LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Erotikglæde©

Genre: Par/par/1 ekstra

Dato: 07.03.2004

En ekstra mand på Damhuskroen

Vi havde drukket lidt rigeligt rødvin til maden og de efterfølgende Irisk kaffe havde fjernet alle hæmninger.
Vi begyndte at fortælle hinanden om vores seksuelle fantasier.
Min dejlige tøz fortalte om, at hun godt kunne tænke sig at blive fotograferet i sit frække undertøj.
Tanken ophidsede mig, og jeg spurgte om jeg måtte fortælle, hvad der lige nu rørte sig i min fantasi. Hun sagde ja - det var da vist lige noget du kunne bruge, og gav min pik et frækt klem uden på mine bukser. Men vil du ikke lige tage et par billeder af mig først i mit nye undertøj. Jeg ilede ind efter kameraet, og hun poserede for mig i alle mulige stillinger.
Hun blev mere og mere fræk - og spurgte hvordan jeg havde det med, at en anden mand skulle se hende så afklædt, hvis jeg skal dømme efter din bule i bukserne er du vist meget syndig lige nu. Jeg sagde - at det netop var det jeg ville fortælle om.
Vi satte os i sofaen med en drinks - vi kyssede og mit tøj blev langsomt fjernet. Vi sad nu kun iført undertøj.
Fortæl nu, sagde hun.
Jeg fortalte medens vi kærtegnede hinandens kroppe.
Jeg så hende for mig - mig stående ved siden at fotografen - en flot mand på vores egen alder - og hende ud og ind i de forskellige modeller.
Jeg forestillede mig at jeg også blev inddraget i fotograferingen. Vi blev dristigere og dristigere - og fotografen kom over og flyttede rundt på vores kroppe så vi tog os bedst og frækkest ud.
Fotografen fik os til at blive frækkere og frækkere og det ophidser os meget at gøre det lige foran ham. Han er heller ikke upåvirket. Bulen i hans bukser bliver større og større. Min tøz bliver modig og hvisker til mig om hun må fiske hans pik frem.
Jeg nikker medens jeg kigger hende frækt i øjnene.
Hun stønner under min fortælling - og jeg fortæller videre.
Vi du ikke tage nogle billeder af mig og fotografen. Hun får pillet alt tøjet af ham medens jeg knipser løs.
Hun kigger mig dybt i øjnene, næsten spørgende medens hendes mund er på vej ned til hans nu meget stive pik - jeg nikker og er meget liderlig.
Jeg smider apparatet og deltager nu i løjerne.
Jeg kysser hendes fisse og numsehul og hun vrider sig i ekstase.
Vi bytter og min pik får en ordentlig suttetur, medens han tager hende i hendes fisse.
Vi elsker til vi alle gennemrystes af nogle voldsomme orgasmer, der kan mærkes helt ud i tæerne.
Medens jeg har fortalt, har vi kærtegnet hinanden så intenst at vi begge er ved at komme. Vent siger hun - jeg vil ikke komme allerede.
Hun kigger mig dybt i øjnene, og bliver vist seriøs.
Det var en fræk historie - men kunne du tænke dig rigtigt i virkeligheden, at se mig blive bollet af en vildt fremmed mand?
Jeg havde jo ikke fortalt min rigtige fantasi endnu, så jeg nikker.
Hmmm. Tanken er da fræk og ophidsende, siger jeg. Min fantasi handler faktisk om en fræk aften på Damhuskroen, med dig som midtpunkt.

Hvad mener du helt præcis sagde hun.

Jeg har længe haft en fantasi om at tage ind på Damhuskroen, hvor du er rigtig frækt klædt på. Vi skulle så have en rigtig lækker middag derinde, med god vin til at fjerne alle hæmningerne. Når der så bliver spillet op til dans skulle vi danse ud på gulvet, hvor du skulle udpege en mand du kunne tænke dig at forføre. Det lyder spændende siger hun og giver min pik lidt blid massage - fortæl videre jeg syntes det lyder rigtigt frækt.
Ja så skulle du forføre ham og bagefter skulle vi alle tre dyrke fræk sex med dig i centrum.
Det kunne da være frækt at prøve siger hun - skal vi prøve at tage derind på lørdag.
Det aftaler vi - al den frække tale om sex har gjort os rigtig liderlige og vi dyrker sex til langt ud på natten afbrudt af små ryge og drikkepauser.
Det var i sommeren 2003 en rigtig varm lørdag, vi havde i ugens løb talt meget om det forestående og var ret spændte og liderlige da det skulle ske.
Vi tog ind på Hotel Scandic og hun gjorde sig rigtig lækker i en tynd sommerkjole der var ret udringet. Ingen strømper eller BH kun en G string under kjolen. Vi tog derefter en Taxi til Damhuskroen.
Vi fik en lækker middag og godt med vin, stemningen var ret sensuel og hun sagde hun var ret våd i G stringen. Jeg havde vist også små piblende dråber på mit pikhoved.
Da musikken spillede op til dans var vi i gang på dansegulvet. Vi dansede noget inden der viste sig en passende fyr, som hun tændte på.
Hun fortale mig, hvem hun havde udvalgt. Hun spurgte mig om det var ok - og jeg stadig var med på den. Jeg hviskede grødet et ja - og hun strejfede min pik. Du er vist godt oppe at køre nu sagde hun. Vi dansede over i nærheden af de andre og hun begynde en flirt med øjnene. Han virkede absolut interesseret, og hun begyndte at danse en meget sensuel dans foran ham. Da nummeret sluttede gik vi i baren.
Der gik ikke lang tid så var han over og byde hende op til dans. De dansede - det var nogle meget fede rytmer, hvor hun rigtigt kunne vride sin lækre krop foran ham. Hun begynde at gnide sin krop op ad ham - hendes frække røv mod hans underliv. Han var ret tændt. Det var jeg også, så da vi fik øjenkontakt nikkede jeg til hende. Derefter kom et par stille numre, hvor hun vist havde gang i noget med tilfældig strejf på hans spændte underliv.
Jeg havde ikke tænkt på hans dansepartner, men hun kom over til mig og sagde at hun havde iagttaget os. Hvad er det I har gang i spurgte hun. Ikke fordi det rager mig - det er nemlig ikke min fyr, men det er faktisk ret ophidsende at se hvordan hun gør sig til for ham. Bliver du ikke jaloux spurgte hun. Jeg fortalte så, det hele om vores aftale. Det må være ret fedt, siger hun, men hvad med dig? Bliver du ikke liderlig. Jo da men nu har vi ikke talt om en fremmed dame også - jeg ved faktisk ikke hvordan hun ville reagere på det.
Vi dansede ud og over i nærheden af de andre.
Min kone var ret liderlig kunne jeg se på udtrykket i hendes øjne.
Jeg gjorde tegn til om de kom over til vores bord for at skåle lidt.
Vi danse over og vi satte os alle 4.
Din mand er ret liderlig, sagde hun så til min kone. Det er din vist også siger min kone, men de kendte ikke hinanden og havde bare danset den ene gang.
Jeg dansede med min kone og han dansede med Ida som hun hedder.
Er du stadig med spørger hun så. Jeg siger ja.
Men ikke noget med fremmede damer med hjem på hotellet - jeg vil have jer 2 for mig selv.
Men du må flirte og dyrke al den sex du kan få her inden vi tager til hotellet. Vi byttede igen dansepartner og der blev flirtet meget frækt. Jeg fortalte Ida om min kones indstilling til sex mellem mig og en eventuel kvinde. Hele jeres frække opførsel har gjort mig skrub liderlig siger hun så, det må være dejligt at have det sådan med hinanden.
Vi satte os ved bordet for at skåle igen.
Damerne gik ud for at "pudre" kinder og ny læbestift blev smurt på.
Hans som han hedder spurgte om det var ok det hele - jeg sagde at det ophidsede mig at se hende i ekstase. Jeg spurgte om han ville med på hotellet når tiden var inde. Det tændte ham helt vildt, da jeg sagde vi kunne være sammen om hende. Jeg ville nyde at tage om hans pik og føre den ind i hendes våde grotte sagde jeg. Er du bi-sexuel spurgte han så. Jeg har aldrig prøvet, men jeg har da ikke berøringsangst, sagde jeg så. Heller ikke jeg sagde han så og gav min pik et klem. Skal vi ønske en rigtig fræk aften for alle sagde jeg så, og gav hans pik et klem.
Vi skålede og vi havde det rigtigt godt med hinandens selskab.
Pigerne kom storgrinende tilbage. Hvad de havde talt om kunne vi kun gætte på, men jeg fik senere at vide, at de havde aftalt at Ida skulle give mig en spiller under bordet, og så fange det hele i en serviet.
Min kone gav Hans et eller andet i hånden.
Jeg fik en dans med min kone, og hun fortalte, at det var G stringen og et par pakker kondomer hun havde givet ham som signal.
Vi satte os og der blev udforsket en del under bordet. Min kone og Hans dansede igen og jeg kunne se ham tage på hendes bagdel, som jeg vidste var bar inden under den tynde kjole.
Ida havde travlt med at pille ved min lynlås, og jeg gled længere ind under bordet.
Ida fortalte at hun aldrig havde været med til noget så frækt før.
Jeg fik også en hånd ind under hendes kjole hun havde også smidt trusserne.
Hendes kilder var ret stor og hård.
Jeg havde kun kærtegnet hende ganske kort, så kom hun i en voldsom orgasme.
Nu er det vist din tur siger hun så, og bliver mere og mere fræk med sine hænder på min pik.
Da jeg er ved at komme tager hun en serviet og da jeg kommer fanger hun hele ladningen.
Hun kysser mig og siger tak for hendes livs frækkeste aften.
Da de andre kommer over til bordet, viser Ida min kone en ret våd serviet. Hun smiler til mig og spørger om jeg ikke vil ringe efter en Taxi.
Jeg får en Taxi og vi kører mod hotellet. Undervejs sidder Hans og jeg og tager hende op ad lårene. Jeg mærker for første gang, hvor våd hun er.
Vi går op på hotelværelset, og tænder for MTV på Tv’et. Vi danser med hende imellem os, og begge kærtegner vi hendes krop - hun er nu sanseløs fræk og liderlig.
Hun sætter sig i en stol og siger at vi mandfolk skal strippe for hende.
Vi starter nu en æggende dans, hvor vi til sidst står nøgne med strittende pikke.
Vi rækker på kryds og tager fat i hinandens pikke, og laver en fræk spiller lige for øjnene af min kone. Hun smider kjolen og vi er nu alle nøgne. Jeg siger til min kone at nu vil jeg føre hans stive pik op i hendes dejlige fisse.
Ja kom med den jeg er så liderlig.
Han knepper hende rigtigt frækt, medens jeg får en slikker af hende.
Jeg lægger mig på ryggen med hende ovenpå i en 69’er. Så kan jeg kysse hendes kilder medens han knepper hende.
Det holder hun ikke til ret længe og kommer i en voldsom orgasme - jeg indstiller angrebet på hendes ømme klit men bliver liggende. Han kommer et sekund senere - da han trækker sin pik ud af hendes fisse driver spermen ud af hendes fisse - jeg får pludselig lyst til at smage om hans sperm smager som min.
Jeg slikker hendes fisse til den er helt ren, uden at berøre hendes ømme klit.
Hun bliver tændt igen, så jeg knepper hende i et vildt tempo.
Vi kommer igen og er indstillet på en pause.
Hans vil hjem, men vi aftaler at vi ringes ved, for det havde været en dejlig aften for alle.
Vi giver alle en afskedskrammer.
Da Hans var gået fik vi en drink fra barskabet. Vi snakkede den halve nat og elskede ind imellem. Blev enige om at det ikke var sidste gang vi havde eksperimenterende sex.

Af samme forfatter:
En ekstra mand på Damhuskroen
Swinger-weekend del 1
Swinger-weekend del 2
Hæmningerne der forsvandt 1
Hæmningerne der forsvandt 2
Hæmningerne der forsvandt 3
Hæmningerne der forsvandt 4 del 1 - Forførelse af tjener
Hæmningerne der forsvandt 4 del 2 - Sex på offentlig strand
Det årlige seksual-eftersyn