LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Erotikglæde©

Genre: Par/par/1 ekstra

Dato: 09.02.2020


Den sorte kjole

Denne fortælling skete da vi var ca. 55 – jeg er 1 år ældre end min kone Eva.
Eva er en fiks lille sag på 47 kg og 165 høj. Hun har et flot sort hår og grønne øjne. Hun har små faste bryster og en flot røv.
Jeg vejer ca. det dobbelte og er 187 høj. Mit hår er tykt og begyndende gråt, jeg har meget blå øjne.
Vi dyrker begge motion i et center 3 gange om ugen – så vi prøver at holde os i god form og passe på vores kroppe.
Inden dette skete, havde vi det der mest må betegnes som et normalt sexliv. 

Jeg havde altid i det skjulte tændt meget på at se Eva flirte med andre mænd – det foregik mest når vi var til fest og lignende.
Det er, så vidt jeg ved, aldrig blevet til andet end harmløs flirt.
Jeg tror godt hun havde en fornemmelse af – at jeg tændte på at se hende være flirtende, når hun var ude at danse. Jeg var altid meget opstemt, når hun havde danset meget tæt med en fyr, og vi efterfølgende dansede sammen.
Hun kunne mærke min halvstive pik og smilede skælmsk, mens hun gned sig mod mig.
I fantasien har jeg ofte drømt om at vi er 2 mænd om hende – jeg er lidt bi så det er altid i fantasierne en bi–mand vi er sammen med.
Indtil dette skete vidste hun ikke jeg tændte på bi-sex.
Det var lidt om os - indtil det, som jeg vil fortælle om, fuldstændig har ændret vores sexliv. 

Nu til historien om den sorte kjole.
Mellem jul og nytår skulle vi i butikker for at finde en ny kjole til Eva, som hun skulle bruge nytårsaften.
Vi var i mange butikker, da vi endelig fandt lige det, hun faldt for.
Det var en meget kort sort kjole med pailletter. Den var tilpas udringet fortil, så hendes bryster lige kom til syne, og man fik et kig ned i kavalergangen.
Bagtil var den nedringet helt ned til 1 cm over ballerne.
Hun fandt et par stiletsandaler frem der passede til kjolen, da vi kom hjem. Da hun var ret brun ville hun ikke have strømper på. 

Nytårsaftensdag tog hun et dejligt langt bad og fik trimmet fissen, så der kun var en lille trimmet streg over klitten.
Jeg har altid nydt at lakere hendes negle, og det fik jeg så også lov til der. Det var en meget flot mørkerød farve der blev overtrukket med klar lak med glimmer i. Hun havde en læbestift der matchede neglelakken.
Nytårsaften er normalt en hyggelig aften med gode venner, hvor vi hygger og danser lidt, men ikke den store flirteting, da vi er gamle venner igennem lang tid.
Mens jeg sidder og lakerer neglene får jeg en rigtig fræk fantasi om en trekant med hende, eller hende med en anden fyr, hvor hun bagefter fortæller mig, hvad der er foregået.
Mens jeg var ved at færdiggøre lakeringen, sagde jeg til hende, at hun ville kunne få hvilken som helst fyr på krogen, hvis vi tog til singlefest på Damhuskroen og hun mødte op i sin nye kjole og med fuld krigsmaling.
- Hvad mener du med det spørger hun – er du da ude på at få mig afsat?
- Nej, sagde jeg, men jeg tror at den største kærlighed en mand kan vise sine hustru er, at han stoler 100% på hende og lader hende føle sin attråværdighed.
- Der er noget jeg gerne vil tale med dig om, når vi kommer hjem fra nytårsfesten i nat siger jeg.
- Det er jeg da spændt på sagde hun. 

Vi fik ringet efter en Taxa og kom i højt humør til nytårsfesten med de 3 andre par.
Der blev spist, drukket og danset. Jeg fik øjenkontakt med min kone, der var lidt ekstra fræk, når hun dansede, men hun blev på den pæne side. Da jeg dansede med hende, sagde hun, at hun var spændt på, hvad jeg ville tale om når vi kom hjem.
Klokken 3 fik vi fat i en Taxa og kom hjem i løftet stemning.
Da vi kom ind i stuen, åbnede vi en flaske kølig champagne, jeg skænkede op og vi skålede for et nyt frækt sexet år.
Jeg tog begge hendes hænder i mine og kiggede hende direkte ind i øjnene.
Jeg forklarede hende, at der nu nok ville komme noget frem, som jeg håbede hun ville acceptere eller, at hun i hvert fald ville se igennem fingre med – altså at jeg havde disse lyster og fantasier.
- Fortæl, fortæl, jeg har været så spændt sagde hun.
Jeg fortsatte. - Som jeg sagde tidligere, så er den største kærlighed en mand kan vise sin hustru, at han tillader hende, at flirte – og måske gå lidt længere – og måske en del længere. Jeg sagde til hende, at jeg havde gået med nogle fantasier gennem længere tid, og om hun ville høre om dem.
Det ville hun gerne sagde hun og kiggede mig kærligt ind i øjnene.
- Jeg havde i lang til fantaseret om at se hende have sex med en anden mand, og måske også selv deltage. Hvis jeg fik lov til at deltage, ville jeg gerne være med til at gøre ham liderlig ved at hjælpe hende, med at sutte hans pik. Derfor skulle han også gerne være bi. Jeg forklarede hende at jeg havde set en del sexfilm på nettet med trekantsex med 2 bi-mænd og en liderlig kvinde. Disse film havde tændt mig helt vildt, og jeg havde nu fået lyst til at prøve det af i virkeligheden. Jeg har også set en del med cuckold både med manden som tilskuer og med, at hun kommer hjem og fortæller om hendes oplevelser. Disse film har også tændt mig vildt.
Her brød hun ind. - Ved du, om du er bi? Eller er det bare en fantasi?
Jeg måtte indrømme, at det tænder mig så meget, at jeg vil prøve at sutte en anden mand til udløsning i min mund, hvis hun ville tillade dette i vores forhold.
Hun satte sig ved siden af mig og kyssede mig heftigt, og min pik rejste sig i mine bukser. - Jeg kan mærke, at din fortælling gør dig liderlig, sagde hun, den gør faktisk også mig rigtig våd og liderlig.
Jeg fortalte videre.
- Jeg kan tænke mig at prøve det jeg nu vil fortælle om. Vi gør os klar, som vi har gjort her i eftermiddag og aften. Vi tager ind på Damhuskroen som 2 singler. Vi danser sammen og vi finder en fyr, som skal være vores offer. Han er ude at danse med en anden dame, men vi danser over til dem, og du flirter vildt med ham med øjnene. Du går i baren og jeg danser ud med en anden dame. Fyren fra før kommer og byder dig op til dans og I danser længe med hinanden. Jeg kan se i taler meget med hinanden og I kigger ind imellem samlet over på mig, mens du smiler. Jeg kan se hans hånd kommer længere og længere ned på din ryg, og er nu næsten nede ved udskæringens kant. Synet gør mig liderlig. Hans hånd finder nu vej ned i udskæringen på ryggen og en finger eller to må være mellem dine balder. Der kommer en stille sjæler og nu danser I virkelig tæt og du gnider dit underliv mod hans pik. Du får øjenkontakt med mig og så kysser du ham meget heftigt mens du holder øjenkontakten. Da dansen er slut kommer du op til mig i baren og fyren går mod toilettet. Du siger til mig – hold kæft, hvor er det liderligt det her. Du siger du kan mærke at hans pik er større end normalt – men min fisse er også mere liderlig og våd end normalt. Du vil også på toilettet og spørger om det er ok, hvis du smider G-strengen. Hvad gør jeg hvis jeg møder ham derude spørger du. Det er op til dig, siger jeg. Du går mod toiletterne men lidt efter kommer fyren ind. Du kommer tilbage med G-streng og BH i dine knyttede hænder.
Jeg går i garderoben og får undertøjet lagt i jakkelommen, mens garderobedamerne fnisende ser til. Da jeg kommer ind igen står I tæt sammen ved baren, og hans hånd er lidt på opdagelse kan jeg se. I danser ud igen, og nu flirter du vildt, vrikker din røv mod hans skridt. Så kommer der igen en sjæler. Du samler begge dine hænder foran hans skridt, og han har sine arme rundt om dig og skærmer for det du har gang i, men jeg er ikke i tvivl. Der bliver danset og flirtet gennem hele aftenen og mine boxer er våde af pre-sperm. Du siger du går med ham ud og ser hans bil. Jeg nikker og er nu en smule jaloux. Da du endelig kommer ind, siger du, at han har en rummelig bil med gode bagsæder. Du fortæller, at du kun har givet ham et blowjob. Du kan lige så godt vænne dig til smagen - siger du og kysser mig – du havde gemt lidt sperm til mig. 
Da min fortælling er slut, siger du, at det kunne være rigtigt frækt at prøve i virkeligheden.
Jeg var lykkelig for at det også tændte hende og siger, så må vi jo se hvornår vi kan komme på Damhuskroen. 

Bagefter fik jeg et vildt blowjob, hvor hun tog hele ladningen i munden – kom op og kyssede mig så spermen drev over i min mund.
- Jeg glæder mig til at være med til at tømme en fremmed mand sammen med dig, sagde hun.
Jeg måtte også gi’ hende en lækker slikketur fra stjernen henover mellemkødet til klitten og slutte af med en krum fingermassage på G-punktet, så hun sprøjtede sine varme fissesafter i min mund. 
Efterfølgende havde vi sex næsten dagligt, fordi vi begge tændte på det fremtidige besøg på Damhuskroen.

Fortsættes HER

Glæder du dig til flere noveller af samme forfatter  - så tilmeld dig Naterotiks nyhedsbrev, hvis du ikke allerede får det, så bliver du informeret straks der er nye noveller på websiden.

Indtast din e-mail:

Tilmeld Frameld

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER