LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Anne©

Genre: Alm. sex (i bio og hjemme)

Dato: 27.04.2020


Åh, Sean Connery!
Del 1

- Hvornår min datter Sara blev til? Det var enten, da Jan knaldede mig i en trappeskakt i en baggård op ad et jerngelænder, efter at vi havde set ”Goldfinger” eller også var det, da han sprøjtede mig fuld af sæd hjemme i dobbeltsengen dagen efter… det var efter at vi havde set ”Thunderball”… Det var i 1967, mens der var James Bond-kavalkade i den lokale biograf.

Min gamle veninde Jette smilede eftertænksomt ved dette minde, mens jeg var ved at tabe min Bailey.
Hvad var det dog, hun sagde? Sad den pæne 78-årige bedstemor ikke der og fortalte om, hvor hun og hendes mand havde kneppet offentligt i en mørk baggård i 60’erne?

- Ja, det er selvfølgelig den første, den hvor vi kneppede i trappeskakten, der er den sjoveste! lo den gamle, livsglade kvinde og fortsatte med et frækt smil, - Jan holdt altid på, at det måtte være dengang, han gik altid ind for de vildeste historier… men jeg tror selv, at det er den med dobbeltsengen, der er den rigtige!

Jeg var hjemme hos Jette til en hyggelig pigeaften.
Vi havde drukket os lidt småfulde i rødvin og Bailey og var kommet til at tale om det at få børn og om vores kvindelige fornemmelse af, ved hvilken lejlighed, vores unger var blevet til.
I mine egne tre børns tilfælde var det henholdsvis på Mallorca i en middagspause på hotelværelset under en sommerferie i 1986, om natten i gæsteværelset hos svigerforældrene 2. juledag 1988 og i sommerheden i et buskads nær et sommerhus på Samsø 1991, mens børnene var ved vandet med mormor!

Den med baggården lød frækt og vildt, så det kildede i mig efter at få nogle saftige detaljer.

Jette fortsatte med begejstring i stemmen: - Ja, jeg har altid sagt til Sara, at det var efter en James Bond-film, men børn er jo ikke interesseret i at høre detaljer om deres forældres sexliv.
Jette hældte en ekstra Bailey op til og begge og fortsatte.
- Du kendte min afdøde mand, Jan. Åh, han var et vidunderligt menneske.
Klog og livsglad, fuld af omsorg og skøre påfund. Og så var han en helt fantastisk elsker. Han vidste lige, hvordan han skulle tænde mig, varme mig op, knalde mig og tilfredsstille mig. Han fik mig til at overskride mine grænser igen og igen både i sengen og udenfor sengen. Hvor mine første kærester havde været klodsede og selvoptagede elskere, fik Jan mig i den grad lukket op seksuelt. Jan var hverken særlig flot, og da han var musiker, havde han heller aldrig mange penge. Men han kunne noget med kvinder. Han fik mig til at droppe det generte og sippede og være glad for min seksualitet, at være ærlig om, hvad jeg kunne lide og fik mig til at vedgå og dyrke skjulte våde drømme og fantasier. Og han blev ved livet igennem.

Vi skålede i Bailey og Jette fortsatte: - Jeg spekulerer på, hvad børnebørnene ville tænke, hvis jeg fortalte dem, hvordan deres morfar på over 70 stadig for to år siden var vild med at slikke min hvidhårede fisse. Åh, den gamle buk… han kunne stadig give mig orgasmer, så englene sang. Selv om vi blev gamle, beholdt vi sexlysten og det var ikke mindst Jans skyld. Han kunne altid få mig til at overgive mig til sine frække ord og fikse fingre. På hans 72 års dag fik han pludselig lyster, da vi sad ved morgenkaffen, og det skulle være her og nu, det ene førte til det andet, så det endte med, at han tog mig bagfra og tilfredsstillede både sig selv og mig op ad køkkenbordet midt mellem kaffe og rundstykker.

Min gamle veninde sad et øjeblik drømmende ved tanken om det spontane knald, inden hun gik videre: - Nå, men tilbage til 1967, Jan og jeg var ret nygifte og var opsatte på at få et barn. Der er noget særlig skønt ved at have sex, når man boller for at få et barn. Der kommer en særlig løssluppenhed og glæde over ens sexliv, i vores tilfælde også fordi vi havde kunnet droppe alt der hed kondomer og pessar.
Jeg var skruk som bare pokker og bare glad for kunne tage imod Jans nøgne pik og sæd uden at spekulere på risiko, tværtimod, jo flere gange han kunne knalde mig, og jo mere sperm, han kunne pumpe op i mig, desto bedre. Vores vildeste uge opstod, da der var James Bond-kavalkade i biografen. Det siger noget om, hvor gammel jeg er, når jeg siger, at man kunne se samtlige James Bond-film på en god uges tid dengang!
I 50’erne og 60erne var der stadig mangel på steder, hvor vi unge kunne udfolde vores sexliv. Mange unge boede hjemme eller på lejede værelser med strenge værtinder, så hvor skulle kæresteparrene gå hen, når de havde lyst til at udforske hinandens kroppe? Biografens bageste rækker var en løsning. Her kunne man være alene og dyrke sit kæresteliv. Når lyset blev slukket, kunne man ikke høre noget af filmen de første fem minutter på grund af larmen fra de mange lynlåse, der blev trukket ned…
Nå, det er lidt overdrevet, men der blev i alt fald knappet mange bluser og bukseknapper op der i mørket, der blev lirket ved mange brystholdere og pigetrusser og underbukser. Der blev hvisket, fniset og stønnet på de bageste rækker. Lyttede man i mørket, var det et helt hørespil.
Først de generte og snerpede pigestemmer: ”Fingrene væk!”, ”Hvad gør den hånd der?”, ”Lad nu være”, ”Ih, altså”. Så kom de unge mandestemmer med en tilbageholdt brunstig undertone: ”Må jeg røre?”, ”Åh, kom nu, Lone..”, ”Må jeg ikke nok mærke dine bryster, Tine?”,”Vær nu frisk, Charlotte…”, Næste fase: ”Forsigtig”, ”Okay, så da”, ”Pas på mit tøj!” Og når fyren fik sin vilje var der stille et stykke tid, afløst af fnisen og stønnen: ”Det er dejligt at mærke din hånd dér”, ”Hvor er den stor!”, ”Gud, hvor er det skønt”, ”Åhhh… Åhhh” Og de helt ublufærdige: ”Åhhhhja… sådan… kan du gøre det hurtigere?” og halvkvalte lyde, når fyren fik kælet pigen til orgasme eller pigen fik onaneret ham til udløsning, afløst af panik med lommetørklæderne, når fyrens pik pludselig sprøjtede og der var varm og klistret sæd over det hele…
Mange lystne langfingre legede med stramme ungpigefisser og gøre dem våde, måske for første gang. Mange slanke pigefingre gled op og ned ad stive ungkarlepikke dér i biografens halvmørke, en spændende og lidt forbudt leg fra verdens begyndelse. Var det rigtig vildt, kunne man få et glimt af et par, der kneppede.
Jeg kom fra en meget konservativ familie, hvor man ikke talte om sex, så jeg fik faktisk en stor del af min introduktion til sex ved at lytte til og se på, hvad der foregik i mørket i Kinos sal. Selv var jeg for genert til mere end at holde i hånd, men vi artige piger havde et dobbeltliv, hvor vi dydigt lod som om vi var forargede over det, der foregik, mens vi i smug sugede til os af alt det frække og forbudte, der fandt sted i nærheden. Måske lidt misundelige på det, vi ikke turde eller misundelige på dem, der havde en sød kæreste, der ville kysse og kramme os og måske endda gøre det frække ved os...
Jeg var for eksempel kun 16, da jeg i halvmørket kunne se silhuetten af min veninde Lillian hjemme fra gaden, der benyttede sig af mørket til at hoppe på sin kæreste Stigs stive pik og nu fik en skøn ridetur på hans stiverik på 23. række, sæde 12.
En af mine veninder, Solvej, fik snuppet mødommen under ”South Pacific” kan jeg huske, hun var også kun 16, men kunne ikke vente længere på at finde ud af, hvad det der frække gik ud på. Solvej havde strenge forældre, så hun kunne ikke have kæresten hjemme, men i biografen kunne der da ikke ske noget, tænkte de. Men de vidste heller ikke, hvad der kunne ske på Kinos bageste rækker efter mørkets frembrud, hvor deres søde lille datter gjorde store øjne, da hun for første gang lærte, hvordan det så ud, når en ung mand trækker et kondom ned over sin nøgne stang.
Få minutter efter mærkede den fremmelige lille Solvej fra den artige familie for første gang, hvordan det føles at glide ned over en skøn fyrs hårde og faste pik, synke til bunds og få den helt op i sig.
Og for første gang erfare, at sådan en javertus kan bruges til noget andet og noget sjovere end til at tisse. Hun fik rigtig smag for saften dengang, gjorde Solvej!

Jette grinede frækt og fortsatte: - Nå, men tilbage til den aften, hvor vi havde set Goldfinger og Jan gav mig Langfinger… hæ hæ, hvor han kneppede mig i trappeskakten i baggården.

Fortsættes HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER