LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Aldersforskel

Dato: 25.10.2015


Terningen bestemte

- Hvornår har I sidst lavet noget, der var seksuelt grænseoverskridende? spurgte Tove.
Der blev stille i stuen. Øjeblikket før havde vi tre ligget flade af grin hen over bordet over en eller anden sjofel bemærkning, Lisbeth var kommet med, men med ét var vi tavse. Hvad havde de andre prøvet, og hvad ville vi dele med hinanden? Hvem turde begynde?

Vi er tre singlekvinder i fyrrerne, der plejer at mødes en gang om måneden. Vi læser bøger hjemmefra, diskuterer, og har sommetider noget med, vi læser højt for hinanden. De sidste gange havde det handlet om erotiske noveller, jeg havde fundet en ganske poetisk historie om en lesbisk pige, der debuterede, mens Lisbeth havde læst en rigtig saftig sag højt om to adelige kvinder på et slot, der deltes om staldkarlen. Vi grinede og havde overgået hinanden i frække kommentarer og antydninger, men lige pludselig havde Toves bemærkning gjort stemningen lidt mere ladet.
Vi så lidt på hinanden. Jeg rystede på hovedet. Faktisk kunne jeg slet ikke komme i tanke om noget, men Lisbeth sagde: - Længe siden. Min vildeste oplevelse var, da jeg var tyve og var på diskotek. To fyre lagde an på mig, og jeg gik med dem hjem. Vi gik i seng og de bollede mig på skift hele natten.
- Hvordan var det? spurgte Tove.
Lisbeth så drømmende ud. - Rigtigt frækt, faktisk. Men jeg har aldrig gjort den slags siden.
- Ville du gøre det igen, hvis du fik chancen? spurgte Tove.
- Jeg ved ikke. Det var dengang. Nu er jeg ældre, sagde Lisbeth, hvornår skulle det ske? Jeg går jo ikke i byen og træffer mænd på den måde mere.
- Men du er da single og står ikke til regnskab for nogen? Du kan gøre, hvad du vil.
- Nej, men… ja, det skulle da lige være med min overbo, grinede Lisbeth. - Jeg mødte ham på trappen, da han kom. Sikken en flot ung fyr. Hvis han og hans tvillingebror kom herned til mig, skulle de få en luksustur, de sent ville glemme.
Jeg er nok den mest private af os, men nu syntes jeg også, at jeg skulle bidrage: - Det kunne være spændende at lege lidt med sådan et stykke ungt kød.

Vi frydede os lidt ved tanken om den lækre, unge Kenneth ovenpå, indtil Tove afbrød:
- Ja, vi fantaserer, men hvornår har I sidst prøvet noget rigtigt grænseoverskridende?
Ingen af os kunne rigtigt komme i tanke om noget.
- Kender I romanen ”Terningemanden”, den af Luke Rhinehart? sagde Tove.
- Er det ikke ham, der slår med terninger om, hvad han skal gøre?
varede jeg. - Den begynder med, at han keder sig, og så spiller han terning om han skal gå i seng eller voldtage kvinden i lejligheden nedenunder. Terningen viser, at han skal voldtage hende, så det går han ned og gør.
- Hvad tænker du på, Tove? spurgte Lisbeth nysgerrigt.
- Kære veninder! sagde Tove højtideligt. - Der skal ske noget i vores seksualliv. Vi går i stå… der gror mos på fissen af os…
- Nå, nå… protesterede vi, men Tove fortsatte uforstyrret:
- Noveller er ikke nok. Vi skal spille terning om at gøre noget, der er seksuelt grænseoverskridende. Ligesom Terningemanden slår vi med en terning. Bliver det 1 eller 2 bestemmer Lisbeth. Hvad vil du?
Tove så direkte på Lisbeth, vores livsglade, lidt runde og mørkhårede veninde.
- Øh… vi kan se en pornofilm sammen. Det har jeg aldrig gjort sammen med andre.
- Okay. Hvis det er 3-4 bestemmer Frida.
Jeg tøvede, men det var på den anden side også lidt sjovt, så hvorfor ikke?
- Jeg synes, vi går ned i Sexshoppen sammen og ser på, hvad de har af udstyr. Der har jeg aldrig været. Hver af os køber mindst én dims efter eget valg.
- Fint. Bliver det 5 eller 6, bestemmer jeg. Så inviterer vi Kenneth ned og voldtager ham på skift, grinede Tove frækt.
- Ah, det kan man da ikke…
- Hvorfor ikke, sagde Tove udfordrende. - Sådan en ung fyr i tyverne er fuld af potens, han er sikkert med på lidt af hvert. Han har ingen fast kæreste, ved jeg. Hvis han ikke vil eller sladrer, siger vi bare, at det var ham, der ville.
Vi grinede. Tanken kildrede, men jeg tænkte, at det nok stadig var mere fantasi end virkelighed. På den anden side kunne det måske være spændende, hvis Tove ville vise os mere forsigtige damer vejen til lidt småflirt og måske et frækt eventyr. Tove er ret udfarende, hun har haft mange løse forbindelser og one-night-stands, så måske var det godt, hvis hun kunne bryde isen for mig og lære mig nogle tricks, så jeg ikke var helt så seriøs og tilbageholdende med mænd?
Lisbeth fandt et raflebæger, rystede og slog. Da Tove løftede bægeret, kiggede seks øjne lige op på os. Vi så på hinanden.
- Sex! Så er det afgjort, sagde Tove. Nu bestemmer jeg, og I skal gøre det, jeg siger. I orden?
Lisbeth og jeg så på hinanden. Vi troede knap nok på, at det her var virkelighed. Hvad ville der nu ske og hvad turde vi, når det kom til stykket? Vi nikkede stumt.
- Hvem skal hente ham? spurgte jeg tøvende.
- Det gør jeg, sagde Tove. - Vi siger, at det er din fødselsdag, Lisbeth. Du har en flaske spumante i køleskabet, den tager vi og hælder på fyren.
Tove gik ovenpå, mens Lisbeth fandt den italienske champagne frem. Vi fnisede og rødmede. Hvad var det her for noget, vi var ved at rode os ud i?

Fem minutter efter kom Tove målbevidst ind med Kenneth i hånden, der rigtigt nok også var en flot ung mand, mørkhåret og med kønne øjne. Smart i tøjet, men også lidt forvirret ved situationen. Vi gav ham alle et knus, satte ham ned.
– Hvor er det godt med noget mandligt selskab, nu, da vi sidder tre enlige kvinder og keder os, sagde Lisbeth. Og så hældte vi ellers Asti på ham og os selv for at fjerne hæmningerne, rørte ligesom tilfældigt ved ham, flirtede, gik rundt med kavalergangen i hans øjenhøjde og prøvede at snakke så meget fræk snak som muligt, pustede til hans mandlige forfængelighed. Den var der en del af! Men en flot fyr var han.

Efter en times tid og to flasker spumante var vores hanekylling grydeklar. Igen var det Tove, der gik foran. Hun lagde hånden på knægtens velformede lår:
- Vi har faktisk et væddemål, som du skal afgøre. Hvem af os tøser kysser bedst? Det skal vi lige have en rigtig mand til at afgøre for os.
Kenneth så lidt forskrækket ud, men han syntes åbenbart også, at det var lidt spændende.
- Nu sørger vi for, at du ikke kan se, sagde Tove, stillede Kenneth ud på gulvet og gav ham et sort bind for øjnene.
Hvem skulle først – hjertet hamrede, turde jeg det her? var de andre virkelig med på det?
Tove tog terningen: – Den, der slår højest, skal begynde.
Tove slog 2, Lisbeth slog 5, jeg var ved at ånde lettet op, men min terning viste 6. Så det var mig først. Jeg tøvede, men de andre to skubbede på. Uden held prøvede jeg at fange Lisbeths blik, men der var ingen hjælp at hente. Hun var nok bare lettet over, at det ikke var hende, der skulle begynde. Med en lidt kildrende fornemmelse i maven gik jeg hen til Kenneth, der stod spændt med bind for øjnene. Han duftede godt. Jeg lagde armene om ham og satte min mund til hans, mærkede drengens tunge gå ind mellem mine læber, først tøvende, så målbevidst. Efter et øjebliks generthed slappede jeg af og nød den lækre fornemmelse. De andre trak mig væk. Nu var det deres tur. Først den mørke og runde Lisbeth, så den lyse og slanke Tove. Kenneth grinede frækt. - Uh, lækkert, men jeg er ikke helt sikker? Kan vi ikke gøre det igen?
Vi gjorde det igen efter tur, denne gang krammede han os tæt, det var lækkert at mærke de muskuløse unge arme omkring mig og en målbevidst tunge i munden. Så gættede han og gættede rigtigt.

- Okay, det er måske ikke så svært, sagde Tove. Lad os prøve noget andet. Hvem har de bedste bryster?
Lisbeth og jeg gispede, men nu havde vi aftalt, at Tove bestemte, så der var ingen vej udenom. Af med blusen og bh’en. Vi skævede lidt til hinanden. Denne gang bestemte terningen, at Tove skulle først, hun tog Kenneths hænder og lagde dem på sine små, men ret faste bryster. Stadig med det sorte bind for øjnene lod den unge mand hænderne ligge stille et øjeblik, så begyndte han blidt at kæle, og lod også ligesom tilfældigt fingrene glide hen over Toves brystvorter, der strittede frækt ud i luften. Hun nød det tydeligvis i fulde drag. Derefter blev det Lisbeths lidt mere fyldige meloner og så fik mine egne jader en tur sidst. Det var godt nok grænseoverskridende, men også lækkert at blive taget på brysterne af en flot, ung fyr, og ekstra pirrende, at de to andre så på. Igen var Kenneth i tvivl, så vi måtte gøre det om, denne gang satte han tungen til og nappede også forsigtigt med tænderne. En vis uro bredte sig i mit underliv. Jeg så på de andre. Toves øjne skinnede, læberne svulmede liderligt. Lisbeth trak vejret hurtigt. Og søreme om ikke knægten gættede rigtigt denne gang også.
Jeg kiggede på Kenneths bukser, han var tydeligt ophidset af situationen. Tove gik hen til ham og lagde en hånd på bulen: – Nå, der er nok én, der synes, det er spændende at lege selskabslege for voksne.
Det var tydeligt, at Kenneth ikke havde det mindste imod en fræk og målbevidst kvindehånd på skridtet og ikke havde noget ønske om at stoppe her.

- Men når du kysser eller tager os på brysterne, kan du jo også mærke resten af kroppen, sagde Tove. - Hvad med noget sværere? Hvad med vores kusser? Kan du også mærke forskel? Er du erfaren nok til at mærke hvilken kusse, der sidder på hvilken kvinde, knægt?
Det gav et elektrisk stød i mig. På den ene side rumsterede et hemmeligt og forbudt ønske om at mærke Kenneths hånd kærtegne mig forneden. På den anden side var det godt nok voldsomt noget at gøre sammen med de andre. Jeg protesterede svagt, men Tove kiggede strengt på mig: – Husk, aftalen er, at jeg bestemmer. Og indrøm det bare, Frida, du har lige så meget lyst som os andre.
Pinligt, pinligt, men hun havde ret. Bag min pæne kontordamefacade var der lige nu en pokkers liderlig tæve, der begyndte at vågne op. En stemme skreg inden i mig på at prøve noget mere og vildere. Heldigvis kunne jeg stadig dække mig af, at Tove gik forrest.
Vi smed, hvad vi havde på forneden, bukser, nederdel, trusser. Et held, at Kenneth havde bind for øjnene, for jeg havde mine absolut kedeligste trusser på, nåede jeg at tænke. Vi stod nu der på rad og række med bar røv og blottet skød, som køer til dyrskue, bare med den forskel, at det nu var tyren, der skulle beføle og bedømme os.
- Men, sagde Tove, vi skal jo også kunne måle, hvad for en kusse, der ophidser dig mest, så du må smide bukserne, så vi kan se, hvad udslag det giver på barometerstangen.
Nu var det Kenneth, der var genert, men vi tre lystne pantertanter hjalp ham hurtigt af med bukserne. Hans små underbukser skjulte kun dårligt, at han havde alt, hvad der hørte til, faktisk var der slet ikke plads til hans voldsomt erigerede pik i dem, så de måtte også af.
Det var frækt at se knægtens jern stritte lige ud i luften. Nok havde han på mange måder stadig en drengs krop, men pikken var bestemt en mandepik, en stor, flot en af slagsen. Hvordan mon det ville være at lægge hånden på den?
Igen lod vi terningen afgøre rækkefølgen, og jeg var igen den første. Tove lagde armen om mig og førte mig hen til Kenneth, mens Lisbeth fnisende tog hans hånd og førte den ned til min dusk. Det var længe siden, jeg havde mærket en mandehånd på mine kvindelige dele. Han befølte først min tætte, røde måtte, så lod han hånden glide hen over mine kønslæber og førte til sidst uendeligt langsomt sin finger ind i det område, hvor der allerede var hjælpeløst vådt. Langfingeren fandt frem til min klitoris og kærtegnede den, berøringen sendte et lystfyldt chok gennem hele kroppen, og jeg kunne mærke, at mine ben eksede og rystede under mig. Kenneth trak fingeren ud, snusede til den som til vinsmagning og stak den i munden.
- Uhm, sagde han, dejligt våd, en fin duft af havvand og smagen af moden kvinde. Det er sikkert den rødhårede, Frida. Man siger, at det er de rødhårede, der er vildest i sengen. Det her dufter i alt fald vildt.
Jeg rødmede kraftigt, men et par utålmodige kvindehænder trak ham væk fra mig over til Tove, hvor han gav sig god tid til at tage på hendes glatbarberede venusbjerg. Tove lukkede øjnene og sukkede, da drengens fingre åbnede hende forneden.
– En lækker sag, kommenterede han sagligt. Sidder langt tilbage. Lidt frækt bagstikkeragtigt. Oplagt til at blive kneppet i doggy-stile. Tove?

Den lidt saglige og distancerede måde, han kommenterede på, gjorde det hele mere ophidsende. I smug listede jeg en finger ned i skødet, der kløede og dunkede helt vildt. Endelig tog Kenneth Lisbeths fisse under behandling: - En kraftig dusk og et kødfuldt og fremstående venusbjerg. - Også en moden kvinde. Dejligt våd og veloplagt med en duft af citrus. Er i den grad klar til parring. Så må det være dig, den mørkhårede, Lisbeth?

Lisbeth kunne ikke tilbageholde et lille, ophidset skrig, da Kenneths langfinger gav hendes klitoris et sidste kærtegn.

- Kan du også genkende smagen, hvis du slikker os? stønnede Tove.
Alle hæmninger var efterhånden væk. Tove tog knægten i hånden og trak ham ind i Lisbeths seng, nu var det Lisbeth, der først skulle ligge på ryggen, mens Kenneth slubrede og gav hende tunge. Om han gættede rigtigt var efterhånden lige meget, vi tre pantertanter skulle bare have slikket fisse nu og her. Det var enormt ophidsende, at ligge der tre voksne damer på rad og række, med vidtåbne skræv i kø og vente på at blive slikket, og efter Lisbeth blev det omsider min tur. Kenneth havde stadig bind for øjnene, det gjorde det mere perverst og forbudt, jeg så hans kraftige sorte hår dykke ned mellem mine ben og mærkede hans bløde tunge gøre underværker i mit skød. Det var svært at lade ham gå og lade Tove få sin slikketur, men ophidsende at se på.
– Vildt! hviskede Lisbeth, vi greb ud og holdt om hinanden, mens vores veninde lå med spredte ben med Kenneths hoved mellem sine lår. Rummet fyldtes af Kenneths slubrelyde og Toves vellystige stønnen. 

En pludselig indskydelse fik mig til at lægge hånden ned mellem benene på Lisbeth. Jeg havde aldrig mærket på en anden kvindes kusse, men følelsen var vild, Lisbeth var sjaskvåd og pivåben, hun kiggede forvirret på mig, jeg var ved at undskylde, men Lisbeth smilede så og krammede mig tæt. Det var skønt at mærke Lisbeths bløde krop mod min og holde om den. Hvordan mon det ville være, at elske med hende, min skønne veninde? Tage en anden kvinde på brysterne og mærke hendes smag? Jeg var nysgerrig, liderlig og forvirret på en gang, men en klagende lyd fra Tove på sengen fik os til at slippe. Kenneth havde tydeligvis fået hende til at komme i en vældig orgasme, hendes tynde krop rystede og skælvede i krampetrækninger, men ansigtsudtrykket var ikke at tage fejl af.

- Hvad med denne her? stønnede Lisbeth og greb Kenneth om hans vældige rejsning. Kan din pik mærke forskel, hvem af os tre, du knepper?
Lisbeth bøjede sig frem og vendte enden til, mens jeg greb om Kenneths på en gang bløde og stive kølle. Det var vildt at mærke drengens flintehårde pik, varm og dunkende, mens jeg førte den ind i Lisbeths kusse. Jeg har aldrig set andre mennesker kneppe før, undtagen på film, så det var fantastisk at iagttage Kenneth spidde Lisbeth, at se hans stav glide op og forsvinde ind i Lisbeth, og hans faste maveskind klaske mod min venindes fyldige baller, mærke den sødlige duft af sex og høre Kenneth og Lisbeths stakåndede liderlige småbemærkninger ved siden af mig, at se hans frække, faste drengerøv bevæge sig frem og tilbage og finde en fast knepperytme, mens hans røde jern glinsede af Lisbeths safter, når han trak sig tilbage.
Tove var hurtigt kommet på benene igen efter orgasmen, nu var alt tilladt, så Tove og jeg stod ugenert og gned vores kusser ved siden af hinanden og varmede op til det var vores tur til at få pik. Og det blev det. Først blev Tove åbnet og knaldet et par minutter, rigtigt set af Kenneth, at hendes kusse var velegnet til at blive taget bagfra. Toves ansigtsudtryk var ubeskriveligt liderligt, hendes ansigt var samlet i koncentration og nydelse, mens de horede løs. Kenneth nød tydeligt at være mand for at bedække tre liderlige cougars efter tur . Endelig var det mig. Jeg lænede mig spændt fremover, lagde hovedet ned mod en pude og mærkede Kenneth tage et fast greb om mine hofter, glide til bunds i mig og fylde mig ud. Nu skulle jeg bare råbolles!
De to andre tøser var nu helt vilde og heppede på Kenneth: - Tag hende hårdt! Giv den frække tæve, hvad hun har godt af. Hun skal bare have pik!
Jeg lukkede øjnene, helt i en anden verden og tog imod det ene stød efter det andet. Pludselig mærkede jeg en hånd på skødet, en finger på klitoris, det måtte være Tove eller Lisbeth, der ville lege med, men jeg var ligeglad, min krop var bare en stor ophidset klitoris og bølger af lyst skyllede op nede fra mit skød og ud i hele kroppen, jeg bare kom og kom og kom, samtidig med at Kenneth brølede, trak sig ud og skød store kaskader af varm sæd op over min ryg.
Hvor længe jeg lå der, ved jeg ikke, men da jeg kom til mig selv, var Kenneth ved at trække bukserne på og gå, mens de to andre med strålende øjne sagde, at hvis han ellers kunne holde mund, var han altid være velkommen.
Jeg havde en fornemmelse af, at vores samvær i læseklubben var ved at tage en anden retning.
Og hvad mon terningerne ville vise næste gang?

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER