LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Erotikglæde©

Genre: Par/par/1 ekstra

Dato: 05.06.2004

Hæmningerne der forsvandt 2

Det var stadig tropesommer. Jeg sad og svedte på kontoret, selv om jeg kun havde en T-shirt og shorts på.
Tom ringer og spørger om han skal hente de resterende materialer, der var tilovers fra fliselægningen på terrassen, han havde taget en fridag. Jeg svarede, at det måtte han da meget gerne. Tina var hjemme, så hun ville nok gi´ en kold øl. Jeg ringede til Tina og fortalte, at Tom vil komme forbi og hente de sidste materialer. Jeg bildte dem ind, at jeg havde et sent møde på kontoret, og derfor ikke kunne deltage med slæbet. Jeg blev lidt småliderlig, ved tanken om, hvad de to kunne finde på i denne hede, så jeg kørte hjem og parkerede vognen ved supermarkedet og spadserede de 200 meter hjem.

Traileren holdt fuldt læsset, så jeg tænkte, at de sad på terrassen og fik en øl. Jeg satte mobilen på lydløs og luskede ind af hoveddøren uden at de bemærkede mig. Jeg gik ind på kontoret, hvor persiennerne var kippet, og vinduet stod på klem.
Tom sad - kun iført shorts, på en havestol og fik sig en øl. Tina gik i sin bikini og fejede sand ned i fliserillerne. Tom forklarede, hvordan hun skulle feje på kryds og tværs af rillerne, for at få det fine sand ned i rillerne. Han rejste sig for at demonstrere for hende, hvordan han mente. Han gik bag hendes ryg, og tog om hende - sammen førte de kosten i cirklende bevægelser. Hans underliv gned mod hendes stramme røv, og virkningen udeblev da heller ikke. Hun drejede sig om og kyssede ham helt vildt på munden. Deres hænder gik på opdagelse. Hans hænder fik hurtigt løsnet for hendes top som faldt ned på fliserne. Han kærtegnede hendes bryster og mave, kyssede hendes vorter - en hånd forsvandt ned i hendes trusser. Hun havde travlt med at åbne hans lynlås - og ud sprang hans stive pik.
Længe stod de bare to meter fra mig og var vildt opslugte af hinandens begær.
- Du er da bare dejlig, sagde Tom.
- Jeg har længe haft lyst til at elske med dig, sagde Tina.
De sidste rester tøj forsvandt.
- Du dufter dejligt, har du lige været i bad? spurgte Tina.
- Ja, sagde han, - Du dufter også som om, du vidste, at jeg skulle komme. - Rigtigt gættet, sagde Tina. - Jeg har noget at indhente fra i lørdags, - synd at jeg blev så beruset. Det var ret frækt at se på, det I havde gang i, inde i stuen, mens I troede at jeg sov.
Toms pik blev nu endnu hårdere, det ophidsede ham, at hun havde overværet hele seancen.
- Var Poul god til at slikke pik, spurgte Tina. 
- Ja, det var ret frækt, sagde Tom. 
- Jeg må se om jeg kan gøre ham det efter, sagde Tina, gik ned i knæ og tog hans stive pik i munden.
Jeg kunne høre på Toms stønnen, at han nød det.
- Kom, sagde Tina og lagde sig ned på solvognen. Han kyssede hendes krop overalt, nappede i hendes brystvorter, for derefter at ende med at cirkle om hendes klit. Tina var nu vildt ophidset.
Jeg havde smidt shortsene og mine trusser og stod og onanerede. Det overgik min vildeste fantasi, at se sin elskede give sig fuldstændig hen. 
Jeg havde lyst til at gå ud og blande mig i legen.
- Jeg vil mærke din stive pik op min liderlige fisse, stønner Tina. Tom fører meget forsigtigt sin stive pik op i hendes våde fisse, centimeter for centimeter, knepper hende meget langsomt i lange træk, så hun får glæde af hele længden. Da hendes stønnen går over i små skrig, sætter Tom tempoet op, og de er nu tæt på en orgasme.
Jeg onanerer nu også hurtigt, og da de får deres orgasmer, må jeg fange min sæd i mine trusser.
Efter, at de har sundet sig, tager de tøj på, og får en kølig øl på terrassen.
Tom spørger, - Skal vi grille over hos os til aften. 
- Det lyder da hyggeligt, svarede Tina. 
- Det er en aftale, sagde Tom. Han kørte hjem, og Tina gik i bad. 
Jeg hentede et par rene trusser, og smed de brugte i en skuffe i skrivebordet, luskede ud af døren. Jeg gik ned i centeret og fik mig en kold øl. Så tog jeg bilen hjem.

Tina lå topløs på solvognen da jeg kom hjem. 
- Tom har været her kan jeg se. 
- Ja det tog ikke lang tid, sagde hun. - Han inviterede os over til at grille hos dem i aften, sagde hun. 
- Det lyder godt, sagde jeg og gav hende et kys. Jeg gik i bad og skiftede til rent tøj, satte mig på terrassen og fik et glas koldt hvidvin, mens jeg ventede på at Tina skulle blive klar. Tina kom ud på terrassen i en slå om nederdel, og en ret vovet bluse, - ingen BH.
- Nå-da-da, sagde jeg, - du ser meget forførende ud. 
- Det kan måske skyldes, at jeg har lyst til, at blive forført, kvidrede hun og gav mig et meget langt lidenskabeligt kys.
- Af nogen bestemt, spøgte jeg. 
- Vi må se, hvad denne lune nat kan føre til, sagde hun og drejede sig hurtigt rundt, så nederdelen åbnede sig og afslørede, at hun var trusseløs.

Hun drak sin hvidvin, og så gik vi til grillparty.

Fortsættes HER

Af samme forfatter:
En ekstra mand på Damhuskroen
Swinger-weekend del 1
Swinger-weekend del 2
Hæmningerne der forsvandt 1
Hæmningerne der forsvandt 2
Hæmningerne der forsvandt 3
Hæmningerne der forsvandt 4 del 1 - Forførelse af tjener
Hæmningerne der forsvandt 4 del 2 - Sex på offentlig strand
Det årlige seksual-eftersyn