LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Helen Halgrimson©

Genre: Familie

Dato: 11.08.2008


Helen Halgrimsons Hemmeligheder

Kapitel 8 - Op på fars pik
(Kan læses uafhængigt af de andre kapitler, som du dog kan finde HER)

Familie - advarsel sex mellem far og datter (over 17 år) fortalt af datteren Helen.

Der er kommet nye boller på suppen. Jeg er blevet 63, og jeg er blevet enke. Jeg prøver at komme på sextoppen igen og få lysten tilbage til at gå på ung elskerjagt. Indtil da vil jeg fortælle oplevelser fra FØR min nu afdøde mands tid. Dvs. fra 1950-60-70'erne, The Roaring Years!

Min kusine havde fortalt mig, hvordan hun og min far havde kneppet sammen for nogle år siden. Først var jeg lidt forarget, men efter en hel nats kusinesex, fik jeg alligevel lyst til at prøve det samme som hun:
Op på fars pik.

Jeg boede dengang i 60'erne på et lille, men ugenert, værelse, nærmest en 1-værelses ungpigelejlighed, i Århus, mens jeg studerede. Jeg besluttede mig for at gennemføre det, hvis far var villig. Jeg ringede til far og sagde:
- Far, gider du ikke komme over. Jeg har noget, jeg vil tale med dig om.
Præcis kl. 18 ringede far på nede i opgangen, og jeg trykkede på åbn-knappen. Far tog trappen i firspring. Far var en sportstrænet, flot, muskuløs mand i 40'rne, der hver morgen løb sine 10 km i Mols Bjerge, inden han tog på kontoret. Jeg åbnede hoveddøren og kastede mig om halsen på far. Jeg havde besluttet at gå lige til sagen, vel vidende, at hvis vi først sad og sludrede om andre ting, ville jeg måske miste modet.
Så vi var kun lige nået ind og havde sat os, da jeg sagde:
- Jeg ved, at du har kneppet kusine Birthe. Må jeg ikke få lov at prøve det samme?
Pausen blev lang. Me-e-e-e-get lang. Så sagde far:
- Joe... men... men du må tie til mor. Jeg er i forvejen ikke glad over, at Birthe har fortalt dig det. Det kan kun være hende. Jeg har i hvert fald ikke fortalt nogen ét ord.
- Ikke ét ord skal jeg komme over mine læber, sagde jeg. Jeg stoler på, at du heller ikke vil fortælle nogen, at jeg har spurgt!
Jeg kunne se en hastigt voksende buksebule. Fars villighed var til at ta' og føle på.
Far var så uendelig forsigtig, da han med følsomme fingre tog op under min korte kjole og lod langemand lege uden på mine trusser. Det var ikke svært på den tid, for det var i den periode, hvor lårkort, minikort og hulkort blev begreber i det danske sprog. Jeg gjorde gengæld ved at kæle for hans jern uden på buksebulen.
Sådan sad  vi og legede en lille stund. Jeg tænkte:
- Helen! Du må vist være den, der tager initiativet!
Som tænkt, så gjort. Jeg faldt på knæ foran ham, åbnede hans bukser, lirkede fars pik ud - og tog den dybt i munden. Jeg mundgokkede det bedste, jeg havde lært. Og det var slet ikke så lidt - for jeg var allerede dengang 'et fremmeligt barn'. Jeg suttede og slikkede og sugede - og fik hans jern langt ned i halsen.
- Pas på Helen. Hvis du ikke holder op, kommer jeg i din mund, og...
- Det er lige det, jeg har lyst til, far!!!
Det var startskuddet til at slippe hæmningerne. Jeg mærkede, at fars pik svulmede - og et øjeblik efter fik jeg munden fuld af sperm. Selv var jeg nu så liderlig, at det ikke var til at holde ud. Jeg beholdt hans pik i munden efter hans supersprøjt og suttede videre. Blidt og forsigtigt, for jeg vidste allerede dengang, hvor overfølsom en mandepik er, når den lige 'har afleveret'. Jeg lod min tungespids lege omkring pikhovedet. Den var lige på vej til at miste stivheden, men mit sutteri fik den atter til at løfte hovedet. Far så helt forundret ud og sagde:
- Vil du virkelig gerne kneppe med mig, lille Helen?
Jeg nikkede bare. Jeg kunne ikke svare på anden måde med fars pik langt nede i halsen.
Far tog på mine bryster med begge sine hænder. Legede med dem. Æltede dem. Så tog han pikken ud af min mund og førte, ja, nærmest bar, mig hen i 1½-mandssengen.
- Hvor mange fyre har haft pikken dig, Helen? sagde han.
- Det har jeg ikke tal på, far. Kan det ikke også være ligegyldigt? Du kan ikke være jaloux, når du aldrig har stillet dig op i køen.
- I køen? Er det så mange, Helen?
- Ja, gu' er det så - og hvad så?
- Du har ret, min pige. Bare du passer på. Husker pessar eller p-piller... eller hvad du nu bruger. Nu vil jeg bare tage dig som den dejlige tøs du er.
- Glem det far! Nu er din skønne mandepik lige her - og jeg vil ha' alt det, den kan gi' mig.
De næste minutter så jeg ikke andet til far, end hans grånende manke mellem mine lår.
Ååååårrrrrhhhh, hvor han dog forstod sig på fisseslikningens vidunderlige kunst.
Hans tunge legede med mine ydre og indre skamlæber. Af og til - ikke alt for tit - lod han tungespidsen ramme min klitoris. En af disse gange lagde han sine læber omkring den lille knop og suttede på den som om den var en minipik. Hvad den jo sådan set også var. Og i dag stadig er.
Pludselig - virkelig pludselig - skete det: Jeg fik orgasme..... Far var helt klar over det. Han slikkede dobbelt forsigtigt. Så tog han munden fra og spurgte, næsten hviskende:
- Nu, hvor du også er 'kommet', lille Helen... vil du så stadig have, at vi skal... skal...
- Kneppe, svarede jeg. Ja, nu har jeg endnu mere lyst end nogensinde. Vil du ikke nok gå til den, som Birthe har fortalt du kan?
Far svarede slet ikke. Han rejste sig, smed tøjet og stod nu splitternøgen foran mig. hams datter. Han var altså en flot mand, og hans pik stod stiv og strunk, skråt op fra roden og pegede lige på mig. Forsigtigt... åh, så forsigtigt, tog han nu mit tøj af. Da jeg lå helt nøgen foran ham, krøb han opad, mens hans tunge trak en stribe af væde - en blanding af min egen kussesaft og fars spyt - op ad min mave, rundt om min navle, videre op til mine bryster, som fik en ordentlig slikke-sutte-tur, før han fortsatte opad. Netop som hans læber nåede mine, mærkede jeg, at hans ståpik nåede mine skamlæber.
Holdt kæft, hvor var jeg liderlig!
Mens vore tunger legede i mundhulerne, kom fars pik ind mellem de blodfyldte ydre skamlæber og et par sekunder efter også de indre.
- Nu kan jeg mærke, at du mener, hvad du siger, lille Helen. Det er som om du suger mig ind i dig. Det er bare helt vidunderligt.
- Det gør jeg også far. Jeg har sådan trængt til at blive taget af netop dig.
- Det er vel i virkeligheden forbudt, det vi gør, hviskede far. Men han smilede, mens han sagde det, så jeg var godt klar over, at det ikke var en eller anden syg undskyldning for at stoppe.
- Jeg er ligeglad. Du er bare så allerhelvedes dejlig at have i mig. Har du dårlig samvittighed, far?
- Næ, det har jeg bestemt ikke. Hvad to voksne mennesker gør sammen, uden at skade andre, skal ingen blande sig i.... og jeg går ikke ud fra, at jeg skal styrte på apoteket lige nu efter gummi!
- Det kunne være yndigt, lo jeg til ham. Nej, P-pillen er heldigvis opfundet - og jeg vil hellere end gerne være storforbruger, far.

Den næste time blev der ikke sagt meget mellem os. Kønsdelene talte deres eget sprog: Vi elskede at elske!
Kusine Birthe havde ikke overdrevet: Far var den bedste elsker, jeg nogensinde havde haft i mig - både før og siden. Fars fingre legede med mine skamlæber, og .... Åååårrrrrhhhh! Dér ramte han med fingerspidsen lige på min klit. Det var helt vildt dejligt....Jeg mærkede mine bryster blive større, og jeg mærkede med hånden, at 'niplerne' strittede helt vildt. Jeg havde Lyst! LYST - Bare L-Y-S-T !!!
Jeg havde kun det ene i hovedet: Jeg ville elskes af far. Ingen amatørknægt. En viril elsker. Fars pik, den  store, flotte pik, som jeg indtil i dag kun havde set slap, men nu mærkede stivhedens fryd inde i mig. Ved at lægge min hånd om den dejlige kødpølse fik jeg dobbelt liderlyst.
Åh, usigelige fryd! Aldersforskellen var jeg komplet ligeglad med. Familieskabet ligeså. Min fisse, ja, alle steder i mit vellystcenter, skreg på ham. En erfaren mand, som jeg i realiteten i årevis havde været vild og våd i understellet efter, ikke mindst siden kusine Birthe havde fortalt mig om deres vilde samlejer .
Fars betænkeligheder var også forsvundet som dug for solen. Han kyssede mig dybt med tungen. Hans hænder var overalt på min krop. Fars dejlige, bløde, blide hånd var igen på mit venusbjerg, der drev af væde. Far fik to fingre ind. Prøvede så at få tre fingre ind, men den gik ikke. Men de rørte de indre skamlæber. Jeg følte, at mine safter tapløb af mig. Jeg kunne dufte mig selv. Min egen fisseduft. Så kyssede far min navle, lod tungen løbe opad - op til de stive brystvorter. Men det allerbedste: Nu kiggede far op på mig - og smilede. Det smil gjorde mig så glad, så glad. Så var far ikke fra sans og samling af lir. Så vidste han, hvad han gjorde, og han havde helt bevidst lyst til at lære sin datter nogle af de  mange elskovskunster, hun havde hørt om, læst om, set på pornofilm, fantaseret om, og i masser af tilfælde dyrket med mine medstuderende. Det ville blive en aften, jeg aldrig ville glemme. Jeg var ikke længere hans datter. Jeg var hans elskerinde.
Eller var jeg måske kun én af dem?
Mor havde et par gange antydet i spidse bemærkninger, at 'far måske var sent på den, fordi han lige skulle have 1-tallet pudset ude i byen'.
Hvor og hos hvem anede jeg ikke. Og var også ligeglad. Jeg kunne ikke ønske mig nogen bedre superknepper end min egen far. Ååååhhh, bare at mærke hans fingre mod min hud gjorde mig helt tummelumsk af fryd og lykke. Jeg satte igen min hånd ned på fars pik. Der gik sitren på sitren gennem mig. Se, det var en pik! En mandfolkepik. En pik, der vidste, hvad den ville.
Det var den pik, som om nogle øjeblikke skulle bringe mig i den syvende himmel. Far ville med garanti gøre alt for at gøre vores allerførste samleje godt for mig. Ville ikke - som drengene, der bare tænkte på deres egen udløsning - Som så snart de havde sprøjtet nærmest syntes flove over, hvad de havde gjort.
Jeg tog et fast greb om mandepikken. Mon mor fik pik hver nat? Selvfølgelig kneppede mor og far som andre ægtepar. Det havde jeg bare aldrig tænkt på. Forældres sexliv er i det hele taget ikke noget, der optager børnene. Jeg kunne godt forestille mig, at ægteskabelig knepning kunne blive lidt ensformigt. De gjorde det vel ens hver gang.
Selv om jeg havde set den gamle, fine bog 'Kama Sutra' i reolen hjemme hos dem - den med tegninger af alle mulige stillinger - havde jeg også bemærket, at der var støv på bogen. Det var vist ikke så tit, de brugte den. Jeg kom til at tænke på én speciel tegning i den bog,. Men jeg havde ret svært ved at  forestille mig min mor stå på hænder, mens far nærmest hældte pikken i hende.
Den tegning havde jeg set - og moret mig over. Måske kunne far en dag formås til at vise mig netop dét.
Jeg forstod  godt, at far gerne ville have noget nyt og for ham uprøvet fisse. Og at mor måske havde ret i, at han af og til 'gik over åen efter vand'. Det behøvede han altså faktisk ikke gøre mere! tænkte jeg.
Han havde jo lige nu fremmed fisse lige foran sig:  Mig, Helen, hans egen datter. Forhåbentlig skulle vi også elske i fremtiden.
Der var bestemt heller ikke noget, der tydede på, at far ikke selv gerne ville. Han lænede sig frem og tog et let nip i mine skamlæber med sin mund. Jeg var ikke det mindste ked ad, flov over, led ved, at far om få sekunder skulle få fremmed fisse hos sin store datter. Jeg ville nyde ham i fulde drag.
Åh, der var reaktion i pikskaftet for alle pengene. I mine egne tanker havde jeg givet fars pik et klem. Og den fortalte ham straks, at jeg var parat til start. Nøgne lå vi nu i en hed omfavnelse.
Hænderne gik på verdens ældste og mest populære opdagelsesrejse rundt på hinandens kroppe. Vi endte, hvor den slags altid ender: Pludselig sad jeg op på hans svulmende glædestav med verdens bedste fornemmelse dybt oppe i mig.
Så krøb han nedad, ned med tungen over brysternes - et sut på vorterne med et kuskeslag omkring hver af de brune strittere, og videre ned mod 'det allerhelligste'. Her var der bestemt ingen form for adgangsbegrænsning. Jeg lagde mine knæ ud til siderne... og nød fars tunge på mine skamlæber, de ydre såvel som de indre. Små raske slag på klitten... og så pludselig fornemmede far vist, at hans datters stønnen blev mere intens. Jeg rundede ryggen, skubbede røven hårdt i madrassen og skuldrene ligeså.
Og så... så gik gassen af af Sankt Gertrud... eller rettere af mig.  Jeg havde fået min daglige udløsning!
Denne gang ikke med dildodyret, ikke med egne fingre, ikke med en jævnaldrende hurtigelsker, men med fars ferme tunge og med den voksne mands forstand på den slags. 
- Åååååårrrrrrhhhhh! Far! udbrød jeg - og klyngede mig varmt og inderligt til hans muskuløse mandekrop.
Du er så dejlig, far. Jeg er helt misundelig på mor, som kan få den skønne pik i sig hver nat.
Far løftede underkroppen, så den opadrettede gik helt i bund i mig.
- Det er nu godt nok nogle år siden, at det var hver nat. Mor er ikke slet så lysten som i vore yngre dage, sagde far.
- Vil hun slet ikke elske mere? spurgte jeg.
- Joee, sagde far,... men det er nu sjældnere og sjældnere. Jeg må indrømme, at jeg må gi' den med hånden et par gange om dagen, for...
- Det får du ikke lov til mere, far. Jeg ligger altid her og trænger noget så forbandet til en mandepik...
-  Jamen, har du da dine kærester, lille Helen?... Hvem tog for øvrigt din mødom, Helen?
- Når sandheden skal frem, far, så tog jeg den selv med 'Magnum'
- Hvem fanden er Magnum? Far ville tydeligvis nødigt indrømme, at han blev ramt af lidt jalousi.
- Åh, far. Magnum' er min dildo. Jeg må indrømme, at jeg i flere år har brugt den til at tage overtrykket, når jeg trænger helt ad helvede til, så hvis du...
- Der er ikke noget, jeg hellere vil, lille Helen. Du og jeg kan elske så tit, lejlighed byder sig....

Den bød sige lige nu.
- Far, du har en flot pik. Må jeg gerne sutte den, inden... inden du igen skal ha' den rigtigt ind i mig.
Den bemærkning gik lige i fars nosser. Pikken var stadig uforløst og derfor stiv som en flagstang. Far lå stadig på ryggen og overlod nu sin ståpik til sin datter kærlige pleje.  Jeg suttede det bedste jeg havde lært. For dér havde jeg virkelig øvelsen fra de unge fyre i skolen.
Her fik jeg en glædelig overraskelse: Hvor drengene fik udløsning så såre jeg havde suttet bare et halvt minut, så blev fars blot mere og mere hård, men den spyttede ikke. Jeg fik selv et par mellem-orgasmer - og nød og nød og nød det.
Fars sperm holdt sig pænt nede i nosseposen, hvor den slags oplagres. Jeg aner ikke, hvor længe der gik. Men mon ikke jeg suttede pik i ti minutter! Så tog pludselig fanden ved ham. Han gav et dybt støn fra sig, væltede mig om på ryggen, og satte pikken for vaginahullet.
Ét hug - og han var igen i bund. Denne gang med mig underst og sig selv øverst. Han behøvede ikke en gang at styre den med hånden. Den gik lige i hul - og med ét hug helt i bund.
Nåede far 10 hug, inden jeg mærkede hans pik svulme i mig? I hvert fald ikke flere. Så kom sprøjtene som perler på en snor. Jeg smækkede mine lår op omkring fars, derefter hævede jeg yderligere knæene, og sluttede med at have anklerne krydset bag fars nakke. Så tæt har jeg aldrig før været på nogen mand. Det var heeeeeelt pragtfuldt. Det var som om far og jeg var blevet ét.
Jeg havde fået flere orgasmer, og det gør mig altid mere og mere liderlig. Far havde kun fået én, men det skulle vise sig, at han som andre andre mænd havde det sådan, at efter 'salve-2', kan de enten ikke mere, eller kan holde længe tredje gang. Hurra! Fars pik mistede ikke stivheden - måske lidt af hårdheden, men den blev i mig - og den forblev en pik. Svandt altså ikke ind til en sørgmodig tissemand.
Jeg var lidt overrasket. Havde ventet, at nu ville han afslutte samlejet, klæde sig på og tage hjem. Men tværtimod. Han hviskede:
- Kan du klare en  gang til, lille Helen?
- Det kan du lige tro. Det vil gøre mig helt vild, far!
Ordene - og de stram-slap-bevægelser, jeg samtidig satte i med i skeden, må have rislet som sød honning gennem far. For nu tog han fat med fornyede kræfter. Langsomt - uendelig blidt og langsomt - trak far sin pik tilbage i lastens hule og derpå - lige så blidt og langsomt - trykkede den i bund i mig. Det var så helt vidunderligt, at jeg fik tårer i øjnene af bare lykkefølelse.
Sådan fortsatte vi vel nogle minutter. Så foretog far et stillingsskift, som overraskede mig: Uden at tage sit lem (der nu igen var jernstift) ud af min frydekanal tog han ét for ét mine ben ned. Han lagde dem tæt sammen på sengen og førte sine egne ben ud, så hans lår lå uden på mine.
Himmel! hvor vidunderligt. Derved fik hans pik en helt anden indgangsvinkel. Når han nu genoptog knepningen, gned ryggen af hans skaft og hoved frem og tilbage, lige hen over min klitoris....

Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg kom. Igen og igen og igen - og far holdt hele tiden øje med mit ansigt for at se, at mine suk og støn nu også var nydelse, ikke det modsatte.
Da han havde praktiseret denne rideform i nogen tid, skiftede han igen. Nu drejede han sig - stadig med pikken i mig - om på ryggen, og så var initiativet pludselig mit. Jeg sad oprejst med front mod fars ansigt og med hans pik dybt oppe i mig.
Nu tror du måske, at det dermed var mig, der havde overtaget føringen. At jeg - siddende halvvejs på mine knæ og med balderne klaskende mod fars lår - bestemte farten.
Forkert. Far beholdt føringen. Han havde sine håndflader under mine balder og hans stærke arme løftede mig op og ned over pikken.
Jeg bestemte kort sagt ikke en skid. Havde jeg gjort det, havde jeg hoppet i kanintempo op og ned på fars pik. Men han bestemte farten - og den var sat ned til laveste hastighed. Langsomt løftede han mig op. Så var jeg vild efter at få ham helt op i mig - i ét hug. Det fik jeg ikke lov til. Næ, far sænkede mig langsomt, langsomt, langsomt ned over sin plejlstang.... Han fortalte senere, at det var en af hans måder at holde igen på sin næste udløsning på.
Jeg kunne til gengæld ikke holde igen på mine. Den ene efter den anden orgasme meldte sig. Jeg nåede ikke at nyde den ene orgasme fuldt ud, før den næste fulgte. Til sidst måtte jeg tigge far:
- Far, vil du ikke nok komme. Jeg er lige ved ikke at kunne tage mere!
Det var åbenbart password for at fortælle ham, at han gerne måtte tage alle glæderne nu.
Og det gjorde far.
Uendelig hurtigt drejede han os rundt til 'missionærstillingen'. 3-4-5 gange - ikke mere - huggede han sig dybt ind i mig - så fik jeg hele skyllen. Sprøjtet hamrede hårdt op imod min livmodermund med styrke som en brandslange på 'hård stråle' - Og jeg fik seancens sidste - men også voldsomste - orgasme.

Det tog mindst fem minutter efter fars sidste sprøjt, før vi igen havde fået pusten og kunne tale sammen.
Far kyssede mig varmt og inderligt. Tog mig på brysterne og sagde:
- Hvis det passer dig, så er jeg alene hjemme torsdag til fredag. Mor skal op til Tante Elly!
- Jeg glæder mig far. Du må hellere komme her. Måske kan mor lugte fremmed fisse i sin seng, selv om vi passer godt på at lufte ud.
- Du har ret, Helen. Jeg kommer torsdag ved 18-tiden.
 Så gik vi i bad sammen, kælede lidt, og mere blev det ikke til. Far tog tøj på, kyssede mig varmt og inderligt farvel. Og jeg gik lige på hovedet i seng - og sov til den lyse morgen.
Far kom. Og kom og kom om torsdagen - Og mange gange derefter.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Forfatterprofil - Gæstebog - Noveller af samme forfatter