LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Alpeonkel©

Genre: Onani - dreng/dreng

Dato: 13.07.2020


Onani, del 5
En opdagelse af onani, som den kunne have udspillet sig
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du finde dem HER

URINSEX
Birger havde aftenen før fået fortalt sin mor at han er bøsse. Hun var allerede klar over det, så Birger kunne ånde lette op.
Og hun havde intet imod vi dyrkede sex sammen på hans værelse, blot måtte vi gerne prøve at lægge bånd på os selv når vi fik udløsning, da lejlighederne var meget lytte, og specielt var en af naboerne meget nysgerrig. 

Det blev en meget hyggelig aften sammen med Birger og hans mor. Hun var nem at snakke med og i modsætning til min egen mor slet ikke udspørgende eller utidigt nysgerrig. 

Da jeg kom hjem startede min egen mor til gengæld et 3. grads forhør. Jeg måtte svare på alt muligt om Birger, hans mor og detaljer om lejligheden de boede i. Om hvilket arbejde hans mor havde. Og hvad med hans far? Hvor rent de havde det.
Og mange af tingene vidste jeg slet ikke, hvilket min mor absolut ikke var tilfreds med.

Det blev tirsdag morgen og jeg traskede i skole i god tid.
Birger var allerede ankommet, og skoledagen gik i gang. Jeg prøvede virkelig at gøre en indsats – ikke mindst i regnetimen. Derfor fløj tiden afsted og inden jeg fik tænkt nærmere over det, ringede det ud fra sidste time. 

Jeg gik som den sidste, og fandt Birger ude ved porten. Vi gik hjem til ham uden yderligere snak. Først da vi stod nøgne over for hinanden på hans værelse spurgte jeg:
“Nå, hvad nu?”
“Lad os gå ud på badeværelset og få gjort os ordentlig rene.”
Badeværelset var det klassiske for tiden med terasso-gulv, ligge-badekar, og WC med højt skyl.
“Skal du skide?”, spurgte Birger. “Jeg synes i hvert fald du skal prøve om du kan. Ellers kan vi skylle dig med denne sprøjte.”
Han viste mig en sjov gummibold der endte i en tynd spids. Han fyldte vand i håndvasken og tempererede det. Da den var næsten fuld, slukkede han for vandet og kom sprøjten ned under vandet, trykkede luften ud af den og lod den løbe fuld af vand.
“Er du kommet af med noget?”, spurgte han. Jeg havde helt glemt hvorfor jeg sad på WC’et, da jeg fulgte interesseret med i Birgers forberedelser, men nej intet var kommet og det føltes heller ikke som om noget var på vej.
“Stil dig ud på gulvet med røven i vejret.”
Jeg gjorde som befalet. Han kom lidt glidecreme på en finger og lod den prøvende trænge ind i mit røvhul. Det var en utrolig dejlig fornemmelse at mærke en fremmed finger trænge ind forbi ringmusklen, og udvide hullet. Jeg kunne ikke forstille mig andet end at dette måtte være endnu bedre med en stiv pik. Han kørte fingeren lidt frem og tilbage og fik efterhånden hele fingeren ind. Han trak den ud efter lidt tid og studerede den kritisk.
“Du ser næsten ren ud. Men jeg sprøjter nu alligevel lidt vand op i dig. Vær klar til at sætte dig på WC’et, og knib godt sammen. Det er svært at holde vand inde med ringmusklen!”
Han lod spidsen af sprøjten glide ind i min røv og trykkede vandet ind i mig. Det spændte og gav mig straks trang til at skide, men var egentlig ikke ubehageligt. Han trak den ud igen.
“Sæt dig så på WC’et, men prøv om du ikke kan holde det lidt inde.”
Jeg prøvede, men det var svært. Og snart måtte jeg overgive mig og lade det plaske ned i WC’et.
“Lad os prøve en gang til.”
Birger havde fyldt sprøjten igen. Han vurderede farven på vandet i WC’et, men var godt tilfreds. Det havde kun en svag brun farve og der var ingen klumper. Atter strittede jeg med røven og fik den fyldt op med vand igen. Processen gentog sig og Birger erklærede sig tilfreds med resultatet.
“Prøv nu at stikke en finger op i min røv,” sagde Birger og stillede sig på alle fire med røven strittende i vejret.
Det var første gang jeg så en andens røvhul så tæt på. Det var meget fascinerede. Jeg kom lidt creme på fingeren og holdt den imod indgangen. Jeg trykkede kun en smule med fingeren og straks smuttede den ind i hans hul. Det føltes større end mit eget og fingeren gled ubesværet i bund. Jeg lod den gå lidt på opdagelse inde i ham, men kunne ikke finde noget der skulle ud. Jeg tog den fyldte sprøjte og stak den ind og tømte den i ham. Han satte sig på WC’et og lod det løbe ud igen. Vandet i WC’et var stadig helt klart.
“Jamen så er vi klar til at røvpule hinanden,” sagde Birger.
“Men lad os først prøve at drikke hinandens pis og vaske hinanden med det. Sæt dig op i badekarret.”
Jeg satte mig ned på det kolde porcelæn, men spændingen ved det der nu skulle ske, gjorde at jeg ikke ænsede det. Birger stillede sig op i badekarret og skrævede hen over mine ben.
“Åben munden!”
Jeg åbnede munden og så på hans halvstive pik. Jeg bukkede mig frem for at tage den i munden, men Birger stoppede mig.
“Jeg vil se det løbe ind i din mund.”
Og han begyndte at pisse. Først var strålen ikke så kraftig og det ramte mig på brystet, men så fik han gang i det og pisset ramte min mund. Jeg prøvede at drikke direkte af strålende, men fik noget i den gale hals og hostede og harkede.
“Lad din mund løbe fuld. Så lukker du munden og synker.”
Det var en meget bedre metode. Mens jeg sank lod han pis strålen ramme mit ansigt og hår, så det også løb ned af ryggen på mig. Smagen var stærk, men minde meget om mit eget pis. Hvad der var så dejligt ved det kunne jeg ikke finde ud af, men det havde en tydelig effekt på min rejsning. Min pik stod stiv og strunk, og dunkede op mod maven. Birger lod sit sidste pis ramme direkte på min pik.
“Lad os bytte plads!”
Proppen var sat i karret, så Birgers pis blev i bunden. Birger lagde sig på ryggen i det, og jeg stillede mig overskrævs.
“Kom så med det.”
Jeg opdagede at det ikke var så let at pisse på en anden. Der var ligesom en psykisk barriere jeg skulle overvinde.
“Det er lidt svært første gang. Prøv at lukke øjnene og lad som om du står alene og bare skal tisse almindeligt.”
Jeg lukkede øjnene og tænkte på at jeg havde holdt mig længe, og endelig var nået frem til et WC.
Nu kunne jeg give los for denne fulde blære, og få lettet trykket.
Jeg åbnede øjnene igen og så min gule stråle bruse ud over Birger. Jeg trak forhuden tilbage, og fik styr på strålen, så den blev mere koncentreret. Og nu kunne jeg lade den ramme Birger hvor jeg ville. Han drak begærligt af strålen. Han vendte sig om, så jeg kunne pisse på hans ryg. Han spredte ballerne med hænderne.
“Pis på mit røvhul!”, gispede han. ‘
Det var ret åbent og pisset spulede hans hul og løb videre ned af hans lange nosser. Det var et ophidsende syn. Endelig kom der ikke mere ud af min pik. Nu stod der en pæn sø i bunden af karret.
“Kom, læg dig ned ved siden af mig. Kunne du lide det?”
“Det er skønt. Jeg elsker det. Bare du dog kunne pisse noget mere! Jeg bliver så liderlig, men jeg kan ikke forklare hvorfor.”
“Hugo, det er ikke alting det er nødvendigt at vide. Det vigtigste er at gøre noget du nyder. Jeg så en gang en naturudsendelse om giraffer. Der så man han-giraffen smage på hun-giraffen pis, mens hun tissede. Speakeren forklarede omhyggeligt at han-giraffen kunne smage hvornår det var tid at parre sig med hun-giraffen. Men jeg kunne genkende udtrykket i den han-girafs øjne. Han kunne simpelthen bare godt lide det.”
Birger kiggede sigende på mig. “Du havde nøjagtigt det udtryk i øjnene som han-giraffen, før da jeg pissede dig i munden.”
Birger tog en stor badesvampe og trykkede den ned i pisset. Derefter vaskede han mig over hele kroppen med vores pis. Jeg fik svampen, og gav ham også en vasketur.
Birger rejste sig op i karret.
“Tag min pik i munden. Så kan du prøve at drikke det direkte fra den.”
Jeg lod grådigt hans halvstive pik forsvinde ind i min mund, og stirrede forventningsfuldt op på ham.
Det begyndte at løbe ind i min mund, og jeg prøvede at følge med mængden, men noget løb dog ud af min mundvig.
“Det klarede du jo fint. Nu mangler vi bare sidste prøve.”
Birger trak mig op og stå.
“Skal vi ikke vaske pisset af?”, spurgte jeg forundret.
“Nej, det er dejligt bare at lade det tørre af sig selv. Du kommer til at lugte så ophidsende. Vi bader til sidst,” beroligede han mig.
“Det går vist ikke du kommer hjem og lugter af pis.”
Vi stod lidt i karret og lod det overskydende pis løbe af os. Derefter steg vi ud af karret og tørrede fødderne lidt af. 

Vi gik ind i hans værelse igen. Han tog et par analplugs i forskellig størrelse op af skuffen. Han smurte det mindste ind i glidecreme, og bad mig lægge mig på ryggen på sengen. Han fik mig til at holde min ben under knæhaserne, og sprede dem så han kunne komme til mit blotlagte røvhul. Først lod han en og derefter to fingre glide op i mig. Det var bare dejligt og gjorde ikke spor ondt. Derefter pressede han forsigtigt pluggen mod mit røvhul, og den gled nemt inden for.
“Vil du ikke godt prøve med din pik nu?”, spurgte jeg utålmodigt.
“Nej, du skal først prøve den plug der er et nummer større. Jeg vil være sikker på du kan holde til det.”
Han kørte den lille plug lidt rundt inde i mig, og jeg gav mig af velvære.
“Nu prøver jeg den anden. Den er altså noget større,” advarede han mig.
Han trak den lille ud, og lod nu tre fingre glide ind i mig. Det gjorde en lille smule ondt, men jeg lod mig ikke mærke med det. Han måtte under ingen omstændigheder holde op. Han smurte den store, som var lige så tyk som hans pik. Måske endda lidt større.
“Nu kommer den. Prøv at tryk lidt imod ligesom når du skal skide.”
Det virkede mærkeligt modsatrettet at gøre det, mens han trykkede pluggen imod hullet, men det fik det til at glide nemmere. Inden det gled helt ind, kunne jeg ikke lade være med at give et lille piv på grund af smerten, men så var den ovre det tykkeste sted og gled resten af vejen ubesværet ind i min endetarm. Jeg lod forsøgsvis min ringmuskel klemme omkring pluggen og den fornemmelse det gav var uligt noget jeg havde prøvet før. Jeg stønnede af liderlighed.
“Pas nu på naboerne. De er så nysgerrige!”
Jeg prøvede at holde lidt igen, men det var ikke nemt. Birger trak pluggen lidt ud igen, men slap den så. Den smuttede helt ind igen af sig selv. Han trak den længere ud hver gang og til sidst passerede den tykkeste del ringmusklen igen. Nu gjorde det ikke ondt, selvom han trak den helt ud af mig, og pressede den helt ind igen. Han blev ved et stykke tid.
“Vend dig om, og lig på knæ.”
Jeg gjorde som han sagde, og han gentog behandlingen med at trække pluggen helt ud og helt ind igen. Det føltes lidt strammere når jeg lå i denne stilling, men gjorde stadig ikke ondt. Jeg måtte virkelig styre mig for ikke at stønne højt. Der løb store klatter af sperm ud af min pik selvom den kun var halvstiv.
“Nu er du vist klar,” konstaterede Birger og trak pluggen helt ud og lagde den til side.
“Nu skal du få min pik ind i dit liderlige røvhul. Har du lyst til det?” spurgte han drillende.
“Kom med den. Nu!”, råbte jeg så lavt jeg kunne. “Jeg kan ikke vente længere!”
Jeg mærkede hans pikhoved mod mit hul, og masede mig baglæns for at få den ind. Han slog mig temmelig hårdt med flad hånd på den ene balle. Det sved, men var også uventet dejligt. Et øjeblik efter ramte han min anden balle.
“Jeg skal nok give dig pik, men jeg bestemmer farten!”, skældte han ud på skrømt.
Hans pik begyndte nu at udvide mit hul. Det fik gysninger til at gennemryste min krop. Pikhovedet gled ubesværet forbi ringmusklen. Hans vedholdende pres, fik langsomt pikken til at glide længere ind i min røv end både fingrene og pluggene havde været. Han begyndte langsomt at lade den glide frem og tilbage. Han lod pikhovedet blive inde i starten, men efterhånden lod han pikken komme helt ud inden han lod den glide ind igen. Nu satte han farten i vejret. Efter lidt tid spurgte jeg:
“Kan vi ikke vende om, så jeg kan se dig mens du puler min røv?”
“Så lad da gå, nu du spørger så pænt,” svarede han, og trak sig ud.
Han fandt en pude frem, som blev lagt ind under mine røvballer, så jeg blev løftet lidt op.
“Læg benene op på min skuldre.”
Han styrede pikken mod mit røvhul, og den gled nemt ind igen. Han gled frem og tilbage mens han nulrede min halvstive pik med sin ene hånd.
“Hvorfor er den ikke helt stiv når jeg er så liderlig?”
“Hos nogen falder rejsningen helt eller delvist når deres røvhul er fyldt op.”
“Så skal jeg have noget op i røven når vi har time. Især regnetimen,” sagde jeg med følelse.
Birger lo. “Nu skal du tie stille, og ikke forstyrre mig.”
Jeg lukkede munden og koncentrerede mig om den varme, fyldige pik i min røv. Birgers stønnede efterhånden temmelig højt, og kunne komme hvert øjeblik. Pludselig mærkede jeg hans varme sæd sprøjte dybt inde i mit udspilede hul. Jeg stødte imod for at få ham så langt ind som muligt. Han gav los og kneppede min røv i hurtige bevægelser med hofterne. Hans orgasme for
trukne ansigt åbnede munden i et næsten lydløst brøl. Til sidst klaskede han kraftesløst om oven på mig. Hans vejrtrækning vendte kun langsomt tilbage til det normale leje. Jeg kunne mærke hans pik blive slap og langsomt glide ud af min røv. I samme takt begyndte min egen pik at rejse sig. Birger rullede rundt på ryggen med et udmattet udtryk i ansigtet.
Jeg smurte lidt glidecreme på pikken, der nu struttede af forventning. Birger trak benene op under hagen og blottede hans halvåbne røvhul for mig. Jeg satte mig mellem hans ben og lod pikken ramme hullet. Egentlig var det ikke det her jeg havde glædet mig mest til, men nu var liderligheden over mig, og jeg trykkede til. Den gled ind og passerede ringmusklen. Den varme, bløde og alligevel stramme omslutning af pikken, var overraskende dejlig. Og ringmusklens tryk omkring roden af pikken fik den ligesom til at vokse endnu mere inde i ham. Jeg begyndte at kneppe ham med langsomme bevægelser. Jeg tog fat i hans slatne pik og gned lidt på hovedet. Birger iagttog mig gennem næsten lukkede øjne, og begyndte atter at stønne svagt. Jeg satte tempoet op, og pludselig ramte lugten af pis, og synet af min pik der gled frem og tilbage i hans udspilede åbning, sammen med følelsen jeg havde da Birger kneppede min røv.
Udløsningen kom skyllende ind over mig, og jeg mærkede de gentagende sprøjt af sperm fra min pik, smøre Birgers endetarm. Jeg lod den være inde i ham så længe den var stiv nok. Jeg kunne mærke Birgers sæd dryppe ud af min åbning og ned på det efterhånden tilsølede sengetæppe. Da min pik endelig gled ud af ham, fulgte store klatter af sperm med. Det så dejligt ud.
“Har jeg bestået?”, spurgte jeg.
“Hvad taler du om?”, Birger var stadig i en anden verden.
“Ja, vil du fortælle mig om hvad vi skal på fredag?”
“Nåh ja. Jo du kan godt komme med. Men du må ikke fortælle det til andre. Er du med? Og du skal gøre hvad du bliver bedt om.”
“Ja, det skal jeg nok. Nu er det ikke noget med lort, vel?”
“Nej, nej, det vil jeg heller ikke være med til.”
“Men hvad er det så vi skal?”
“Du skal blot følge med mig efter sidste time. Så skal du få det at se. Du må sørge for at din mor ikke venter dig hjem før seks-tiden. Plejer I ikke at tage i sommerhus fredag?”
“Jo, men først når min far er hjemme fra arbejde. Hvis jeg bare lover at være hjemme præcis kl.18:00, er det tids nok.”
“Men Hugo, de næste dage inden fredag må vi mødes her og træne dit røvhul. Du skal gerne kunne tage en endnu større analplug inden fredag.”
“Skal vi ikke starte med det samme?”, spurgte jeg ivrigt.
“Nej, nu må det være nok for i dag. Vi skal også have et bad og rydde op i badeværelset.”
“Men, hvis vi gør det hurtigt, kan vi så ikke kigge på analplugs og hvad du eller har i skuffen med sex-legetøj inden jeg skal gå?”, tiggede jeg.
“OK, men lad os starte med bad og oprydning.”
Og det gjorde vi.

 

Alpeonkel 9-maj-2020

 

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER