LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Adoracion©

Genre: Analsex

Dato: 29.03.2015


Prisen kom bag på mig

Rebene strammede de rigtige steder. Jeg kunne ikke røre mig, men blot tage imod. Blindfoldet havde fjernet al lyset, alle synsindtryk, lukket mig inde i min egen lille verden. Gaggen forhindrede mig i at udtrykke mig med andet end lyde. Efterhånden blev det mere til nydelyde, men dog stadig ikke meget lyd! Der lå jeg så. Måtte bare tage imod... 

Og han pirrede mig. Jeg var tændt, og det var ikke svært for ham at få mig til bristepunktet, kun for at stoppe et øjeblik, og når jeg var faldet ned igen, begynde forfra! Dette spil fortsatte i det, der virkede som en uendelighed. Jeg var ved at blive sindssyg. Hvor længe havde han tænkt sig at fortsætte på denne måde? Jeg kunne snart ikke holde til det mere. Jeg MÅTTE have lov til at komme SNART! 

"Du skal bare vide, at hvis du kommer, kommer det til at koste! Og det er ikke sikkert, du vil kunne lide prisen!

Hvad mente han med det? Havde jeg så overhovedet lyst til at komme?... Men det var jo ikke et spørgsmål om jeg havde lyst. Jeg kunne ikke styre noget selv, i den tilstand jeg var i. Jeg gav mig hen - havde ikke anden mulighed. Og nu stoppede han ikke, da jeg var ved at komme. Jeg prøvede at lade være med at komme, men vidste også at kampen var umulig. Han bragte mig ud over kanten, min krop spændte i en bue, så godt som rebene nu tillod. Jeg havde ikke kontrol over noget som helst, det snurrede lige fra tæerne op gennem kroppen til hovedet, hvor jeg kunne mærke det helt ud i hårspidserne. Det rykkede i skeden, hvor sammentrækningerne ville have masseret hans pik, hvis den havde været derinde. Det var en heftig orgasme, men der var også bygget op til den længe. 

Efterhånden begyndte min krop at slappe af. Han nussede mig stille og roligt på brysterne. Gav mig et kærlig kys på kinden. Fjernede gaggen og lod mig få vejret igen.
"Var det godt?" spurgte han grinende.
"Ja!" Jeg havde ikke andre ord i mig, lå bare og prøvede at fange verden igen, og han lod mig gøre det. 

Hvor lang tid, der var gået, ved jeg ikke, men efter et stykke tid, sagde han, at det var tid til at betale tilbage. Jeg forstod ikke helt hvad han mente. Men han begyndt at fjerne rebene. Vi havde ligget på sengen, og da han havde løsnet alle reb, bad han mig vende mig, så jeg lå på alle fire. Så tog han mine håndled med manchetterne på, og fastgjorde dem med karabinhager til manchetterne, der sad på anklerne. Han sikrede sig, at blindfoldet stadig sad, så jeg ikke kunne se noget. Og så rejste han sig for at hente noget.
Jeg skulle hurtigt finde ud af, at det var en gag. Men en anden gag, end den ball-gag jeg havde haft på tidligere. Han fortrød åbenbart blindfoldet, for han tog det af. Jeg kunne nu se, at han stod med en hætte i hånden. Han baksede med at få gaggen gennem et lille hul ved maskens mund, og så fik jeg gaggen i munden. Det var en butterfly-gag, der fyldte i kinderne, men ikke så meget i mundhulen. Til sidst trak han hætten over mit hoved og snørrede den sammen fra issen og ned til nakken. Og så forstod jeg, hvad han havde bakset med... Han pumpede pludselig gaggen op. Det var altså en oppustelig gag. NU var jeg alligevel fyldt i munden - og mere, end da jeg havde den sædvanlige ball-gag i munden! Mon det var det, han havde ment, da han sagde at det var tid til at betale tilbage? 

Jeg skulle snart blive klogere! Og han havde jo også sagt, at det nok var noget, jeg ikke var vild med... og han vidste, at jeg elskede at blive gagget!
Lukket inde i masken, uden mulighed for at sige noget, og med hænder og fødder spændt sammen, havde han "fri legeplads"... Jeg kunne høre han rev et stykke gaffa-tape af rullen - jeg hader gaffa! Mon det var dét, han mente var det slemme.
Han satte nu gaffa-tapen fast på min højre balle inde ved stjernen, trak ud i tapen og fæstnede den anden ende ude på hoften. Han trykkede tapen godt fast til ballen, så jeg kunne mærke hvordan den trak den ud til siden. Nu gjorde han det samme med den venstre balle: tape på, hæfte det på hoften, og sørge for at det sad godt fast. Jeg følte min røv stod helt åben, og han vidste, jeg ikke ville have han legede med mig analt!
"Jeg sagde, at der var en høj pris for at komme. Men du kom alligevel. Du ved, at jeg altid har haft lyst til at tage dig bagi, og nu vil jeg vise dig, hvor dejligt det kan være. Du kan vælge at nyde det, eller kæmpe imod, men du kan ikke gøre noget ved det, som du ligger der!"
Jeg blev rædselsslagen. Det mente han ikke. Jeg prøvede at komme fri. Rev i mine arme, som jo bare blev ved med at være hægtet sammen med anklerne. Prøvede at sparke ud efter ham, men det blev et trist forsøg, for det kunne selvfølgelig ikke lade sig gøre at lave et bare tilnærmelsesvis spark i min situation. Jeg var screwed! 

Han stak en finger i røven på mig. Kælede lidt for stjernen, før han pludselig stak den ind. Jeg prøvede at skrige. Prøvede at trække mig væk fra fingeren. Og ingen af delene lykkedes selvfølgelig! Jeg kunne på ingen måde nyde det. Kunne slet ikke være i mig selv faktisk. Kunne ikke give mig lov til at mærke efter, om det faktisk var så slemt, som frygtet. Havde jeg gjort det, var jeg nok blevet overrasket!... Men jeg var så vred, så forurettet, følte overgrebet - ja, jeg var simpelthen arrig. Og alt det ignorerede han bare!  

Mens han legede lidt med fingeren, aede han mig med den anden hånd på ryggen og ballerne. Prøvede at få mig til at slappe af. Pludselig trak han fingeren ud, og grinende mærkede han lidt længere nede i skridtet: "Du bliver jo våd af min behandling!"
FORRÆDDERFISSE!!! Hvad gjorde den nu det for - det var jo slet ikke tændende!
Han prøvede nu at skubbe noget op i røven på mig. Det var ikke fingeren mere. Det var noget legetøj! Det kom rimeligt hurtigt på plads! Jeg prøvede at slappe af - det var jo ikke så slemt, når den ikke var større!... Troede jeg!... For nu masede han lidt mere, og noget nyt pressede på! ... Der kan da ikke være to stykker legetøj, tænkte jeg... Jeg ville sige til ham, at han skulle stoppe, at han glemte at der allerede var noget deroppe, men gaggen forhindrede det! Jeg var ved at gå i panik - ruskede i manchetterne. Det var slet ikke fedt, det her!
"Slap af, Skat"... Så var næste stykke legetøj på plads. Det var sådan set ikke værre end det første!... "Det her er en analstang. Indtil videre har du to kugler på stangen inde i dig. Kan vi nå op på 5 kugler, får du en orgasme mere i præmie!"
Jeg vidste slet ikke om jeg havde lyst til nogen orgasme, hvis det var vilkårene! Hvorfor respekterede han ikke bare, at mit røvhul ikke skulle bruges. Nu havde han prøvet, kunne han så ikke bare lade det få fred! 

"Neeej, nu drypper du også fra fissen!" Han grinede højt og maste kugle nummer 3 på plads. Det var faktisk ikke så slemt at få dem ind, men nu kunne jeg mærke de to første være længere oppe i røven, og det var ikke rart!... Kugle nummer 4 oppe!... Jeg trøstede mig med, at han jo havde sagt 5 kugler, så vi var lige ved at være der. Én kugle mere, så tog han dem vel ud igen og gav mig min orgasme!
Lige som jeg forventede han ville skubbe analstangen med den sidste kugle ind, trak han den i stedet halvvejs ud. Det kom bag på mig, at det næsten var en fræk fornemmelse. Men så var der igen langt til kugle nummer 5!
Kugle 3 blev igen skubbet stille og roligt forbi ringmusklen. Jeg kunne mærke at musklen var ved at vænne sig til, at den ikke kun skulle sørge for at holde noget inde, men nu også skulle acceptere at noget kom udefra og ind... Synes ikke det var i orden, at han blev ved. Ok, vi havde været meget tæt på nr. 5 og jeg havde ligesom accepteret at den var på vej, fordi jeg kunne se en ende på det. Så trak han nogle kugler ud - så burde han da have taget dem alle og stoppet "forsøget". Åh, for helvede da også!... Og så gik det op for mig, mens han lod min røv lige vænne sig til kugle 3 igen, at jeg faktisk ikke syntes det var så ubehageligt mere. Det var bare oppe i mit hoved, det var slemt!
Den erkendelse fik mig nok til at slappe lidt mere af. Og han må have kunne mærke det. Han begyndte at nusse mig blidt på lænden og på ballerne , hvor de ikke var dækket af gaffa-tapen. Jeg nød hans nusseri og slappede endnu mere af. Det var lige før jeg glemte kuglerne. Men så skubbede han kugle 4 ind - ikke blidt som tidligere, ikke spor forsigtigt. Men bare lige på og ind! Og straks var jeg på vagt igen og prøvede at brokke mig helt vildt bag gaggen - det ER altså ynkeligt, når man prøver at sige alverdens grimme ting bag sådan en oppustelig gag, og alt der kommer ud bare er et "hrmf"! Straks kuglen var inde, opdagede jeg, at det igen var næsten rart. Jeg begyndte at blive bevidst om den lystfølelse det vækkede, når noget rørte ved et særligt punkt. Jeg havde aldrig rigtigt troet på at der var noget bag ringmusklen, der kunne føles sådan. Men nu måtte jeg erkende, at jeg faktisk var rigtigt tændt og tæt på at komme. Allermest erkende det for mig selv, for jeg tror ikke han var i tvivl... eller havde været i tvivl om, at han kunne få mig derhen. 

Han skubbede igen til analstangen. Bare lige små hurtige skub, en millimeter eller to ind og ud. For hver millimeter kom kugle 5 længere ind, til den til sidst var helt inde. Wow! Nu var jeg et sted, hvor jeg slet ikke ville undvære kuglerne - hvorfor havde han ikke taget sig den frihed at vise mig denne lyst før? ... Sådan kan man meget hurtigt skifte ståsted med den rette påvirkning! 

Han tog sin ene hånd ned og kørte forsigtigt fingeren let over min klitoris. En skælven gik gennem min krop. Jeg var lige ved at briste og han vidste det. Han trykkede lidt hårdere med fingeren på klitten, kælede for den, men der skulle ikke meget stimulation til, så kom jeg. Min krop spændte, mit underliv krampede på den lækre måde. Og midt i hvor det var allerbedst, trak han pludselig hele analstangen ud. Og min orgasme steg til uanede højder. Jeg svævede hen over sengen, jeg kunne ikke sige noget - og det var ikke kun gaggens skyld - ikke høre noget og opfattede ikke andet end en lykkefølelse. Jeg havde ingen kontrol over mig selv på nogen måde. Jeg bare kom og kom.  

Det var fantastisk, og jeg vil aldrig igen forbyde ham adgang til mit bageste hjørne!

 

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER