LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Alm. sex (i bio og hjemme)

Dato: 27.04.2020


Åh, Sean Connery!
Del 2

- Nå, men tilbage til det med Sean Connery! fortsatte min gamle veninde.  - Jeg kender dig, du er så nysgerrig efter frække historier, så du vil vel gerne have alle detaljerne om dengang Jan kneppede mig på gelænderet i trappeskakten. Har du tænkt dig, at bruge det i en af dine historier på nettet, måske? Du skal være velkommen, min pige, folk har godt af at vide, at vi gamle, rynkede koner altså også har haft et sexliv engang!
Nå, men det var altså midt i 60’erne og der var James Bond-kavalkade. Det var som sagt dengang man kunne se alle Bondfilm på en uge, så du kan høre, at jeg er en gammel pige efterhånden.
Jan og jeg havde været afsted de første to aftener til ”Dr. No” og ”From Russia with love”. I biografens halvmørke på bageste række havde vi kysset og krammet til den store guldmedalje. Jan havde kælet længe og grundigt for mine bryster, hvisket kærlige og frække ord i mine ører og begge aftener var sluttet med, at vi havde skøn sex hjemme i dobbeltsengen.
Jeg var vildt tændt og havde bare lyst til, at Jan skulle tage og bruge mig som han ville, hvilket han også i den grad gjorde. Ind og ud. Forfra og bagfra. Vildt, hårdt og hurtigt. Ikke noget med at sluge klatten eller stå af i Roskilde, al sæd skulle ind på rette sted, insisterede jeg på.

Men efter at vi lå ved siden af hinanden den anden nat, stadig forpustede og svedige, spurgte Jan nysgerrigt: - Du var så kælen allerede henne i biografen i aften og i går. Sig mig, bliver du ophidset af at se på Sean Connery eller hvad er det?
- Sikke noget vrøvl! vrissede jeg.
Men Jan blev ved med at spørge. Irriterende, som den mand altid kendte mig bedre, end jeg kendte mig selv, og til sidst indrømmede jeg rødmende, at jeg i den grad tændte på Sean Connery. Jan grinede og begyndte at forhøre mig, og han fik mig til, bid for bid, at tilstå, at jeg var lidt misundelig på de Bond-piger, som blev forført og knaldet i filmene og ærlig talt kunne ønske, at det var mig, der var en af Bonds damer, der lå der i sengen og spredte ben for dette pragtfulde stykke mandfolk… - Ja, okay, okay, Jan, jeg bliver faktisk våd trusserne, når han er på lærredet, er der mere du vil vide? Jan morede sig. Han fik mig altid til at rykke ud med alle mine hemmeligheder, også min seksuelle forbudte drømme. Jan var aldrig jaloux eller forarget, men havde sin fornøjelse ved at undersøge, hvad jeg tændte på… og han fandt altid en lejlighed til at tage sin viden i brug og bruge mine fantasier som benzin på bålet til at få mig op at køre, hvorefter han indkasserede gevinsten.
Aftenen efter var der igen James Bond, det var ”Goldfinger” og denne gang gik vi lidt hårdere til den. Halvvejs henne i filmen havde Jan ikke bare givet mine bryster en ordentlig omgang, han havde også hånden godt oppe under min sommerkjole og kælet for mit venusbjerg uden på trusserne, mens jeg havde kælet for hans stive pik udenpå bukserne.
Egentlig havde jeg mest lyst til at smide trusserne og hoppe på hans skønne, stive pik og ride den lige på stedet, sådan som jeg havde set Lillian gøre med sin kæreste et par år tidligere, men der sad mennesker meget tæt på os.
Vi cyklede hjem i halvmørket og måtte standse flere gange for at kysse og kramme.
Tredje gang vi stod vi af cyklerne løb det af med os.
Jan krammede mig tæt og lod sine hænder glide op under min kjole, stak hænderne ind under kjolen og kælede for mine nøgne baller.
Først blidt, så tog han hårdere fat, jeg kunne lidt at mærke hans hårdhed og begær, da han pressede mig hårdt ind imod sit benhårde lem og gnubbede det imod min fisse udenpå kjolen.
– Jeg vil have din fisse, Jette! stønnede han mig i øret.
– Kom og tag mig! stønnede jeg ophidset tilbage.
Jan så sig om, der var ingen i nærheden.
Beslutsomt tog han mig i hånden, trak han mig ind i en port og om i en mørk baggård. Vi fandt en nedgang til en cykelkælder, hvor der vist ikke var nogen, der kunne se os. Jans hænder fandt igen ind under min kjole og ned i mine trusser. Jeg var pjaskvåd og åben af liderlighed og knappede hans bukser ned, hev lynlåsen ned og greb efter hans skønne, stive stang. Vi kyssede og kælede grådigt og hæmningsløst. Åh, jeg skulle bare have ham op i mig, og jeg skulle have ham nu og her! Jan trak bukserne ned over ballerne, stod med bar røv og stiv pik, tog et fast greb om min bare numse. Med et hop sprang jeg op på ham og slyngede benene om hans hofter, holdt fast om hans hals, mens jeg med min højre hånd greb om den stive stang for at lede den ind i min utålmodigt ventende fisse. Jan gled ind i mig uden modstand, anbragte min røv på et jerngelænder for at aflaste og begyndte at kneppe mig i et sindssygt tempo. Der var en pikant kontrast mellem det kolde, hårde jern mod min bare numse og Jans varme, hårde jern inde i min fisse. Ind og ud gik den.
Jeg klamrede mig til min dejlige mand, nød hans kraftfulde stød og hans liderlige stønnen i mit øre.
- Jeg kommer, stønnede han pludseligt.
Det var gået lidt hurtigt, men det var i orden.
- Kom, min ven, stønnede jeg glad tilbage. Og han kom… langt oppe i mig, sprøjtede mig fuld af sin varme, livfulde sæd. Jeg slap grebet og lod benene synke til jorden. Jeg var ikke kommet endnu, men Jan greb om mig, kyssede mig hårdt og erstattede sin stive pik i fissen med en kyndig langfinger, fik mig åbnet så meget, at han kunne få to fingre op. Jeg kom i en skøn, voldsom orgasme to minutter senere.
Stakåndede fandt vi os selv igen. Jeg tørrede os af med mine trusser.
Vi kunne ikke cykle hurtigt nok hjem til lejligheden og kaste os i dobbeltsengen for at gentage succesen.
Jan slikkede ivrigt min fisse og jeg suttede begejstret hans dejlige pik, inden Jan smed mig om på alle fire, tog mig hårdt bagfra og sprøjtede mig fuld af sæd en gang til, mens vi hylede og skreg vores vilde liderlighed ud, så naboen inde ved siden af bankede i væggen. Vi red på en vild erotisk bølge i de dage.

To dage efter var der ”Thunderball” og vi skulle naturligvis af sted.
Jeg havde en anelse om, at Jan havde en eller anden plan, men han sagde ikke noget, smilede bare hemmelighedsfuldt.
Før vi skulle afsted, beordrede Jan mig til at tage en løs nederdel og en bluse, der kunne knappes ned. Trusser, men ingen bh. Nu anede jeg, hvad han var ude på. På en gang lidt genert, nysgerrig, skræmt og opstemt, gjorde jeg, som manden havde sagt.
Normalt plejede Jan at være i god tid med at reservere billetter til gode pladser, men denne gang ventede vi til allersidst med at stille os ved billetlugen.
Jan sørgede omhyggeligt for at vi fik billetter på et sted, hvor vi ikke sad i nærheden af andre biografgængere.
Fjerdebageste række helt ud til siden, vi havde nærmest den del af biografen for os selv.
Filmen gik i gang. Jeg kendte godt handlingen, havde set alle James Bond-filmene flere gange, men gloede på Sean som en rotte på en lækker ost, endnu mere denne gang, fordi det nu var kendt at jeg tændte på ham og Jan delte min glæde ved min kildren i trusserne, når jeg så min flotte helt på lærredet.
Da Jan kunne se, at mine læber blev hævede og ophidsede – Jan var en mester i at aflæse mit kropssprog, men også fantastisk til at læse mine lyster - opmuntre mig til at forfølge det, det gjorde mig glad og ophidset – kyssede han mig.
Vi lod tungerne sno sig grådigt og liderligt om hinanden. Så hviskede han i mine ører: - Nu skal du bare nyde det og tænke på Sean Connery og tænke at det er hans hænder, der er på din krop. Jeg mærkede Jans højre hånd på mine bryster. Protesterede lidt, men Jan insisterede blidt og blev ved. Kombinationen af Sean Connery på lærredet og i mit hoved begyndte at gå op i en højere enhed med Jans frække kærtegn.
Jan var fiks på fingrene og mine bryster blev ophidsede og svulmede op, brysterne hævede og brystvorterne blev hårde og stive, han ikke bare kælede for mine bryster, men han knappede min bluse op og trak min bh ned.
Jeg sad nu midt blandt en masse mennesker i halvmørket med blottede bryster og strittende brystvorter, der skinnede af Jans mundvand.
Jeg kiggede mig vildt omkring, men der var langt til de andre og alle så op på lærredet. Et kærestepar på rækken bagved var de nærmeste, men de var temmelig opslugte af hinanden.
Jan lagde sin højre hånd på det ene bryst og begyndte ugenert at lade hånden glide rundt på min nøgne hud.
Alt i mig protesterede, jeg var en pæn pige og pæne piger viste ikke bryster i det offentlige rum og lod sig heller ikke tage på på den måde, der hvor andre kunne se det. Men Jan fortsatte ugenert, kvalte min mumlende protest med et kys.
Først var jeg forsigtig, men gengældte så kysset. Det føltes lækkert. Jan flyttede hovedet, lod sin tunge glide ind i mit øre, mens han ugenert fortsatte med at kærtegne mit bryst. Min ophidselse steg, Jan bed og slikkede mine bryster og når Sean ikke var på lærredet, kyssede vi. Jeg mærkede en hånd på mit lår, forsigtigt skubbede den min nederdel opefter og kærtegnede den følsomme hud på mit inderlår. Jeg spredte villigt benene, så han bedre kunne komme til. Hans hånd kravlede længere og længere op nåede trussekanten og begyndte at trække ned i mine trusser. Jeg protesterede et øjeblik, det her kunne man da ikke, sæt nu nogen så os, men Jan fortsatte uanfægtet og jeg måtte indrømme, at det var dejligt at mærke hans hånd glide ned i trusserne ned over min dusk og ned mod mit venusbjerg.
- Forestil dig, det er Sean Connerys finger, hviskede Jan i mit øre.
Tanken sendte et elektrisk stød gennem min krop, samtidig med at Jan greb om trussekanten og begyndte at trække dem ned. Jeg løftede villigt enden fra biografsædet, viljeløs, sådan som Bond-babes altid var viljeløse, når Sean tog fat i dem, og efterhånden fik vi lirket trusserne af mig. Nu sad jeg med blottet og våd fisse midt i biografen med mine nøgne bryster, der glinsede af Jans spyt, lige ud i rummet. Og jeg, der ellers kom fra sådan en artig og pæn familie… det her var nyt, grænseoverskridende, noget forbudt, som ”man” ikke gjorde. Min mor ville være besvimet, hvis hun havde set sin pæne lille pige sidde dér med våd og åben fisse… som en fræk og lysten tæve… men netop det forbudte og farlige tændte mig endnu mere. Jeg tænkte, at jeg måtte tiltrække mig alles opmærksomhed, jeg stirrede mig vildt omkring, men det så ikke sådan ud og jeg lukkede øjnene, lagde hovedet tilbage og overgav mig til Jans kærtegn. Jan havde i mellemtiden åbnet mig forneden med en fræk finger. Min fisse sejlede i lystige safter, mens han med sin erfarne langfinger fandt frem til den lille følsomme ært, der kaldes klitoris.
Han suttede og slikkede og bed i mine nøgne bryster, mens han med kyndige fingre åbnede mig forneden. Jeg greb ud efter hans pik, måtte mærke det stive nøgne mandekød mellem mine, men han hviskede:
- Nu skal vi bare koncentrere os om at gøre det godt for dig, skat.
Jeg lænede mig tilbage i sædet og modtog hans kærtegn, højere og højere op kom vi, hurtigere og hårdere nulrede han mine kønslæber og klitoris, indtil jeg overgav mig.
Jeg måtte bide mig hårdt i hånden for at undertrykke et skrig af vellyst, da den første orgasme rullede ind over mig. Fantastisk nok var det samtidig med at Sean Connery for alvor tog fat på Luciana i messingsengen på lærredet, den scene, hvor han kysser hende, så hun griber med fingrene om hovedgærdets messinggitter… afsindig frækt og pirrende.
Men Jan blev ved. Utrætteligt, målbevidst.
Der kom orgasme nummer to… og nummer tre… jeg var helt solgt, Sean Connery og Jans fingre og tunge gik op i en højere, vellystig enhed for mig. Jeg opfattede ikke mere af filmen.
På vejen ud blinkede et andet ungt kærestepar grinende til os. De havde tydeligvis set det hele. Pigens tøj og make-up var nu også i uorden, så der var nok andre, der havde forlystet sig i biografens mørke. Vi smilede indforstået til hinanden.
Denne gang cyklede vi hele vejen hjem.
Jan havde beholdt mine trusser, så jeg mærkede den kolde vind smyge sig ind under kjolen og kærtegne mit nøgne skød. Det føltes frækt, jeg tænkte hele vejen hjem at folk ville kunne se, hvordan det var fat med mig.
Vi flåede tøjet af hinanden lige så snart vi var kommet indenfor døren.
Jan væltede mig om på sengen, jeg lagde mig nøgen med spredte ben, så han rigtigt kunne se min fisse, der var klar til ham. Jeg rakte armene ud mod ham.
- Tag mig, Jan, knep mig!
Jan stod klar med en pik så stor og stiv som et kosteskaft, smed sig mellem mine ben. Jeg greb ivrigt om hans hårde kæp og førte den ind i mig. I et eneste, langt, glidende stød var han i bund og fyldte mig ud.
Vi kneppede som kaniner, så var jeg ovenpå ham, så var han bag mig.
Til sidst lå vi i klassisk missionærstilling, Jan havde anbragt en pude under min numse, så han bedre kunne komme helt i bund i mig.
En skøn følelse begyndte at brede sig i kroppen. Orgasmen var på vej.
Jans pik gled hårdt og taktfast ind og ud som et stempel i en velsmurt maskine. Sengen knagede og bragede, så hele opgangen måtte kunne høre det.
- Jeg kommer, stønnede han pludseligt.
- Kom, Jan, stønnede jeg. Giv mig din sæd. Jeg vil have dit barn. Kom langt oppe i mig. Jeg greb om sengegærdet og knugede det, ligesom jeg havde set Bond-pigen gøre.
Jan stønnede og prustede, stødte helt i bund og råbte: - Jeg kommer… og han kom! Langt oppe i mig. Min dejlige mand pumpede min fisse fuld af skøn, varm livgivende sperm, sekundet før den gik på mig og hele min krop blev gennemrystet af de søde små spasmer, der udgør en orgasme.

Vi lå længe stille sammen bagefter, jeg prøvede at holde sæden i mig så længe som muligt.
- Der skete noget! sagde jeg med overbevisning til Jan.
Og ja, det påstås at man ikke kan mærke noget, når man undfanger, men jeg er nu helt sikker på at jeg kunne mærke Jans sædcelle smelte sammen med et af mine æg. I alt fald var vi helt sikre på at det var den skønne elskovsnat, at Sara blev til. Det kunne ikke have været sjovere eller skønnere. Måske var det derfor, hun blev sådan en vild og livsglad unge?

Behøver jeg sige, at Jan og jeg siden så alle Sean Connerys film?
Nogle af dem flere gange! Og tænk - siden kom de på video! Men det var ikke helt så kildrende som det forbudte og frække vi gjorde i biografens mørke.

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER