LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Alpeonkel©

Genre: Onani - dreng/dreng

Dato: 19.01.2020


Onani
En opdagelse af onani, som den kunne have udspillet sig

En biologi time
“Hugo, du onanerer!”
Jeg kiggede forvirret op fra biologibogen og så Birger stå foran mit bord med en påtaget mine som en stramtandet moster. Der var blevet helt stille i klassen.
“Hvad er det?”, spurgte jeg.
Birger så overrasket på mig og tabte mælet for en stund. Så sagde han forundret, ligeså meget for sig selv som for klassen: “Han ved det ikke…”
Der var lidt fnisen rundt om i klassen, mens Birger gik tilbage til sin plads bagerst biologilokalet.
Vores distræte biologilærer kom tilbage ude fra depotrummet der lå i forbindelse med biologilokalet, gumlende på en utændt cigarstump. I hånden havde han en udstoppet slørugle han ville fortælle os om.
Men trods biologi var et af mine ynglingsfag, hørte jeg ikke efter resten af timen.
Hvad er “at onanere”? Efter Birgers udtryk var det noget pinligt – lidt ligesom at blive taget i at spise bussemænd. Men hvad ellers kunne være pinligt? Det var i alt fald pinligt at tisse i bukserne – kunne det være et andet ord for det? Men nej, fremmedord var ikke Birgers stærke side, så det kunne det ikke være. Og sådan kørte tankerne rundt i mit hoved resten af timen – ja resten af skoledagen. Birger var ikke en dreng jeg normalt legede med, ja i det hele taget kontaktede. Ikke at han mobbede eller drillede mig, men vi var ligesom bare i to forskellige verdener. Jeg var den yngste i klassen og stadig noget af et legebarn. Jeg også var en af de dygtigste elever i klassen – specielt i fag der interesserede mig, som biologi, fysik, matematik og regning. Derfor blev jeg ofte kaldt professoren af de andre godmodigt drillende. Birger på den anden side var en af de ældre elever og ikke særlig bogligt anlagt. Men i løbet af dagen stod det klart for mig at jeg måtte snakke med ham og få afklaret, hvad det der “at onanere” var for noget. Jeg følte vi måtte være på tomandshånd før jeg spurgte ham. Jeg ville nødig udstille min uvidenhed yderligere over for klassen, da det var tydeligt at det her var der flere der vidste noget om.

Hjemme hos Birger
Chancen kom første efter sidste time. Han fulgtes ikke med nogen, så jeg indhentede ham og spurgte; “Birger hvad er det “onanere” for noget?”. Først troede jeg ikke han havde hørt mig, men pludselig vente han front mod mig og svarede “Gå hjem og spørg din mor!”
Jeg havde selv tænkt det samme, men tidligere forespørgsler på ting jeg ikke forstod, havde lært mig forsigtighed med at spørge hende om ukendte emner. Det havde tidligere resulteret i lussinger, når jeg f.eks. spurgte hvad “sgu” betød, eller hvorfor min tissemand altid var stiv, ledsaget af formaninger om ikke at være fræk!
“Birger fortæl mig det nu!”, plagede jeg. “Hvis det er noget frækt slår min mor mig bare!”
Birger kiggede indgående på mig, men pludselig mildnedes hans udtryk og et lille smil brød frem på hans ansigt. “Følg med.”, sagde han bare, og jeg traskede efter ham.

Jeg havde aldrig været i det kvarter i bydelen hvor vi gik hen. Inden længe stod vi foran en opgang i en karre som bydelen var så rig på og som til forveksling lignede den jeg selv boede i. Birger boede i stue etagen og på døren stod der kun et kvindenavn, som pegede på at Birger boede alene med sin mor.
Birger havde sit eget værelse, hvilket var vild luksus i mine øjne. Jeg stod og måbede i døren mens Birger smed et noget plettet tæppe hen over sengen.
“Tag dit tøj af!”, kommanderede Birger.
“Hvorfor det?”, fløj det ud af mig.
“Vil du vide hvad det er at onanere?”, spurgte han retorisk. Han havde spottet at jeg ikke gik igen uden svar på dette spørgsmål.
“Så skal du i hvert fald også tage dit tøj af!”, sagde jeg.
“Det skal jeg da gerne”, smilede Birger, og trak overraskende hurtigt trøje, bukser, underbukser og sokker af.
Jeg havde tit set ham nøgen når vi klædte om til gymnastik. Så intet var nyt for mig, bortset fra at hans tissemand stod stiv ret ud i luften. Han var kvabset uden at være fed. Hans brystvorter var noget fremstående, som om de var ved at udvikle sig til rigtige bryster og han havde begyndende hårvækst omkring tissemanden. Igen stod jeg og måbede uden at røre mig, mens jeg gloede åbenlyst på hans tissemand. Noget sagde mig at “at onanere” havde noget med tissemanden at gøre.
“Nå, bliver det til noget?”, sagde Birger og satte hænderne i siden ligesom da han stod foran mit bord i biologi lokalet. “Eller skal du se på min pik resten af dagen?”
Han smilede af min befippelse. Jeg begyndte at tage tøjet af. Lidt efter stod jeg lige så nøgen som Birger. Nu var det hans tur til at glo. Min tissemand var så stiv at den stod og bankede op af min mave, og var en anelse større end Birgers.
“Hvor er den stor!”, sagde han.
“Nå, hvad nu?”, spurgte jeg.
“Kom og sæt dig på sengen”, Birger satte sig selv på den med ryggen op af væggen og benene strakt lige frem. Han klappede på pladsen ved siden af sig selv. Vi ville side ret tæt på den smalle seng, men jeg lod det fare og satte mig.
“Nu skal du gnide på din pik, indtil det kilder meget i den og der sprøjter sæd ud af den.”
Det var lidt mange ukendte oplysninger på én gang. Men en ting jeg havde læst om i vores biologi bog gav pludselig mening.
“Jeg har læst i biologi bogen at drenge kan dyrke oNAni ved at gnide på deres tissemand og få udløsning. Er det det samme som “at onanere?” spurgte jeg.
“Hugo, af at være så klog som dig, ved du overraskende lidt,” sagde Birger og rystede på hovedet. “Ja det er det samme, men du udtaler det forkert. Det hedder onaNI. Og fra nu af skal du ikke længere sige tissemand men PIK, nu du endelig finder ud af, hvad den for alvor skal bruges til.”
“Hvad er sæd?” spurgte jeg.
“Begynd nu bare at gnide på pikken, så finder du snart ud af det!”
Jeg begyndte at gnide, hvilket jeg havde prøvet før, som beskrevet i biologi bogen men uden noget resultat.
Birger kiggede vurderende på mine anstrengelser, med en noget skeptisk mine. “Du skal gnide så forhuden glider frem og tilbage over pikhovedet, ikke kun nede på skaftet. Klem ikke så hårdt! Gnid lidt hurtigere!”
Jeg var ved at få krampe i armen og holdt inde. “Der sker ingen ting! Kan du ikke vise mig hvordan?”
Birger tog fat i min stive pik og begyndte stille og roligt at gnide på den. Det var lidt mærkeligt at en anden rørte ved den. Det havde jeg aldrig prøvet før. Men det var egentlig rart.
“Tænk på noget som plejer at gøre den ekstra stiv.”
“Så vil jeg tænke på de store piger i skolen, som går rundt i de der stramme batikfarvede undertrøjer om sommeren, så man tydeligt kan se deres brystvorter. Eller vores regnefrøken. Hendes store bryster er nogen gange meget tydelige, når det er varmt og hun kun har en tynd trøje på!”
“Du behøves ikke at sige hvad du tænker på. Bare tænk på det. Men det lyder som en god ide at tænke på bryster, og hvad du har lyst til at gøre med dem.”
“Jeg kunne godt lide at røre…”
“Shyss, du skal bare TÆNKE på det.”
Stilheden faldt over værelset mens Birger gned videre og jeg lod tankerne gå videre med regne frøkenens store tunge bryster, som jeg forestillede mig jeg fik lov at røre ved. Hun krængede trøjen ned og vippede det ene bryst ud af bh’en og trykkede min mund ind mod brystvorten og bad mig sutte på den. Men så nåede jeg ikke længere, for nu skete der noget inden i mig. Det var som at blive kildet uden at kunne få det til at stoppe, og føltes lidt som om jeg skulle tisse.
“Birger jeg skal tisse!”
“Sludder, du er bare lige ved at komme.”
Og nu begyndte mit underliv at trække sig rytmisk sammen, mens pikken var så stiv som nogensinde, mens Birger blev ved med at gnide på den. Det gik op for mig at jeg prøvede at holde igen på et eller andet, men nu kunne jeg ikke holde igen mere, og med et højt skrig, som overraskede mig selv, sprøjtede sæden ud af mig. Den første stråle var tynd væske som ramte ud over vores bare maver og ansigter. De næste fire stråler var tykkere og dekorerede os og tæppet med tykke klatter der hang sammen med seje tråde. Kramperne i underliv tog af og det sidste sæd løb bare ned over Birgers hånd og ned af mine ubehårede nosser.

Først var jeg helt tom for tanker – på en måde jeg aldrig havde oplevet før. Derefter begyndte tanker og følelser at myldrer frem – og jeg fik trang til at synge. “Here comes the Sun” lurede på tungen, da jeg blev opmærksom på Birger, der med tyk stemme sagde “Nu ved du hvad sæd er!”. Jeg tog en tyk klat der var endt i min navle på fingeren og smagte på den. Men nu kunne Birger ikke vente længere.
“Nu er det min tur!”, stønnede han og tog min hånd og placerede den rundt om hans pik. “Gnid!”, gispede han.
Jeg nåede kun at gnide få gange frem og tilbage.
Hans sæd sprøjtede ud, mens han stønnen gled over i et brøl. Det var næsten ligeså spændende at se ham komme, som at prøve det selv første gang. Jeg gned indtil der ikke kom mere sæd ud, og jeg fornemmede en begyndende slaphed i hans pik.
Nu sad vi dér ,tilsprøjtede med vores sæd, og med hinandens halv slappe pikke i hænderne.
Jeg så på Birgers ansigt som var rødt og blussende og med et stort smil plantet midt i ansigtet. “Du er stiv igen” konstaterede han og begyndte igen at gnide på min pik. Jeg gned også på hans mens jeg studerede den mere indgående, og måtte erkende at den egentlig så dejlig ud sådan en halvstiv pik. Denne gang vidste jeg hvad der var på vej og holdt ikke igen, tværtimod længtes jeg efter den kildrene fornemmelse, følelsen af sæd der gled gennem urinrøret, og den forløsende fornemmelse når det sprøjtede ud af pik hovedet. Der kom ikke så meget sæd dennegang, men udløsningen blev langt mere eksplosiv, og sendte mig langt væk i tid og sted.

“Hallo, er du her stadig?”, sagde Birger. Jeg kom langsomt til mig selv igen. Nu havde han sluppet min pik og den lå halvslap ned af mit lår. Jeg begyndte at gnide på Birgers pik igen men han stoppede mig.
“Jeg kan ikke mere i dag.”, sagde han.
“Jeg kunne da to gange”, indvendte jeg.
“Jo, men du har heller aldrig gjort det før. Forvent ikke at kunne to gange efter hinanden normalt!”, smilede han. “Tør dig”, sagde han og gav mig nogle servietter han havde liggende på bordet. “Og så må du hellere se at komme hjem, inden din mor undrer sig over hvor du bliver af!”, grinte han.

Alpeonkel 6/1-2020

Fortsættes HER

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER