LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Erotikglæde©

Genre: Par/par/1 ekstra

Dato: 05.06.2004

Hæmningerne der forsvandt 3

Det var en ganske almindelig onsdag aften, og vi var på vej over til Laila og Tom til grillparty. Det var meget varmt, så Tinas slå om nederdel og lille bluse var det eneste hun havde på. Jeg var i hvid skjorte og shorts.
Tom havde tændt op i grillen da vi ankom. Laila var ved at dække bord. Da pigerne havde dækket bord, satte de sig og fik et glas køligt hvidvin, mens jeg gik i køkkenet og hjalp Tom med at forberede maden.
Jeg snittede salat mens han krydrede kødet og smurte det ind i marinade. Tom var også i skjorte og shorts.
Vi kunne høre at pigerne var gået ind i soveværelset. De grinede og morede sig over et eller andet, vi kunne ikke høre hvad der var gang i.
De kom ud derfra og Laila havde nu også iført sig sin slå om nederdel og en meget lille top.
Det var nogle nederdele de havde købt, da vi sidste år var på ferie i Grækenland. De var egentlig beregnet til strandbrug.
Tom og jeg fik en øl mens vi lavede maden klar.
Pludselig sagde han, - Jeg har forført Tina i eftermiddag, da jeg var ude hos jer!
Jeg så overrasket ud, - ville ikke afsløre, at jeg havde luret på dem.
Han fortale, at Tina havde set os have sex sammen, mens vi troede hun sov. Tina havde fortalt ham, at hun ville afsløre over for Laila, - dels at hun havde set vores sex optræden, samt at han havde forført hende om eftermiddagen.
Tina havde fortalt ham, at hun havde fundet det meget ophidsende, at se os dyrke sex, mens vi troede hun sov. Tina mente, at Laila ville tage det pænt, måske endog, ville hun syntes det var frækt og ophidsende.
Jeg var noget spændt på at komme ud i haven til dem, - det samme var Tom.
Jeg fortalte Tom, at jeg kunne godt forstå, at han var faldt for fristelsen. Jeg sagde til ham, at jeg inderst inde, længe havde haft en fantasi, om at se hende blive bollet af en fremmed mand. 
Han måtte indrømme, at han også nød, at se Laila blive forkælet af en anden mand.
Vi tog maden på bakker og gik ud til pigerne.
Da vi kom derud fik vi begge et meget skælmsk smil, og blik fra vores respektive koner. De så ud som om de havde haft en meget hyggelig stund på terrassen, - hvidvinsflasken var tom og de var allerede lidt snaksalige.
Laila sagde, - Jeg har taget præcis det samme tøj på som Tina.
Jeg satte mig ved Laila, og Tom satte sig ved Tina.
Vi åbnede et par flasker god rødvin og skålede på en hyggelig aften.
- Kan I huske når vi skulle spise på strandcafeen i det her antræk? kvidrede Tina.
Sidste sommer var vi på den græske ø Skiatos, hvor der er en strand der hedder Little Banana Beach. Denne strand var forbeholdt nøgenbadning. Når vi skulle spise i strandcaféen, svøbte pigerne denne sol-slå-om nederdel om sig. Vi mænd tog et par shorts på. Vi sad så og spiste under palmetaget i denne mundering.
Som på et signal løftede begge pigerne det ene ben let, og slidsen åbnede sig. Hvad jeg vidste, og nu også Tom. Pigerne var trusseløse.
Vi fik lagt noget mad på grillen, spiste drak og hyggede os.
Tina sad meget og kiggede på mig med et helt specielt blik, som når hun er meget hemmelighedsfuld. Måske var hun spændt på min reaktion på hendes lille eftermiddags
flirt. Tina havde meget med at lægge en hånd på Toms inderlår, når hun skulle fortælle noget sjovt. Han var da heller ikke upåvirket af situationen. Hans hånd var da også på opdagelse ind imellem.
Laila og jeg havde også lidt kørende på vores side af bordet.
Da vi havde spiste ville Tina gerne holde en lille tale, som hun kaldte det.
Hun rejste sig, og stillede sig, så hendes slids åbnede sig, hendes brystvorter strittede meget, et meget ophidsende syn.
Hun begyndte.  - Vi kender nu alle til vores små sidespring, - og da alle syntes det er dejligt med lidt krydderi på sexlivet har Laila og jeg et forslag, som vi vil bede jer tænke over mens I tager af bordet.
Hun fortsatte, - Vi har talt om at bytte mænd for en weekend. Pigerne bliver i deres respektive huse. Kl. 18.00 på fredag kører Tom til mig og Poul kører til Laila. Vi har så talt om, at fredag aften/nat bestemmer mændene, hvad der skal foregå, lørdag, hele dagen fra morgen til søndag 
morgen bestemmer kvinderne, hvad der skal foregå. Søndag klokken 17 mødes alle hos os og vi griller sammen. Ligesom de dejlige krydrede bøffer vi lige har fået, bliver sexlivet også kry
dret med det der krydderi der hedder: Forbudt-forventning-lidenskab-ingen hæmninger-måske grænseoverskridende sex-måske lidt kildrende jalusi-gensynets glæde.
Vi piger har svoret hinanden, at vi ikke vil dyrke sex med hinandens mænd, uden at vi fortæller hinanden og ens mand alt bagefter.
Vi mænd nikkede og var ret tavse, tankerne gik på opdagelse i den store fantasiverden. Tina kom over og kysse mig vildt på munden, jeg fornemmede at hun var ret godt varmet op. Da jeg havde sundet mig lidt krøb jeg til bekendelse og fortale, at jeg havde overværet deres show hjemme i haven.
- Er det rigtigt? sagde Tina.
- Ja, jeg har et par meget plettede trusser derhjemme som bevis, sagde jeg.
Det morede vi os en del over, og hun ville gerne se beviset, når vi kom hjem.
Tom og jeg tog af bordet, og vi var med på pigernes forslag. Vi fortalte, at det var en ret fræk ide de var kommet med. Vi kyssede vores hverdagspige og weekend-pige heftigt på munden.
Vi skulle op på job næste dag, så vi kyssede godnat ved midnatstid. Vi gik hjemad, gennem de øde gader. Vi gik forbi et hus, hvor der var dæmpet lys ud fra et vindue, som vi gættede på var soveværelset, da det var det eneste der var lys i.
- Skal vi se om vi kan lure noget frækt? foreslog Tina.
Vi listede over til vinduet der vendte ud mod en stor terrasse. Vi listede tættere og tættere.
Der var gevinst, - et ungt par der var godt i gang. De kyssede og legede med hænderne overalt. Han kyssede hele hendes krop for senere at koncentrere sig om klitten.
Vi stod derude og blev mere og mere liderlige, vi tog på hinanden. Tinas fisse var meget våd, og min pik var meget fedtet på glansen.
Så skiftede de stilling inde i soveværelset. Han havde en enorm tyk pik der fik en ordentlig suttetur. Hun så ud til at være god til det.
Pludselig slap hun hans pik, og skrævede over ham. Hans pik gled let og ubesværet op i hendes fisse.
Et vildt ridt begyndte, hvor vi nu kunne høre deres elskovshvin, der blev højere og højere.
De faldt sammen på hinandens kroppe, og vi listede væk.

Vi skyndte os hjem, - stadig godt liderlige.
Da vi kom hjem ville Tina se mine trusser fra i eftermiddags. Jeg fandt dem frem, og viste hende dem. De var stadig våde der, hvor jeg havde afleveret en kæmpeklat. 
Du er da noget fræk, sådan at lure på mig, kvidrede hun. - Blev du liderlig af at se mig have sex med Tom? spurgte hun.
Jeg fortalte om en blanding af jalousi, frække tanker og hvor liderlig jeg blev af at se på dem. Vi flåede tøjet af hinanden, og tog på hinanden.
- Kom, sagde hun, - Jeg vil elske med dig ude på solvognen, - måske er der nogen der lurer.
Vi elskede vildt og hæmningsløst, vi tror dog ikke vi havde tilskuere på.
Herefter vi tog en skyller og gik i seng.

Da jeg kom hjem fra jobbet om torsdagen, stod der flere indkøbsposer på gulvet. Jeg tog et kig ned i dem og så, at der var en del forskelligt med blonder og noget med latex. Tina lå på solvognen, og var efterhånden blev lækker brun. Jeg gik ud og kyssede hende. Vi satte os og fik en kop kaffe. Hun fortalte at hun havde været ude for at shoppe. Hun havde købt lidt til mig og til hende selv. 
- Det glæder jeg mig til at se dig i, sagde jeg.
- Du må vente til efter weekenden, for ellers tror jeg ikke det er rent til weekenden, sagde hun med et glimt i øjet.
Vi spiste og forventningerne til næste dag gjorde, at vi endte i badet sammen. Vi elskede på spisebordet i stuen. Vi gik tidligt i seng, - måske blev det ikke til så meget søvn i weekenden.

Fortsættes HER

Af samme forfatter:
En ekstra mand på Damhuskroen
Swinger-weekend del 1
Swinger-weekend del 2
Hæmningerne der forsvandt 1
Hæmningerne der forsvandt 2
Hæmningerne der forsvandt 3
Hæmningerne der forsvandt 4 del 1 - Forførelse af tjener
Hæmningerne der forsvandt 4 del 2 - Sex på offentlig strand
Det årlige seksual-eftersyn