LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Alpeonkel©

Genre: Onani - dreng/dreng

Dato: 13.07.2020


Onani, del 4
En opdagelse af onani, som den kunne have udspillet sig
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du finde dem HER

AT SUTTE PIK FØRSTE GANG
Endelig var det mandag morgen.
Jeg havde ikke fået onaneret en eneste gang i weekenden. Sommerhuset på 20 kvm levnede ikke rum til nogen form for privatliv, og wc’et var bare et gammeldags das man nærmest kunne se igennem. Haven var så lille at jeg ikke kunne gemme mig nogen steder, og min mor holdt et vågent øje med mig, da hun fornemmede, jeg ikke var, som jeg plejede at være.

Jeg havde travlt med at komme i skole – ikke mindst så jeg lige kunne nå at få taget trykket inden det ringede ind til første time. Pikken havde nu været konstant stiv i et døgn og var nu øm af dén grund. Ikke at skolens toiletter var meget bedre end sommerhusets das, men de færreste børn startede dagen der, og min mor var heller ikke i nærheden.
Jeg fik næsten ingen orgasme ud af det, men til gengæld flød spermen i mængder der kunne måle sig med første gang hjemme hos Birger. 

Jeg kiggede længselsfuldt efter Birger, men timen startede uden han kom. Heldigvis kom han bare lidt for sent og derfor fik jeg først talt med ham i næste frikvarter.
“Hvor var du henne i fredags?”, busede jeg på.
“Vi kan ikke snakke her. Vi ses uden for porten efter skoletid,” svarede Birger kort for hovedet.
Da han så min skeptiske mine tilføjede han smilende.
“Jeg skal NOK være der!” 

Dagen sneglede sig afsted, og jeg havde svært ved at koncentrere mig. Endelig ringede det til sidste time.
Den sidste time var regning og jeg kunne dårligt holde øjnene fra frøkenens inspirerende bryster. I dag havde hun kun en tynd trøje over sig, som stod så åben i halsen at det øverste af brysterne kunne ses når hun bukkede sig frem. Den lod også konturerne af hendes bh være synlig, og jeg mente også at kunne ane brystvorterne.
“Hugo bliv lige tilbage efter timen. Der er noget jeg vil tale med dig om!”
Hendes stemme indbød ikke til diskussion. Så hvor meget jeg end længtes efter at møde Birger ved porten, måtte jeg blive tilbage.
“Nå, er du begyndt at omgås Birger?” spurgte hun uventet.
“Øh, nogen gange snakker vi sammen – om lektier, og sådan,” fik jeg fremstammet.
“Birger interesseret i lektier? Det er da noget helt nyt.” Det så ud til at frøkenen tillod sig et sjældent lille skævt smil.
“Pas du nu hellere på Hugo, at det ikke bliver dig, der lærer noget forkert af Birger!”, smilet forsvandt og hendes ansigtsudtryk var blevet stramt og uransageligt igen, som det plejede at være.
“Hvad skulle det være? Han er meget flink, når man lærer ham at kende.”
“Ja, det vil være dejligt, hvis det er sådan.”
“Men du må gerne være mere opmærksom i timerne Hugo. Du plejer at være min bedste elev, men lige nu følger du ikke rigtig med. Det er som om der er noget der distraherer dig?”
“Jeg skal nok prøve, frøken.”
“Ellers må jeg tale lidt med dine forældre. Især din far går jo meget op i dine karakterer Hugo.”
“Jeg LOVER, jeg skal gøre mig mere umage. Lad mig nu få en chance, inden De taler med mine forældre!”, nærmest tryglede jeg hende.
“Godt, så siger vi det, Hugo!” sagde hun definitivt, og vendte sin opmærksomhed mod papirerne på katederet.
Jeg stod et øjeblik og vippede på hælene, men kunne kun få et spagt “Farvel, frøken” over mine læber og gik ud af klasselokalet. 

Nede ved porten stod Birger, som lovet.
“Hvad ser du så hængemulet ud over?”
“Frøkenen er ikke tilfreds med mig,” mumlede jeg.
“Har hun opdaget du sidder og glor på hendes bryster hele timen? Hver gang hun bøjede sig frem og hendes kavalergang blev synlig, var dine øjne ved at springe ud af hulerne,” lo Birger.
“Kavalergang? Hvad er det?”
“Sprækken mellem hendes bryster,” forklarede Birger overdrevent tålmodigt.
“Kan man virkelig se, jeg kigger på dem?”, spurgte jeg bekymret.
“Man skal være blind for ikke at lægge mærke til det.”
“Tror du så også, frøkenen ved det.”
“Det er da derfor hun viser dem frem på den måde. Hun elsker når hendes små skoledrenge er ved at dreje hovedet af led, for at se på dem.”
“Det er mærkeligt. Det sagde hun ikke noget om. Nej, hun er ikke tilfreds med min indsats i regning, og overvejer at tale med mine forældre.”
“Nå, og hvad så? Kan det ikke være lige meget?”
“Du kender ikke mine forældre. De går MEGET op i min skolegang. Min far fører statistik over mine karakterer og tolererer ikke hvis de begynder at falde.”
“Stakkels dig, min mor er heldigvis ligeglad.”
“Ja, husk at være glad for hende. Jeg bytter gerne!” 

Under denne snak nåede vi frem til Birgers hoveddør. Han skulle lige til at stikke nøglen i låsen, da hans mor åbnede indefra.
“Hej, og du har Hugo med! Dejligt at se i er blevet venner. Kom nu ind!”
“Ja, jeg fik tidligt fri fra arbejde i dag. Men I skal bare lade som om jeg ikke er her. Gå I bare ind og hyg jer. Jeg skal ikke forstyrre jer!”
Oven på den svada, drejede hun om på hælen og gik ud i køkkenet. Birger så lidt betænkelig ud.
“Nå, kom nu. Vi går ind på mit værelse.”
Vel inde på værelset måtte jeg straks fortælle om min lyst til at sutte på hans pik.
“Birger, jeg har fortrudt. Jeg vil meget gerne prøve at sutte på din pik!”
“Det glæder mig Hugo.”
Jeg begyndte at trække af tøjet, mens Birger så lidt ubeslutsom ud.
“Hvad venter du på?”, spurgte jeg.
“Min mor, jeg ved ikke rigtig.”
“Men hun har vel ikke noget imod det?”
“Nej, men det er bare det at jeg ikke har fortalt hende at jeg er bøsse.”
“Bøsse?”
“Ja, det betyder at jeg har mest lyst til at have sex med mænd.”
“Har du da det?”
“Ja, og jeg synes også du skal være klar over det inden vi går videre. Se der er jo ingen tvivl om at du har mest lyst til kvinder, Hugo.”
“Og sådan som du har det med kvinder, har jeg det altså med mænd,” sagde Birger stille.
“Men jeg har jo også gået og fået lyst til at have sex med dig Birger?” svarede jeg opmuntrende.
“I bedste fald, er du det man kalder biseksuel. Det betyder at du både kan lide at have sex med mænd og kvinder,” forklarede Birger hurtigt, da han så mit spørgende udtryk.
“Men i dit tilfælde Hugo er der ingen tvivl, kvinder er det der tiltrækker dig mest.”
“Birger, jeg er sikker på din mor ikke har noget imod det!”
“Jamen, det er også mere det at jeg ikke har fået det sagt. Og så har jeg ikke haft sex med en anden dreng mens hun er hjemme.”
“Har hun fortalt jeg var her i fredags?”
“Ja, det har hun. Også at hun blev bange for der var noget galt. Og hun viste dig mit sexlegetøj.”
“Ja, det så spændende ud!”
“Men jeg har sådan glædet mig til at prøve at sutte din pik. Skal vi ikke gå i gang?”
Birger så glad ud igen.
“Birger, jeg ved ikke selv hvad jeg er. Alt det her sex er så nyt for mig. Hver gang jeg snakker med dig, læser i dine pornoblade, ja eller snakker med din mor, lærer jeg om noget jeg aldrig har hørt om før. Og jeg synes bedre og bedre om det. Og bliver mere og mere ærgerlig over alle de år jeg har levet i uvidenhed. Lige nu vil jeg bare gerne have sex med dig. Måske bliver jeg endnu gladere for at have sex med en kvinde, men lige nu tror jeg ikke der er nogen der er interesseret i mig. Alle de piger jeg kender synes jeg er mærkelig.”
“Det synes drengene nu også,” indskød Birger med et smil og fortsatte:
“Men ja. Du har ret. Min mor vil synes lige godt om mig om jeg er bøsse, eller hvad. Jeg snakker med hende om det i aften.”
Birger tog endelig også sit tøj af. Han satte sig på sengen og klappede på den for at få mig til at sætte mig ved siden af. Vores pikke var stive og forventningsfulde, og jeg bukkede mig ned over hans, og snusede til den. Derefter slikkede jeg forsigtigt på pikhovedet. Det smagte bedre end jeg havde forestillet mig. Jeg lod mine læber omslutte spidsen.
Min tunge cirklede rundt på pikhovedet og smagen af uvasket pik fyldte min mund.
Birgers vejrtrækning var tydeligt påvirket. Han trykkede blidt på mit hoved. Jeg forstod hentydningen og lod pikken glide længere ind i min mund. Jeg begyndte at lade den glide frem og tilbage. Ind i mellem lod jeg den glide helt ud så jeg kunne nyde synet af det svulmende pik hoved, men Birger lod med et blidt men bestemt pres, pikken hurtigt glide ind i min mund igen. Han var tæt på at komme nu, og jeg satte tempoet op. Nu skete det. Pikken blev ekstra stiv og med et halvkvalt skrig, begyndte Birger at pumpe sin sperm ind i min mund. Han holdt mit hoved fast så jeg ikke kunne bevæge det, mens orgasmen gennemrystede hans krop. Smagen af sæd var overvældende. Fed, varm, og stærk.
Birger slap mit hoved og jeg suttede lidt mere på pikken så ingen sæd gik til spilde. Først da pikken var blød lod jeg den glide ud af munden, mens jeg tænkte på hvornår Birger var klar til at blive suttet igen.
“Du er jo et naturtalent,” konstaterede Birger stakåndet. “Hvor er sæden? Har du slugt det hele?”
“Ja, skal man ikke det? Jeg er vild med smagen. Hvornår kan du igen?”, spurgte jeg længselsfuldt.
“Rolig nu. Lad nu mig sutte dig. Vil du ikke gerne prøve det?”
“Jo!”
Det gik op for mig at min pik stod stiv og strunk og bankede mod min mave.
Birger lagde sig mellem mine ben, efter at have fundet glidecremen frem.
“Jeg forstår på min mor, at du også kan lide at få en finger i røvhullet mens du onanerer.”
Han tog lidt glidecreme på langfingeren og spredte mine ben. Jeg lænede mig lidt mere tilbage så han bedre kunne komme til. Hans finger gned mit røvhul, mens han sænkede sin mund ned over min pik. Hold da op hvor var det en dejlig varm fornemmelse!
Nu øgede han presset mod mit røvhul og fingeren gled ind forbi ringmusklen. Følelsen var overvældende. Jeg prøvede at bevæge mig så hans finger gled ind og ud af røvhullet. Han begyndte selv at bevæge fingeren frem og tilbage, og røvhullet begyndte at slappe af og løsne sit faste greb om hans finger.
Han lod pegefingeren glide ind ved siden af, og de to fingre udvidede min ringmuskel på den helt rigtige måde. Han bevægede dem frem og tilbage, mens pikken gled ind og ud af hans mund. Han kiggede af og til på mit ansigt, og synet af hans mund hvor min pik forsvandt ind mellem hans fyldige læber ophidsede mig yderligere. Det var som om fingrene i røvhullet gjorde det sværere at få udløsning, men jeg kunne mærke at den hele tiden kom nærmere. Det var som at blive kildet uden mulighed for at få det til at holde op. Det var næsten uudholdeligt grænsende til det smertefulde. Til sidst kunne udløsningen ikke udsættes længere. Det var som en indre eksplosion. Jeg skreg højt uden at tænke på, at Birgers mor kunne høre det, og sikkert også naboerne. Birger trak pikken ud af munden og så bebrejdende på mig. De sidste stråler af sæd ramte hans ansigt.
“Undskyld, jeg blev revet med af følelsen,” sagde jeg betuttet.
“Ja, ja det går nok,” beroligede Birger mig, mens han begærligt fik slikket sperm guirlanderne i sig.

“Du, Birger, hvor var du egentlig i fredags?”, nu var jeg kommet i tanker om spørgsmålet jeg havde grublet over hele weekenden.
“Det kan jeg ikke fortælle!”
“Årh, fortæl det nu bare. Jeg siger ikke noget til nogen,” lovede jeg.
“Nej, ikke tale om!”, sagde Birger med eftertryk. Med mindre, du selv vil deltage,” sagde Birger efter en lille kunstpause. Men først må jeg være helt sikker på du vil deltage. Og for at være sikker må du gøre nogle ting sammen med mig først. Vil du det?”
“Ja, selvfølgelig. Men hvad er det for ting?”
“Du skal ville gøre følgende:
·        Sutte pik og sluge sperm
·        Drikke pis og blive pisset på
·        Blive røvpulet
Første punkt gik jo fint, men hvad med de næste?”
“Jamen, hvor meget pis skal jeg drikke?
Jeg har prøvet at smage på mit eget, og det kunne jeg egentlig godt lide. Og jeg tror altså ikke jeg har noget imod at blive pisset på.”
“Et glas eller to, deromkring. Men det skal ikke være dit eget pis, selvom det må du selvfølgelig også gerne drikke.”
“Røvpule, er det når en mand stikker sin pik ind i en anden mands røvhul, og kommer inde i ham?” Jeg ville gerne vise Birger at jeg havde forstået noget, og ikke længere var totalt uvidende.
“Ja - så du ikke det i et af mine pornoblade?”
“Men, ellers skal jeg vise dig nogle gode billeder af det,” Birger trak kassen med pornoblade frem og fandt et med to nøgne mænd på forsiden. Han bladrede frem til et billede hvor en mand ligger på knæ og en anden mand har sin pik inde i hans røvhul. Samtidigt sutter han på en tredje mands pik.
“Får han ikke lort på pikken?”, spurgte jeg bekymret.
“Altså, før man bliver røvpulet, skal endetarmen være tom. Men hvis du ikke skal skide, er der som regel ikke noget lort i den nederste del af endetarmen. Ellers kan man prøve med et par fingre, eller skylle med lidt vand.”
“Skal vi prøve det nu?”, spurgte jeg, ivrig efter at komme i gang.
“Nej, lad os nu samle kræfter til i morgen. Så prøver vi der. Det er vist også på tide du kommer hjem til din nysgerrige mor!”
Modstræbende tog jeg tøjet på igen, mens Birger blev siddende på sengen og iagttog mig smilende.
“Kom, jeg følger dig ud.” 

“Nå, sikke I hygger jer. Jeg bliver helt misundelig,” lyder Birgers mors stemme inde fra stuen.
“Mor, jeg må lige tale med dig efter at Hugo er gået,” sagde Birger.

“Jamen, hvad er det? Du får det til at lyde så alvorligt,” svarede hun påtaget bekymret, med et lille smil.
“Og skal Hugo allerede gå? Jeg havde håbet han blev og spiste med, så vi kan lære hinanden lidt bedre at kende.”
“Vil du det, Hugo?”, spurgte Birger begejstret.
“Ja, men jeg må lige ringe hjem og spørge om det er i orden,” svarede jeg glad.
“Lad mig ringe til din mor, Hugo. Jeg skal nok berolige hende, og få det aftalt.”
Lettet gav jeg hende vores telefon nummer. Hun kom ud i entreen hvor telefonen stod på et lille bord med en stol ved siden af. Hun ringede op og et øjeblik efter blev den taget af min mor, hvis stemme tydeligt gik igennem.
“Hallo, det er Dora Jensen. Hvem taler jeg med?”
“Ja, goddag det er Lulu Hansen. De kender mig nok ikke, men jeg er Birgers mor som Hugo går i skole med.”
“Er der sket noget med Hugo!”, min mor nærmest skreg.
“Nej, nej! Hugo har det fint. Jeg ville blot spørge om Hugo må spise med hos os?”
“Hugo har hjulpet Birger så meget med hans lektier, at hans karakterer er begyndt at stige, hvilket jeg går meget op i. Hvad kan vi ellers ønske for vores børn end at de får en god uddannelse?”
“Nej netop fru Hansen. Det er også det min mand altid siger. Og Birger klarer sig bedre i skolen nu?”
“Ja, fru Jensen. Og alt det er Hugos fortjeneste! Jeg er så glad for at han og Birger er blevet gode venner. Hugo er sådan en sød og artig dreng, der virkelig har fået det bedste frem i min Birger.”
“Jamen, så må Hugo meget gerne blive at spise med. Og hvor bor De henne fru Hansen?”
Birgers mor gav hende adressen.
“Og fru Jensen, de må også hellere få mit telefonnummer. Jeg sender Hugo hjem senest kl.20:00. Er det i orden?”
“Ja, så lad da gå, nu det er længe lyst.”
“Farvel, og tak Fru Jensen”, sagde Birgers mor.
“Farvel Fru Hansen, og send ham nu ikke for sent hjem!”, svarede min mor og så lagde de telefonrøret på.
Jeg så målløs på Birgers mor.
“Ja Hugo. Jeg kender godt din mors type, og ved lige hvordan de skal håndteres,” smilede Birgers mor.
“Nå, Birger og Hugo. Kom så ind i stuen og lad mig høre hvad det er du vil tale med mig om Birger. Nu kan jeg ikke holde spændingen ud længere!”
Vi gik ind i stuen og Birger og jeg satte os i sofaen, mens hans mor satte sig i den matchende lænestol.
Birger virkede uvant forfjamsket og satte sig yderst på sofaen og gloede ned i gulvet.
“Kom nu med det Birger. Hvor slemt kan det være?”, sagde hans mor stille og roligt.
Birgers øjne flakkede rundt i stuen, uden at falde til ro nogen steder.
“Birger, se mig ind i øjnene. Om du så har begået mord, vil jeg stadig være din trofaste mor. Du kan ikke sige noget der på nogen måde kan få mig til at holde op med at elske dig, min kære søn. Så hvad er der at være bange for? Du ved du kan tale med mig om alt!”.
Birger kiggede op og så ind i sin mors øjne. Han havde tårer i dem, og de begyndte at løbe ned af hans kinder.
“Mor, jeg er bøsse! Og jeg kan godt lide at drikke tis, både mit eget og andres!”. Birgers ord væltede ud af munden på ham. Han lød næsten som en ballon der blev sluppet.
Birgers mor kiggede forundret på ham, og ventede om der kom mere, men Birger kiggede bare på hende med tårerne løbende ned af kinderne. Han mindede næsten om de malede billeder af grædende børn, med tykke runde kinder, der var så populære for tiden.
“Birger, er det virkeligt det hele?”
Han nikkede hurtigt med hovedet.
“Altså, jeg har altid vidst du er homoseksuel, eller bøsse som du siger.”
“Det stod mig klart allerede da du bare var et par år gammel. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men jeg tror bare en mor ved sådan noget.”
“Og det med at drikke tis – altså skal vi ikke blive enige om at kalde det pis – det er ganske normalt. Det er mere udbredt end man lige skulle tro. Faktisk kan jeg også godt lide det. Og Hugo, har du prøvet at drikke pis?”, spurgte hun mig. Jeg nikkede.
“Der ser du. Det er ganske normalt.”
“Men tør nu dine øjne og vær glad igen. Jeg elsker dig og det betyder absolut intet om du er bøsse eller noget andet. Jeg vil være mest ked af det, hvis du gør andre fortræd, men det tror jeg ligger dig fjernt, og skulle den endelig være, vil jeg alligevel altid være der for dig!”
Birger begyndte at smile og tørrede sine øjne.
Jeg kiggede benovet frem og tilbage mellem de to. Det var en øjenåbner for mig, at en voksen kunne tale sådan med et barn. Hjemme hos mig var devisen, at børn skulle ses, men ikke høres, og sådan noget som at græde, blev ringagtet som svaghed og gav ingen medfølelse, tværtimod.
“Kom, I to. Hjælp mig med maden.”
Og vi gik ud i køkkenet. 

Alpeonkel d.26-April-2020

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER