LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Flensborg tøs©

Genre: Analsex

Dato: 02.10.2016


Analopdragelse, del 2
Har du ikke læst del 1, kan du gøre det HER

Resumé:
Jeg havde dummet mig en lørdag aften i Kolding, hvor jeg havde ladet mig score og sperme i røven af 2 fyre, som klart var de mest eftertragtede lækre fyre, man kunne komme i nærheden af. Problemet var bare, at de ugen efter havde vist billeder og filmklip af det, som i løbet af ingen tid havde spredt sig til alle tilstedeværende på diskoteket, hvor jeg var med min bedste veninde Katja. Jeg ville bare så hurtigt som muligt hjem til min lejlighed i Haderslev. En fyr i 30’erne, som hed Ole, insisterede så ligefrem at køre mig hjem, mens han sagde til mig, at jeg ikke skulle være ked af det. At det bare var 2 snothvalpe, som ikke vidste, hvordan man opførte sig ordentlig. Han havde også set billederne og filmklippene af mig. Set hvad for en billig tøs jeg var. Han mente så bare, at jeg ikke var billig, men at jeg skulle lære at lege med de rigtige fyre, som vidste at værdsætte en fræk pige som mig. Det endte med en aftale torsdag ugen efter. Da han så om torsdagen kom for at hente mig, syntes han ikke at min nederdel var kort nok. Så vi fandt min ultra korte røde nederdel frem, og jeg skulle ligefrem være trusseløs. Lige inden vi tog af sted, jog han sin pik op i min røv og spermede den. Så tog jeg min sommerfrakke på og fulgte efter ham, med hans sperm løbende ned ad mine lår, trusseløs som jeg var.

Vi var kørt lige ud for Haderslev. Ole bad mig tage min sommerjakke af og lægge den bag på bagsædet. Der hvor vi kørte hen, havde jeg jo ikke behov for den, sagde han til mig. Og at jeg måtte tage frakken på igen, når vi kørte hjem. Selvfølgelig kørte vi til Kolding. Udkanten af Kolding, ikke selve midtbyen. Det var en stor villa, og vi kørte op på en lille parkeringsplads op foran. Men der var stadig godt og vel 50 meter til villaen. Det føltes pinligt at gå der så nøgen, som jeg jo mere eller mindre var. Ole havde taget mig ved hånden og førte mig hen til klubben. Det føltes som en lille evighed. Ved indgangen kunne jeg se, at de arrangerer polterabend både for mænd men også for kvinderne og ladies night og meget mere. Jeg spurgte Ole, hvad for et arrangement der var i aften. Han fortalte mig at denne arrangement ikke officielt blev annonceret for. Denne aften var kun for medlemmer.

Vi kom ind, huset var stort. Ole førte mig ind til en kæmpe stue, som var indrettet med bar og genstande som klart var til sexlege. Det var meget stilfuldt, med masser af stearinlys. Det så bare mega sejt ud. Den massive bar i mørkt træ så ret dyrt ud. Alt så dyrt ud, også lamperne. Nærmest som kronjuveler og lyset var dæmpet. Sådan noget havde jeg ikke set på en diskotek før. Det var det her jo heller ikke, men alligevel. Her kunne også holdes diskoteker. Hele indretning til det var jo tilstede. Det var ret overvældende at se. Og ja så at se de fyre, mere eller mindre nøgne. Og ret mange ligefrem.
Der kom en flot udseende kvinde til mig. ”Hej Liselotte, jeg hedder Jette. Ole har fortalt mig at du kommer med i aften. Ud over dig er der også en lidt ældre gift kvinde med hendes mand. Hun nyder ligesom dig også at få pik. Så det er os 3, som tager sig af mændene i aften.”
”Hej Jette,” fik jeg sagt.
Jeg kunne se, hvordan den gifte kvinde fik pik af 2 fyre på en stor seng midt i lokalet. Det var sådan set på dansegulvet, de havde placeret en stor boksmadras.
Ole havde fortalt hende, at jeg nyder at få pik af mænd, flertal. Hvad skulle jeg svare til det. Helt rigtigt var det jo ikke. Men på den anden side set stod jeg jo her trusseløs i en ultra kort nederdel og med en top, som ikke skjulte på herlighederne. Og jeg havde jo også vidst, at der ville være mænd til stede. Havde bare ikke lige regnet med, at det ville være så mange mænd. Og mere eller mindre nøgne mænd. Jeg kunne jo heller ikke sige, at jeg var upåvirket af synet af den flotte bar, eller hvad man nu skulle kalde det rum. Synet af de mere eller mindre nøgne mænd, gjorde noget ved mig. Deres måde at se på mig. Med lyst og liderlighed i øjnene. Men alligevel. Jette havde sagt, at det var os 3 som skulle tage sig af alle de mænd. Det er altså mange mænd til 3 kvinder, stod jeg og tænkte.

Jeg fik et glas champagne af Jette og blev ført hen til baren. Jeg stod der foran baren og med det sammen var der 2 fyre, som stod og tog lidt på mig. Deres stive pikke pegede direkte hen mod min glatte mis. Den ene gramsede mine baller og den anden tog mig på brysterne, mens jeg stod og drak min champagne. De spillede pik. Så mange fyre der bare ville have en. Så det var ikke kun champagnen som gjorde mig lidt ør i hovedet. Så gik den ene bag mig og spermede mellem mine baller. Han havde ikke spurgt om han måtte komme der. Men spermede bare på mit numsehul, som Ole havde kneppet, lige inden vi kørte af sted. Kort efter kom den anden, han havde bare lade den gå på min mis.
Kort efter stod jeg der med 2 nye pikke i hånden og så, hvordan den gifte kvinde blev kneppet af en fyr med kondom på, og hvordan en anden fyr stod og spillede pik af foran hendes bryster. Hun så direkte hen til mig, mens jeg så hvordan fyren spermede på hendes bryster. Vi havde ligefrem øjenkontakt, men jeg kunne ikke andet, men måtte bare slå mine øjne ned. En fyr bag mig bøjede mig frem over det lille runde bord, så min numse kom til at stritte. Jeg kunne mærke hvordan fyren stille og roligt begyndte at kneppe min numse. Han var helt oppe i mig, og jeg så hvordan en anden fyr gik hen og spermede på kvindens bryster. De var pænt smurt ind i sperm. Så var der en anden mand som lod sig sutte af den gifte kvinde. Jeg måtte hele tiden se hen til hende. Kunne ikke lade være med at skulle se, hvad de gjorde ved hende.
Jette stod pludselig ved siden af mig. Hun begyndte at ae min klit, mens jeg blev bollet i røven. Det føltes bare så godt, og jeg kom meget hurtigt. Jeg stod og tænkte, ”du kommer ikke af det her,” men jeg kom. Min krop adlød mig ikke. Jeg var fyrenes unge kneppetøs. De fleste mænd var af lidt ældre dato, men der var også nogle i 30’erne som Ole var, og kun 1 som nogenlunde måtte være på min alder. Den gifte kone sad nu i en sofa og suttede pikke. Fyrene begyndte at sperme i ansigt og mund på hende. Hun sad stadig og så på mig. Jeg havde svært med at holde øjenkontakt, men det var frækt at se hende få så meget sperm.
Jette holdt om fyrens pik, som stadig kneppede min røv. Han trak pikken ud og Jette lod kondomet glide af hans pik og stod og spillede den af direkte mod min røvhul. Jeg kunne ligefrem mærke, hvordan hans sperm ramte numsehullet. Som om jeg var en skydeskive, og han ramte plet lige i midten af den.

Den unge fyr lå på den store seng, og jeg blev nu ført over til ham. Lagde mig på alle fire over ham, så han kunne slikke min mis, mens jeg suttede hans pik. Kort efter kom en fyr hen og begyndte at kneppe mig bagfra. Det var frækt at blive kneppet i missen samtidig med at jeg blev slikket. Jeg var tæt på at komme, men så trak han sig ud og spermede ud over mine baller. Den unge fyr holdt også lige lidt inde med at slikke mig. Jeg var så tæt på. Jeg begyndte at sutte hans stive pik i håb om, at han så igen ville slikke mig, Det gjorde han heldigvis også. Så kom igen en af de mange fyre og tog min mis. Det og sammen med synet hvordan den gifte kvinde lod sig oversperme, var mere end jeg kunne klare. Jeg kom igen.

De fleste fyre klarede nu den gifte kvinde. Jette hjalp også til af og til, men for det meste, stod hun bag baren. Jeg havde fået mig en lille pause efter min sidste orgasme, og havde lige drukket min Cult, da Jette sagde, at det jo så småt var på tide, at jeg fik det jeg var kommet for. Her ville ingen sladre om det bagefter sagde hun. Når en af fyrene her mødte mig ude i byen var det med respekt. ”Allerhøjst et høflig hej, men ikke nogen antydninger om hvad du har lavet her i klubben,” sagde hun og førte mig hen til en sær stol, som var beregnet til at man lagde sig op på den på maven, altså på alle fire mere eller mindre, så ens huller var klar til brug. Min hjerne skreg, ville helst løbe bort. Men min krop dirrede og mit hjerte hamrede i mit bryst for lutter spænding hvad der nu skulle ske. Men hvad mente hun med, at jeg nu skulle få, hvad jeg var kommet for?
Hun bad 3 fyre med stiv pik komme hen til os. Lod dem bolle min røv, men lod dem ikke komme oppe i den. De skulle alle 3 trække ud og sperme ud over mine baller. Jeg følte mig så billig og bare så mega begæret på samme tid. Men jeg var også flov over mig selv. Jette havde ikke engang spurgt, om det var ok, at de måtte min bolle røv uden kondom. Jeg var flov over mig selv, at jeg ik’ bare lige sagde, de nu gerne måtte tage et kondom på. Det kan slet ikke siges med ord. Jeg følte mig flov og billig, og på den anden side følte jeg mig mega begæret, hvilket gjorde mig liderlig.

Efter Jette var færdig med at lade de 3 fyre bruge min røv stod jeg op af denne sære stol. Mine ben var ved at give efter, men Jette havde heldigvis godt fat i mig.
”Var det lidt for meget,” spurgte hun lettere bekymret.
”Nej, bare lidt overvældet af det hele,” svarede jeg. Og det var jo rigtig nok, selv om en del af mig også bare ville løbe langt bort. Bare væk fra alle de liderlige mænd.

Den gifte kvinde var igen i sengen og lod sig kneppe og sutte pik på fyre. Jeg gik over til sofaen, og satte mig ned i den. Med det samme kom nogle fyre over til mig, og jeg begyndte at sutte pik på dem. Nu var jeg pludselig ligeglad. Nu var jeg her. Så kunne jeg lige så godt sutte dem og lade dem sperme i min mund og ansigt. Lige som den gifte kvinde. Bare lade det ske. Der gik ikke engang en halv time, så havde jeg tømt pikke på 7 – 8 fyre. Ja, hvem tæller, når der ligefrem er så mange fyre til stede. Den gifte kvinde havde jo tømt langt flere fyre end jeg havde, og en del fyre kunne jo også komme 2 – 3 gange. Så der blev vist spermet en pæn del den aften.
Det føltes som om jeg havde danset tekno og drukket for meget Energy. Jeg var helt beruset og total stoned på en måde. Ja og så var jeg mega overspermet.

Den gifte kvinde kom hen til mig og førte mig hen til den der sære stol. Jeg følte mig stadig som i en teknotrance. Jeg kunne bare blive ved og ved. Mens hun lagde mig op i den sagde hun at hendes mand så gerne vil kneppe mig. Hun kom hen foran til mig gik ned i knæ så vi var ansigt til ansigt. Hendes ansigt glinsende af sperm. Jeg vidste jo godt at jeg ikke så meget bedre ud. Og jeg lå der ligefrem på denne der stol med røven godt i vejret, så min mis og numse bare var blottet og klar til fyrene. Hendes mand kneppede kort min mis og placerede så pikhovedet mod min numsehul og trængte op i min røv.
”Åh ja hvor godt skat. Knep hendes villige røv,” sagde den gifte kvinde. Jeg kendte ikke engang hendes navn. Hun var bare den gifte kvinde for mig.
Han begyndte at kneppe min røv mere og mere hårdt. Lod sin pik glide helt ud og ind igen. Jeg kunne mærke hvordan han hamrede sin pik ind og ud af min røv igen og igen. Smerten blev til den rene velvære. Jeg kunne bare blive ved og ved. Jeg var virkelig i trance, anderledes kunne jeg slet ikke have udholdt den smerte det var, at få hamret en pik ind og ud af min røv. Men det føltes godt. Det føltes bare så pokkers godt. Jeg ville helst have skreget min lyst ud – knep den mere hårdt, please rigtig hårdt. Men det var jeg heldigvis for genert til at gøre. Pludselig trak han ud og spermede ud over mine baller. Men han havde ik’ været helt hurtig nok med at trække ud, så hans 1. sprøjt var havnet oppe i min røv. Han kom så meget at de få mænd som var tilbage ligefrem jublede over det. Hans kone roste ham for al det sperm, han havde spermet over mine baller. Hun tungekyssede med ham. Hans 1. spermsprøjt havde ligefrem været så meget sperm, at jeg kunne mærke hvordan det løb ud af min numse. Den gifte kvinde lagde også mærke til det og sagde til sin mand, at han altså næste gang skal trække ud noget før.
”Det er ok,” svarede Jette. ”Liselotte kan faktisk godt li at blive spermet lidt i røven.”
Hvad havde Ole fortalt om mig, siden Jette tænkte sådan om mig? Havde han ligefrem vist hende filmklippet? Det havde han nok. Det værste var, at det tænkte jeg først over, efter jeg var kommet hjem. Da Jette havde stået og fortalt dem, at jeg godt kunne li at lade mig sperme i røven, ville jeg stadig have at de bare skulle blev ved og ved. Normalt var jeg jo altid af sted med min bedste veninde Katja. Godt hun ikke vidste noget om det her. Ikke så, hvordan jeg lå her, overspermet som jeg var. Jeg var mændenes lille sluttøs. Villig som jeg var lod jeg mig bare kneppe i røven af en mand mere. Også han ville nu prøve at hamre sin stive lem ind og ud af min røv.
Der var nu heldigvis ikke mange fyre tilbage. De fleste var taget hjem. Det var nu godt, så var det i det mindste ikke så mange som så hvor hårdt jeg sidst på denne aften blev taget.

Ole havde ikke engang givet mig lov at nette mig ude på toilettet inden han kørte mig hjem. Jeg fik et håndklæde af ham for at tørre spermen af mit ansigt og ellers havde jeg jo min frakke i bilen. Det var så min beretning om den 1. aften i klubben.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til mere af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER