LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Alpeonkel©

Genre: Urinsex, mand/mand mv.

Dato: 23.02.2020


Lidenskabens hotel, del 1

Solens første stråler faldt ind gennem en sprække i gardinerne og oplyste glasset på mit natbord med den klare ravgule væske.
Det skulle altså blive sådan en dag!
Jeg kiggede på Fruen ved siden af mig i sengen. Hun lå med ryggen til mig og trak vejret tungt som i dyb søvn.
Jeg bøjede mig ind over glasset og indsnusede den kraftige duft af Fruens morgen urin. Glasset var stadig lidt varmt, så det kunne ikke være så længe siden hun havde sat det på natbordet.
Det var svært at lade glasset være, selvom jeg vidste det først måtte drikkes når Fruen gav mig lov. Endnu engang gik naturen over optugtelsen, og jeg drak et par slurke af glasset. Smagen var stærk og ram – ligesom jeg bedst kunne lide den.
Jeg lagde mig tilbage i sengen og nød eftersmagen af pissoir, som jeg ville have glæde af de næste timer.

Det næste jeg hører er Fruens skarpe stemme:
“Det havde du vist ikke fået lov til at drikke!”
Jeg må være faldet i søvn med den behagelige smag i munden, samt forventningsfulde tanker om hvad dagen i øvrigt ville bringe.
Men nu stod Fruen ved siden af sengen, med en bestemt mine der ikke tålte modsigelse.
“Nej Frue, undskyld – jeg er kun en svag mand, som har svært ved at styre sine lyster.”
“Så ser jeg ikke anden udvej end, jeg må straffe dig, så du ikke lader dig vildføre af dine drifter en anden gang! “Hent min taske!”
Jeg henter beredvilligt tasken, og ser hun hiver en paddle op og kigger lidt på den men lægger den så tilbage og vælger en flogger i stedet.
“Læg dig på hænder og knæ,” kommandere hun. “Dine baller er også helt alabaster hvide. Det er tydeligt jeg har været for eftergivende på det sidste, men nu skal det også være slut!”
“Tak Frue!”, svare jeg ærbødigt.
“Strut så med røven, så jeg kan ramme den!”
Jeg strutter med røven og det første slag falder. Det er min pligt at tælle slagene, så jeg siger højt og tydeligt: “Et.”
Slagene falder nu med stigende intensitet og hastighed. Hun fordeler slagene ud over hele min strut røv men rammer flere gang samme sted lige efter hinanden. Men jeg ved bedre en at beklage mig og bliver ved med at tælle slagene med fast stemme: “femogtyve”.
Endelig er hun tilfreds. Mine røvballer er nu nærmest postkasse røde, og lettere ophovnede. Hun rækker mig glasset med hendes morgen urin.
“Drik!”, siger hun, og jeg drikker med velbehag indholdet. Jeg sørger for det kommer rundt i hele mundhulen, så eftersmagen holder længe.
“Ud i badekaret med dig!” , er hendes næste ordre. Jeg går ud og lægger mig i karret, og hun følger efter.
“Pis på dig selv, og også i munden!”
Jeg ligger med min halvstive pik i hånden og giver efter for min egen morgen urin der har trykket på længe. Jeg pisser mig på maven, og efterhånden som der kommer tryk på strålen når den op til mit ansigt. Jeg åbner munden og lader den løbe fuld af mit pis inden jeg begynder at synke det. Jeg gentager det indtil strålen ikke kan nå mit ansigt længere. Nu skræver Fruen ind over badekarret og mit ansigt.
“Spred mine lystlæber!”, og jeg spreder dem så jeg kan se udmundingen af hendes urinrør. Hendes pis begynder at sprøjte ud af hende og hun sørger for at sprede urinen ud over hele min krop. Da der næsten ikke kommer mere siger hun: “Slik så min kusse!”
Jeg sætter mig op og slikker først hendes ydre lystlæber og sørger for at få alle urindråber ind i munden. Derefter lader jeg tungen nænsomt glide ind på indersiden af de ydre lystlæber og langsomt løbe i folden mellem de ydre og indre lystlæber. I første omgang rører jeg ikke området ved hendes klitoris, men koncentrerer kærtegnene omkring lystlæberne og bunden af hendes fisse lige i overgangen til mellemkødet. Det er ikke kun urin der løber her men også kussesafterne. Jeg smager henført på blandingen af disse udsondringer og lader nu tungen glide opad i hendes revne mod den følsomme klitoris. Da tungen rammer undersiden af klitten, sjat pisser hun mig ned af brystet. Jeg lader tungen vandre tæt rundt om klitten uden at røre den direkte.
“Stik to fingre op i min fisse!”, befaler hun.
Jeg lader højre hånds pege- og lange-finger glide forsigtigt ind i hendes skede indgang. Men skeden er sjaskvåd og åben, så jeg fortsætter straks op mod hendes G-punkt lige på den anden side af lystbenet. Da jeg finder det følsomme punkt masserer jeg det med hurtige bevægelser af fingrene mens jeg lader min tunge hvile passivt mod det øverste af fissens revne og klitten. Hun kommer hurtigt og pludseligt i en sprøjteorgasme, der får hendes krop til at sitre og dirre som om den var strømførende. Jeg slikker så meget af væsken i mig, som jeg kan overkomme. Det minder lidt om tynd sædvæske og har samme smag blot mildere.
Fruen kigger nu helt venligt ned på mig: “Det gjorde du jo rigtig godt! “Kom nu op af badekarret og tør dig mens jeg tager et brusebad.”
Jeg lystrer, og en halv time senere er vi klar til at gå ned til morgenmaden.

Dette er vores første morgen på hotellet, hvor vi skal tilbringe de næste to uger. Vores værelse ligger på tredje sal med en fremragende udsigt over vandet.
Vi tager trappen ned. På anden sal prøver en kvinde at få døren op ud til trappen. Den er tung og vinden der blæser i korridoren gør det ikke nemmere at åbne døren. Jeg springer ivrigt til og åbner døren helt for hende.
“Nej, hvor galant,” siger hun smilendetil mig, og henvendt til Fruen siger hun: “Din mand er vel nok godt opdraget. Men det er måske din fortjeneste?”
“Jo min søde,” svarer Fruen.
“Mænd skal jo blot holdes lidt til ilden, så kan de såmænd blive et ganske rart bekendtskab.”
Kvinden går forbi mig, men tøver et øjeblik da hun er ud for mig, og jeg kan se hendes næsebor vejrer som ramt af en duft, hun ikke lige kan placerer.
Netop som døren er ved at lukke i, bliver den åbnet igen af en mand der siger: “Undskyld min kære, men jeg løb lige tilbage på værelset og hentede dit sjal. Det virker lidt køligt her til morgen.”
Kvinden ser mellemfornøjet på manden: “Nå, det havde du jo ikke fået lov til. Men lad nu gå for denne gang, når det er mit velbefindende, der ligger dig på sinde. Desuden har jeg lige mødt disse charmerende mennesker. Skal vi ikke præsenterer os? Min mand der hedder Vilhelm og jeg hedder Vera.”
“Min mand hedder Hugo, og jeg hedder Herta,” svarer Fruen.
Vi giver hånd raden rundt og kommer med passende komplimenter. Fruen lader sig - mod sædvane – ikke genere af Vera’s meget direkte og anmassende facon, men hun gør det også så naturligt og ægte, at det er svært ikke at blive betaget af hende.
“Hør, skal vi ikke spise morgenmad sammen. Vi lader til at have god kemi og talen flyder så naturligt mellem os”, siger Vera.
Fruen siger uden betænkning “Ja!”, og så er det afgjort.

Vera og Vilhelm er begge en fryd for øjet.
Vera er på højde med Fruen og mig som er lige høje. Vilhelm er et halvt hoved højere. Begge er de velholdte og velproportionerede på trods af at de må have passeret de 50 år. Fruen og jeg har rundet de 60 år, men sund kost og motion holder os rimeligt slanke og vitale, og vi bliver tit vurderet yngre end vi er.
Snakken går ganske rigtigt flydende mellem os. Fruen og Vera er et par skridt foran og Vera har ugenert taget Fruen under armen – en intimitet hun normalt højlydt ville have frabedt sig. Vilhelm og jeg konversere om arbejde, vores koner og øvrige familieforhold. Vera og Vilhelm har ikke selv børn, men bruger megen tid sammen med niecer og nevøer. På denne tur er de dog kun dem selv.
Vi når frem til morgenmadsrestauranten, og finder et bord ude på terrassen.
Da vi er færdige med måltidet en times tid senere, inviterer Vera og Vilhelm os til at nyde eftermiddagen på deres store balkon, som både har en overdækket del i skygge og en åben del med plads til solsenge.
Men først har de et ærinde i byen, og vi vil en tur i fitness centeret. 

Klokken 15 indfinder vi os hos Vera og Vilhelm. De har lejet en suite, hvor vi nøjes med et værelse. Vera åbner døren iført en slåom nederdel kombineret med en bikini overdel, der diskret fremhæver hendes små bryster.
“Herta, kom med ud på balkonen, så kan Hugo hjælpe Vilhelm med drinks,” dirigerer Vera, og fører Fruen ved armen ud på balkonen.
Jeg går over til det lille køkken og hilser på Vilhelm, der er ved at anrette en bakke med glas og lidt snaks.
“Hvad drikker Fruen,” spørger Vilhelm.
“En kold Chardonnay, hvis du har det,” svarer jeg.
“Det er nemt. Det er det samme som Vera.”
Han spørger ikke hvad jeg vil have, og der står allerede to kraftige drinksglas med en lysegul væske i.
“Hugo, jeg tror allerede jeg kender din smag, så jeg har lavet en drink til dig som jeg selv holder meget af, og kan drikke dagen lang.”
“Den glæder jeg mig til at prøve, Vilhelm.”
Vilhelm tager bakken, og vi går ud på balkonen til Vera og Fruen, som i mellemtiden har lagt sig på to solsenge, ved siden af hinanden. Solsengene er store, stabile møbler med tykke, bekvemme madrasser. Vilhelm og jeg sætter os på de to næste ledige solsenge. Vi tager vores respektive drikkevare og hilser på hinanden. Da jeg fører glasset mod munden, fanger min lugtesans en velkendt duft, men i øjeblikket kan jeg ikke bestemme hvor jeg kender den fra. Men da væsken i næste nu løber ind i min mund og rammer tungen, ved jeg præcis hvad den består af – urin.
Implikationen af denne erkendelse får tankerne til af fare gennem mit hoved. Vilhelm er også til urin. Og Vera ved det og bifalder det. Og de har gættet at Fruen og jeg også dyrker denne fetish.
Vilhelm har også taget en ordentlig sluk og kigger på mig med et smil.
“Den består af 2/3 del af Vera’s og 1/3 del af min formiddags urin. Dertil en smule grenadine og et stænk angostura. Endelig er isterningerne lavet udelukkende på Vera’s morgen urin.”
“Du har sandeligt lavet en drink efter mit hoved, Vilhelm,” siger jeg og kigger over på Fruen. Hun smiler og angiver med et lille nik med hovedet, at jeg bare skal drikke videre.
“Ja Vera synes nok du duftede noget af pis, da hun gik forbi dig på trappen.”
“Min Frue var så betænksom at traktere mig med et glas af hendes morgen urin, og derefter fik jeg et gyldent brusebad, så jeg dermed er mærket som Fruens ejendom.”
“Han er helt tosset med min urin, ja og såmænd også hans egen,” supplerer Fruen. “Han bruger den også til at lave kaffe og the.”
“Kan du også lide at drikke urin?” spørger Vera.
“Nej, kun hvis jeg kan få en tår direkte fra “hanen””, svarer Fruen.
Underligt som vi pludseligt sidder og taler om vores intime sexuelle vaner, helt uden at være generte eller blufærdige.
Fruen og jeg har tidligere talt om at det kunne være dejligt med en pik mere end min.
Problemet med rigtige pikke er bare at de hænger fast en i for det meste selvoptaget og ofte ulidelig mandsperson.
Derfor har vi indtil videre anvendt kunstige erstatninger når jeg bliver pegget, eller Fruen ønsker at blive fyldt ud i begge huller på en gang.
“Ja, når vi giver hinanden gyldent brusebad, smager jeg som regel på det, men ellers siger det mig ikke så meget, bortset fra det gør Vilhelm så dejlig viril,” siger Vera og smiler til Vilhelm.
“Skal vi ikke have fyldt drinksene op, og hvad med en glas Chardonnay mere?” spørger Vilhelm. “Jeg har desværre ikke mere koldt urin, men Hugo du kan jo prøve at smage Vera’s urin frisktappet, så må jeg måske være så fri at spørge Fruen om en tår af hendes urin?”
Vera snupper resolut mit tomme drinksglas, som nu kun indeholder isterninger, og åbner frejdigt slåom kjolen. Det giver et gib i Fruen og mig da vi ser den halvslatne pik hun nu hiver frem og lader hænge ned i glasset. Hun lader sit pis sprøjte ned i glasset som næsten løber fuld inden hun har tømt sig. Hun rækker det tilbage til mig med et koket smil. Der løber lidt pis over kanten af glasset og ned af hendes hånd. Meget sensuelt slikker hun sit pis af sine fingre, efter jeg har fået glasset. Vilhelm sidder og rækker sit glas frem mod Fruen. Men Fruen kan ikke få blikket fra Vera’s uventede vedhæng.
“Ja, jeg håber ikke det ødelægger vores spirende venskab, men jeg er altså transvestit, eller “she-male” som det også hedder med et nyt ord,” siger Vera med lav stemme.
Fruen bliver pludseligt sig bevidst at hun sidder og stirrer på Vera’s pik.
“Jamen, søde Vera, det betyder ikke spor. Ja pludselig forstår jeg bedre at du tiltrak mig sådan. For jeg har aldrig før været så indtaget eller pirret af en anden kvinde, men prøv bare at se hvad din nærhed har gjort ved mig.”
Og Fruen trækker sin kjole op og blotter sin kusse med skrævende ben. Både indre og ydre lystlæber er let opsvulmede og safterne fra hendes fisse løber ned af hendes lår.
Fruen bliver opmærksom på glasset Vilhelm holder frem, og tager imod det. Hun fylder glasset med sit varme pis og rækker det tilbage til Vilhelm. Vera rækker hånden frem og tørrer de sidste dråber af Fruens lystlæber. Hun slikker derefter Fruens pis af sine fingre og ser lystent på Fruens kusse.
Vilhelm har i mellemtiden hentet flasken med Chardonnay.
“Vi kan vist lige så godt beholde den herude,” siger Vilhelm. “Skål!”
Og vi drikker alle sammen.
Vilhelm smasker med læberne som en bedre vinkender.
“Ja, den er jo ikke så kraftig og fyldig, som en tidlig morgen urin, men den er distinkt i smagen og har den helt rigtige eftersmag bagerst i ganen.” Vi griner alle sammen af Vilhelm’s parodi på vinsmagning.
“Vilhelm og jeg plejer at solbade nøgne når vi er alene. Men jeg vil gerne gøre det sammen med jer, hvis I ikke har noget imod det selvfølgelig?” spørger Vera.
“Sådan plejer vi også at gøre. Vi har ikke gjort det sammen med andre før, men det føles helt naturligt med jer to. Har I noget solcreme. Det er jo vores første dag i solen, så vi må hellere passe på,” svarer Fruen.
Vilhelm går ind efter solcremen, og kommer ud igen. Han har smidt shorts og T-shirt og er nu helt nøgen. Vi andre følger hans eksempel.
Vi kigger nysgerrigt på hinanden. Vera er så feminin at hun helt naturligt opfattes som en kvinde. Og hendes pik virker slet ikke malplaceret.
Vera stirrer betaget på Fruens aldeles vidunderlige lange bryster som dingler pirrende ved den mindste bevægelse.
“Bare jeg havde sådan nogle smukke bryster,” siger Vera.
“Sludder,” siger jeg indigneret. “Dine er også smukke og indtagende, der findes simpelthen ikke grimme bryster!”
“Det er lutter vores kultur, der har frembragt et umuligt ideal for bryster, der gør at selv unge kvinder gladeligt lader sig udsætte for farerne ved kosmetisk kirurgi. Hvis vi alle bare kunne blive enige om at bryster er attråværdige og smukke hvordan de end ser ud. I afrikanske lande er det et statussymbol at have lange og slatne bryster, da det viser kvinden er meget frugtbar!”
“Som talt ud af min mund,” istemte Vilhelm.
“Jeg har altid sagt til Vera at hendes bryster er perfekte, netop fordi de sidder på hende, og det er jo hende jeg elsker.”
Vera var tydeligt rørt.
“Nok om det I to. Skal jeg ikke smører dig ind Herta?” spørger Vera. Og uden at vente på svar fortsætter hun, “Læg dig på maven, så starter jeg med ryggen.”
Fruen lægger sig på maven – uden ophævelser – og Vera trykker en forsvarlig klat solcreme ud på hendes ryg. Vera starter med at masserer det øverste af ryggen, nakke og skuldre. Hendes smalle, smidige, solbrune fingre masserer først blidt og derefter med stigende intensitet. Fruen nyder tydeligt behandlingen, og sukker af velbehag mens hendes krop og muskler slapper mere og mere af. Vera begynder at arbejde sig længere ned. Hun gnider lænden grundigt. Fruen begynder at strutte med ballerne i utålmodighed efter at Vera skal begynde at smøre dem.
“Tag det nu bare roligt Herta, og bliv ved med at være helt afslappet. Jeg skal nok være grundig og smøre over det hele.”
Vera gnider nu i lange strøg med et fast tryk fra oversiden af Fruens baller og helt op til hendes nakke. Hendes hud glinser af den fede creme, og det er utroligt ophidsende at se hvordan muskler og hud æltes og formes af Vera’s stærke hænder. Jeg ser at Vilhelm er lige så ophidset som jeg, med en dunkende rejsning. Men nu tager Vera fat på ballerne og der går en gysning gennem Fruen, der spreder benene lidt, i håb om at Vera vil blive fristet til at gnide de intimere dele. Men Vera holder sig til ballerne, og er lige så grundig med dem som ryggen. Endelig begynder Vera at massere nederst på ballerne tæt på lystlæberne, men snyder så os alle tre ved at forsætte ned af det ene lår. Der undslipper os alle tre et skuffet støn. Vera ser op og smiler.
“Tålmodighed!” siger hun bare.
Hun smører med samme insisterende grundighed begge lår, lægge og fødder ind. Endelig kigger hun tilfreds på Fruens hud der formelig skinner i solens stråler. Vera placerer en stor klat creme i den øverste del af sprækken mellem ballerne, og mens klatten langsom glider ned mod Fruens let fremstående lyserøde anus, gnider Vera omkring sprækken mellem røvballerne med et fast tryk af sine tommelfingre. Da klatten har passeret anus og mellemkødet, lader Vera sine tommelfingre gnide direkte i sprækken og på begge sider af anus. Hun sætter sig godt tilrette tæt på Fruen og spreder hendes ben. Vera’s pik vipper ganske tæt på Fruens lystlæber. Det bagerste del af lystlæberne bliver nu også gnedet. Vera trækker både læberne fra hinanden og trykker dem blidt sammen mens hun hele tiden vedbliver at massere i runde bevægelser med tommelfingrene. Også anus bliver åbnet op og trykket sammen, men uden at Vera trænger ind.
“Så skal du vende dig om!”, beordrer Vera Fruen.
“Åh, jeg kan snart ikke vente mere!”, stønner Fruen. Ethvert forbehold har forladt hende og hun er totalt i sin liderligheds og Vera’s magt.
Vera smiler og bøjer sig ned over Fruens ansigt.
“Nyder du det?” spørger Vera, og kysser Fruen let på munden. Fruen løfter hovedet  og trykker begærligt sin mund mod Vera’s, og prøver at trænge ind mellem hendes læber med tungen. Vera besvarer et kort øjeblik tungekysset, men trækker sig så tilbage. Fruen griber fat i Vera’s pik og gnider henført på den. Men Vera frigører sig venligt men bestemt fra Fruens greb.
“Du skal nok få lov at røre den senere, hvis du ellers stadig har lyst.”
“Det har jeg!”, insisterer Fruen med tyk stemme.
Vera fortsætter nu indsmøringen af Fruen med samme salige, irriterende langsommelighed. Første begge arme og hænder, så ansigt og hals.
Derefter – men nej hun springer brysterne over, og der går et suk gennem os alle tre som da Elkjær brændte det famøse straffespark.
I stedet får mave, ben og fødder hendes fulde opmærksomhed de næste fem minutter.
Tiden snegler sig afsted. Det er efterhånden indlysende hvordan det her må ende. Det Fruen og jeg af og til har fantaseret om, er ved at blive til virkelighed.
Endelig nærmer Vera sig brysterne igen. Hun kommer stor klat creme på hvert bryst, og synkront begynder hun at massere cremen ud over begge bryster. Først på oversiden, derefter rundt om dem og endelig samler hun dem op gnider dem på undersiden. Med et fast tag rundt om basis af brysterne lader hun dem langsomt glide gennem sine hænder, så overskydende creme bliver trukket med ud mod Fruens brystvorter. De begynder at glide gennem Vera’s fedtede fingre. Hun strammer grebet så den yderste del af brysterne, areolaerne og selve vorterne, svulmer op og strutter. Vera bøjer sig ned og suger først det ene og derefter det andet bryst ind i munden, mens hun napper og bider blidt i vorterne. Fruen har nu lukket øjnene og stønner højlydt. Hun prøver at nå ned til sin kusse med hænderne, men Vera forhindrer hende i at røre sig selv.
“Du er lige så utålmodig som en teenager,” skænder Vera skælmsk. “Lad nu være med det, og lad mig beholde styringen. Nu varer det ikke så længe mere.”
Fruen overgiver sig nødtvungent.
Vera kommer nu en sidste klat creme på Fruens grundigt barberede venusbjerg. Hun masserer det først ud med flad hånd og fordeler det videre ned i lysken på begge sider af de ydre lystlæber. Det er ikke til at skelne cremen fra saften fra Fruens fisse. Lystlæberne står nu vidt åbne, og der er små spasmer omkring fisseåbningen. Vera bukker sit ansigt ned mod Fruens kusse og lader tungespidsen vandre blidt op og ned i revnens fulde længde. Hun lader lange- og pege-finger på højre hånd glide unødvendigt langsomt op i fruens fisse. Hun finder G-punktet og begynder at massere det med små hurtige bevægelser. Venstre hånds tommelfinger placere hun på toppen af anus og øger langsomt trykket indtil anus giver efter og lader yderste led smutte indenfor i røvhullet. Fruens vejrtrækning er nu anspændt. Hun løfter hovedet og kigger ned på Vera’s ansigt og skriger: “JEG KOOOOMMER, åhåhåh!”
Og bevægelsen fra hendes pulserende kusse forplanter sig op igennem hele hendes krop og får brysterne til af vælte ukontrollabelt rundt og op og ned og frem og tilbage. Safterne sprøjter ud af fissen og gør Vera’s ansigt slimet og vådt.

Langsomt ebber orgasmen ud og Fruens tårer løber ned af kinderne mens hun hulker.
Vera bliver helt forskrækket. “Men kære Herta, hvad er der galt. Har du ondt?”
Fruen vinker afværgende med hænderne, mens hun synker tilbage på solsengens hynder.
“Hun plejer at sige, at når orgasmen er særlig intens, når den hendes sjæl, og så kan tårerne flyde,” kommenterer jeg.
Vera kysser Fruens kinder og nusser hende. Fruen er ikke sen til at tage fat i Vera’s pik, og hviske: “Giv mig den her nu. Du skal sprøjte i min fisse.”
Vera trykker sig ind til Fruen men hun vedbliver at kysse, og hendes pik glider let ind i Fruens våde fisse. Fruen bliver pludselig opmærksom på Vilhelm og mig der sidder på solsengen ved siden af, med vores vippende pikke.
“Hvad sidder i to liderlige mandfolk der og glor for? Hugo, se så at komme i gang med at sutte pik på Vilhelm.”
Jeg ser spørgende på Vilhelm og han spreder imødekommende benene.
“Du må hellere adlyde Fruen. Dine baller er vist blevet varmet én gang i dag,” siger Vilhelm med henvisning til mine ballers kulør, der stadig bærer tydeligt præg af morgenens afstraffelse.
Jeg lugter til hans pik. Dens aroma er en blanding af sæd og pis. Der løber allerede lidt presperm fra hovedet og ned af skaftet. Det her har jeg ikke prøvet siden skoleårenes onani-klub med Birger og de andre. Jeg lader tungen slikke spermen op langs skaftet og ender på hovedet. Jeg lader tungen cirkle rundt på hovedet mens jeg langsomt sænker mine læber ned til glans og lader spidsen være inde i min mund. Jeg prøver at suge lidt mere presperm ud af hovedet og nyder smagen af Vilhelm’s sæd. Hele glans er nu inde i min mund og jeg øger trykket mens jeg begynder at bevæge hovedet frem og tilbage. Jeg er nu ét med Vilhelm’s pik og sanser ikke hvad der sker omkring mig. Så jeg opfatter ikke hvordan Fruen stirrer på min pikfyldte mund og atter bliver ophidset, også fordi Vera nu øger tempoet og lader sin pik gå helt i bund i Fruens fisse.
“Hugo, vil du ikke ride mig? Jeg kan snart ikke holde tilbage mere!”, siger Vilhelm. “Kom lad mig smøre dit røvhul.”
Vilhelm løfter mit hoved op og trækker mig frem så jeg ligger på knæ med mit røvhul over hans pik. Han tager en tube glidecreme frem fra puden og kommer en ordentlig klat på den ene hånd. Jeg spreder min baller med hænderne og han placerer hånden på min anus. Han lader en finger glide rundt på anus og øger så presset indtil røvhullet giver efter og lader ham komme ind. Jeg stønner af velvære og kan ikke lade være med at bevæge med mod hans hånd. Min anus slapper af ved den dejlige massage og snart har Vilhelm øget antallet af fingre til tre.
“Du er vist klar nu,” konstaterer Vilhelm.
Han lader fingrene forlade mit følsomme hul, og griber i stedet om sin stive pik og presser det udspilede hoved mod mit røvhul. Det glider ubesværet ind i min liderlige anus og jeg gyser ved denne første penetrering, og lader mig nydende synke ned over pikken indtil den er helt inde i mig.
Jeg registrerer ubevidst Vera’s orgastiske lyde der toner ud i et lille skrig, da hun sprøjter sin sperm op i Fruen’s fisse. Det næste jeg mærker – ud over Vilhelm’s pik der arbejder frem og tilbage i røven – er Vera’s læber der lukker sig om min pik. Fruen er samtidigt dykket ned mellem Vilhelm’s spredte ben, hvor hun fornøjer sig med synet af pikken der spiler røvhullet ud, mens ringmusklen slutter tæt om skaftet og kun modvilligt lader pikken glide ud, men villigt lader den glide ind igen. Fruens fingre kan ikke modstå fristelsen til at lege med Vilhelm’s stjerne. Den gysen der går gennem Vilhelm, da Fruens fingre glider ind forbi ringmusklen, forplanter sig op i mig og jeg kan ikke længere stå imod Vera’s ferme behandling af min pik, der sprøjter min sperm ind i hendes mund. Hun fjerner sin mund og lader det sidste strint af sperm lande på Vilhelm’s mave. Lidt sæd løber ud af hendes mundvig og ned på hagen. Hun griber mit ansigt og byder mig sin spermfyldte mund. Jeg suger lidt af min sæd ud hendes mund og slikker sæden af hendes mundvig og hage. Synet af dette bringer Vilhelm over kanten, og varmen fra hans ladning kilder mit indre. Vera slipper mit ansigt og kysser Vilhelm intenst, så han også smager min sæd i hendes mund.
Vi sidder lidt og ser på hinanden. Fruen har sat sig ved siden af Vera. Stilheden er lidt kejtet.
Dette har været en helt ny oplevelse for Fruen og mig, hvor jeg fornemmer at Vera og Vilhelm er mere erfarne når det kommer til sex med andre par.
Vilhelm – den filur – bryder heldigvis den kejtede stilhed, med en af sine afvæbnende bemærkninger, vi skal komme til sætte stor pris på.
“Nå Hugo, så er det vist din tur til at blive smurt ind i solcreme!”

Alpeonkel d.8-Feb-2020

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER