LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Alpeonkel©

Genre: Onani - dreng/dreng

Dato: 18.04.2020


Onani, del 2
En opdagelse af onani, som den kunne have udspillet sig
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du finde det HER

NÆSTE DAG
Næste dag talte jeg ikke med Birger hele dagen. Men efter sidste time ventede han på mig uden for skolen. Uden at tale om det fortsatte vi hjem til ham, lige som dagen før. Først da vi sad nøgne på hans seng og han kiggede på min stive, røde og lettere hudløse pik, spurgte han, “Hvor  mange gange onanerede du i går?”
“Syv gange, altså med de to gange her hos dig.”
Birger skreg af grin, han prøvede at tage sig idet, men så snart han blev alvorlig og så på min pik, hulkede han igen af grin. Til sidst måtte han op og stå og tørre sine øjne for tårer med en af servietterne.
“Hvor gjorde du det henne?”, ville han vide.
“På WC’et, min mor var meget nysgerrig og spurgte hele tiden, om jeg var syg, siden jeg hele tiden gik på WC. Og så var det næsten umuligt at komme uden at stønne højt. Men jeg kunne ikke lade være. Først da pikken gjorde så ondt at jeg ikke kunne gnide på den mere, holdt jeg op.”
Birger havde sat sig på sengen igen. Nu fniste han kun lidt ind imellem.
“Jeg er simpelt hen så skuffet og ked af at først have opdaget det nu. Hvordan fandt du af det?”
“Jeg spurgte min mor en dag, hvorfor min pik blev stiv hele tiden, og så fortalte hun mig at den bliver stiv så den kan stikkes ind i en piges skede og sprøjte sæden ud der, og at det er sådan en mor og far laver børn. Jeg spurgte hende så, om jeg så snart skulle være far og lave et barn, men hun grinte bare og sagde, at det nu nok varede mange år endnu inden jeg skulle være far. Jeg blev vred og spurgte hende, om det så var meningen at jeg bare skulle rende rundt med stiv tissemand i alle de år? Nej selvfølgelig ikke, du kan gnide på din tissemand til der sprøjter det man kalder sæd ud af den. Det kilder dejligt og så er den ikke stiv i et stykke tid. Når den så bliver stiv igen gnider du bare på den igen til den kilder og sprøjter. Det kaldes at onanere og det er noget alle drenge gør. Er det noget jeg kan gøre nu? Ja men gå ind på dit værelse og tag tøjet af og læg dig på sengen og gnid på pikken – fra nu af kalder vi den pik og ikke tissemand, smilte hun. Hun tog en æske servietter frem og gav mig med. Her er lidt at tørre med bagefter – det griser lidt, men det er helt iorden, min lille mand, fniste hun. Og så lå jeg der på min seng og gned på den indtil jeg kom.
“Hvor er du heldig at have sådan en mor”, sagde jeg med følelse.
“Kan du onanere nu?”, spurgte Birger, mens han med kendermine inspicerede min piks skader. Han åbnede en skuffe i kommoden og tog en tube frem hvorpå der stod “Glidecreme”. Han kom en klat af indeholdet i hånden og begyndte forsigtigt at fordele det ud over min stive pik. Først føltes det koldt og lidt klamt, men efter han havde masseret det ud over hele pikken, og begyndte at trykke lidt hårdere fik jeg lyst til at han fortsatte.
“Mens cremen får lejlighed til at virke, kan du jo gnide på min pik”, sagde Birger og førte min hånd rundt om hans pik. Jeg var straks fyr og flamme. Det overraskede mig selv, at jeg fik sådan en lyst til at røre hans pik, men jeg greb ivrigt fat i den mens jeg studerede den med fornyet interesse. Pik hovedet var forholdsvist stort sammenlignet med skaftet, og hans bløde glans mindede om toppen på en paddehat. Pikhovedet var fuld af riller der løb fra den rødlige urinrørs åbning ned over den mere blålige glans. Jeg bøjede mig ned mod den for at studere de tydelige årer der løb ned af skaftet. Jeg mærkede duften fra hans pik som bestod af en blanding af pis og en mere fiskeagtig lugt jeg også havde bemærket fra min egen dagen før, som var specielt kraftig når jeg tissede.
“Vil du prøve at sutte på den?”, foreslog Birger.
“Sutte på din pik?!”, spurgte jeg overrasket.
“Altså Hugo, har du nogensinde set i et pornoblad?”, han behøvede intet svar da han så mit ansigtsudtryk.
Birger trak en kasse han havde under sengen ud, og tog nogle kulørte blade op af den og lagde på mine lår. På forsiden af det første stod “Weekend Sex”, og billedet viste en kvinde der suttede på en stiv pik.
“Her skal du se hvad sex egentlig drejer sig om.”
Han bladerede frem til den første historie, der bestod af en række billeder med talebobler lige som i et Anders And blad. Blot var historien her meget anderledes. En mand og en kvinde sad i en sofa.
På det første billede havde de stadig tøj på og sad og drak af vinglas.
På det næste billede havde hun åbnet hans bukser og havde hånden nede i dem mens han havde stukket hånden inden for hendes bluse og havde trukket hendes ene bryst frem så man kunne se det i den sorte BH.
På tredje billede havde hun hevet hans stive pik frem fra bukserne og havde sit ansigt meget tæt på den. Hun havde nu ingen bluse på og det ene bryst var vippet ud af BH’en og hang tungt og fristende. Manden trak i brystvorten så den blev temmelig lang.
På fjerde billede havde manden ingen bukser på og kvinden havde nu hans pik inde i munden så kun det nederste af glans på pikhovedet var synligt. Kvinden havde nu heller ikke nogen kjole på og heller ikke nogen trusser. Manden havde hånden nede ved hendes behårede trekant mellem benene.
Birger fortalte og kommenterede billederne.
“Se, nu sutter hun på hans pik, mens han gnider på hendes klitoris.”
“Her på næste billede har han spredt hendes skamlæber så de indre skamlæber og klitoris er synlig. Og på det her billede slikker han fisse på hende.”
“Og nu her er hendes kusse så åben at du også kan se skedeåbningen, og det han slikker nu er hendes røvhul.”
“Her trænger han sin stive pik op i hendes våde kusse!”
“Nu har de oral sex – det kaldes det når kvinden sutter pik, eller manden slikker fisse, eller de gør det samtidigt, så hedder det en 69’er.”
I mandens talebobbel stod der: “Liderlige tæve, dine kusse safter smager skønt!”
I kvindens talebobbel stod der: “Du gør mig så liderlig, jeg får orgasme nu!”
På sidste billede var kvindes ansigt i fokus og den halvslatne pik lå med hovedet på hendes underlæbe. Sæden var i hendes mund og lidt af den løb ned af den ene kind. I hendes talebobbel stod der:
“Jeg elsker at sluge din sperm!”
“Det er et andet ord for sæd.”, forklarede Birger.
Aldrig havde jeg lært så meget nyt på så kort tid. Samtidigt var jeg så liderlig at pikken måtte gnides, smerter eller ej. Jeg så på billederne af hendes mund omkring pikken, de åbne glinsende skamlæber og pikken halvt inde i hendes skedeåbning. Jeg tog en par hurtige gnid på min pik og udløsningen gennemrystede mig.
“Hov, hov”, sagde Birger “Det var min tur først!”
Det meste sæd sprøjtede op af min mave, men et par dråber dekorerede siden i bladet.
“Se nu der”, jamrede han og tørrede forsigtigt dråberne væk med en serviet.
“Undskyld, men jeg blev så liderlig. Jeg har aldrig set en fisse før. Jeg troede i øvrigt det hed en tissekone?”
“Skal vi kigge på de næste historier?”
Men nu mente Birger jeg havde set og lært nok for en dag, og lagde bladene tilbage i kassen igen og skubbede den på plads ind under sengen. Jeg så langt efter dem, men sagde ikke noget.

Nu lå min bløde pik ned, og jeg koncentrerede mig atter om Birgers pik.
Jeg gned den langsomt og lod forhuden rulle frem og tilbage over hans glans. Pikken blev hurtig stiv og pikhovedet var nu så udspilet at de små fine riller jeg havde set før, nu var helt glattet ud. En dråbe sæd var kommet til syne ved urinrørets åbning. Jeg tog den på fingeren og smagte på den. Den var mild i smagen, modsat den stærke smag af den klat jeg havde smagt dagen før. Det dunkede i hans pik og jeg afpassede gnide rytmen efter det. Birger tog atter en klat “Glidecreme” på den ene hånds pege- og lang-finger. Han vippede over mod mig og lod hånden glide inden mellem sine baller. Et øjeblik lod jeg værd med at gnide.
“Nej, bliv endelig ved med at gnide!”, stønnede han.
Han sad noget uroligt på hånden, men jeg koncentrerede mig om at gnide på hans pik, der nu var helt fast og strunk.
“Åh, åh, åh”, nærmest jamrede Birger. Den første store sammenhængende klat sæd, gled ud af hans urinrør og ned over pikhovedet og min hånd, derefter jog en spasme igennem ham, og den næste ladning sperm sprøjtede ud over mit ansigt og bryst.
Birger sad nu tilbagelænet med lukkede øjne og sad stadig og vippede lidt frem og tilbage på den hånd han havde under ballerne.
“Birger, hvad gør du med hånden?”
“Jeg har to fingre inde i mit røvhul. Det føles fantastisk når jeg får udløsning.”
“Må jeg se?”, spurgte jeg.
Han så på mig ligesom dagen før da jeg havde spurgt ham hvad “at onanere” var for noget. Men atter mildnes hans udtryk og smilede til mig. Han rullede rundt og strittede med røven. Og nu kunne jeg set hans røvhul som smøg sig rundt om hans pege- og lang-finger, der var næsten helt inde i hullet. Det så utroligt lækkert ud når han trak fingrene lidt frem og tilbage, ligesom i bladet hvor mandens pik var halvt inde i kvindens skede. Min smertende pik begyndte at rejse sig igen, men jeg viste den måtte have lidt fred inden jeg onanerede igen.
“Birger, har du prøvet at sutte pik?”, spurgte jeg
“Ja det har jeg”, svarede han og trak fingrene ud af sit røvhul. Han satte sig op og begyndte at tørre sig.
“Jeg ved ikke om jeg har lyst til at prøve”, sagde jeg.
Birger kommenterede ikke min bemærkning.
“Nå, jeg må hellere set at komme hjem”, sagde jeg og begyndte at tage mit tøj på.
Birger fulgte mig ud til døren og sagde farvel, og jeg gik hjemad med hovedet fuldt af nye indtryk.

Alpeonkel 12-jan-2020

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER