LÆSERNES EGNE NOVELLER

Forfatter: Bent Habe©

Genre: Par/par/1 ekstra

Dato: 27.07.2007


Trekant med Hanne og Karen

Min kone skulle på en weekend med nogle venner og havde derfor sagt til mig, at jeg så kunne holde en weekend med Hanne. Det er dejligt nemt at have en elskerinde med sin kones velsignelse, som du kan læse om i min beretning: “Elskerinde med tilladelse” - men det er jo også nødvendigt, når nu ens kone ikke gider have sex. Jeg foretrækker nu sex i hjemmet, men må “nøjes” med sex i byen med konens velsignelse.

Jeg fik selvfølgelig fortalt dette til Hanne og hun ville sætte denne weekend af i sin kalender. Da jeg en uges tid senere talte med Hanne, spurgte hun, om hun måtte tage sin veninde Karen med, som trængte til lidt adspredelse. Hun sluttede samtalen med, at så fik jeg måske mit gamle ønske opfyldt med to kvinder.
Jeg var godt klar over, at veninden på grund af sin mands sygdom måtte søge sex andre steder, når lejlighed bød sig - bl.a. havde hun og Hanne af og til efter en god middag og rigeligt med rødvin hygget sig sammen i sengen.
Hun havde nu fået en aflastningsweekend, som passede fint sammen med Hannes besøg hos mig.

Jeg havde forberedt en god frokost med øl og snaps og stillet to solvogne op i haven, så jeg havde mulighed for at nyde to kvinder solbade uden for meget tøj - helst uden, for i min ugenerte have ude på landet omgivet af marker på alle sider, kan man tillade sig at være nudister.

Da tiden nærmede sig, startede jeg bilen og kørte til byen for at hente dem på stationen. Det var to dejlige sommerklædte kvinder, jeg kunne byde velkommen.
De satte sig begge ind på bagsædet, og under køreturen tilbage var der megen fnis og latter fra det bagsæde - i bakspejlet kunne jeg se, at de havde trukket kjolerne godt op, så jeg kunne se deres lår. Det lovede godt og det kriblede godt i min efterhånden noget blodfyldte pik.

Vel ankommet fik jeg selvfølgelig en ordentlig omfavnelse af Hanne samt et lækkert, liderligt og langt tungekys, som bevirkede en pæn bule i mine shorts. Det skal lige bemærkes, at min pik havde det frit, da jeg havde undladt at tage trusser på. Herefter fik jeg også et ordentligt tæt kram af Karen, hvorunder hun bemærkede tilstanden i mine shorts. Hun sagde grinende til Hanne:
“Bent er rigtig uartig” samtidig med at hun lagde sin hånd på mine bulende shorts.

De to kvinder bemærkede solvognene og sagde, at de ville glæde sig til at nyde solen på dem efter frokosten.

Vi havde en rigtig hyggelig frokost på den overdækkede terrasse. Jeg var jo værten, så jeg måtte skænke snaps, skifte tallerkener og hente mad og brød - hver gang jeg stod bag Hanne eller Karen pressede jeg “tilfældigt” mine bulende shorts mod deres ryg eller nakke. De grinede hver gang og kommenterede min tilstand - jeg blev selvfølgelig mere og mere nærgående under frokosten, hvilket de to kvinder bare nød under megen latter.
Da jeg var inde for at hente kaffen, fik jeg en fræk idé - jeg smed tøjet og tog et forklæde på. Forklædet strittede noget, da jeg kom ud med kopper og kaffe. De havde begge travlt med at undersøge, hvad der gemte sig under forklædet, og min pik nød deres hænders nærværelse.

Hanne rejste sig nu og stillede sig ud på gulvet. Først løsnede hun sin “slå-om” nederdel og lod den lige så stille glide ned om anklerne, så hun kunne træde ud af den. Hun stod nu i trusser og bh. Så knappede hun sin bh op og smed den, og til sidst faldt trusserne. Hun stod nu splitternøgen med hænderne ned langs lårene og spredte ben, mens hun skød sine hofter frem.

- "Hun er da rigtig sød", grinede Karen, "Det er da friskt - jeg elsker ugenerthed".
- "Jeg vil da også sætte pris på, at du viser din ugenerthed", sagde jeg samtidig med, at jeg fjernede mit forklæde "Lad mig se dig gøre det samme".
Et øjeblik efter havde Karen også smidt tøjet, og jeg var blevet godt liderlig af hele den ceremoni - åh, hvor jeg nød synet af de to nøgne kvindekroppe.

Jeg tog fat i Hanne og trykkede hende ind til mig. Det var dejligt at presse min pik mod hendes krop - vore munde mødtes i et rigtigt liderligt kysseri - mine hænder gik på opdagelse ned over hendes ryg og tog hårdt fat om hendes balder, så jeg rigtigt kunne mærke hendes krops pressen på min liderlige pik. Jeg begyndte nu at gå ned i knæ, så jeg kunne kysse hendes bryster - brystvorterne strittede allerede. Jeg bevægede mig længere ned, så min mund nu var ud for hendes kusse, hvor min tunge nu gik på opdagelse. Kussen var godt våd, så jeg slikkede hendes elskovsnektar i mig. Hanne tog nu føringen og trak mig ud på græsplænen og væltede mig om på den ene af solvognene.

Her lagde jeg mig på ryggen, og hun satte sig overskrævs på mine lår og gned på pikken med sin kusse. Karen kom nu også ud og lagde sig på knæ ved siden af os. Hun kiggede først lidt på Hannes leg med min pik, hvorefter hun tog fat i min pik og styrede dens leg med Hannes kusselæber og minipik - indimellem stak hun hovedet så tæt på, at hun med sin tunge kunne forøge nydelsen hos Hanne og mig.
Efter lidt leg på denne måde satte hun sig overskrævs over mit hoved og trykkede sin stærkt behårede kusse ned over min mund. Hendes røde rubin var usædvanlig stor og jeg nød at have læberne omkring den og samtidig lege med tungen på dens spids - det var noget, der bekom hende vel - kunne jeg høre på hendes knurrende udbrud.
Jeg mumlede ind imellem, at den kusse trængte til at blive studset som Hannes.
Jeg hørte bare et “Mmm” som svar - Hanne rejste sig nu og gik ind i huset.

Mens hun var væk, kravlede Karen ned og satte sig på hug over mig og gled langsomt ned over mit skaft - helt til roden. Der blev hun siddende lidt, men så begyndte hun at rotere med underlivet. Lidt op og lidt ned - lidt frem og lidt tilbage. Samtidig klemte hun kussen sammen om min pik. Jeg lod hende arbejde, mens jeg masserede hendes bryster. Hun begyndte at ride vildere og vildere og stønnede snart tungt.
Da Hanne kom tilbage, satte hun sig over mit hoved med front mod Karen og de to kvinder omfavnede nu hinanden, mens deres kusser henholdsvis blev slikket og bearbejdet af en pik. Jeg selv blev selvfølgelig også hurtigt helt vild og trængte til at få pikken til at gå. Den efterhånden vilde leg resulterede i, at vi snart lå på græsset, og jeg kravlede rundt og kneppede snart den ene og snart den anden. Min pik var efterhånden så overspændt, at den sprøjtede al sin liderlighed ud over de to kvinder, da jeg ville bytte kusse.
Herefter sagde Hanne:  “Nu er det vist på tide, at Karen får studset sin kusse - jeg har hentet din kussehårstrimmer”.
Med fælles hjælp fik Hanne og jeg anbragt Karen på solvognen og Hanne placerede sin kusse over Karens ansigt - jeg fik spredt Karens ben og gik i gang med min batteridrevne skægtrimmer. Det skabte ro over Karen, da hendes kusse begyndte at nyde vibrationerne fra skægtrimmeren - Hanne nyder også altid den behandling, da den giver hende samme lystfornemmelser som en vibrator.

Efter endt studsning pustede jeg stilfærdigt de løse hår væk - jeg kunne notere mig, at hendes kusse vred sig liderligt under denne behandling. Den dejlige store tap, der før havde været noget gemt af den kraftige måtte, kom rigtigt til sin ret. Jeg måtte selvfølgelig også kysse denne strittende minipik og den nu velstudsede liderlige og saftige kusse - men det blev kortvarigt, for nu ville Hanne til. Hun overtog nu min munds leg med minipik og kusse og jeg flyttede længere op og kyssede Karens ansigt alle vegne, sluttende med hendes mund, som var meget krævende og forlangte tungeleg - alt mens jeg kyssede hende, masserede mine hænder hendes velformede bryster. På et tidspunkt var hendes interesse kun eet sted, nemlig hendes kusse - så jeg flyttede mig ned til Hanne og begyndte at slikke hendes røv og kusse samtidig med at jeg masserede hendes klitoris. Det var noget hun kunne lide og det varede ikke længe inden de to kvinder kom i en voldsom orgasme og skreg den ud i den frie natur.
Jeg havde på det sidste forladt dem, hentet 3 øl og sat mig i hængesofaen for bare at nyde synet af de to skønne legende kvinder.

Da de var faldet lidt til ro, kom de over til mig og satte sig på hver sin side af mig. En dejlig nøgen kvinde til både højre og venstre - det er bare livet.
Vi drak stilfærdigt af vores øl og sludrede behageligt sammen om blandt andet de oplevelser, vi lige havde haft.

Vi sad bare afslappet - nød hinandens nærvær, nød solen og vores nøgenhed. Jeg småblundede lidt og vågnede ved, at det kildede så dejligt i min pik. Jeg kiggede ned og opdagede, at de to vidunderlige kvinder lå på knæ og legede med min pik med deres tunger. Det havde sin virkning, min pik voksede sig større og større og blev efterhånden kampklar igen.

Karen slikkede stille op og ned ad min pik. Hendes tunge lavede cirklende bevægelser langs siden, og hendes ene hånd nulrede min pung - Hannes hånd masserede roligt pikken i hele dens længde. Da hun nåede frem til det glinsende hoved, tog hun det indenfor i den varme mund, og lod tungen spille henover det. Hun lod det slippe fri igen, og så tog Karen over og slugte halvdelen af min pik i en mundfuld og gav kun langsomt slip.

Længe siden, hun sidst?... Sikkert - det virkede som om, hun var meget, meget sulten.

Efter et stykke tids intens nydelse af de to kvinders lege, rejste jeg mig og lagde mig på knæ bag Hanne og lod min pik kæle for revnen mellem ballerne - roligt pressede jeg mig på og med et pludseligt svup, gled pikken indenfor i kussens varme og våde indre. Siderne i den lystne hule gav blidt efter og gjorde villigt plads for mig.
Karen havde lagt sig på ryggen og kravlede ind under Hanne, så hun kunne få mundkontakt med Hannes kusse og min pik.
Jeg kneppede nu Hanne stilfærdigt og nød Karens tunge på undersiden af min pik og hendes fingres leg med mine nosser. På et tidspunkt mærkede jeg hvordan Hanne pressede sin kusse mod Karens mund og kommanderede: “Slik mig - åh, slik mig”
Hendes kusse klemte sammen om min pik og jeg kunne nu mærke at Hannes orgasme nærmede sig. Jeg hamrede pikken helt i bund og inden længe kom hun i en højlydt befriende udløsning.

Jeg holdt pikken inde i den varme kusse et kort stykke tid, inden jeg tog den ud og flyttede mig hen til Karen, spredte hendes ben og pressede hendes knæ op til hendes hoved - jeg placerede nu min pik i hendes varme og dunkende kusse - pressede den helt i bund og som et stempel for min pik ind og ud af Karen, mens jeg havde et fast tag om hendes hofter - vores balder dirrede i takt med tempoet og inden længe kom jeg i en bankende orgasme samtidig med, at Karen småskreg sine orgasmer ud.
Vi lå stille et stykke tid og bare nød hinanden - min pik blev mindre og mindre og gled til sidst ud. Karen rejste sig op, bøjede sig ind over mig og tog den lille fyr i munden - slikkede den ren og sagde stille:
“Tak”

Alt har jo en ende - både jeg og de to kvinder var seksuelt mætte - vi gik nu i bad alle tre og tørrede hinanden bagefter under en del latter og fnis.

Kvinderne tog bare deres nederdele og bluser på og jeg mine shorts og løsthængende skjorte.

Jeg gik ud og tændte op i grillen, så den kunne være god varm til de ventende bøffer i køleskabet.
Under den velsmagende middag blev der snakket løst og fast om alt, men specielt sex. Jeg serverede Irish Coffee og snakken blev mere og mere løssluppen. Karen mente, at hun havde været uartig og derfor fortjente at få smæk i den bare af mig. Jeg tænkte lidt over det og kunne ikke rigtig forstå det - og dog. Der havde nemlig været flere gange, hvor Hanne havde sagt, at hun fortjente rap med et birkeris, fordi hun havde været uartig. Jeg havde så skåret et par birkegrene af, fjernet hendes trusser og lagt hende over mine knæ og giver hende nogle små rap i den bare røv og bedt hende fortælle mig, hvordan hun havde været uartig. Hun havde så fortalt mig om hvordan, hun havde fået "fremmed pik" og hvordan det var sket. Efter afstraffelsen blev hun så gerne beordret til at sutte på min pik, der altid var blevet enormt stiv under den liderlige bekendelse. Efter en sådan seance var hun enormt liderlig og det var en fryd at begrave pikken i den liderligt savlende kusse.

Nok er jeg ikke til vold, men skulle det være, ja så skulle det være, så jeg gik hen til birketræet og skar et par grene af og kommanderede derefter Karen alene ind i sovekammeret til afstraffelsen. Jeg beordrede hende til at ligge på maven med en pude under, så røven strittede i vejret. Under afstraffelsen sagde hun snøftende, at hun måtte straffes, fordi hun havde en sådan lyst til kvinder og andre mænd.
Hun fik smæk i den bare, ikke voldsomt men markerende, da vold ligger fjernt fra mig. Efter afstraffelsen kaldte jeg på Hanne og bad hende om at smøre lidt creme på Karens bagdel. Jeg lod dem være alene og gik ind i stuen - efter et stykke tid hørte jeg lystne udbrud fra soveværelset, hvilket resulterede i, at min pik stille rejste sig og blev mere og mere blodfyldt. Det var nu den, der bestemte, at vi også skulle muntre os. I et aflåst skab havde jeg et par dildoer - en til påspænding og en dobbeltdildo, lidt legetøj som vi brugte, når Hanne ville have mere pik end jeg magtede, så påspændingsdildoen tog jeg med ind i soveværelset, da jeg kender mine begrænsninger.

Åh, hvilket syn! De to kvinder lå i en 69'er med Hanne øverst - jeg smed dildoen på sengen - Hannes røv strittede indbydende bagud, hvilket min lystne følgesvend ikke kunne stå for - ind med den i kussen - kussens ejerinde udstødte et længselsfuldt:
"Åh, min dejlige pik, så kom du endelig"

I mange minutter tænkte jeg ikke på anden nydelse end min egen. Det var helt vidunderligt igen at have min pik dybt inde i Hannes kusse. Fremmed kusse kan være meget godt, men jeg foretrækker det kendte. Hanne véd lige præcis, hvordan hun skal lade kussen klemme om min pik. Jeg nød hendes kusse og samtidig Karens tungeleg, når hun skiftevis bearbejdede klitoris og min pung og undersiden af pikken. Ingen længe kom Hanne i en voldsom orgasme og jeg trak mig fri og fik placeret mig mellem Karens ben, som hun trak op, så en indbydende kusse stak frem. Jeg fik hurtigt pikken ind i varmen og det var noget damen kunne lide. Mens jeg kneppede hende, kyssede Hanne liderligt Karens bryster og hendes mund - kussen var dejlig våd, så modstanden var minimal og jeg kunne bare blive ved. Hun kom i flere orgasmer inden jeg udtømte mig i hende.

Efter lidt stilfærdigt kæleri gik vi ind i stuen - hvor vi sad nøgne og afslappede over en øl og blev enige om at vi trængte til at komme i seng. Hanne ville have, at Karen skulle sove hos mig og hun selv alene i værelset ved siden af.
Vi gik i seng og efter lidt kysseri og kælen med hinanden faldt vi i søvn. Jeg vågnede om natten ved lidt tungeleg med min pik - jeg kunne ikke rigtig få den op og stå, så jeg tog påspændingsdildoen på den lidt halvstive pik og bad Karen om at ride mig. Hun fik sig en stilfærdig orgasme, hvorefter vi begge faldt i søvn igen.
Sent på morgenen vågnede jeg ved at Hanne havde lagt sig ind til mig og var begyndt at slikke min pik. Hun slikkede den forsigtigt op og ned ad siderne og tog den forsigtigt i munden og suttede godt og grundigt på den. Karen lå på min anden side, og også hun begyndte at slikke den. At have to tunger kørende rundt på pikken og pungen på en gang, var ubeskriveligt lækkert. Ind imellem gik Hanne ned og slikkede min pung og kørte tungen lidt rundt på mellemkødet.
Pragtfuldt!
Efter noget tid, stoppede Hanne, mens Karen fortsatte slikkeriet. Hanne bevægede sig op over mig og satte sig hen over mit ansigt. Nu må du sige stop, hvis det bliver for meget og jeg skal stoppe med at slikke sagde Karen. Endelig kunne jeg også komme til at slikke Hannes våde, svulmende skamlæber, og hendes lille hårde klitoris.
Jeg tog begge hænder op og placerede dem rundt om hendes lår, så jeg kunne trække skamlæberne lidt til side, og derved bedre komme til at massere hendes klitoris. Åh det var så lækkert. Jeg slikkede Hanne og blev selv suttet og slikket af Karen. Karen kørte heftigt vildt hurtigt op og ned med hovedet, så det var en ren fryd. Imens koncentrerede jeg mig om at slikke Hanne det bedste jeg kunne. Efter noget tid stønnede Hanne kraftigt og bøjede sin ryg som en flitsbue og kom. Jeg mærkede det ved, at hun pludselig satte sig ned på mit bryst og hvilede ud.
Karen havde opdaget, at Hanne var kommet og spurgte mig, om jeg også kunne tænke mig at slikke hende. Imens havde Hanne sat sig til at ride min pik. Det er hun rigtig god til og hun nyder denne stilling. Hun kørte op og ned og lagde sig helt bagover. Nu kan du se, hvordan din dejlige pik arbejder, sagde Karen pludselig. Så jeg hævede overkroppen så jeg støttede på albuerne og nød synet af min pik, som gled ud og ind af Hanne i heftigt tempo, mens hendes skamlæber skiftevis kom til syne og forsvandt. Nu satte Karen sig på mit ansigt, og jeg gik straks i gang med at slikke hendes kusse, mens Hanne red min pik utroligt vidunderligt. Det var så utrolig frækt, at det vanskeligt kan beskrives.

Mens jeg slikkede videre på Karens kusse bøjede Hanne sig let bagover og tog mig på pungen. Nu er dine kugler blevet helt hårde, var det sidste jeg hørte hende sige, inden jeg endelig måtte overgive mig og kom i en bragende orgasme.

Hanne fortsatte et par sekunder med et ride stilfærdigt og lagde sig derefter ned på min venstre side, og Karen lagde sig ned på min højre side, og så lod de deres hænder kærtegne min krop stille og roligt, mens jeg pustede ud og nød deres kroppes nærhed.

Efter et stykke tid stod vi op og hjalp hinanden med at dække et morgenbord.

Denne weekend var vi enige om ikke skulle stå alene - det kom den heller ikke til. Men denne første weekend mellem os tre, blev stående som den helt store oplevelse.

Hvad synes du om novellen?
Giv din mening til kende HER

Andre noveller af samme FORFATTER