LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Hannibal©

Genre: Udnyttelse

Dato: 20.05.2004

Slaveliv i provinsen - del 3

Fagforeningskontoret

Fagforeningsformand Bente Mølgaard trak housecoaten ned om benene og satte sig godt til rette i sofaen. Hun havde netop taget afsked med personalechefen på en af byens store arbejdspladser. Han mødte op mindst to gange hver måned, for at lægge krop til Bentes grove overgreb. Til gengæld var der meget sjældent problemer med fagforeningen på det forsikringskontor, hvor han til dagligt arbejdede som leder. Langt de fleste ansatte var medlemmer af fagforeningen, og Bente havde en fantastisk evne til at få medlemmerne til at forlige sig med deres løn og arbejdsvilkår.

Hun blev da heller ikke det mindste overrasket, da telefonen ringede. Det var meget få der havde hendes private nummer, og dem der havde det, kendte næsten alle til hendes lille hemmelighed.

Denne gang var det en af hendes gamle veninder, der var gift med direktøren for et lille engrosfirma, der havde grebet sin mand i at bolle med sekretæren. Manden havde hun selv fået styr på, men sekretæren ville hun tilbyde sin gamle veninde. Bente tog straks mod tilbudet, og de aftalte, at veninden skulle møde op den følgende formiddag klokken elleve. Kvinderne tog kærlig afsked, og Bente mærkede hvordan hun allerede begyndte at blive liderlig ved tanken om at få rådighed over en ny slavetøs. Hun var også ved at være lidt træt af kun at have slaver til rådighed, men den sidste tid, var det ikke lykkedes for hende at få skovlen under en villig slavetøs.

Hendes tilfredshed blev ikke mindre næste formiddag, da hun tog kærligt mod Mary-Ann Hagstrøhm. Den unge generte pige, der usikkert fulgte efter direktørfruen, var helt sikkert lige til at plukke. Hun glædede sig allerede til at se den unge velskabte tøs kravle for sine fødder. Direktørfruen var hurtigt ud af døren, og straks da Bente begyndte at konfrontere pigen med følgerne af hendes gerninger, brød hun helt sammen. Hendes forældre havde nærmest forbudt hende at rejse til den større provinsby, og hun var villig til næsten hvad som helst, bare hun ikke blev sendt tilbage til forældrene. Bente var ikke sen til at benytte sig af pigens skræk, hun flåede kjolen af hende og begyndte at forklare, at hun naturligvis ikke kunne tolerere, at foreningens medlemmer opførte sig på den måde over for arbejdsgiverne. Pigen blev mere og mere chokeret, efterhånden som Bente fortsatte med at forklare, at hun naturligvis var nødt til at give besked til hovedforbundet, så de kunne advare de andre fagforeningsledere mod at anbefale arbejdsgiverne at ansætte sådan en liderlig tøjte. Pigen lyste dog op, da Bente foreslog, at hun selv tog sig af den videre opdragelse. Så kunne hun arbejde på fagforeningskontoret om dagen, og så lære lidt om almindelig god opførsel om aftenen.

Sådan som hun så ud nu, kunne hun naturligvis ikke vise hende frem for kontorets øvrige ansatte, men pigen afleverede villigt sin værelsesnøgle til bestyreren, så hun kunne hente hendes personlige ejendele på det lejede værelse.

Medens Bente var væk, var Pia Jensen, som den unge sekretær hed, låst inde i et lille arkivrum i tilknytning til lederens kontor. Hun fandt sig villigt i at være lænket, og hun protesterede kun lidt, da hun fik et par svedige sokker proppet i munden. Bente kunne slet ikke lade være med at udnytte sin magt, til fuldstændig respektløst at stikke fingrene ned mellem benene på sin nye slavetøs. Da hun mærkede efter, gabte den unge piges våde kusse, og fagforeningslederen blev klar over, at den unge Pia nok ikke ville blive nogen svær opgave.

Bente fandt hurtigt det snuskede kælderværelse Pia havde lejet. Værten, en halvgammel snusket og småfed mand værdigede ikke kvinden et blik, men hun fandt hurtigt det hun ville have med. Hun benyttede også lejligheden til at inspicere Pias få øvrige ejendele. Der var ikke meget, og Bente begyndte at forstå, at hun måske kunne bruge den unge pige som fuldtidsslavetøs.

Resten af eftermiddagen måtte Pia finde sig i at blive udsat for forskellige prøver. Stave var hun nu ikke så god til, og computere kendte hun ikke det mindste til. Da Bente fortsatte med at lade hende servere kaffe, var hun så uheldig at spille på hendes sandfarvede nederdel. Den slags svineri kunne naturligvis ikke tolereres, og Bente benyttede lejligheden til give den unge pige den første korporlige afstraffelse. Pia adlød hurtigt, da Bente kommanderede hende til at lægge sig hen over sine knæ, og da hun begyndte at slå, opdagede hun hurtigt, hvordan Pia stønnede af vellyst og begyndte at vride sig. Bente nød sin magt over tøsen, og fulgte straks succesen op med at stikke et par fingre op i Pias pjaskvåde kusse.

Hun bebrejdede den unge pige for den helt utilstedelige liderlighed, og Pia blev højrød i ansigtet, da hun måtte indrømme, at hun blev voldsomt seksuelt ophidset af at blive straffet. Bente fortsatte med skiftevis at slå og kærtegne den unge piges dejlige våde grotte, og pludselig skreg Pia højt og vred sig i orgasmekramper. Bente fik hurtigt pigen lempet ned på knæ, og trak nederdelen op om livet, hvorefter hun trak pigens ansigt ind mod sin brændende kusse. Pia slikkede hende villigt uden på trusserne, men snart trak Bente de våde stof ned om knæene og lod sin nye slavetøs smage den våde kusse direkte. Pia var nu ikke særlig raffineret, hun slikkede løs i Bentes våde skræv, uden helt at vide hvorfor og hvordan. Bente måtte vejlede hende adskillige gange, inden hun fandt  sin herskerindes store hårde knop, men da hun så endelig fandt ud af teknikken, gik der ikke mange minutter, før også Bente måtte overgive sig, og lade orgasmen rulle gennem kroppen.

Straks da hun var tilfredsstillet, sparkede hun tøsen omkuld på gulvet, og plantede sin ene fod på hendes faste og velformede bryster og begyndte at forklare, at der rigtignok var lang vej igen, inden hun kunne bruges til noget som helst fornuftigt.

Med hendes evner som kontorelev, var der ikke mange chancer for, at hun nogensinde kunne blive anvendelig som sekretær, så den eneste løsning ville blive at lære hende op som sexdyr, en oplæring Bente naturligvis nok skulle tage sig af. Pia forsøgte med et par spage protester, men en syngende lussing fra herskerinden fik hende hurtigt til at tie.

Bente begyndte at undersøge sin slavetøs. Hun rykkede i de små skamlæber, der var næsten dækket af fine lyse kønshår, hun gramsede på pigens unge og faste bryster, og hun generede sig end ikke for at stikke en finger helt op i pigens stramme rynkede åbning. Hver gang den unge pige forsøgte at protestere, straffede Bente hende hårdt og kontant med adskillige slag og spark. Til sidst var den unge pige så kuet og ydmyget, at hun grædende slikkede Bentes svedige fødder, medens hun lovede, at hun nok skulle gøre alt hvad kvinden forlangte.

Da det blev fyraften, fulgte Pia villigt efter Bente hjem til den dyre villa i byens bedste kvarter. Hun hjalp sin herskerinde med at få tilberedt aftensmaden, og protesterede næsten ikke, da hun måtte knæle ned og agere spisebord for den langt ældre herskerinde.

Bente gramsede ugenert på hendes mave, og kommenterede hånligt, at tøsen trængte til at spise lidt mere, så øste hun en ordentlig portion op, og nød at se den unge pige knæle ned og æde direkte af skålen. Hun generede sig end ikke for at stikke sine fødder ned i maden, og hånede sin slavetøs, der bange og kuet slikkede hendes tæer rene for sved og madrester.

Pia måtte naturligvis selv rydde op efter maden, medens Bente slappede af i stuen. Da den nøgne pige forsigtigt listede ind til sin herskerinde, pegede hun blot på gulvet foran sig, og fortsatte med at se en amerikansk serie i fjernsynet, medens pigen lagde sig ved hendes fødder. Herskerinden benyttede lejligheden til at kærtegne slavetøsens krop med sine fødder, og først da programmet var slut, begyndte hun igen at interessere sig for Pia.

Først måtte hun kravle efter sin herskerinde ud i køkkenet, hvor hendes evner som rengøringspige blev kraftig kritiseret. Der var næsten intet der var godt nok, og Pia måtte tage mod den ene skideballe efter den anden. Til sidst måtte tøsen inkassere dagens anden endefuld, Bente lagde på ingen måde fingrene imellem, og snart var pigens flotte velskabte balle ildrøde og smertende. Det var dog langt fra straf nok, den unge slavetøs hylede som en stukket gris, og Bente benyttede sig straks af pigens fortvivlelse til at slæbe hende med sig ned i kælderen, hvor hun lænkede hendes håndled til et par kroge i loftet, og anbragte en lang spredestang mellem hendes ben. Pia hulkede stadig, men det satte herskerinden en brat stopper for, ved at stoppe et par plettede trusser i munden på hende. Derefter begyndte hun systematisk at inspicere sin slavetøs, ikke en tomme af den unge slanke krop undgik hendes nysgerrige blik og hendes stærke fingre. Hun nappede, klemte og pillede overalt på pigens krop, og hun holdt sig ikke tilbage for at stikke en finger langt op i pigens blottede kusse, men blot for at opdage, at hun bestemt ikke havde taget fejl. Tøsens kusse gabte sultent, og slimen nærmest drev ned at de nøgne glatte lår. Da hun forsøgte at stikke en finger op i pigens rynkede tarmåbning, registrerede hun hurtigt, hvordan pigen forsøgte at klemme ballerne sammen. Bente tog et solidt greb i pigens ene brystvorte og vred til, så et halvkvalt skrig slap forbi de trusser, herskerinden brutalt havde stoppet i munden på hende.

”Din krop tilhørere mig, og fremover vil du ikke nægte mig noget som helst,” truede herskerinden og spyttede sin slavetøs i ansigtet. Bente trådt et par skridt tilbage og betragtede sin slavetøs. Så tog hun en lang tynd pisk og lod den svirpe et par gange gennem luften, inden den med et højt knald efterlod en brændende rød stribe hen over pigens nøgne maveskind. Bente slog og slog, brysterne var snart ildrøde og stribede, maven var stribet helt ned til det øverste af lårende. Ryggen fik en helt systematisk omgang, men kun en halv centimeter mellem hver stribe. Ballerne var godt ømme i forvejen, men det afholdt ikke herskerinden fra at piske løs, og først da tøsen hang helt slap i kæderne, hørte den pervers afstraffelse op.

Tøsen var fuldstændig udkørt, hun lå nøgen og forslået ved sin herskerindes fødder. medens gråden sendte rystelser gennem hendes krop. Bente var endnu ikke tilfreds, og da slavetøsen ikke fik takket passende for belæringen, måtte hun i stedet bruge munden på en anden måde. Bente skubbede hende om på ryggen, trak de gennemsavlede trusser ud af munden på hende, og satte sig på hug, så hendes våde behårede kusse var lige over pigens ansigt. Endnu en gang måtte pigen betjene sin herskerinde, og endnu en gang måtte der adskillige gode råd til, før det lykkedes for den uerfarne slavetøs at tilfredsstille sin herskerinde.

Natten tilbragte hun nøgen og forslået på gulvet i herskerindens soveværelse. Næste morgen måtte hun først hjælpe sin bøddel med morgentoilettet, inden hun selv fik et par minutter til at soignere sig lidt. Hun forsøgte med et forsigtigt bad, men hendes krop var så forslået, at hun til sidst duppede sig lidt med en vaskeklud og skyndte sig ud i køkkenet, hvor det duftede godt af kaffe og ristet brød. Hun fik dog først lov at spise, da herskerinden var færdig, men da hun endelig fik lov, spiste hun villigt herskerindens levninger, og drak den sidste halve kop lunken kaffe, inden hun det igen var tid at komme på arbejde. Hendes påklædning var yderst enkel, en kort lys kjole, og en let cardigan over, men ikke noget med trusser eller BH. Bente forklarede hende nedladende, at hendes krop altid skulle være frit tilgængelig for herskerinden og hendes venner. En sexslave skal altid være parat til at blive brugt til sit formål, og det er udelukkende at være til fornøjelse for brugerne. Pia følte sig da også næsten nøgen, da hun fulgte efter sin herskerinde ud af døren.

Formiddagen gik let, Pia måtte hjælpe med at arkivere, og den unge kontorelev der viste hende hvordan det foregik, ikke så meget som kiggede på hendes ømme og forslåede krop. Han optrådte særdeles ydmygt over for Bente, og han kommenterede overhovedet ikke striberne på Pias lår, da hun uforvarende bøjede sig ned og samlede et tabt stykke papir op fra gulvet.

Midt på eftermiddagen kom en ældre trivelig direktør fra en af byens største arbejdspladser til møde med Bente. Pia havde lavet kaffe, og den unge kontorelev havde været hos bageren efter kager. Bente gav sin gæst en hjertelig velkomst, hvorefter de fulgtes ad ind på kontoret. Inden de gik nåede han at kigge så længe på Pia med sine små stikkende griseøjne, at det løb hende koldt ned af ryggen. Der gik da også kun godt et kvarter, før Bente åbnede døren og kaldt på pigen, der bange og genert fulgte efter bestyreren ind på kontoret.

Straks da de var indenfor, låste Bente døren, og stoppede nøglen i sin håndtaske. Derefter gik hun hen til sin slavetøs, og kommanderede hende til at klæde sig af. Direktøren var rød i hovedet af ophidselse, og han slikkede sig forventningsfuldt om munden, medens han nærmest slugte pigen med øjnene. Da Pia tøvede med at klæde sig af, flåede Bente brutalt tøjet af hende, og gav hende et puf i retning mod den ældre direktør. ”Så er der frit slav” lo hun og gav tøsen et højt klask på den ene balle. ”Hun er af den type, der gerne vil tages lidt bestemt, men det plejer vel ikke at genere dig?.”

Pia var ikke i tvivl om, hvad der ventede. Hendes ansigt fortrak sig i væmmelse, da direktøren lynede ned og trak sin lille ildelugtende pik frem. Han væltede pigen omkuld på gulvet, og masede den slappe pik i ned i munden på hende. Hun åbnede mekanisk munden og begyndte at slikke på den svedige stav, der hurtigt voksede i munden på hende. Medens hun slikkede begyndte han at rave hende på brysterne og i skridtet. ”Sådan en liderlig lille tøjte” hånede han, da han opdagede hvordan hendes kusse drev af væde, ”når far her er færdig kan det være du har fået pik nok for et par dage.”  Han var helt væk i sin egen perverse liderlighed, og spyttet løb ned af hans ene mundvig, medens han hurtigt fik skjorte og bukser af. Den store ølvom hang i en bue ned over de plettede hvide underbukser, ballerne var helt hvide, med enkelte lange sorte hår. Pia forsøgte at protestere, men ordene blev hængende i hendes hals, da han væltede sig ned over hende, pressede sin halvstive pik helt ned i halsen på hende og lagde sig, så han havde helt frit udsyn til den unge lækre kusse. Snart blev han dog træt af den umagelige stilling, og væltede sig om på ryggen. Nu måtte pigen kravle rundt og kysse hans fede krop, og finde sig i hans korte tykke pølsefingre overalt på sin krop. Hun forsøgte at protestere, da han forsøgte at kysse hende på munden, men hun fornemmede instinktivt, at overmagten var for stor, og at det nok var bedre at adlyde. Hans tunge søgte rundt i munden på hende, og hun følte det næsten var mere ækelt en at slikke han uvaskede pik.

Bente gjorde intet for at hjælpe sin slavetøs, hun sad helt stille bag det store mahogniskrivebord og pillede ved sine bryster, medens hun sultent fulgte med i tøsens ydmygelser. Der var ingen tvivl om, at hun nød at se sin slavetøs blive misbrugt af den langt ældre direktør.

Pia klynkede lidt, da han vendte sig rundt og med et solidt greb om hendes spinkle hofter, pressede sin stive pik i bund i hendes våde kusse. Hendes stønnen blev dog hurtigt til en liderlig klynken, det var længe siden, at hun havde haft en så dejlig stor og udholdende pik oppe i sin kusse, og inden hun viste af det, skreg hun af vellyst og nåede da også to orgasmer, inden direktøren med et højt brøl tømte sin pik i hendes unge kusse. Pia var så langt væk i sansesløs liderlighed, at hun end ikke protesterede, da hen pressede hendes ansigt ned mellem sine fede lår, og hun slugte begærligt den halvslappe pik lige til roden, medens hun stille ønskede, at han endnu en gang ville bruge hendes brændende kusse.

Der var dog ikke mere at hente, direktøren lod hende slikke sig ren, kom i tøjet og smed et par hundredekronesedler på skrivebordet, inden han tog høflig afsked med Bente, og lovede at han snart kunne tænke sig at prøve den lille liderlige tøs igen.

Bente var blevet godt liderlig af at betragte voldtægten af sin slavetøs, hun flåde sine våde silketrusser ned over hofterne og satte sig overskrævs på slavetøsen, der mat og kuet begyndte at slikke hendes kusse. Hun var henrykt over sit held, og nød at betragte den unge pige, der skulle bringe hende så megen tilfredsstillelse fremover. Hun besluttede sig til endnu samme aften at lade tøsen betjene en af hendes sadistvenner, vicekrimminalkommisær Bjarne Kragskov på den lokale politistaiton.

Der var ikke langt fra tanke til handling, Bente tog straks telefonen, og fik politimandens kone Lene Kragskov i røret. Hun kendte alt til mandens lyster, og deltog gerne så tit det var muligt. De havde ikke selv haft rådighed over en slavetøs de sidste par måneder, så de var ved at være godt trængende. Manden var på aftenvagt, men hun kunne selv komme lidt efter spisetid, så kunne manden støde til når han var færdig på stationen et par timer før midnat.

Lene var en flot kvinde først i halvtredserne, kun et par år yngre end sin mand. Denne aften var hun klædt i en tækkelig dragt i grå og beige, der understregede hendes elegante fremtoning. Et par støvler med halvhøje hæle kamuflerede den kendsgerning, at hun ikke kunne blive ved med at skjule sin stigende vægt. Hun var for doven og magelig til at motionere, og manden brød sig ikke om mager og sund mad, så de sidste år var der kommet over femten kilo mere på vægten. Hans havde et par gange kommenteret hendes mere buttede krop, men så gyngede hun et par gange med hans store ølvom, og så var den diskussion slut.

Pia måtte selv ud og lukke op, da det ringede på døren. I kredsen havde de aftalt et særligt ringesignal, så de altid kunne afgøre om det var en af de indviede der ringede på. Det ville ikke være så heldigt, at lade en nøgen slave åbne døren, hvis det så var naboen der skulle låne en kop sukker.

Lene følte en vellystig rislen gennem kroppen, da hun så den ydmyge slavetøs knæle foran sig, det var lige sådan en størrelse hun nød at misbruge, og hun viste præcis hvordan hendes mand ville nyde at voldtage og misbruge en helt ung pige.

Herskerinderne tog kærligt mod hinanden og besluttede at starte med at lade tøsen demonstrere sine evner som servitrice. Hun fik et lille forklæde og et par sko med høje spidse hæle, hvorefter hun måtte vakle rundt efter drinks, askebæger og alt muligt andet til de krævende herskerinder, der satte sig i sofaen og småsnakkede. Snart begik Pia en lille fejl, og straks benyttede Lene lejligheden til at straffe hende. Lene havde en forkærlighed for at tortere kvindebryster, og Pias var velegnede til formålet, ikke for store og ikke for små. Hun startede med at kærtegne brystvorterne til de var store og stive. Hun nød at mærke tøsens spirende liderlighed, for så pludselig at bore en lang spids tommelfingernegl ned i det bløde kød lige ved siden af selve vorten, og høre pigen skrige højt af smerte og forskrækkelse. Hun var allerede selv ved at blive liderlig, og hun nød at se den unge piges tårevædede ansigt, efterhånden som hendes bryster blev røde og ømme at hendes hårdhændede krammen. Da hun efter et stykke tid blev træt i hænderne fik pigen lov at hvile lidt, indtil de tog hende i at begå en ny fejl. Denne gang gjorde Lene kort proces, hun væltede den spinkle pige omkuld på gulvet, og begyndte ugenert at pille hende i skridtet. Snart opdagede hun, at pigen var smaskvåd mellem benene, og stønnede af vellyst, hver gang hun strejfede hendes klitoris. De to  herskerinder grinede højlydt af deres liderlige slavetøs, og Bente fandt adskillige store dildoer, som veninden kunne bruge til at udblokke tøsens våde huller.

Pia begyndte snart at klynke over den smertefulde behandling Bente tildelte hendes kusse og endetarm. Hendes klynken ophidsede den perverse herskerinde, der hurtigt fik smag for at udforske, hvor store ting der kunne mases op i tøsens bageste hul. Hun startede med små dildoer, men snart var det store tykke gummipikke og snurrende massageapparater, der fandt vej op mellem hendes runde og velskabte baller. Tøsen skreg højt af smerte og angst, men det formildede bestemt ikke herskerinderne, der fortsatte med at finde på nye smertefulde udblokninger af hendes huller. Snart blev larmen dog for meget for Bente, hun satte sig godt til rette overskrævs på tøsens ansigt, så den forsvarsløse pige var ved at blive kvalt  mod hendes våde underliv. Pigen kom til at bide sin herskerinde i den ene skamlæbe, og den slags skulle naturligvis straffes hårdt. ”Nu skal tæven få noget rigtigt lækkert at bide hun, så hun ikke behøver at gnave i sin herskerindes lækre kusse” hånede hun og hentede et par brugte trusser, gjorde dem godt våde med et par kraftige strint af sin varme urin, hvorefter hun brutalt stoppede dem i munden på sin slavetøs, der forsøgte at protestere men ikke have en chance over for de to stærke og brutale kvinder.

Herskerinderne var ved at være godt liderlige, den gnubbede hæmningsløst deres våde kusser mod slavetøsens nøgne krop, og til sidst kunne Lene ikke holde sig længere, hun flåede de våde trusser ud af munden på tøsen, og pressede sin brændende kusse mod hendes ansigt. ”Slik mig, din lille liderlige tøjte, bare slik, ellers skal jeg lade min politimand tæve dig med kniplen. ” Pia sansede kun halvvejs den perverse kvindes ord, men instinktivt begyndte hun at slikke kvindens våde kusse, medens hun forsøgte at sluge den slim der løb ud mellem de behårede skamlæber.

Lene brugte begge hænder til at kramme og ælte tøsens ømme bryster. Hun slog til dem, så de dinglede fra side til side, medens hun pressede sin kusse mod slavetøsens ansigt. Lige da hun var ved at komme, lænede hun sig forover og slog pigen så hårdt hun kunne lige i kussen, og tøsens smertensskrig gav hendes vellyst nye højder. Hun klemte benene sammen om pigens krop, og lod orgasmerne rulle gennem sin krop, inden hun mæt og slap faldt sammen hen over pigens krop. Der gik adskillige minutter før hun kom til sig selv igen, men Bente ventede tålmodigt, medens hun nød at se hvordan veninden deltog i opdragelsen af den nye slavetøs.

Det blev sent inden Bjarne Kragskov var færdig på stationen. Han var halvirriteret da han stærkt forsinket dukkede op i Bentes hjem, men synet af den forsvarsløse og forslåede slavetøs fik ham hurtigt til at glemme de daglige trivialiteter og i stedet koncentrere sig om at nyde den unge krop, der lå lige foran ham, parat til at blive brugt.

Han startede med at undersøge den unge tøs grundigt for neden. Hun måtte finde sig i at mærke hans fingre overalt på og i sine kønsorganer, og da hun forsøgte at klemme ballerne sammen for at afværge angrebet på sin endetarm, kvitterede han omgående med at stikke hende et hårdt slag over brysterne. Pia opgav langsomt sin modstand, og efter et stykke tid, begyndte hun endda at nyde Bjarnes hænder kærtegne sin krop. Til sin skræk mærkede hun hvordan kussen blev mere og mere våd, og snart kunne hun ikke styre sin liderlighed længere. Bjarne havde naturligvis bemærket hendes liderlighed, han benyttede lejligheden til at strejfe hendes klitoris, og hver gang hans stærke fingre ”tilfældigt” gled ned mellem hendes skamlæber, sitrede hendes spændte krop af vellyst.

Fortsættes Her

Af samme forfatter:
Slaveliv i provinsen 1 - Sagføreren og sekretæren
Slaveliv i provinsen 2 - Direktørfrue træder i karakter
Slaveliv i provinsen 3 - Fagforeningskontoret
Slaveliv i provinsen 4 - Apotekeren og apotekerfruen
Slaveliv i provinsen 5 - Lærerinden
Slaveliv i provinsen 6 - Sekretærens overmagt
Slaveliv i provinsen 7 - Brylluppet