LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Flensborg tøs©

Genre: Analsex

Dato: 22.06.2016


Analopdragelse, del 1

Hej, jeg hedder Liselotte og er faktisk en meget genert pige, hvad faktisk er rigtig irriterende. Jeg var alt for genert til at sige fra, da jeg sidst lod mig score, og det endte med at blive rigtig pinligt for mig, sidst jeg var i byen med min bedste veninde. Vi har altid nydt nattelivet i Kolding og vi var rigtig klædt på til fest og farver. Katja har altid været den mere udfarende af os begge, hvor jeg derimod var alt for genert. Men vi passede godt sammen som bedste veninder. Katja sørgede altid for at vi havde gang i den, og jeg var jo også med på den værste, selv om jeg var genert. Jeg har altid hadet min generthed. Men med Katja havde jeg det altid sjovt, når vi var af sted sammen. Jeg lod mig så score af 2 fyre sidste lørdag, og det var noget jeg havde nydt utrolig meget. Det var klart de 2 lækreste fyre, som alle piger bare gerne ville scores af og i seng med. Så ja, klart lod jeg mig score af dem. Jeg var da mega smigret over, at det var mig, de gerne ville have. De var så gået ret langt efter min seksuelle smag, men jeg lod dem. Ja, nok også fordi jeg var for genert til at sige fra. Men på den anden side, var det jo det, de gerne ville, og syntes da, at det var sejt at mig, at jeg var så fræk sammen med dem.

Selvfølgelig var de 2 lækre fyre også igen på diskoteket. De er der jo stort set altid, når jeg har været der med Katja. Og ja, jeg blev da glad for at se dem igen og også varm om hjertet. Jeg gik hen til dem. Prøvede at komme i tale med dem, men de gjorde som om, de slet ikke lagde mærke til mig. Det eneste de sagde var, at der havde de jo den billige sluttøs, som villig lod sig sperme i røven af dem. Men det havde de jo nu prøvet, så jeg måtte nok hellere gå hen til nogle andre fyre og tilbyde dem min villige fisse og røv. Ja, det er nok unødvendig at sige, at jeg følte mig såret. Vidste ikke hvad jeg skulle svare og gik hurtig min vej igen. Jeg var skuffet og flov over mig selv. Jeg så, at Katja var på vej hen til baren, så jeg skyndte mig hen til hende. Katja havde købt 2 Cult til os og gav mig den ene af den.
”Tag dig lige en ordentlig hiv af den søde.”
Når hun sagde ”søde” til mig, vidste jeg jo godt at der var noget i vejen. Jeg drak og så lidt skræmt op til Katja. Hun så jo ikke ligefrem glad ud. Katja er de 181 og jo en del større end jeg er med mine 167. Så jeg stod jo der og så helt klart lidt skræmt op til hende.
”Kan du se de der sladretøser der over,” sagde Katja. Hun pegede ikke direkte over mod dem, men jeg vidste godt, hvem hun mente. Vi kendte dem ikke særlig godt, kun lidt fra vores byture, så jeg vidste udmærket godt hvem de var.
”De står og fortæller til stort set alle her, at du sidste weekend lod dig kneppe og sperme op i din røv. Du skal altså bare lære at sige fra. Klart var det dejligt at de 2 scorekarle scorede dig, det ved jeg da godt. Men for pokker Lis, du ved da, at de altid går og praler af deres erobringer. Det var altså bare ik’ smart Lis,” sluttede Katja af med at konkludere, mens hun så lidt bebrejdende ned på mig.
Hvor kunne de gøre det mod mig. Nu følte jeg mig bare total gjort til grin. Det var jo da det, de så gerne ville, hvorfor gjorde de så grin af det og fortalte det rundt til alle. Det var bare nederen. Jeg havde svært med at holde tårerne på afstand og undskyldte mig med, at jeg lige skulle ud på toilet. Cult’en havde jeg drukket, nærmest hældt den ned i mig, og stillede den tomme flaske op på baren og smuttede ud på dametoilettet. Jeg låste mig hurtig inde på et af toiletterne, selv om jeg slet ikke skulle. Jeg trængte bare lige at være for mig selv, mens jeg lige sundede mig lidt over chokket.

Efter et par minutter gik jeg ud og stillede mig foran spejlet for at se om min make up stadig sad, som det skulle. Jeg havde jo mistet et par tårer og var bange for, at det kunne ses. Det kunne det nu heldigvis ikke. Jeg vaskede lige mine hænder, selv om jeg jo slet ikke havde tisset. Der stod 3 tøser og sludrede foran spejlet. Den ene sagde så pludselig til sine veninder, selv om det jo klart var mig hun tiltalte. ”Hvorfor går du ikke ind på herretoilettet og lader dig sperme op i din røv af et par fyre, så kan du jo lade det løbe ud af din røv, mens du danser, din billige spermso!” De stod og grinede af mig og holdt en iPad hen til mig. Jeg kunne se et klip hvor en pige blev kneppet i røven af en fyr. Jeg blev hurtig klar over at det var mig selv jeg så. De 2 fyre havde filmet mig, mens de havde kneppet mig i røven. Så kunne jeg pludselig høre mig selv sige ”Åh nej ik’ jer begge 2,” mens de skiftede med at sperme op i røven på mig. Den ene af pigerne så hen til mig og sagde, ”se så at få den røv over til herretoilettet, så fyrene kan sperme op i din billige røv.”
Jeg havde stået som lamslået, mens jeg havde set det klip. Jeg svarede ikke noget som helst. Havde ingen ord, så jeg farede bare ud af dametoilettet. Skyndte mig tilbage til Katja, men var jo nu endnu mere ked af det hele. Ja total nedslået. Katja spurgte lidt bekymret, om alt var i orden. Jeg nikkede bare et ja, mens jeg bestilte 2 Cult mere til os. Jeg trængte bare til at drukne min sorg i sprut. Vi havde lige fået vores Cult, så kunne jeg se, at de 3 sladretøser var på vej lige hen til baren, hvor vi stod. Vi blev stående. Da de kom frem til os, råbte de lige så tydelig og højt, om jeg da allerede havde været inde på herretoilettet for at lade 3 fyre sperme op i min villige røvhul. Katja fór i mellem og skubbede dem væk og sagde, at de skulle se at pisse af. Hun tonede sig så meget op, at de ikke turde andet end at gå deres vej. Dog ikke uden at råbe ”billige røvslut”.Jeg takkede lavmælt Katja for hjælpen og Katja kommenterede, at vi nok de næste par uger skulle gå i byen i Haderslev, så var det hurtigt glemt igen, mente hun. Alligevel var jeg bare så ked af det hele. Jeg ville bare hjem. Jeg stod og kunne ik’ tænke på andet end det filmklip, hvor jeg lader mig sperme op i røven. Katja kunne godt forstå, at jeg gerne ville hjem, men hun havde jo ikke så meget lyst til at tage hjem allerede nu.
”Det er ok Katja, jeg tager da hjem alene, kan jo nå bussen hjem endnu. Jeg synes da heller ikke, at du skal lade din aften ødelægge. Håber bare det er ok, at jeg gerne vil hjem.” Jeg så op til hende.
Selvfølgelig var det ok, og Katja tog mig i armene og sagde, at nu skulle jeg ikke være så ked af det, når jeg kommer hjem, men bare tage mig en rolig aften. Jeg lovede at sende en besked over whatsApp når jeg var hjemme.

Jeg var lige kommet ud på gågaden, da en fyr i 30’erne spurgte mig, om jeg havde ild. Det havde jeg nu ikke. ”Desværre jeg ryger ikke,” fik jeg svaret ham. Jeg havde aldrig røget og trængte heller ikke i denne nødens stund til en smøg.
”Det er ok, jeg burde jo også stoppe med at ryge.” Han så indtrængende på mig. ”Nu må du love mig, at du ikke er så ked af det. De 2 fyre er nogle røvhuller. Alle ved jo så småt, at de altid går og praler af deres scoringer. Du er jo ikke den 1. de rakker ned derinde. Så vær nu ik’ så ked af det.” Han gav mig hånden og sagde, at han hed Ole. Jeg stod bare måbende foran ham, mens jeg havde svært med at holde tårerne tilbage. Jeg var bare gjort så meget til grin den aften. Han fortalte mig, at han havde hørt det hele derinde. Var jo heller ikke til at overhøre. Ligefrem set nogle piger se billeder og klip på deres mobil og da de lagde mærke til ham havde de bare spurgt efter hans mobilnummer og sendt det hel til ham. Jeg var aftenens nyhed og var bare blevet gjort til grin.
Jeg svarede ham ikke. Hvad skulle jeg svare. Han så på mig, virkede nærmest som om han havde ondt af mig. Jeg stod bare foran ham og begyndte at græde. Jeg kunne ikke længere holde tårerne tilbage. Dammen var brudt og jeg kunne mærke hvordan tårerne løb ned ad mine kinder.
”Nu må du ikke græde, søde,” sagde han. ”De andre piger er jo bare misundelige, at du har været så fræk og de 2 narrehoveder burde skamme sig. De burde jo have båret dig på hænderne, fordi du har været så fræk. Det er helt utilgiveligt, at de bare sådan går rundt og fortæller om dig, hvor villig du har været. De er bare umodne snothvalpe.” Han stod og så mig ind i øjnene.
Jeg kunne bare ikke andet end at se på ham, selv om jeg allermest havde lyst til at løbe skrigende væk af det hele.
”Men, jeg har jo været billig og ladet mig sperme i røven, så de har jo ret,” sagde jeg langt om længe med grødet stemme.
”Nej, det var ikke billigt, de burde have været stolte over, at du lod dem sperme i din røv, og ikke være så barnlige og fortælle det til alle bagefter. Jeg hedder som sagt Ole, med fik ikke fat i dit navn,” sagde han og gav hånd.
”Liselotte,” svarede jeg. Jeg havde jo heller ikke nævnt ham mit navn. Jeg havde generelt svært med at sige noget som helst. Jeg var total slået ud.
”Hej Liselotte, det er virkelig hyggeligt at møde dig.”
”Tak,” sagde jeg, stadig med grødet stemme.
”Hvordan kommer du hjem?” spurgte han.
”Jeg tager bussen til Åbenrå.”
”Nej Liselotte, du tager ikke alene hjem i din tilstand. Jeg kører dig hjem, direkte til din dør.” Han stod stadig og så mig indtrængende ind i øjnene og jeg kunne stadig ikke unddrage mig hans blik.
”Det behøver du ikke,” svarede jeg lavmælt, han kunne mærke på mig at jeg var usikker.
”Jo, det er faktisk lige det jeg skal. Du skal ikke give mig sex for det. Du skal bare ikke tage hjem alene.” Ole tog min hånd og førte mig hen til hans bil. Jeg gjorde ikke engang modstand. Jeg ville vist gerne køres hjem, når alt kom til alt. Hvem ved hvem jeg ville møde i bussen, det turde jeg slet ikke tænke på. Alligevel var jeg lidt usikker på det med at blive kørt hjem af ham.

De første par minutter kørte vi i tavshed. Ole lagde mærke til, at jeg stadig var total ked af det hele, selv om jeg dog ikke græd længere.
”Du skal lige vide Liselotte, at jeg synes det er noget af det mest pirrende en pige kan give en fyr lov til. Så jeg synes jo at det er utrolig flot og smukt af dig at du lod de 2 fyre sperme op i din røv. Det var rigtigt af dig at lade dig sperme i røven, men total forkert af dem at fortælle om det ude i byen. Ligefrem sende billeder og filmklip rundt, det er total barnligt gjort. Du gjorde intet forkert Liselotte,” sagde han med eftertryk.
”Jeg ved ikke om jeg burde takke dig, fordi du synes at der er rigtigt at jeg lader mig sperme i min røv af jer fyre,” sagde jeg og var total usikker på mig selv.
”Men det er det. Det er rigtigt og smukt af dig. Du burde indse at det er dejligt og indrømme at du nød at de spermede op i din røv.”
”Har jo heller ikke sagt, at det ikke var dejligt.” Jeg så ned. Kunne ikke se hen til ham. Det var jo ikke det som var problemet. Men at blive stillet frem ude i byen som en billig sluttøs og endda på billede og i filmklip. Det var bare så usselt og jeg følte mig så lille og billig.
Han rakte mig sin mobil, så jeg kunne se billederne de 2 fyre havde taget af mig. Som om det hele blev bedre af det. Jeg så mig selv med bind for øjnene og med pik i min mund. Jeg så også 2 filmklip hvor de mundkneppede mig på skift. Ja jeg havde ikke glemt hvor svært det havde været at få luft, mens de havde brugt min mund med deres pikke. Det pinlige var, at det tydeligt kunne ses i klippet, hvor svært jeg havde med det. Og alligevel lod jeg dem kneppe min mund igen og igen. Det var som om det filmklip slet ikke ville ende og jeg havde svært ved at se på det. Det andet klip var så det filmklip, hvor jeg lod mig sperme i røven, mens jeg var på alle fire og ligefrem stønner ”åh nej”. Hvor billig jeg var. Og sagde det så ligefrem højt. Ikke særlig højt, nærmest bare hviskende ”Hvor billig jeg var.”
”Nej, det var ikke billigt af dig, men det var de forkerte fyre. Du skal lære at lege de rigtige steder med de rigtige fyre min skat.”
”Ved jeg nu ik’,” jeg var bare så flov over det hele.
”Jo, du ved, at du er skabt til at gøre os fyre glad. Lade os sperme i din røv, og som du jo selv ved, så vil du jo nyde det.”
”Jeg ved ikke, hvad jeg skal svare på det. Jeg syntes jo det var frækt af mig, at jeg lod dem. Men føler mig bare så dum nu.” Jeg synes, at jeg fik sagt det på en go’ måde. At jeg jo syntes, at det var frækt, men at det også var mega dumt af mig. Jeg græd heldigvis ikke mere, selv om jeg var klar over, at jeg ville græde mere, når jeg kom hjem.
”Sådan skal du ikke føle, nu skal bare begynde at lege med de rigtige, som ved at værdsætte en smuk fræk pige.”
Jeg så hvordan Ole drejede hovedet til siden for at se på mig. ”Næste uge, torsdag, henter jeg dig kl. 19, så sørger jeg for, at du lærer at lege med de rigtige fyre.”
Jeg kunne mærke, hvordan mit kind bare gled nedad, og var glad for, at han drejede hovedet igen for at passe trafikken. Dermed så han da i det mindste ikke, hvordan jeg sad der med åben mund og ikke anede, hvad jeg skulle svare.
”Jeg kan ikke nå det til kl. 19,” fik jeg langt om længe sagt til ham. Og det var ikke engang løgn, da jeg om torsdagene som regel ikke var hjemme før mellem 19:00 og 19:30.
”Så henter jeg dig da kl. 20,” sagde Ole og lød meget, som om han ikke accepterede indvendinger fra min side.
Jeg så hen på ham. Vidste jo godt, at han så næste torsdag ville kneppe og sperme op i min røv.
”Kl. 20 er ok,” sagde jeg så bare til ham.
Kort efter ankom vi hjemme hos mig, og han førte mig endda helt op til min dør på 2. sal.
Da jeg havde låst min dør op, gav han mig et kys på kinden og sagde, at vi ses næste torsdag. Jeg nikkede bare et ja, uden at sige noget og gik ind i min lejlighed og lukkede døren efter mig.

Næste torsdag var han der præcis kl. 20. Jeg havde været nervøs hele dagen, ja nærmest hele ugen. Jeg havde klædt mig i en nederdel med sorte blondetrusser og en top, som ikke skjulte for meget af mine nu ret store bryster. Jeg havde stylet og sminket mig og taget sorte selvsiddende strømper på og sort/røde high heels. Jeg havde lagt min sommerjakke frem. Stod ligefrem med hånden på den og var klar til at tage af sted. Han stod og komplimenterede mit smukke udseende.
”Du ser virkelig bare mega fræk ud, dog må nederdelen gerne være lidt kortere endnu, hvis du har,” sagde han og smilede indbydende til mig.
Jeg hviskede bare et ja, og gik så hen til mit klædeskab. Han fulgte efter mig, og jeg havde taget en nederdel frem. Men han langede ind på min hylde og tog min ultra korte røde nederdel frem.
”Tag den her på og af med dine trusser.”
Jeg ved ikke hvorfor, men jeg gjorde bare som han sagde. Han havde pludselig glidecreme og smurte lidt af det på sine fingre og stod og smurte min numsehul ind med det. Kunne mærke, hvordan hans fingre gled op i min røv. Og det pinlige er jo nok, at det føltes godt. Jeg havde jo ikke tænkt på andet end denne her date, og ja, at det var min røv han ville have. Her stod jeg iført min ultra korte røde nederdel uden trusser på og med hans fingre oppe i min røv.
”Vi har ikke så meget tid, vi er sent på den,” sagde han og drejede mig rundt.
Kort efter kunne jeg mærke, hvordan hans pikhovet trængte op i min røv. ”Jeg har ikke spillet pik siden vores møde,” sagde han. Hvad jo nok var ment som en form for kompliment. Og så stod han allerede og pumpede sin sperm op i røven på mig. Så fik han mig ned i knæ og sutte ham ren og sagde så, at nu skulle vi se at komme af sted. Jeg langede ud efter mine trusser, men han sagde nej. ”Ingen trusser, du tager bare den sommerfrakke på du lige før stod med.”
Jeg burde jo bare have sagt ham så meget i mod. Men min krop dirrede af spænding. Jeg vidste jo stadigvæk ikke, hvad der skulle ske. Jeg kunne slet ikke vente. Hvem ville han lade sperme op i mig. Jeg var virkelig så billig. Jeg tog bare min sommerfrakke på og fulgte efter ham med hans sperm løbende ned ad mine lår, trusseløs som jeg var.

Fortsættes

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

Glæder du dig til mere af samme forfatter - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER