LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Par/1 ekstra

Dato: 28.08.2016


Terningen bestemte, del 2
Har du ikke læst del 1, kan du gøre det HER

- Lisbeth, hvad var det for en historie med, at du havde været sammen med to fyre på én gang? spurgte Tove.

Vi tre veninder sad sammen en uge efter vores store eftermiddag med Lisbeths unge overbo Kenneth, hvor den unge tyr havde kysset og slikket og knaldet os alle tre godt og grundigt efter tur. (Kan læses HER) Hvordan kom man nu videre efter sådan en omgang? Men Lisbeth var den dag kommet til at sige noget om, at hun var blevet bollet af to fyre på skift, da hun var tyve, og Tove var ikke den, der slap sådan en god historie.
Lisbeth trak lidt på det, men vi lod hende ikke slippe, så lidt efter begyndte hun at fortælle:

- Det var, da jeg læste her i Århus i slut-firserne. En aften i byen var jeg endt oppe på ”Locomotion” (det var dengang) med min veninde Jeanette. Jeanette var en superflot blondine, som alle fyrene rendte efter. En rigtig prinsesse. Det irriterede mig, at jeg så lidt for meget blev hende den lidt runde brunette, der var med som veninde, for at prinsessen kunne stråle endnu mere. Sådan én, som man måske syntes var sød, men aldrig den, fyrene for alvor gik efter, fordi prinsessen ved siden af var mere attraktiv. Nå, men Jeanette og jeg var havde fundet sammen med tre søde og sjove fyre, Hans, Stefan og Stig. Hold fast, hvor kunne de fyre skabe en fest. De var så charmerende og sjove at være sammen med, så vi dansede, snakkede og pjattede. Det gik godt, indtil Jeanette pludselig ud på aftenen rejste sig og sagde: – Tak for i aften, jeg tager med Hans hjem.

Okay, prinsessen og alfahannen havde også brugt aftenen til at kigge hinanden godt og grundigt ud, men vi andre sad lidt forvirrede tilbage, i alt fald jeg selv. Det havde hele tiden været Jeanette og Hans, der havde domineret, hvad skulle vi andre så? Stig og Stefan, der var tilbage var nogle rigtigt festlige og varme fyre, men ville de nu skride og gå videre efter mere spændende piger? Skulle jeg nu igen være den uafhentede pakke? Heldigvis kørte de to fyre på, som om ingenting var hændt, vi dansede og drak og grinede. Vi havde det måske endda endnu bedre, da de to flotte, men lidt kontrollerende ”storesøskende” i gruppen var forsvundet.

Pludselig stod vi udenfor diskoteket og havde egentlig lyst til lidt mere, men hvad? Vi fandt ud af, at vi boede i nogenlunde samme retning, det var lun sommeraften, så vi besluttede at følges fra Bruuns bro og ned gennem byen. Nu kan jeg sjældent stå for fyre, der kan få mig til at grine, og Stig og Stefan var veloplagte og fulde af uventede påhit. De lavede parodier på kendte film, skiftede stemmer, og pludselig skulle vi lege ballet, hvor jeg var ballerinaen, som de løftede mig op mellem sig, mens jeg hvinede af skræk og begejstring. Jeg kunne godt lide, når de holdt om mig.

Som vi gik ned gennem byen tog deres krammerier langsomt til, og på et tidspunkt mærkede jeg, hvordan Stigs hånd ligesom tilfældigt kom til at hvile på mine baller. Det havde jeg ikke spor imod, så jeg lagde min egen hånd ovenpå for at markere, at den godt måtte blive liggende der lidt. Således opmuntret begyndte Stig at kærtegne min røv, mens vi gik. Da jeg altid tænder på humor, et par gode øje og faste hænder på mine baller, måtte vi på et tidspunkt stå stille og kysse hinanden.
- Hov! kom Stefan farende, det ser lækkert ud. Kan der også blive ét til mig?
Man skal ikke være fedtet, så jeg vendte hovedet og kyssede Stefan, mens Stig stadig holdt om mig. Gennem tøjet kunne jeg mærke Stigs pik blive fast og hård mod mit underliv. En lækker fornemmelse. Men stadig var det hele tiden småflirt blandet med skæg og ballade, så det ikke var til at sige, om nogen af os havde planer om at gå videre. Men omfavnelserne blev lidt fastere, hænderne opsøgte hele tiden ligesom tilfældigt frækkere steder, og vi måtte holde to kyssepauser til, inden vi nåede opgangen til min lejlighed i Ny Munkegade. Stefan stod foran med tungen nede i min hals, mens Stig stod bagved og holdt om mig. Jeg kunne mærke både den ene og den andens hårde tingest mod mit underliv. Der var ingen tvivl om at de var tændt. Jeg grinede og drillede dem – sådan nogle liderlige hankatte! - men sagde ikke på noget tidspunkt at de skulle lade være. Det kildrede mig ikke så lidt at være centrum for deres lyst og indbyrdes konkurrence om at score mig. Der bredte sig en varm følelse i mit underliv.
Med de jern, de to herrer havde på, var der nu ingen tvivl om, at de håbede på at tilbringe natten med enden i vejret mellem mine spredte ben. Men stadig var de også to kammerater. Hvordan skulle jeg vælge den ene fremfor den anden, mens de begge var der? Jeg, der selv hadede altid at blive valgt fra?
Jeg havde ikke lyst til at stoppe lige nu, hvor vi havde det så skægt og jeg selv var godt tændt over at være blevet vartet op og lagt an på af de to skønne unge mænd. Nu var det for en gangs skyld mig, der var centrum for ikke bare én, men to charmerende fyres begær.
- Kommer I ikke med op, begge to? sagde jeg uden egentlig præcist at overveje, hvad der skulle ske.
De to var mere end villige, hoppede som to hvalpe rundt omkring mig op ad trappen og ind i lejligheden 1. tv. Her opstod et øjebliks forlegenhed, for hvad ville vi egentlig med hinanden? Skulle vi have sex? Og hvordan skulle man gribe det an? Ingen af os havde været sammen med mere end en ad gangen før.

Jeg fandt noget Martini og vi satte os i sofaen alle tre sammen med mig i midten. Og så ville først den ene, så den anden kavaler selvfølgelig have et ordentligt kys. Jeg mærkede Stefans hånd på mit ene lår, mens Stig, der sad til højre for mig, gav mig et dybt og langt tungekys, der fik det til at snurre rundt i hovedet. Så vendte jeg mig til venstre mod Stefan for at kysse ham, men da vi var kommet godt i gang, mærkede jeg, hvordan Stig fra den anden side begyndte at knappe min bluse op nedefra og lægge sin hånd ind på mit bare maveskind. Et øjeblik tænkte jeg, at det var nu, der skulle siges fra, men blev enig med mig selv om, at det havde jeg helt ærligt ikke rigtigt lyst til. Det her var alt for spændende. Så mens Stefan holdt mig tæt i sine stærke arme, bevægede Stigs varme hånd sig opefter og knappede mig helt op til halsen foran. De to holdt et øjebliks pause, mens de trak hovederne tilbage for at se på mine bryster, der dog stadig dydigt var skjult af min bh. Stig fløjtede anerkendende ved synet. Stefan trak mig over til sig i et nyt kys, mens Stig varsomt lagde sin højre hånd på mit venstre bryst og kærtegnede det gennem stoffet. En varm følelse bredte sig i kroppen og jeg mærkede at brystet hævede og brystvorten blev hård. Stig flyttede hånden til det andet bryst og masserede det blidt og langsomt.

Jeg lagde hånden på Stefans skridt. Hans lem var jernhårdt, kunne jeg mærke. Nu var jeg solgt. Nu måtte de gøre med mig, hvad de ville. Og jeg var ikke så lidt spændt, hvad de kunne finde på…

Hvad mon de to unge mænd vil gøre?

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER