LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Alpeonkel©

Genre: Urinsex, mand/mand mv.

Dato: 13.07.2020


Lidenskabens hotel, del 2
Har du ikke læst tidligere afsnit, kan du finde det HER

“Har i prøvet wellness afdelingen her på hotellet?” spørger Vera.
Vi sidder og spiser morgenmad sammen, dagen efter vores seance på Vera’s og Vilhelm’s balkon.
“Nej, sådan noget er ikke noget for os,” svarer Fruen.
“Der er jo en første gang for alt – ligesom i går!” Vera kigger sigende på Fruen.
“Jeg synes I skal gå ned og kigge på faciliteterne. Så kan I også læse om hotellets historie, og det sagn som knytter sig til det.”
“Jaja, bevares. Så gør vi det,” siger Fruen medgørligt, samtidigt med hun smiler kærligt til Vera.
“Og hvad siger I til at besøge os efter frokost? Eller fik vi skræmt jer væk i går?”, spørger Vilhelm.
“Det vil vi meget gerne!” svarer jeg hurtigt. Og Fruen nikker og klapper Vilhelm på hånden.
“Vi fik jo ikke prøvet alle kombinationer af i går,” fortsætter Vilhelm.
“Men vi er jo heller ikke 17 år længere!”

Efter morgenmaden går Fruen og jeg direkte ned i wellness afdelingen.
Den ligger med store glas skydedøre ud mod stranden. Lige nu er de skudt til side så den svale brise fra havet bringer kølighed ind i den indbydende reception.
Men det der tiltrækker størst opmærksomhed er en skulptur der er arrangeret omkring en sprække i klippen. Den forestiller en kvinde der ligger på ryggen. Hun har løftet overkroppen op på sine albuer. Hun skræver bredt med benene, så sprækken i den underliggende klippe udgør hendes åbne kusse. Ud af sprækken sprøjter vandet, som ender i munden på en mand der ligger mellem hendes ben. Kvindens ansigt er vendt mod himmelen og hendes mund er vidt åben.
Vandet forsætter gennem en bred kanal der fører ud under skydedørene og videre som en bæk der løber ud i havet. 

På en notits ved siden af springvandet står:
“Alicia and Augusto united under the stars.”
Fruen står bjergtaget og kigger på skulpturen.  

Jeg går over til skranken, hvor en venligt smilende kvinde spørger:
“Can I help you, Sir?”
“Yes, I am sure you can. I heard some kind of legend is related to this hotel. Can you tell me about it?”
“Oh yes. It is a very beautiful story, and it is about the couple that is shown in the stunning sculpture. But I suggest you take this brochure and read the story yourself, together with your lovely wife. The brochure actually contains the first chapter of the book you can buy in the Hotel store. It is called “The Spring of Passion”. It describes the full legend of the life of Alicia and Augusto, and the foundation of the hotel.
One thing you should know is that all water used in this hotel is actually from this spring of water.” 

Jeg tager brochuren og går tilbage til Fruen, der ikke kan løsrive sig fra springvandet og den smukke skulptur.
“Kom og lad os læse om sagnet,” siger jeg til Fruen.
Hun lader sig modvilligt føre hen i et sofaarrangement der er i receptionen, mens hun vedbliver med at stirre på skulpturen. 

Jeg begynder at læse sagnet højt:
“Det unge par vist på skulpturen hedder Alicia og Augusto. Hvornår de levede er ikke kendt, men daterer sig muligvis tilbage til det første århundrede efter Kristi fødsel.
De boede i samme by der lå ca. 100 km syd for dette sted. Deres familier kunne ikke sammen og ethvert samkvem mellem familierne var utænkeligt.
Men Alicia og Augusto legede sammen fra de var små, når de kunne se deres snit til det, og med tiden blev de dybt forelskede. Dette var gået op for familierne og de prøvede af alt magt at holde de to adskilt.
Da de var omkring 18 år gamle så de ingen anden udvej, end at flygte sammen. Gode venner hjalp dem med at skaffe en lille trækvogn, og forsyninger som de kunne bruge de første dage af deres flugt.
Området nord for byen var stort set uudforsket og ufremkommeligt. Det var tilsyneladende uden dyreliv eller plantevækst og der gik rygter om mennesker der var sporløst forsvundet.  Når de var flygtet ville deres venner sprede rygtet at de var draget mod syd. På den måde ville de få nogle dages forspring inden en eftersøgning eventuelt ville forsøge sig mod nord.
For at få så stort et forspring som muligt, mødtes de i de tidlige nattetimer i det lille skur i den nordlige udkant af byen, hvor deres trækvogn med forsyninger stod. De tog en tårevædet afsked med de gode venner der var mødt frem for at se dem drage afsted.
Snart var de inde i mellem klipper ad en lille sti der snoede sig op gennem en slugt, der mundede ud oppe på et plateau. Her stoppede stien og den videre vej gik gennem et kuperet og goldt landskab overstrøet med meter høje klippeblokke.
Fuldmånen og den stjerneklare nat gjorde at de kunne orientere sig. Men selv da morgengryet kastede sit første spæde lys over landskabet, fortsatte de deres færd. De turde ikke standse for at hvile, da de ville lægge så stor afstand til eventuelle forfølgere som muligt.
De fulgte kystlinjen som de af og til kunne skimte i det fjerne på deres højre hånd. De gik, kun afbrudt af korte pauser, hvor de spiste og drak sparsomt af deres forsyninger, vel vidende at når de slap op måtte de finde noget at spise og drikke, hvis flugten ikke skulle ende med deres alt for tidlige død.
Det var ikke en mulighed at vende tilbage, og skulle de blive indhentet af forfølgere havde Augusto modstræbende svoret, at dræbe først Alicia og derefter sig selv med den korte men kraftige kniv de havde med som deres eneste våben.
De gik i to dage og to nætter afbrudt af kun enkelte korte hvil. Da den tredje nat var faldet på var de kommet til et fladt klippeområde.
Det var nymåne og den skinnede så kraftigt at de kunne se hver detalje i omgivelserne.
Den eneste afveksling i den plane overflade var et undseeligt klippefremspring. Augusto trak den knirkende vogn hen mod den lille forhøjning.
Få meter fra den knækkede hjulakslen og vognen væltede om på siden. De kunne ikke gå videre nu, og de var begge segnefærdige af udmattelse.
Stedet hvor de stod var kun omkring hundrede meter fra havet. Klippeområdet skrånede svagt ned mod stranden og gik over i en sandstrand ca. halvvejs fra vandkanten. De var svedige og beskidte men glade. Godt nok var deres forsyninger næsten sluppet op og deres vogn gået i stykker, men de var ikke blevet forfulgt og de var unge og fulde af deres kærlighed til hinanden.
De trådte ud af deres støvede og svedige klæder og gik med hinanden i hånden ned til stranden og ud i vandet. Her nød de vandets kølighed og hinandens nærhed. Det var første gang de var nøgne sammen, men det føltes naturligt og utvungent, selvom sex og sensualitet ikke var noget man dyrkede endsige talte om i deres kultur. Her var sex kun noget der foregik mellem mand og kone, og officielt kun med det formål at få børn.
Indtil nu havde de kun kysset og kælet lidt i al ærbarhed. Men nu lod de deres hænder gå på opdagelse overalt på hinandens kroppe. Og glemte og forbudte lyster fik deres kroppe til at reagere og skubbe de sidste rester af forbehold og tabuer til side.
Endelig forlod de vandet og gik tilbage hvor vognen var brudt sammen.
De redte et beskedent leje af de medbragte tæpper ved siden af den lille forhøjning. De lagde sig tæt sammen og fortsatte udforskningen, af de hemmeligheder deres tøj havde holdt skjult så længe. Alicia spredte sine kønslæber og førte Augusto’s fingre ind i sin åbning.
Dette var en åbenbaring, som pludselig fik ham til at indse hvor hans lem skulle bruges. Han så på hendes strålende ansigt der udtrykte en sanselighed han kun lige selv var begyndt at opdage. Hun nikkede umærkeligt, og bekræftede dermed hans formodning. Han lagde sig op på hende og hun spredte sine ben og førte med et fast tag hans manddom hen mod hendes svulmende kønslæber. Trods hans kraftige rejsning og hendes åbning der indtil nu kun havde prøvet at få hendes egne fingre ind i sig, gled han ubesværet helt ind i bunden af hendes snævre fugtige elskovsgrotte. Alicia udstødte et orgastisk skrig, som Augusto øjeblikket efter besvarede med et dyrisk brøl. Hans varme sæd sprøjtede dybt ind i hende og sammen med hendes køns rytmiske sammentrækninger blev deres forening til en intens fælles udløsning.
De registrerede kun ubevidst en kraftig rystelse dybt nede i klippen som endte med et højt brag. Augusto’s lem gled ud af Alicia, men hun var ikke helt tilfredsstillet endnu. Hun ledte hans ansigt ned mellem sine ben og han vidste præcis hvad han skulle. Han begyndte at slikke den åbne revne i sin fulde længde. Hun rejste sin overkrop op på sine albuer og stønnede, at han skulle lade et par fingre glide ind i hende. Hans fingre fandt et lille hævet punkt inde i hendes åbning samtidigt med at hans tunge fandt hendes spændte knop øverst i revnen.
Alicia’s reaktion var voldsom. Hun kastede hovedet tilbage og skreg sin orgasme ud mod stjernerne, samtidigt med at hendes safter sprøjtede ud i ansigtet på ham. Han prøvede at fange så meget han kunne med munden.
De sank sammen på tæpperne og tæt sammenslyngede faldt de i en dyb søvn.
De vågnede først op af formiddagen. Solen skinnede fra en skyfri himmel og en mild sval brise kom ude fra havet. Tæpperne var blevet våde men ikke kun af deres rigelige safter. Den lille klippeforhøjning var flækket i en dyb revne fra top til bunden, og vandet plaskede ud af den. Det løb ned over klippen og videre ud på stranden.
De forstod det måtte være den rystelse og det brag de havde følt og hørt under deres lykkelige forening om natten. De drak forsigtigt af vandet, men det var behageligt køligt, og smagen var frisk og fersk. Snart drak de i store slurke og følte deres kræfter vende tilbage.
De fulgte dets løb ned over klippen ud mod stranden. Her løb det videre ud mod havet, men der hvor det ramte sandet var spiret nogle små urter frem som bar nogle grønne bælgfrugter der mindede lidt om bønner. De mente ikke at have lagt mærke til dem aftenen før da de havde badet, men det havde jo også været mørkt og på trods af måneskinnet, havde de nok ikke set dem. De havde ikke mere at spise og prøvede derfor at smage forsigtigt på bælgfrugterne. Disse var søde og kraftige i smagen og snart spiste de løs af dem. De følte sig styrkede og deres energi vendte tilbage med fornyet styrke.
De blev ved kilden og elskede med hinanden hver nat. Hver morgen løb vandet med ny kraft ud af revnen i klippeforhøjning, som om den fik kraft fra deres elskov. Efterhånden blev det til en bæk der banede sig vej ned over stranden og ud i havet. Talrige vækster skød frem med en uforståelig hastighed. Augusto fik bygget et primitivt lille hus af de mange klippeblokke der lå spredt i området og Alicia flettede med megen snilde et tag af de lange seje siv der voksede langs bækken.” 

Fruen stirrer stadig ufravendt på skulpturen.
“Sig mig, hørte du egentlig noget af det jeg læste op?”, spørger jeg frustreret.
“Ja, det hele. Det er et meget smukt sagn. Vi må købe bogen og læse resten,” svarer hun med tonløs stemme.
“Hmm, kom lad os gå op til receptionen og hører nærmere om det der wellness halløj.”
Jeg trækker Fruen op og med hen til skranken. Men inden jeg når at sige noget, siger kvinden bag skranken:
“Just a moment.” Hun ser indgående på Fruen, noget fraværende udtryk, og forsvinder ind af en sidedør. Et kort øjeblik efter er hun tilbage med en lidt ældre kvinde, som ud fra statur og udtryk, ligner en der kan give en grundig massage.
“Yes, you are right,” siger hun henvendt til den yngre kvinde. Til mig siger hun: “I think you should postpone your visit here at the wellness center, till your wife is comfortable again. Right now, she needs a good rest and plenty of water. Go to your room and put her in bed. Be sure to let the balcony doors open, but keep the curtains drawn. She needs fresh air, but not too much light!
I will arrange for refreshment to be sent to your room.”
Overrasket kigger jeg på Fruen, og ser nu tydeligt at hun er bleg og klamt svedende. Hun vakler lidt og jeg tager fat om hende. Jeg kigger på de to kvinder bag skranken som nikker og smiler. Den yngste siger til mit uudtalte spørgsmål: “Don't worry sir. This is not uncommon when you just arrived, after a long trip. She will be fine again tomorrow. She is only exhausted and need some rest.”
Vi tager elevatoren op til værelset, og jeg får placeret Fruen på sengen. Hun er nu næsten ikke ved bevidsthed mere, og jeg klæder hende af og putter hende. Jeg åbner også døren til balkonen men trækker gardinerne for, så værelset ligger hen i et dunkelt tusmørke.
Det banker på døren og en tjener kommer ind med en rullevogn med alskens udvalg af frugt og lidt brød, samt flere kander isvand.
Men Fruen er helt væk nu, blot spiller et lille smil om hendes mund, og øjnene bevæger bag de lukkede øjenlåg.
Jeg ringer til Vera og Vilhelm og sætter dem ind i sagerne. Som det ser ud lige nu, må vi sløjfe vores aftale. De vil kigge forbi senere og se hvordan det går. 

Jeg sætter mig i en lænestol ved siden af sengen, og slår op på SexWriters hjemmeside for at se om der er kommet nye historier. Men jeg må være døset hen, for da jeg vågner igen er der gået flere timer, og Fruen ligger og kigger på mig, stadig med det lille uudgrundelige Mona Lisa smil.
“Jeg trænger sådan til noget at drikke.”
Jeg henter isvand til hende og hun tømmer et stort glas med det samme. Jeg hælder endnu et op, som hun dog kun tømmer halvt.
“Hvordan har du det?”, spørger jeg bekymret.
“Dejligt, jeg er jo på ferie med dig!” siger hun glad. “Du skal ikke være bekymret. Det er som de sagde; jeg trænger lige til at hvile ud oven på rejsen, samt vores dejlige dag med Vera og Vilhelm i går.”
“De ville kigge forbi senere, og se hvordan du har det.”
“Det er vel nok et par dejlige mennesker vi har mødt,” siger Fruen og glider tilbage i puderne.
“Skal du ikke op og tisse!”, spørger jeg forhåbningsfuldt.
“Nej, egentlig ikke. Det er mærkeligt,” siger Fruen undrende.
Jeg vender mig om mod rullevognen med lækkerierne.
“Nå, men hvad så med lidt at spise? Se, alt hvad vi har fået bragt op. Der er både frugt og grønt og også lidt brød. Hvad vil du prøve?
De her små grønne bønneagtige grøntsager smager virkelig godt.”
Fruen svarer ikke, og da jeg vender mig mod sengen igen, sover hun lige så fredfyldt og tungt som før.
Jeg sætter mig ud på balkonen, fast besluttet på jeg ikke vil falde i søvn denne gang. 

Jeg nyder udsigten over vandet og lyden af brændingen. Brisen fra havet er stadig let og sval. Jeg kan se bækken der har skåret sig ned i stranden gennem alle de mange år den har løbet. Der er nu påfaldende frodigt omkring den.
Jeg har siddet og læst et par timer, da der lyder en let banken på døren.
Det er Vera og Vilhelm, der vil se hvordan det går.
Fruen ligger fuldstændig på samme måde som før jeg gik ud på balkonen.
Vi går ud på balkonen og snakker stille sammen.
Jeg fortæller hvad vi gjorde efter morgenmaden, og om Fruens fascination af springvandet og ikke mindst skulpturen.
Og om sagnet vi læste og hvordan Fruen blev mere og mere fraværende, og endelig personalets lidt påfaldende sikre overbevisning om, at Fruen blot trængte til hvile, vand og frisk luft, men i dæmpet lys.
“Vi har købt bogen og det er virkelig en interessant historie, som er ført fra sagnet dage helt op til vores tid,” fortæller Vilhelm.
“Jeg kommer forbi med den senere. Du vil ikke kunne lægge den fra dig når du først kommer i gang.”
“Nu får du vel nok at spise og drikke?” pylrer Vera.
“Det er især vigtigt du drikker nok, og vandet her er meget styrkende.”
Jeg opdager, at jeg faktisk er utrolig tørstig, og henter glas og isvand til os alle.
Vera hælder op.
“Skynd dig at drikke et glas. Du ser jo helt indtørret ud!”.
Og jeg drikker to store glas ud i en kører. Straks føler jeg ny energi. Jeg har slet ikke opdaget hvor tung og træt jeg er.
“Jeg tror du snart får brug for alle dine kræfter, så du må drikke rigeligt, og så få noget søvn. Vent nu ikke for længe med at gå i seng.”
“Kom Vilhelm, vi må hellere lade Hugo få lidt fred. Og bogen skal han ikke have i dag. Så får han bare ikke hvilet nok!”
Jeg får et kys og et kram af dem begge, og de forlader værelset, med ønsker om en god nat til os.
Netop som jeg er ved at lukke dem ud, kommer tjeneren igen, med friske forsyninger. Da han ser vi ikke har drukket alt vandet, formaner han mig til at sørge for at drikke rigeligt, og at Fruen glas på natbordet hele tiden er fyldt op.
Jeg placerer en fuld kande og glas på natbordet, og anretter en tallerken med brød, grøntsager og frugt jeg tager med ud på balkonen. Solen hænger nu lavt i horisonten og spreder et smukt gyldent lys ud over stranden. Jeg fortsætter min læsning og bemærker dårligt at solen forsvinder under horisonten og mørket falder på med den forbavsende hastighed, der er typisk for subtroperne.
Jeg går ind for at se til Fruen, og bliver overrasket da både kande og glas er tømt for vand. Jeg fylder begge dele op igen, forundret over den mængde vand hun har indtaget. Hun sover stadig som en sten og trækker vejret tungt, men regelmæssigt. Jeg går ud på balkonen igen og ser jeg har spist alle de små bønner på tallerkenen, men intet af brødet eller frugten. Også min kande med vand er tom, selvom jeg ikke husker at have drukket det – men det må jeg jo have gjort.
Jeg føler mig træt nu og kommer Vera’s ord ihu. Hun mente jeg snart får brug for mine kræfter - var det bare en talemåde, eller ligger der mere bag?
Jeg gør mig klar til natten, og lægger mig ved siden af Fruen. Vi ligger tæt og jeg kan mærke hendes varme krop. Jeg længes efter at hun er vågen og sit sædvanlige foretagsomme jeg igen. Jeg tænker også på vores blomstrende sexliv, og vores nye erfaringer med Vera og Vilhelm.
Langsomt bliver jeg suget ind i søvnens land, og alle indtryk fra de to sidste dage blander sig sammen med den indre logik som kun kan opstå i drømmeland. 

Jeg vågner og ser på klokken. Den har netop passeret midnat. Jeg vender mig om, men Fruen er stået op.
“Det er tid,” kalder hun hende fra døren.
“Tid? Til hvad,” spørger jeg forsovet og desorienteret.
“Kom nu bare,” svarer hun, med sin sædvanlige let kommanderende tone.
Jeg trækker på skulderne og tager fat i mit tøj ved siden af sengen.
“Nej, det får du ikke brug for. Du skal bare komme som du er.”
Jeg går hen til hende i mørket og opdager hun er helt nøgen.
“Jamen, vi kan da ikke gå nøgne ud af værelset,” indvender jeg.
“Vissevasse, sådan er du skabt og det er ikke noget at skamme sig over. Desuden sover hele hotellet. Vi møder ikke nogen!”, konstaterer Fruen kategorisk.
“Men hvor skal vi hen? Det er jo midt om natten.”
“Nu ikke flere indvendinger. Kom tag min hånd. Så går vi!”
Og vi er ude af døren inden jeg for tænkt yderligere over det absurde i situationen.
Fruen er tydeligt sit gamle jeg igen. Men hvis jeg for blot 2 dage siden havde foreslået vi skulle gå en tur i hotellet uden tøj på ved midnatstide, ville Fruen have antaget mig for at være gal, og afvist mit foreslag blankt.
Nu vi er uden for døren, er jeg spændt på hvor vi egentlig skal hen. Vil Fruen have et midnatsbad på stranden? Men så ville det have været smart at tage nogle håndklæder med.
Hun fører mig ned af trappen og snart står vi i Wellness centerets reception. Her er øde, men ved siden af skulpturen ligger en stor madras redt op med puder og tæpper. Ved siden af står et lavt bord med det evindelige isvand og en skål med de små bønner. Mærkeligt!
Fruen virker dog ikke overrasket og trækker mig hen til madrassen. Her er en intim atmosfære med den dæmpede plaskende lyd af springvandet, og det sparsomme lys der reflekteres i vandet og sender evigt foranderlige spejlinger op på loftet. Fruen har ikke rigtigt blik for disse detaljer, men har sat sig på knæ på madrassen og grebet fat i min pik. Først nu bliver jeg bevidst om at den står stiv og dunkende, og stritter ud i luften.
“Lad mig smage din pik!”, siger hun hæst, og trækker mig hen mod sig. Hun lader tungen lege med pikhovedet og trykker den mod åbningen af urinrøret. Hun trækker en stram hånd fra roden af pikken og op til hovedet. En stor sej klat sperm glider ud og hun smager smaskende og veltilfreds på den inden hun synker den. Nu tager hun pikken ind i munden og lader den glide frem og tilbage, så glansen netop går fri af hendes læber hver gang den er længst ude. Jeg kan ikke holde længe til den intense følelse, og det sensuelle udtryk af Fruens dybt koncentrerede ansigt og hendes indbydende krop jeg begærer med pludselig voldsomhed. Jeg vil trække mig ud for ikke at komme for tidligt, men Fruen fastholder mig med en overraskende kraft. Jeg kan ikke holde mig mere og må lade udløsningen få frit løb. Med et brøl sprøjter jeg ind i Fruens mund. Hun holder pikken inde i munden uden at bevæge den, og lader læberne slutte tæt om skaftet, så ikke en dråbe løber ved siden af. Hun foretager adskillige synkebevægelser, mens jeg fornemmer spermen pumpe ud af pikken. Alligevel ender hun med kinder der strutter af sperm. Endelig lader hun pikken glide ud af munden. Hun trækker mig ned mod sit ansigt og med vores åbne munde mod hinanden lader hun en del af sæden løbe ind i min. Jeg sluger den begærligt. Resten lader hun løbe ud af sin mund og ned over de smukke lange bryster. Hun tager mine hænder og bruger dem til at fordele sæden ud over sine bryster, ikke mindst i kavalergangen. Hun løfter de tunge sædglatte bryster og trykker dem omkring min endnu stive pik. Det er helt uvirkeligt så meget sæd der er sprøjtet ud af den, og stadig virker det som om pikken og jeg er klar til en ny udløsning. Hun begynder at gnide min pik mellem de bløde, varme og glatte patter. Langsomt falder jeg ind i rytmen og bevæger mit underliv i kneppe bevægelser. Jeg ser ind i hendes øjne som udstråler en ro og salighed, som jeg aldrig har set før. Mine bevægelser bliver hurtigere og hun trykker fastere med de store patter. Jeg kommer ud over kanten, hvorfra der er ingen vej tilbage og alligevel er det som om turen op mod klimaks trækker i uendeligt langdrag. Derfor bliver orgasmen så meget mere voldsom da den endelig kommer. Jeg er i en anden verden, og føler nogle hule og næsten ikke hørlige drøn fra undergrunden. Fruen holder nu så fast om pikken at jeg næsten ikke kan bevæge mig. Begge ser vi forundrede på de abnorme mængder sæd der sprøjter ud af pikken. Det bliver ved og Fruens ansigt og bryster er dækket af sperm der langsomt sejler ned af hendes krop.
“Slik mig!”, sukker Fruen.
Først slikker og kysser jeg sæden væk fra hendes ansigt og hals. Derefter slikker jeg grundigt begge hendes vidunderlige bryster til de er rene igen. Endeligt følger jeg sædens spor ned til hendes våde og vellugtende fisse. Jeg slikker omgivelserne grundigt og lader kun langsomt tungen nærme sig den følsomme sprække mellem hendes lystlæber. Hun lægger sig bagover på albuerne og stønner hæst. Jeg får fat i hendes følsomme brystvorter og nulrer og niver i dem, mens jeg trækker dem lange.
“Lad mig ikke lide mere! Stik et par fingre op i mig!”, tigger Fruen, helt uvant.
Jeg slikker dybt i de bløde, våde lystlæber og åbner dem med tungen, inden jeg finder den vidt åbne indgang til hendes lysthule med mine fingre. En kraftig skælven løber gennem Fruens krop, da jeg lader fingrene dvæle ved indgang. Jeg finder det følsomme rillede og bløde punkt oppe i hendes hule og massere det med fingrene. Fruens fisse begynder at krampe omkring fingrene. Hun stønner begærligt og trykker mit ansigt ind mod kussen. Jeg lader tungen glide rundt om venusbjerget og standser hver gang jeg kommer forbi klitten, der står som en lille stiv dunkende pik øverst imellem lystlæberne. Jeg øger trykket inde i fissen og lader fingrene vibrere mens de massere. Jeg er i en tilstand, som jeg af og til oplever, hvor jeg føler mig i direkte kontakt med Fruens erogene zoner. Dog har jeg aldrig oplevet det så totalt som denne gang. Jeg kan genkende hendes opbygning mod orgasmen, som sker på samme måde som jeg selv oplevede lige før. Hun skriger sin orgasme ud, mens væsken vælder ud af hende på en måde jeg aldrig har set før. Jeg prøver at fange så meget som muligt og drikke det, men det er umuligt at få det hele med. Jeg holder min ene hånd oppe i hende, mens jeg presser mildt med den anden hånd på hendes venusbjerg.
Jeg holder læberne tæt rundt om klitten uden at berøre den direkte. Hendes kusse formeligt pumper væsken ud af hende, og jeg er våd over det hele. Et skarpt knald lyder fra klippen under springvandet og det forekommer mig at vandet også pulserer i tiltagende mængder ud af revnen i klippen.
Endelig er Fruens safter holdt op med at løbe. Hun sætter sig forundret op.
“Sikke dog noget griseri!”, siger hun og kigger overrasket på pølen af udsondringer fra hendes kusse, der løber ned i renden fra springvandet.
“Jeg trænger til noget pik!”
“Du ser heller ikke færdig ud endnu. Kom!”
Jeg lægger mig ind over hende og min endnu stive pik, glider uden modstand ind i hendes varme våde kusse. Vi ruller rundt på madrassen som to unge elskende. Snart er jeg øverst, snart er hun. Vi knepper henførte af liderlighed i alle de stillinger vi kan finde på. Til sidst ligger jeg bag hende og trykker mit lem ind i hendes fisse mens min ene hånd gnider omkring hendes klit og den anden nulrer hendes ene bryst. Vi kommer samtidigt i en lang sej orgasme, som gennemryster os flere gange inden vi synker udmattede sammen på madrassen. Endelig glider min pik slattent ud af hendes fisse.
Vi drikker af vandet og Fruen spiser alle bønnerne med glubende appetit. Trætte ruller vi os sammen ind i tæpperne og tæt sammenslyngede ligger vi længe og nusser hinanden kærligt, inden søvnen indhenter os. 

Alpeonkel 16-Maj-2020

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER