LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Erotikglæde©

Genre: Par/par/1 ekstra

Dato: 05.06.2004

Hæmningerne der forsvandt 1

Vi havde et vennepar Tom og Laila, som vi holdt nogle gode fester sammen med. 
Da vi skulle have nye fliser på terrassen stillede Tom op og var med til at lægge fliser.
Det var en meget varm sommerdag og Tina min kone lagde sig ud på solvognen iført sin bikini.
En alt for lille BH og G-strengs trusse.
Vi mandfolk havde kun et par shorts på, og sveden drev af os. Tom sagde, at hun da ikke skulle genere sig for ham, hvis hun havde lyst til at få sol på hele kroppen. Tina var i begyndelsen ikke meget for det, men jeg sagde - gør det dog - så du ikke får hvide striber på din dejlige krop.
Lidt efter lidt røg først toppen derefter G-strengen.
Jeg kunne se på den måde, hun gned sine lår mod hinanden, at hun var lidt småliderlig. Tom og jeg var heller ikke upåvirket af det smukke syn, men vi sagde ikke noget.
Da fliserne var lagt satte vi os på den nye terrasse og nød et par kølige pilsnere.
Vi blev enige om at Tom og Laila skulle komme og grille om aftenen. Da varmen så ud til at gå over i en tropenat, tog vi efter et dejligt svalende bad et absolut minimum af tøj på.
Det samme mødte Tom og Laila op i. Laila havde en meget kort, hvid nederdel og en lille top på. Ingen BH, men et par blonde G-strengstrusser på. Tom havde et par lærredsshorts og en kortærmet hvid skjorte på.
Tina havde taget en meget lårkort nederdel på der ikke formåede at skjule hendes G-streng når hun bukkede sig ned, samt en ret tynd top der ikke skjulte hendes dejlige bryster.
Jeg havde også en kortærmet skjorte og shorts på.
Vi havde tændt op i grillen og sad og nød velkomstdrinken, mens kullene blev færdige.
Vi nød bøfferne og den gode salat, alt medens rødvinen flød i rigelige mængder.
De boede kun 2 gader fra os, så vi gik til de våde varer.
Samtalen kom som så ofte før ind på sex, nå vi havde fået noget at drikke.
Tom fortalte, at han var blevet lidt småliderlig om eftermiddagen, da Tina lå derude i haven. Jeg måtte indrømme, at det samme var jeg. 
- Hvordan tror I jeg havde det? sagde Tina. 
- Ja, at dømme efter dine lårs bevægelser, havde du vist syndige tanker, sagde Tom. 
- Det er ikke helt galt gættet, sagde Tina. 
- En tier for dine tanker, sagde Laila.
- Ja jeg lå da og drømte om dejlig sex, sagde Tina. 
Tom og jeg begyndte at få buler i vores shorts, hvad pigerne bemærkede. De kyssede og gav vores buler et frækt klem. Vi havde ofte været tæt på at ende med at dyrke sex i samme rum, men det var aldrig kommet så vidt.
Efter maden ryddede vi mænd op og satte kaffe over til Irish Coffee. 
Medens vi skyllede af talte vi videre om sex, og var ret godt i stødet. 
Pigerne havde været på badeværelset sammen, og var ret frimodige da de kom ud.
Vi trak ind i stuen og fik Irish Coffee. Der blev sat musik på med inciterende rytmer. Jeg dansede med Tina og hun gned sit underliv mod min bule, der bare voksede og voksede.
Laila
og Tom havde også gang i den. Hun havde sine hænder overalt på Toms krop. Hans hænder havde travlt under toppen og oppe under den korte nederdel.
Vi satte os og fik Rom og Cola. Tom ville danse med Tina, så jeg bød Laila op til dans.
Elvis var på Cd’en. Det var ikke til at tage fejl af - Tina var nu klar til at dyrke sex, hun havde sin hånd inde på hans bryst. Hun var sikkert i gang men at nive hans vorter, som hun ved tænder mig vildt. Han havde et enormt jern på og han havde også hånden inde under hendes top. Laila havde knappet min skjorte helt op, og dansede nu bag mig medens hun med den ene hånd nev i mine vorter og med den anden gav min bule en ordentlig gang kærtegn. Vi satte os igen i sofaen, jeg ved siden af Laila, og Tom på den anden side med Tina. Vi blev ved med at drikke og pludselig havde Tina fået for meget og vi måtte lægge hende i seng. Vi klædte hende af ved fælles hjælp, og hun faldt i søvn.

Vi andre fortsatte hyggen. Laila sad ved siden af mig og Tom sad alene på den anden sofa.
Så ville Laila danse igen. Hun var om muligt endnu frækkere. Jeg kunne fornemme, at det måtte ende med sex.

Vi satte os i sofaen igen. Hun kyssede mig heftigt på munden og klemte min pik, mens hun sagde at Tom altid havde drømt om at se hende elske med en anden mand, medens han så på. Jeg skævede over til Tom og kunne se, at det var rigtigt.
Han nikkede og gned sin bule uden på shortsene.
Hun tog min skjorte af, og åbnede mine shorts og tog min spændte pik ud. 

Jeg skævede til Tom, der nu havde taget sine shorts og trusser af - sad og onanerede foran os.
Jeg fik Lailas tøj af og vi var nu nøgne alle sammen. Laila bukkede sig ned og tog min pik i munden mens hun kørte meget langsomt frem og tilbage med hånden på skaftet af min pik. Jeg kunne se på Tom, at det ophidsede ham rigtig meget, hans pik var enorm.
- Kys hendes klit kommanderede han.
Jeg gjorde som han sagde, og Laila var smask våd og liderlig. Hendes klit var ret stor, og meget hård. Jeg satte mig op i sofaen, hun ville sidde på min pik. Hun satte sig med front mod Tom og begyndte langsomt at ride på min pik.
Så blev hun ret streng verbalt.
- Nå så får du dit ønske opfyldt - at se mig kneppe en anden mand, mens du kan lege med din pik. 
- Ja, hviskede han nærmest grødet, - det gør mig så liderlig. 
- Jeg har også længe ønsket mig at kneppe for øjnene af dig din dejlige tyr sagde Laila. Hans pik gør mig skrub liderlig, om lidt vil jeg mærke din tykke pik i mig også, sagde hun.
Den erotiske stemning gennem hele dagen og aftenen gjorde, at jeg ikke kunne klare det ret længe, og jeg kom i en meget kraftig orgasme oppe i hendes varme fisse.
Hun sagde til Tom - Nu pumper han mig fuld af varm sæd.
Hun red min pik langsomt af, til den blev mindre og mindre.
Hun rejste sig for at gå på badeværelset.
Tom sad stadig og legede med sin pik, og pludselig for der en djævel ned i mig - jeg ville prøve at tage en mand i munden. Jeg gik over og tog om hans pik med hånden, legede lidt med den. Så bukkede jeg mig ned og begyndte at sutte på den. Det var en underlig dejlig fræk fornemmelse, og jeg fik lyst til at smage hans sperm. Jeg forsatte med at tage så meget ind i munden som jeg kunne. Laila kom tilbage. Hun var egentlig ikke overrasket, men satte sig i den anden sofa, og tændte en cigaret. 
- Det ser frækt ud, det I har gang i, sagde hun, - men gem nu noget til mig.
Da hun var færdig med at ryge, ville hun have ham over til sig. På samme måde som med mig, satte de sig og begyndte at elske helt vildt.
Der var ingen tvivl om, at de begge også havde nydt aftenen.
Tom kunne heller ikke holde sig ret længe, og de kom i nogle vilde orgasmer, lige efter hinanden, men de var ret højlydte i deres skrig. 
Jeg kravlede over til dem, og begyndte at kysse hendes klit, men den var ret øm, så jeg nøjedes med en smagsprøve af de dråber der løb ud af hendes fisse. Ikke værst.
Efter en cigaret og nogle ret våde kys sagde vi godnat og de gik hjem.
 
Jeg luskede i seng, og da jeg havde lagt mig blev jeg nærmest overfaldet af Tina. Jeg ved ikke om hun lige var vågnet, eller havde overværet det meste. Soveværelsesdøren havde stået på klem. Når der var mørkt i soveværelset kunne hun sagtens havde stået og set hele forestillingen, men vi har aldrig talt om det.

Vi har dog senere haft andre frække oplevelser med Tom og Laila, som jeg vil berette om senere.

Fortsættes HER

Af samme forfatter:
En ekstra mand på Damhuskroen
Swinger-weekend del 1
Swinger-weekend del 2
Hæmningerne der forsvandt 1
Hæmningerne der forsvandt 2
Hæmningerne der forsvandt 3
Hæmningerne der forsvandt 4 del 1 - Forførelse af tjener
Hæmningerne der forsvandt 4 del 2 - Sex på offentlig strand
Det årlige seksual-eftersyn