LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Erotikglæde©

Genre: Par/par/1 ekstra

Dato: 16.07.2004

Hæmningerne der forsvandt 4 del 2
Sex på offentlig strand

Har du ikke læst del 1 kan du gøre det HER

Næste morgen, da jeg vågnede lå Laila stadig i dyb søvn med et fredfyldt saligt smil om munden. Jeg  dykkede ned under dynen og kyssede hendes krop. Hvornår hun vågnede, ved jeg ikke, men hendes ben skiltes, da jeg nærmede mig hendes skød med små nap. Jeg kyssede hendes fisse og klit, hun var nu vågen og væltede mig om på ryggen. Hun kyssede min pik med dejlig bevægelser. Da jeg var lige ved at komme, stoppede hun og sagde, - Så er du vist varmet op til en dejlig varm fræk dag. Hun løb ud på toilettet,  hun havde en bunden opsparing, hun skulle af med. Derefter kunne jeg høre hun tændte bruseren og gik i bad. Jeg tændte en smøg, sad og tænkte på, hvad hun havde planlagt for dagen.
Mens hun gjorde sig smuk, tog jeg bad. Vi var klar til morgenmaden og gik ned til en dejlig morgenbuffet. Der var ingen af aftenens personale eller gæster vi kunne genkende, godt det samme.

Over morgenmaden kom Laila med dagens forslag.
Vi skulle til nøgenstranden ved Asserbo. Laila mente vi trængte til at hvile og småslumre, hun ville så ud fra dagens hændelser beslutte hvad der skulle ske om aftenen/natten.

Vi tog en taxa hjem og gjorde klar til strandturen. Vi havde før været der sammen med vores ægtefæller. Vi pakkede en køletaske med kolde drikke, madder og lidt frugt. Laila tog deres nye  video digitalkamera med.

Vi tog til standen, Laila i sin slå om nederdel og top, jeg i T-shirt og shorts. Vi gik et stykke og fandt en ugenert gryde på et større område med flere små lommer. Laila udpegede et sted, hvor vi slog os ned. 

Vi smed tøjet og lagde os på de store tæpper. Jeg måtte være faldet lidt i søvn og vågnede pludselig. Laila stod oppe på kanten af gryden og filmede mig. Jeg gik op til hende og kyssede hende. Jeg overtog kameraet og filmede hende mens hun poserede for mig. Vi gemte kameraet af vejen og gik i vandet. 
Hun blev lidt fræk mens vi badede, dykkede ned og tog min pik i munden.
Jeg prøvede også, at kysse hendes klit under vandet, men det var lidt svært. Jeg løftede hende op i flydende stilling og begyndte at kæle for hendes krop. Min pik stod nu lige ud nede i vandet. På vej op til vores gryde var den faldet en anelse, men havde stadig en vis stivhed.
Vi tørrede hinanden.

Bagefter smurte jeg Laila med solcreme. Hun nød den blide berøring, især da brysterne fik en ekstra stor opmærksomhed.
Bagefter var det min tur. Hun smurte mig over hele kroppen og inderlårene fik en ekstra omgang, pikken rejste sig større og større.
Vi lagde os igen og tog solbad, lå og talte om, hvad Tina og Tom mon lavede lige nu. Den frække snak og fantasien om de andre gjorde et stort indtryk på min pik, der stod lige op i luften.

Pludselig kommer der en mand op på kanten af vores gryde. Han går over i et hjørne af gryden, ca. 50 meter fra os og lægger sine ting. Han smider tøjet og er nøgen som os. Han har en flot krop der er meget brun.  Hans pik hang lang og slapt ned. Han begyndte at smøre sig ind i solcreme.
Efter farven at dømme, så han ud til at komme på stranden daglig. Laila tager videokame
raet frem og filmer i smug. Hun zoomer ind på den fremmede og siger, - Det er da et nydeligt eksemplar af racen.
Jeg kunne kun give hende ret.
Jeg måtte rejse mig for at nå cigaretterne, min pik strittede stadig. 
- Hov, er du ikke lidt fræk? sagde Laila. Hun drejede kameraet over mod mig.
Jeg nød, at vise min begejstring frem, skævede over mod den fremmede.
Han var synligt nysgerrig. Vi satte os og røg mens vi udforskede den fremmede.
- Skal vi gi’ ham lidt at kigge på? spurgte Laila. Hun begyndte at kærtegne min pik.

Jeg lagde mig på ryggen, lod mig forkæle og drejede hovedet over for at se hans reaktion. Han begyndte at holde om sin pik, jeg kunne se den voksede. Han gned nu åbenlyst, havde stor rejsning.
Laila slap min pik og tog kameraet frem, filmede først mig, drejede derefter kameraet over mod den fremmede og filmede hans onanishow.
Mens hun filmede sagde hun, - Gå lige over til ham og find ud af, hvad han er til.
Med lidt stådreng på, gik jeg over mod ham. Han fortsatte med at holde om sin pik, stoppede dog med at onanere.
- Må jeg sætte mig, sagde jeg.
Han klappede på tæppet og sagde - Vær så god.
Jeg præsenterede mig, og han hed Per. Jeg fortalte at vi var ude at prøve vores grænser af, og spurgte hvad han var til.
- Jeg er til det hele, sagde han.
Jeg  spurgte om jeg måtte røre hans pik, bare for at få noget frækt med på filmen.
- Ja, jeg har godt set hun filmer løs, sagde Per.
Jeg tog om hans nu meget store tykke pik, kiggede over mod Laila. Hans hånd tog også fat om min pik. Jeg bukkede mig ned og tog ham i munden.
Han lød til at nyde det. Vi stoppede vores show, tog hans ejendele med over til Laila. Jeg præsenterede dem for hinanden.
- I kommer da meget godt ud af det med hinanden, sagde Laila.
Laila begyndte at fortælle om vores forhold og aftenens hændelser.
Det havde et synligt indtryk på Per. Hun syntes det kunne være frækt, hvis Per ville filme vores strandtur.
Hun viste ham, hvordan kameraet skulle betjenes. Laila ville vise filmen for Tina og Tom en aften.
Per fik besked på at gå lidt rund i området, og diskret finde andre par der havde gang i amorinerne. Han tog kameraet og lagde et håndklæde over for at skjule det, linsen og den lille skærm var fri. Han gik af sted, så ud som han søgte et sted at slå sig ned.
Han var væk i lang tid. I mellemtiden solede og blundede vi. Vi var begge lidt trætte efter den lange nat. Jeg vågnede ved at Laila var begyndt at kærtegne min pik. Hun vendte sig og tog mig i munden. Hendes fisse var tæt ved mit ansigt og jeg fik hende over i en 69’er. Vi fortsatte vores oralsex til Laila rejse sig og satte sig på mig. Hun lod langsomt pikken glide op i hendes meget våde fisse. Hun havde nu magten, kiggede mig frækt i øjnene og sagde, - Nyd det om lidt hopper jeg af igen, min fisse skal kunne holde hele dagen.
Hun kneppede mig i lange bevægelser. Imens krammede jeg hendes dejlige bryster, nev ind imellem hendes brystvorter. Hun trak lange røde striber ned over min brystkasse med sine spidse røde negle. Jeg var i vild ekstase. Pludselig stoppede hun ridtet og kravlede af igen. Min pik stod stor og fedtet lige op i luften. Laila slikkede den ren og kom derefter op og gav mig et langt lidenskabeligt kys. Vi fik lidt koldt at drikke fra køletasken.
Per kom tilbage og sagde, - Det var en smuk afslutning jeg fik på filmen, I var gode. Han fortalte, at han også havde filmet et par der virkelig havde gang i den. Imens havde der ligget en på lur, der lå og onanerede bag det høje græs i klitterne. Han havde også fået lurerens udløsning med på filmen.
Vi fik lidt at spise og drikke, delte vores mad med Per.
Per fortalte om en restaurant oppe i Liseleje by, her ville han godt invitere os på en lækker middag til aften. Da det var Laila der bestemte for dagen, afgjorde hun sagen. Vi sagde tak for invitationen.

I løbet af eftermiddagen kom der to par, og en enlig herre mere ned i vores område. De lå et stykke fra os. De kunne se over til os og omvendt.
Vi blev enige om at tage en dukkert.
Laila holdt om livet på Per og mig, mens vi gik ned til vandet, så kunne de andre tænke hvad de ville. 
Ude i vandet legede og pjaskede vi.
Vi var et stykke ude, vandet gik Laila til lige under brysterne. Jeg stod tæt op ad hende bag ryggen. Begge min hænder kuplede sig om hendes bryster, jeg fastholdt hende.
- Tag for dig af retterne, sagde jeg til Per.
- Åh, hvor er I strenge sagde Laila, mens hun fniste og grinende, prøvede at komme fri. Hun opgav dog hurtigt og nød den store opmærksomhed.
Per stod med ryggen mod land og skjulte Laila for de strandgæster der var tæt på os. Han kærtegnede hendes mave og lår og ind imellem også hendes klit, mens jeg fortsat fastholdt hende. Hendes hænder fandt vej til vores små tissemænd, der voksede under hendes kærtegn. 
Da vi mente hun havde fået en forsmag på, hvad hun kunne forvente sig senere, stoppede vi vores leg og svømmede lidt rundt. Vi gik pjattende op til vores plads i klitterne.

Da vi var tørre skulle vi igen have solcreme på. Vi stod stadig op. Laila tog solcremen, begyndte at massere mig ind med langsomme bevægelser.
Per filmede imens. Jeg nød den blide berøring, og kunne mærke Lailas endnu kolde bryster mod min ryg. Da jeg var indsmurt var det Lailas tur.
Jeg tog kameraet og filmede imens Per smurte Laila ind. Hendes brystvorter strittede frækt efter den kølige tur i vandet. Det var en grundig indsmøring, imens zoomede jeg ind på de andre strandgæster.
De havde alle deres blik rettet mod os. 
- Jeg sagde, I bliver rigtigt betragtet.
Laila overtog nu solcremen og begyndte at smøre Per ind. Til slut stillede hun sig bag ham og sagde, trænger du ikke til at få taget trykket af. Per mumlede et stille, - Jo tak.
Laila tog en stor klat solcreme i begge hænder, tog om hans nu meget store pik. Med lange bløde bevægelser begyndte hun at spille den af på ham. De stod med siden til de andre strandgæster, Laila stadig bag hans ryg. Jeg zoomede igen ind på de nysgerrige, der var fuld opmærksomhed.
Kameraet blev igen drejet over på Laila og Per. Laila havde et dejligt frækt smil om munden. Pers pik svulmede op, han kom i lange kaskader ud i sandet. Laila bukkede sig ned og slikkede ham ren, hvorefter hun kom over og gav mig et langt kys. Hun smagte frækt af hans sperm.
Vi lagde os igen på tæpperne og tog solbad. Men jeg filmede lidt senere de andre strandgæster, de var åbenbart blev kåde af forestillingen.
Det ene par elskede nu åbenlyst, mens det andet par holdt sig til stille kærtegn. Den enlige mand gned forsigtigt og diskret på sin meget store pik. Jeg fik hans udløsning med på filmen.

Resten af eftermiddagen slappede vi af og nød det gode vejr. Vi blev på stranden til vi skulle på restaurant. Da appetitten var ved at melde sig, pakkede vi sammen og kørte op til restauranten. Vi valgte nogle lækre steaks og en god rødvin. 
Mens vi spiste fortalte Per, at hans kone var taget en uge på ferie med hendes søster. Han havde valgt at blive hjemme, han nød at være alene i sommerhuset, kunne gøre som han havde lyst til.
- Hvad har du da lyst til, sagde Laila.
- Kom med hjem og se, sagde han.
- Lyder spændende, sagde Laila.

Han inviterede på kaffe i sommerhuset. Det var et lækkert sommerhus med 2 gæsteværelser.
Vi tog alle en hurtig bruser mens kaffen blev brygget.
- Jeg er spændt og skrup liderlig, sagde Laila da kun kom ud af badet.
Per serverede Irish Coffee på terrassen. Han stillede sig bag Laila og begyndte at kærtegne hendes skuldre og nakke. Jeg filmede igen.
Hendes brystvorter strittede bag den tynde top.
- Skal vi ikke se lidt af filmen, sagde Laila.
Per kørte fjernsynet over i havedøren, kameraet blev tilsluttet. Det var nogle gode tydelige optagelser. Da vi når til det sted, hvor Per går ud i området for at filme ser vi efter et stykke tid Tina, Tom og en pige vi syntes vi havde set før, det var deres sexakt, han havde fået i kassen.
Det var meget frækt at se på.
De havde åbenbart fået samme ide, at slappe af efter en hård nat.
Vi havde før været der for at bade alle fire sammen, men alligevel, pudsigt. Vi kiggede videre og så resten som vi kendte.
Laila spurgte, Per - Hvad er det så du har lyst til.
Han fortalte, han elskede at være på stranden om dagen, måske få en fræk aftale i stand. Det var som regel ham der skulle tage kontakt, han var glad for at vi kontaktede ham. Han fortalte om nogen af hans oplevelser på stranden, de var ikke kedelige. Han havde mødt sin nuværende kone på stranden. Per hentede nogle billeder af hende i bikini, hun var en pæn dame. Flot brun krop som hans og pæn figur.
Per tilbød at vi kunne overnatte, så kunne vi drikke som det passede os.
Vi tog mod tilbudet. Per lavede nogle store drinks. Jeg spurgte om han ikke havde nogle nøgenfotos af sin kone. Han fandt nogle fotos af Lis som hun hedder. Der var billeder fra stranden og fra haven, nogle af dem var der et andet par med på, som også var nøgne. Han forklarede, at det var et par som de dyrkede solbadning sammen med. De havde engang dyrket sex sammen i haven, da de havde fået lidt rigeligt at drikke, dog kun med egne partnere. Luften sitrede af erotik, da Per satte dæmpet musik på anlægget Laila ville danse. Jeg filmede igen. Hun trak Per ud på gulvet, de dansede frækt og æggende. Hans skjorte røg på gulvet, hendes spidse negle trak lange striber ned over hans ryg. Kameraet blev stillet så det selv kunne optage.
Laila pressede ham ned i sofaen, udførte en meget fræk lap- dance på ham. Hun trak hans shorts af og hendes mund fandt vej til hans stive pik.
Hendes negle kradsede hans spændte nosser for derefter at køre op ad skaftet på pikken. Hun tog så meget af ham i munden som hun kunne rumme.
Jeg lagde mig nøgen bag hende og trak hendes nederdel af, begyndte at kysse hendes balder. Hun strittede frækt med røven, min tunge fandt vej til hendes fisse og klit. Klitten var hård og fissen dejlig våd. Tungen trak væde fra fissen til hendes røv. Jeg begyndte at tirre stjernen med tungen, stak prøvende en finger i fissen og begyndte at udvide stjernen med den våde finger fra fissen.
Laila vrikkede med røven, ligesom for at vise, kom længere op i røven. Jeg smurte hendes røv med spyt og fingeren gled let og ubesværet op i røven. Hun skød røven bagud, kunne ikke få fingeren langt nok ind.
Laila pressede Per ned at ligge, løftede sig op så fissen var lige over pikken. Jeg tog om hans pik og førte den på plads i hendes fisse, den gled langsomt helt i bund. Hun kneppede ham med lange bevægelser, så hans lange tykke pik kom til syne med safterne drivende ned af. Hun lagde sig ned over ham så røven strittede frækt og indbydende bagud. Lailas og Pers stjerner var frit tilgængelige, jeg tirrede nu begges røvhuller. 
Laila skreg, - Knep mig i røven, min røv er så liderlig.
Per stønnede, - Han skal også kneppe min liderlige røv.
Jeg førte min pik frem og lod den langsomt forsvinde op i Lailas røv. Jeg kunne mærke Pers arbejdende pik gennem den tynde væg mellem fisse og røv.
Laila skreg, - Ja knep mig begge to.
Jeg kneppede hende, mens jeg tog om hendes bryster og drejede brystvorterne hårdt, samtidig med at jeg trak i dem. 
Pers pik eksploderede oppe i fissen, samtidig begyndte Lailas orgasmer at rulle gennem hendes krop.
Min pik lå stille i røven mens jeg mærkede deres orgasmer gennem pikken. Jeg trak forsigtigt min pik ud af Lailas ømme røv, kyssede derefter hendes balder blidt. Pers pik var stadig dybt begravet i hendes fisse. Spermen begyndte at drive ud langs hans pik. Jeg stak prøvende tungen frem og smagte på dråberne. Laila trak sig langsomt op og pikken gled ud. Jeg tog hans pik i munden og slikkede ham ren, slikkede derefter Lailas fisse mens dråberne drev ud. Vi skiftedes derefter til at tage bad.

Laila satte sig i lænestolen med kameraet, Per og jeg satte os i sofaen.
- Min fisse kan ikke tage mere for i aften, sagde Laila, - Men hvad med en fræk scene til kameraet, til Tina og Tom.
- Hvad mener du, sagde jeg.
- Lidt fræk mandesex, sagde hun.
- Har I ikke noget sexlegetøj her i huset, sagde hun henvendt til Per.
Han gik ind i soveværelset og kom tilbage med nogle dildoer og noget glidecreme.
- Det er altså min kones, sagde Per. - Min pik trænger altså også til en pause.
- Så kan du jo slikke lidt pik, mens du kommer til kræfter, sagde Laila bydende.
Hans læber fandt vej til min pik, der voksede sig stor i hans mund.
Han var ret god til at slikke pik, havde han mon prøvet det før, tænkte jeg.
Laila kom glidecreme på den mindste vibrator.
- Knep ham i røven, sagde hun.
Hendes stemme havde fået en meget bydende og dominerende tone.
Jeg mærkede den kolde vibrator mod min røv. Langsomt gled den op i min liderlige røv. Hans læber lukkede sig igen om min pik, samtidig med at han gned den med den frie hånd. Det var en dejlig fornemmelse, jeg var skrup liderlig. 
Laila kommanderede mig til at kneppe ham i røven. Jeg fandt en vibrator og kom glidecreme på. Trykkede den op i røven og startede vibratoren.
Hans pik voksede og voksede, jeg tog hans pik i munden, begyndte at spille ham af med hånden.
- Knep ham med din pik, kommanderede Laila.
Jeg trak vibratoren ud og kom glidecreme på mit pikhoved. Min pik gled op i røven og et vildt ridt begyndte. Jeg tog samtidig om hans pik og spillede ham af. Min pik eksploderede oppe i hans røv, jeg trak mig ud og erstattede pikken med vibratoren. Mine læber lukkede sig igen om hans pik. Jeg kunne mærke hans udløsning var på vej og sagde, - Sprøjt i min mund.
Han kom i min mund med et højt brøl, der var dog ikke særlig meget sperm.
Vi drak et par sjusser mere inden vi gik til ro, Laila og jeg inde i gæsteværelset.
Da vi vågnede søndag morgen havde Per været hos bageren og kaffen var klar. Han var den perfekte vært, havde også været til købmanden og skaffet tandbørster og barbergrej. Vi tog et bad og gjorde os klar til morgenmaden.
Vi var alle godt brugte efter lørdagens udskejelser.
Laila foreslog at vi tog til stranden for at slappe af, indtil vi skulle mødes med Tina og Tom. Det syntes jeg var en rigtig god ide.
Per ville også gerne med på stranden, så vi fyldte køletasken med mad og drikkevarer.
Vi slog os ned samme sted som vi lå om lørdagen.
Dagen gik med solbadning, ingen fysisk sex, men naturligvis talte vi en del om gårsdagens hændelser.
Hen på eftermiddagen ville Per lige undersøge om Tina og Tom eventuelt var vendt tilbage. Det var de ikke.

Jeg sendte Tina en SMS,  med besked om at tage lidt ekstra kød op – da vi havde en gæst yderligere. Jeg var lidt spændt på om Ole dukkede op.
Sidst på eftermiddagen sagde vi farvel til Per, sagde vi måske kunne mødes igen. Vi kørte hjem og klædte om til genforenings grillaften.

Vi ankom kl. 17.45.
Tina kom mig i møde, jeg fik verdens længste og vådeste kys, mens hun hviskede, - Jeg har fået så meget pik i weekenden, min fisse er helt øm. Hvad med dig? sagde hun.
Jeg måtte indrømme, jeg var godt brugt.
- Det glæder jeg mig til at høre om, sagde hun grinende.
Tina havde gjort alt klart og Tom havde tændt grillen. Der var dækket op til seks personer.
- Hvem kommer, spurgte jeg.
- En sød pige nede fra friluftsbadet, sagde Tom.
- Vi har også en gæst, en tjener fra vores aften i fredags, sagde jeg.
- Det lyder da rigtigt spændende, sagde Tina.
Det ringer på døren. Jeg lukker op. Det er livredderen nede fra friluftsbadet, det var jo hende der var med på filmen oppe fra stranden.
Jeg giver et kram og vi præsenterer os. Jeg fortæller at jeg hedder Poul og hun præsenterer sig som Lone. Mens vi står i døren ankommer Ole. Jeg giver også Ole et kram og byder ham velkommen.  Jeg viser dem ud i haven. Jeg skænker en velkomstdrink, der bliver skålet og præsenteret.
Vi sætter os parvis om det store runde bord. Lone og Ole blev derfor placeret ved siden af hinanden. 

Kødet bliver lagt på grillen. Rødvinen bliver skænket op. Laila fortæller om vores oplevelser, også om videofilmen. Tom blev godt liderlig af hendes fortælling og sagde at han glædede sig til at se filmen.  
- Så er det din tur til at fortælle, sagde jeg til Tina.
Hun ville dog først have lidt mad og vin. Efter et par glas vin var Tina klar til at starte sin fortælling. Hun fortalte, at de fredag havde været på restaurant nede i byen. På vej hjem fik de lyst til at snige sig bag om hegnet ind til svømmebadet. Alt så lukket ud, så de havde smidt alt tøjet og var hoppet i bassinet. Da de havde badet lidt, havde Tina lagt sig på 1 meter vippen. Tom havde kysset hendes fisse. Der frit syn ned til dem fra de store boligblokke der lå tæt ved, men de var ligeglade, følte det endnu mere frækt og ophidsende, hvis der måske var nogen der iagttog dem. 
Pludselig var døren gået op inde fra svømmehallen, og Lone var kommet ud. Hun havde lige lukket af, og ville have sig en aftendukkert inden hun gik hjem. Hun blev først vred, - spurgte hvad de lavede her. - Det kunne hun vel se, sagde Tom. - Det må I ikke, sagde hun.
Tina rejste sig fra vippen og sammen med Tom fik de hende lagt ned på vippen. De pillede hendes bikini af og begyndte at kærtegne hendes krop.
Hun slappede mere og mere af, begyndte at nyde deres kærtegn. 
- Jeg tror jeg er lidt bi, sagde Tina, samtidig med at hun fortalte, hvordan hun havde kysset Lones fisse.
De havde nu Lone i deres magt. Lone fortalte, at saunaen stadig var tændt. De var gået i saunaen, havde der overtalt Lone til at tage med hjem. Da de var kommet hjem, havde de elsket på kryds og tværs den halve nat. Lone var taget med dem til stranden næste dag. De havde været ret frække på stranden, havde dyrket hed sex.
Om aftenen havde Tina og Tom taget en Taxi ind til en restaurant, var derefter taget ind i Club 20. De havde klædt sig af og sad i sofaen ved den store seng i videolokalet med en flaske hvidvin. Der var frit udsyn dels til den store seng men også til de omkringstående sofaer.
Der var mere eller mindre gang i den hele vejen rundt. De andre gæster nød at elske med tilskuere på. Tina og Tom blev efterhånden mere og mere afslappet, begyndte at kærtegne hinanden. De gik ind i et lokale med en stor rund seng, hvor der var sækkestole rundt om. Derfra gik man ind i et mørkt lokale med spejlvinduer. Fra det mørke lokale kunne man se ind i det åbne rum med den runde seng, og til den anden side kunne man se ind til et lukket lokale, der var dækket af en stor madras der fyldte hele gulvet. De stillede sig i det mørke lokale for at se på aktiviteterne.   Der stod andre par kunne man se, når øjnene vænnede sig til mørket. Det var ret ophidsende at lure på de andre par, samtidig med at man kunne  mærke de andres nøgne kroppe mod en.
Tom fortalte, at pludselig var der et par læber der kyssede hans pik. Det var ikke Tina, for hende kyssede han med. Tina havde mærket et par nysgerrige fingre på sin klit. Hun havde bare ladet stå til og nød det.
- Pludselig mærkede hun en tunge på sin klit. De fremmede spurgte om de ville med ud på den store runde seng. De havde dyrket sex på kryds og tværs. Mens mændene kom til hægterne, havde pigerne hygget sig. 
De var taget derfra klokken 3 da stedet lukkede.
- Min fisse har aldrig været så gennemkneppet, sagde Tina.
De havde hygget sig og sovet ind imellem hele søndagen i haven. 

Fortællingerne havde påvirket os alle.
Tom og jeg tog af bordet, mens Laila og Tina lavede kaffe og dækkede op til kaffe.
Imens sad Lone og Ole vist og brændte varme på hinanden. De sad tæt sammen og kyssede da vi kom ud.

- Tina drillede Lone og sagde, har du ikke lyst til at vise, hvor god du er til at ophidse en mand.
Hun smilede frækt tilbage og nikkede. Lone bukkede sig ned og lynede op for Oles lynlås, fiskede den halvstive pik frem. Vi andre sad bare og nød showet. Tinas hånd lagde sig på mit lår, og jeg kælede hende i nakken. Laila havde hånden inde i Toms bukseben. Lone tog Oles pik i munden. Hun kyssede ham og udførte et regulært blowjob, slugte hele ladningen. Hun rejse sig og kiggede triumferende omkring, mens hun slikkede sig om munden.

Vi sad og var godt trætte, men også lyst til at være alene med vores ægtefolk. Tom ville gerne hjem, så vi kyssede til afsked.
- Skal jeg køre dig hjem, spurgte Ole henvendt til Lone.
- Meget gerne, sagde hun.
Tina og Lone gav hinanden et langt lidenskabeligt kys til afsked.

Vi var endelig alene, kyssede og krammede. Tøjet røg stykke for stykke.
Ude i haven satte vi os nøgne på havestolene, nød et par glas vin  yderligere.
Lone fortalte lidt mere uddybende inde fra Club 20. Jeg fik hende til at love at tage med derind sammen med mig.
Hun kom over og tog mig på pikken og sagde, skal jeg gøre som Lone.
Jeg nåede ikke at svare før hun havde min pik i munden. Hun tog den ud af munden og spillede mig af med hånden kun for at være fræk i munden. Hun sagde, - Du skal sprøjte mig i munden, min fisse har fået så meget pik, så den skal have en pause. Hun blev mere og mere fræk i sine udtalelser. Da hun igen tog mig i munden fortalte jeg hende frække ting.  Da jeg fortalte om at pirre numsehullet, stak hun prøvende en finger ind.
Hun blev ved til min pik kom i en lang orgasme.
Trætte gik vi i seng.

I de efterfølgende dage elskede vi så snart der var mulighed for det.

Alt dette skete sidste sommer, og i dag er Lone og Ole forlovet, stadig som nyforelskede som vi andre. Vi mødes stadig alle tre par, der skal ikke så meget til før der er tændt op i krudttønden, når vi mødes til en hyggeaften.

Af samme forfatter:
En ekstra mand på Damhuskroen
Swinger-weekend del 1
Swinger-weekend del 2
Hæmningerne der forsvandt 1
Hæmningerne der forsvandt 2
Hæmningerne der forsvandt 3
Hæmningerne der forsvandt 4 del 1 - Forførelse af tjener
Hæmningerne der forsvandt 4 del 2 - Sex på offentlig strand
 
Det årlige seksual-eftersyn