LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Erotikglæde©

Genre: Par/par

Dato: 27.10.2020


Vejfesten

Eva og jeg fik en invitation til vejfest fra Naja og Nemet. Vi har boet på vejen en del år og har selv tidligere holdt vejfesten. Dette år var det Naja og Nemet der var værter til sammenskudsgildet. De har kun boet på vejen i tre år, men er faldet godt til. De er tredje generations indvandrer, så de taler og opfører sig som vi andre danskere. 

Det var dejligt varmt, men der var sat telt op til at tage aftenduggen. Vi skulle være 12 par til festen. Vi er alle i alderen fra start tredive til slut 40’erne. Naja og Nemet er 39 og 40. Eva og jeg er 44 og 45.
Vi havde medbragt mørbradbøffer med løg og brun sovs, hvidvin og rødvin samt whisky til senere. 

Da det var dejligt vejr var alle klædt let og luftigt. De fleste mænd havde shorts og en tynd skjorte eller T-shirt på. Damerne havde korte kjoler på, nogle ret gennemsigtige.
Naja havde en kort kridhvid og gennemsigtig stropløs kjole på, ja det var nærmest et rør der smøg sig ind til hendes krop. Man kunne se hendes bryster gennem det tynde stof, hun havde ikke BH på, men et par hvide G-strengs trusser.
Eva havde også et kobberfarvet ”rør” på, hun var knapt så gennemsigtig men dog en smule. Hun havde ingen BH på, men også hun havde G-streng på, den var hudfarvet.
Også alle de andre damer var mere eller mindre frækt klædt på. 

Inden vi kom til festen havde vi brugt dagen på madlavning, og på at gøre os lækre. Da maden var færdig gik vi på badeværelset sammen. Vi hjalp hinanden med intimbarbering. Det kunne ikke undgås at vi blev opstemte af det intime. Vi blev også lidt frække verbalt. Jeg sagde bl.a. at det kunne være frækt at se hende flirte med Nemet, jeg syntes han var en flot mand med nogle smukke øjne. Eva sagde,, Hvad så hvis det udvikler sig?
Jeg svarede, at det måtte hun styre selv, hun ved godt, at jeg tænder på at se hende med andre mænd.
- Ja, vi må se hvad det kan udvikle sig til, svarede hun.
Jeg havde selv fantasier om Naja, også hun har meget flotte øjne med de længste øjenvipper.
Da vi havde været i bad smurte vi os ind i velduftende cremer.
Der var glimmer i Evas creme.
Jeg lakerede hendes negle på hænder og fødder, stærk lilla med glimmerovertræk. Hun så pivfræk ud, da hun tog sandaler på.
Vi tog en stærk drink inden vi gik hjemmefra, og gik det korte stykke ned ad vejen med maden og vinen i en kurv.
Vi fik placeret maden på anretterbordet og gik rundt og hilste på de andre par, der var kommet, der manglede stadig nogle.
Da alle var kommet, blev der trukket lod om bordherre og dame.
Jeg kom til at sidde med en, der hedder Lis, på den ene side, og Lone på den anden.
Eva fik en der Arne på den ene side og Kjeld på den anden. 

Der blev spist og drukket godt og stemningen blev hurtig høj.
Der blev krammet og kysset lidt rundt omkring, stemningen var ved at blive lidt mere frigjort.
Eva Kyssede med Arne mens hun havde øjenkontakt med mig, jeg blinkede tilbage. Jeg havde svært ved at se hvad der forgik under bordkanten, men det så ud som om der blev pillet lidt rundt omkring.
Mine borddamer kom da også med en hånd på min lår ind imellem, men ikke direkte på pikken. Jeg lagde også tilfældigt mine hænder på deres lår ind imellem. 

Da vi havde spist blev der spillet op til dans, der var lagt et par store plader ud i den ene ende af teltet. Da pladsen på dansegulvet var ret begrænset blev der danset tæt. Jeg fik danset min pligtdanse med min borddamer, der dog fik et frækt udfald, da Lis begynde at gnide sit underliv mod min pik. Det kunne ikke undgås at min pik blev hårdere og hårdere. Da der kom en stille melodi på CD’en, dansede vi endnu tættere, og min pik var nu megastiv.
- Du er da vist i godt humør, bemærkede Lis.
Jeg måtte kæmpe for at få den til at lægge sig igen, inden jeg gik tilbage til min plads. 

Eva var også i gang med en sjæler med Arne. De kyssede også under dansen. Jeg fik også danset med Eva, hun var i god stemning og ved at være lidt halvberuset. Hun gned sit underliv med min pik, der straks blev stiv. Vi kyssede og jeg nev lidt i hendes vorter. Hun klynkede og var godt liderlig. Da vi havde danset et par numre satte vi os og fik lidt mere at drikke.
Nemet kom og bød Eva op til dans, de dansede ud og dansen blev tættere og tættere. De begyndte også at kysse, Eva bliver så kyssesyg når hun er beruset.
Jeg så at Naja blev ledig. Jeg gik over og bød hende op til dans. Jeg kunne mærke varmen fra hendes krop, og snart pressede hun sine dejlige bryster mod mig og senere hendes underliv. Vi begyndte også at kysse. Jeg blev vildt liderlig, både af vores leg, men også af at se Eva og Nemet. Da dansen sluttede gik vi til vores pladser. 

Eva kom og satte sig på mit skød. Hun kunne godt mærke min pik var halvstiv efter dansen med Naja.
- Det er dejligt, at du også hygger dig, sagde hun.
Efter dette dansede vi begge med en del af de andre, uden det blev direkte frækt.
På et tidspunkt skulle jeg på toilettet. Da jeg kom tilbage, kunne jeg ikke få øje på Eva. Naja havde set, jeg så søgende ud, og kom over og trak mig op til dans igen. Da vi havde danset lidt, hviskede hun mig i øret, at jeg ikke skulle lede efter Eva, for lige nu bliver hun gennemkneppet af Nemet inde i deres ægteseng. Hun bliver garanteret vild med hans store omskårne pik, han kan kneppe i rigtig lang tid, og stopper ikke før han kan mærke sin sexpartner har fået et par orgasmer.
Jeg hvisker tilbage, at det er lige min hedeste drøm, at se hende med en anden mand.
- Det må vente til senere, sagde hun, nu vil jeg elske med dig på gæsteværelset. 

Vi skyndte os ind på gæsteværelse, der lå op ad soveværelset. Vi kunne høre Eva klynke og småskrige, hver gang han trængte op i hende. Vi fik lavet noget gensidigt oral inden jeg kneppede Naja. Det var frækt at lytte til de andre i soveværelset mens vi selv kneppede. Da jeg havde været liderlig længe kom jeg ret hurtigt, jeg fyldte fissen med sperm. Jeg slikkede derefter Naja, til hun kom i munden på mig. Hun kom med nogle små sprøjteorgasmer, hun smagte dejligt med en blanding af sperm og sprøjteorgasme. Vi fik ordnet vores tøj og gik tilbage til teltet. Vi kunne stadig høre Eva og Nemet kneppe i soveværelset. 

Da vi kom tilbage til teltet, fik vi os en drink oven på vores sex. Efter et stykke tid kom Eva og Nemet tilbage og ind i teltet.
Hun havde røde kinder og håret var en smule sjusket. Jeg trak Eva med ud på dansegulvet, og så efter et stykke tid en lille rest sperm i hendes hår.
Jeg kyssede hende og sagde, - Du smager af sperm og du har sperm i håret.
Hun stak hurtigt sin hånd ned til min pik og forsøgte at gejle mig op.
Min pik forblev dog slap, skulle lige komme sig efter udløsningen.
Jeg sagde, jeg havde hørt hende blive kneppet i soveværelset, og at jeg selv kneppede i værelse ved siden af.
Jeg sagde, at næste gang ville jeg være med.
- Ok sagde hun. Han har en kæmpe pik, og han kan bruge den rigtig længe, sagde hun.
Jeg kunne se, at Naja og Nemet også dansede sammen og kiggede over på os. De smilede begge til os.
Der blev også byttet lidt partnere rundt omkring os, andre holdt sig til deres sædvanlige partner. 

Hen på de små timer begyndte naboerne at gå hjem. Til sidst var vi kun Eva og jeg samt Naja og Nemet. Vi dansede alle fire sammen. Jeg dansede bag Eva og tog om hendes bryster og bød dem frem til Naja og Nemet. Nemet kom og tog på Evas bryster og kyssede hende lidenskabeligt. Jeg gjorde det samme ved Naja.
Eva gik på knæ og åbnede Nemets shorts og fiskede hans store pik frem. Hun kiggede op på mig og tog ham i munden. Jeg blev skrup liderlig af synet, og min pik voksede i mine shorts.
Naja gik på knæ og åbnede mine shorts, ud sprang min stive pik. Naja suttede og spyttede på min pik.
Luften emmede af sex og vi trak ind i stuen.
Jeg fik lagt Naja ned på ryggen på gulvet og begyndte at slikke hendes fisse. Hendes klit var hård, og Naja spjættede hver gang min tunge ramte klitten. Jeg tog den mellem mine læber og sugede den ind i munden, min tunge kørte frem og tilbage på den stive tap. Nemet havde også fået Eva ned på ryggen og hun fik også den store slikketur.
Eva klynkede. - Giv mig så din store tyrepik igen, det var så dejligt, da du kneppede mig sidst.
Nemet tog Evas ben over sine skuldre og trykkede sin store pik langsomt op i Evas fisse. Det var et frækt syn, jeg pressede så min pik op i Najas fisse.
Vi kneppede tøserne, til de skreg af lider, og efter at begge tøserne begge havde fået orgasme, tømte vi mandfolk vores pikke i de varme fisser.
Da vores pikke faldt i stivhed, smuttede de ud af fisserne.
Jeg så at Nemets sperm var på vej ud af Evas fisse, og fik lyst til at slikke hendes fisse.
Jeg trak mig over til Eva og kyssede hende på munden, og arbejdede mig ned til hendes spermfyldte fisse. Nemets sperm blandet med Evas fissesafter smagte dejligt, jeg elsker den frække smag.
Nemet nøjes med at kysse Naja meget lidenskabeligt.
Imens kravlede Eva og jeg ned og slikkede først Nemets pik og derefter Najas fisse i fællesskab.
Derefter tog jeg mig af Nemet og Eva tog sig af Naja.
Det gav et spjæt i Nemet da jeg tog ham i munden, men langsomt kunne jeg fornemme, han kunne li’ det. Jeg fortsatte med at slikke ham stille og roligt, hans pik voksede en smule. Eva slikkede Najas fisse og hun blev hurtigt liderlig igen.
Nemet og jeg rejste os og satte os i sofaen og betragtede tøserne.
Nemet hentede to kolde øl og vi sad og nød forestillingen på gulvet.
Tøserne vendte sig så de kunne slikke hinanden, på et tidspunkt vendte de sig så de kunne kysse. De kyssede og gned deres fisser mod hinanden og gnubbede sig til nye orgasmer.

Godt trætte gik vi hjem og i seng uden bad.
- Hold da op, hvor har jeg bare fået pik i dag, sagde Eva.
- Jeg kan heller ikke klage, sagde jeg. Jeg glæder mig til næste gang, hvor jeg kan se Nemet kneppe dig, sagde jeg.
- Og du drømmer ikke om, hvor jeg glæder mig til at blive gennemkneppet af Nemet igen, sagde hun så og gav min pik et godnat-klem.

Det blev starten på et langt og lidenskabeligt venskab, hvor vi havde mange frække oplevelser sammen.

Giv karakter - 5 stjerner er bedst - 1 stjerne er dårligst

 

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER