trine, der lod sin sommerkjole falde og hægtede sin brystholder af. Brysterne var smukke og svære at få øjnene fra, pænt store og harmoniske og trods Trines alder var der stadig lidt optimistisk opstoppernæse over brystvorterne.

Vi tog Lisbeths hænder og lod dem først glide undersøgende hen over mine to meloner, Lisbeth tillod sig af dvæle lidt og klemme brystvorterne en smule. Det føltes skønt og pirrende. Grinende gik Lisbeth videre til Trine og kærtegnede blidt de to sydfrugter, der hævede let og blev en smule rødere i huden. Trine tog imod, først lidt fnisende, så lidt mere indadvendt nydende. Lisbeth bøjede sig fremover og tog et af bærrene i munden og lod tungen glide rundt om vorten. Trine snappede efter vejret og da Lisbeth trak munden tilbage så jeg, at vorten ikke alene var blevet våd, men også hård af ophidselse efter mødet med Lisbeths tunge.
- Er det i orden? spurgte jeg for en sikkerheds skyld. - Det er tilladt at stoppe…
Hjertet bankede i mig, jeg håbede ikke, at hun ville standse, men det var en vigtig del af vores aftaler om legen, at ingen skulle presses for langt.

Trine bed sig i læben og nikkede stille, så vi fortsatte.
Lisbeth tog bindet fra øjnene og sagde: - Tak for lån af jeres bryster, piger. De er skønne… sikken oplevelse. Hvis jeg må foreslå noget, så fik duften af jeres kroppe mig til at tænke på, om den næste runde kunne blive, at en af os skulle prøve at lugte forskel på duften af forskellige skød? Lidt ligesom vinsmagning…

Vi aftalte regler og raflede, men igen blev det Lisbeth, der skulle have bind for øjnene. Trine og jeg skulle så levere duftprøverne, så vi satte hver en langfinger op i vores skød og begyndte at kæle for os selv for at samle noget saft. Det tog nu ikke lang tid, for jeg var allerede blevet godt våd, da Lisbeth rørte ved mine bryster. Trine stod med en finger nede i sine trusser på vej op i sit skød, men det så heller ikke ud til at hun havde de store problemer med at finde saft nok til en duftprøve. Men to prøver var ikke meget, så jeg tog en våd langfinger og lod den glide op mellem Lisbeths egne kønslæber. Kunne hun kende lugten af sit eget køn? Men også Lisbeth var allerede fugtig og glat, fnisede lidt over min berøring. Trine og jeg gav tegn til hinanden og satte på skift en af fingrene op foran næsen på Lisbeth. Hun snusede begejstret og lavede en parodi på en af vores venner, der går højt op i vinsmagning:
- Nummer 1: En frisk duft af havvand, måske en note af tang, som en dukkert i Kattegat. Det kunne være Frida. En kusse, der kan fremtræde lidt genert, men som viser en krydret og alsidig smag, når den har været åbnet lidt.
- Nummer 2: Duften af en frodig og varm kvinde, spændende og glad… det er helt sikkert min egen lille blomst… frugtagtig og bør nydes inden for længe…
- Nummer 3: Kraftig og lidt sødlig bouquet… kommer fra en selvbevidst og lidt eventyrlysten kvinde med krydret eftersmag, vil jeg tro… sikkert Trine?

Vi skreg af grin alle tre. Dels havde Lisbeth gættet rigtigt, dels var det en skæg karakteristik af vores kønslugt og vores karakter.

FORTSÆTTES HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER