Naterotik.dk - Erotiske noveller i høj kvalitet
 


VELKOMMEN TIL JUL PÅ
NATEROTIK.DK

JUL OG EROTIK
PÅ NATEROTIK.DK

Fra den 8. december bringes der et hav af
frække julenoveller her på siden

Hvorfor ikke før, vil du nok spørge?
Redaktøren har desværre et job som
holder hende beskæftiget i mange timer
de første dage i måneden, så det kunne
ikke være anderledes i år.

  Anne - Julelege for eventyrlystne kvinder del 10,
  Finalen


Janni spændte kroppen og løftede underlivet fra gulvtæppet, jeg prøvede at følge med og lige pludselig så jeg Jannis frække lille numsehul foran øjnene på mig. Uden at tænke videre satte jeg munden til og lod tungen bore sig ind i åbningen i stjernen.  Min skønne veninde hvinede og grinede af ophidselse på en måde, der gav mig lyst til at gå videre
Læs novellen - KLIK HER

JULEEKSTRA
Haiulf -
Blind date (NY NOVELLE)
Da jeg senere kom ind i stuen, kom Lars og Mette mig smilende i møde og sagde i munden på hinanden at nu ville de takke mig for julegaverne. Lars satte sig på en stol, mens Mette omfavnede mig og kyssede mig ret så lidenskabeligt. På et øjeblik havde hun fået løsnet mit bælte halet mine bukser ned. Jeg blev ærlig talt noget overrasket og forskrækket: Hvad tror I Susanne vil sige til det her, og hvad med Lars?” indvendte jeg; men de svarede med igen i munden på hinanden at det var Susannes forslag, og at Lars var noget af en kigger, han elskede at se på. På et øjeblik var jeg klædt af til skindet, så smed Mette tøjet, vendte ryggen til mig og lænede sig ind over den stol Lars sad på. Jeg havde frit udsyn til hendes lille stramme røv og kussen, som gabte indbydende
Læs novellen - KLIK HER
 

  Anne - Julelege for eventyrlystne kvinder del 9,
  Min veninde tog mig bagfra med strap-on'en


Jannis kælne kvindefingre bevægede sig målbevidst ind mellem mine lår og fandt frem til revnen. Hun kælede skønt for min klitoris og åbnede skeden, selv om den nu ikke behøvede meget opmuntring, den var våd efter Karins tunge og mine egne safter. Så mærkede jeg det kølige hoved på dildoen Sorte Slyngel mod mine kusselæber, mærkede, hvordan Janni lod den velsmurte stang glide langsomt ind, mens Karin og Lis heppede.  Ja, tag hende, Janni. Giv hende din pik! Centimeter for centimeter spilede den sorte silikonestang mig ud på en skøn måde, indtil den nåede helt i bund.
Læs novellen - KLIK HER

JULEEKSTRA
Haiulf - Julebukken
Påskeharen holdt en kunstpause, indtil salen kogte af spænding, så kom det: ”Julebukken! Han er jo et spændende sammensat dyr, dels er han en gedebuk af kød og blod, dels er han et rituelt væsen skabt af halmstrå, og han kan frit skifte mellem de to identiteter. Det skal blive spændende at se, om han magter at løse dette års opgave, den kommer her: Kvinden Lisa sidder på en bådebro. Hun har en tung sten i hver frakkelomme og en halv flaske snaps i tasken. Hun er fortvivlet og vil om lidt drikke snapsen og så lade sig falde i vandet for at drukne sig. Julebukken har 48 timer til at dels redde hende, dels, og især, gøre hende så lykkelig, at hun vælger livet. I kender jo reglerne, ét mirakel må han påkalde, resten afhænger af ham selv. Det store timeglas bliver vendt nu, værsgo Julebuk, gå i gang!” Lisa mærkede kulden, selv hendes tykke vinterfrakke kunne ikke holde den stikkende blæst ude; men hun var ligeglad, alt var ligegyldigt. I seks år havde hun og Lars levet sammen, hun havde arbejdet i supermarkedet, et skodjob, for at han kunne fuldføre sit lægestudium, så skulle hun bagefter læse til bibliotekar, var aftalen. Men som Lars spydigt havde sagt, da han var færdig og smed hende ud til fordel for sin nye kæreste, så var det jo ikke noget, hun havde papir på.
Læs novellen - KLIK HER
 

  Anne - Julelege for eventyrlystne kvinder del 8,
  Hænder og nøgenhed alle vegne


Næste omgang kom vibratoren i spil igen, denne gang i de nedre regioner. Vi fik alle en skøn omgang mellem benene med den lille, højrøde hjælper, inden vi gik over til at slikke hinandens fisser i tur og orden. Karin skulle slikke mig i et minut, og jeg fandt ud af at hun var ganske dygtig til at bruge sin tunge og havde en veludviklet teknik med at suge. Og så var der på en eller andet noget ophidsende perverst ved at have sex med hendes lille, spinkle kvindekrop, som at have en ung dreng liggende mellem benene. Ekstra perverst, fordi hun var så stilfærdig og artig til dagligt.

Læs novellen - KLIK HER

JULEEKSTRA
Katrine Benthagen - Julianes juleferie

Ikke meget at komme efter i aften Julle?” Hun så forbløffet på ham. ”Hvad mener du?” Han smilede spottende. ”Jeg mener, at der ikke er nogle fremmede mænd, du kan bruge og smide væk igen, uden problemer.” Hun stirrede målløs på ham, men inden hun fik sig samlet sammen til at give et flabet svar, fortsatte han. ”Men hvis du trænger og tør, så bor jeg på værelse fire. Jeg går op om lidt du er velkommen til at gå med.” Han slukkede sin cigaret og gik ind, inden hun fik samlet sig om at svare. Hun sydede af raseri. Hvad bildte han sig ind? Hun tog et par arrige hiv på sin smøg og gik så indenfor. Hun så sig om efter ham, men kunne ikke se ham nogen steder. Så mærkede hun en hånd på sin skulder og vendte sig om. Der stod han. Han havde stadig det lille ironiske smil i mundvigen. ”Skal vi danse? Det er jo sådan du plejer at starte, når du har udvalgt dit offer?”
Læs novellen - KLIK HER
 

  Anne - Julelege for eventyrlystne kvinder del 7,
  Tør du lege med?


I virkeligheden ramte filmen med pigernes seksuelle leg en hemmelig drøm hos mig om at lege med andre kvinder og at blive rørt ved, kysset og slikket af andre kvinder. Men jeg havde aldrig forestillet mig, at det nogensinde skulle blive til noget, jeg selv var en del af. Lis og jeg overlod det til Janni og Karin at lave spillereglerne, finde legetøj og terninger, mens vi ryddede lidt op og småsnakkede lidt nervøst om dit og dat, børstede tænder og friskede vores duft op.
Læs novellen - KLIK HER

JULEEKSTRA
Ham Dér - Julebukken
Da jeg var blevet tilfreds med mine forsøg på at lave december af november i vores stuer, var jeg begyndt at lave brunkagedej i køkkenet, da Mark kom hjem. "Hej!" sagde jeg glad; endelig havde jeg fortrængt novembermørket. Mark svarede ikke. Han havde end ikke taget overtøjet af, da han med beslutsomme skridt kom ud i køkkenet. Uden et ord skubbede han mig ind over køkkenbordet. "Hey!" protesterede jeg; men det medførte bare, at han med én hånd samlede mine håndled på ryggen. Med den anden hånd åbnede han mine cowboybukser og trak dem ned. Jeg spurgte mig selv, hvad der skete! Mark rodede i en skuffe, og hvordan han gjorde det med én hånd, aner jeg ikke; men pludselig var mine underarme bundet uløseligt sammen med Vitawrap. Jeg blev lidt betænkelig: "Mark?!" sagde jeg spørgende.
Læs novellen - KLIK HER
 

  Anne - Julelege for eventyrlystne kvinder del 6,
  Karin tager sin mand bagfra


Nogen gange skal Carl ned på knæ og sutte på dildoen først og mærke, hvem det er, der bestemmer! Så smører jeg dildoen ind, så den er glat og kan gå ind uden modstand. Nu vender jeg så igen Carl med ansigtet mod væggen eller lægger ham på alle fire i sengen, inden jeg fører Sorte Slyngel ind mellem hans baller. Langsomt og nydende, mens jeg taler hårdt og frækt til ham om: - Ved du hvad du er Carl? Du er min lille tøs nu... og nu vil jeg udnytte din røv, din lille tæve!
Læs novellen - KLIK HER

JULEEKSTRA
Miss Fanta - En fræk juleoverraskelse, del1
Hendes krop kastes ind i endnu en gigantisk orgasme ved tanken om den voldsomme smerte på hendes følsomme fisse. Hun gisper efter vejret igennem næsen og det sortner næsten for hendes øjne. En uventet lyd når igennem liderlighedens og orgasmens tåger, og hun drejer chokeret hovedet og kigger lige op på en enorm skikkelse der står i døren helt dækket af sne. Hun blinker febrilsk med øjnene for at få synet til at forsvinde. Det kan ikke være rigtigt at der står en fremmed i huset når hun ligger her gagget, svinebundet og hjælpeløs, med orgasmen stadigt summende i kroppen. Han forsvinder ikke. Tværtimod kommer han tættere på. Hendes krop reagerer instinktivt og spjætter for at komme væk, hvilket giver et jag af smerte fra krogen i hendes røv, og hendes hår. Hun råber ind i gaggen, men der kommer nærmest ingen lyd ud. Han sætter sig ned på hug og kigger ned på hende. Hun er bange, føler sig totalt blottet og samtidigt gør udblokningen og fikseringen stadigt deres. Hun kæmper imod ophidselsen. Han er mørkhåret med korte skægstubbe. Sorte øjne der kigger ned på hende med let overraskelse og liderlighed.
Læs novellen - KLIK HER

Miss Fanta - En fræk juleoverraskelse, del2
Den fremmede har sat sig i den brede læderstol, og slapper lidt af. Han har alt tøjet på igen, dog har han smidt jakken, og vesten så han nu sidder i skjorte og sorte bukser. Det var da noget mærkeligt tøj at være kørt ud i når der er snestorm. Hun sætter sig hen foran ham, på knæ med hænderne hvilende på lårene, og da han hæver et øjenbryn, spreder hun benene, så der er frit udsyn til hendes fisse. For gud ved hvilken gang den aften forbander hun sig selv for at tænde på at blive kigget på. Hun kan mærke rødmen i kinderne, og ophidselsen der raser igennem hende. For selvom det er en uvant situation alt det her, så er hendes nysgerrighed vakt, og hun kan næsten ikke vente med at finde ud af, hvordan han vil bruge de sidste to huller. Rødmen skyder op i hendes kinder, da hun tænker om sin røv og fisse på den måde. Er det virkeligt sådan hun er? En selvstændig stærk kvinde, der har styr på alting, og nu ligger her på knæ foran en fremmed
Læs novellen - KLIK HER
 

  Anne - Julelege for eventyrlystne kvinder del 5,
  Hvad vil jeres mænd helst have i sengen?


Pigerne hvinede og klappede inden Lis fortsatte: - Henrik? Han tænder på forretninger! Også i den grad! fortalte Lis. Hvis han været ude at lave forhandlinger for sit firma og det er gået godt, så kan man roligt regne med at han har et ordentligt jern på når han er derhjemme – det siger ikke så lidt, I ved fra vores ture til stranden, hvor stor hans pik er, han er jo aldrig ked af at vise den frem.
Læs novellen - KLIK HER

JULEEKSTRA
Busse - Hun ville have den på hundemaner
I revyen skulle en der heder Lisa være tævehund, og jeg hanhund, og Leila kontorchefen, og jeg gav den ikke for lidt, først snuste jeg lidt, så gjorde jeg som jeg slikkede hende i røven, samtidig med stod Leila bag gardinet og tog sig selv i skridtet, det blev der grint meget af. Efter revyen var der dans, og jeg blev budt op af kontorchefen, som er en stor dame både i højde og drøjde ca. 50år. Og frøkenen har boet sammen med en mand, men han blev hurtigt fyret, så hun er alene, og har været det de sidste 10 år. Jeg er 66, og medens vi dansede, hviskede hun mig i øret, at hun misundte Lisa, og meget gerne ville have været i hendes sted. Da vi skulle hjem, kom kontorchefen, som hed Maren og spurte, om hun måtte køre med mig..
Læs novellen - KLIK HER
 

  Anne - Julelege for eventyrlystne kvinder del 4,
  Har I været utro?


Min krop skreg efter berøring, så jeg lavede det sædvanlige gamle nummer med at bede ham om at smøre mig ind i solcreme. Det føltes lækkert med hans stærke hænder på min krop, de gik mere og mere på opdagelse, på skuldre, lår, antydelsesvis baller og bryster, men det blev så voldsomt, at jeg blev enig med mig selv om, at nu måtte det holde. Så jeg rejste mig, sagde tak og ville tage overdelen på, men Hans’ blå øjne hvilede på mig og med rolig stemme sagde han: - Skal vi være ærlige over for hinanden… har du ikke lyst til noget mere?

Læs novellen - KLIK HER

JULEEKSTRA
Anni Mela - Hvad nisserne så i kostalden
Jul - deceber 2005

Hun syntes det var noget pjat at de skulle se her og kigge på dyrene, godt nok var hun glad for dyr, men de kunne da se på dem i morgen. Her sad de to små nisser så og dinglede med benene udover kanten af loftet. Pludselig gik stald døren op, og ind kom bonden og malkepigen, malkepigen fniste og bonden smilede frækt. ”’Jeg har lavet klar til det herover i båsen” sagde bonden og trak malkepigen efter sig hen mod den tomme bås. Malkepigen smed hurtigt tøjet, og satte sig på knæ foran bonden, og uden en masse snak og halløj, trak hun bukserne ned på bonden, og tog hans lem frem, bonden smilede. Nissefar sad og så på de to mennesker og måtte lige rette bukserne for der var noget der godt kunne li’ det han så.
Læs novellen - KLIK HER
 

  Anne - Julelege for eventyrlystne kvinder del 3,
  Hvad er det frækkeste sex I har lavet?


Erik satte sig bag mig, jeg kunne mærke hans stive pik og hans tunge åndedræt. Han begyndte at kæle for mine bryster, mens vi så Heinrich og Ursula gå hårdere og hårdere til den. Efter at Heinrich et stykke tid havde haft bearbejdet Ursulas mis og haft et par fingre oppe i hende, klynkede hun: -Kom med den! Den tyske kvinde lagde sig i doggystilling, manden satte sig bagved og begyndte at trænge op i hende. Eriks fingre havde i mellemtiden fundet vej til min revne, jeg var pjaskvåd af ophidselse af det frække syn. Så mærkede jeg, hvordan min mand tog et fast greb om mine hofter
Læs novellen - KLIK HER

JULEEKSTRA
Alexa - Tante O og vagabonderne
Jul - deceber 2010 + 2015
Tante havde tænkt, at det måtte stoppe, det gik ikke. For der kunne komme nogen, de kunne blive afsløret, hun var en pæn pige, og de var vagabonder. Men mest af alt fordi tante O begyndte at kunne mærke den der varme snurren, som hvis ikke hun passede på, ville få hende til at give slip og lade dem få hende helt ligesom den aften i bilen. Så hun kæmpede for at vriste sig fri, hun skulle bare lige to meter hen til døren, så var hun i sikkerhed. Men hun kom ikke rigtigt nogen vegne, det eneste der skete var, at den tyndes lem blev endnu større og hårdere mod hendes bagdel, og den rundes bid blev endnu hårdere. Hun gjorde en sidste kraftanstrengelse for at  slippe fri, men i kampens hede fik den tynde en hånd ind under tantes kjole
Læs novellen - KLIK HER
 

  Anne - Julelege for eventyrlystne kvinder del 2,
  Hvad tænker du på når du knalder


Inde i mit hoved så jeg de to i sengen med Erik bagved Janni, og hvordan han ville trække i min venindes sorte, glatte hår og tvinge hendes hoved opefter, mens han stødte i bund. Der var næsten altid et lidt kinky twist på, når Janni fortalte. Mon det var sandt eller var det noget, hun fandt på for at provokere os andre? Det var også Janni, der stillede det næste spørgsmål: ”Hvem tænker I på, når I knalder med jeres mænd?”  - Ja, for I vil vel ikke bilde mig ind, at I har den samme mand i hovedet, som I har mellem jeres ben, fnisede hun.
Læs novellen - KLIK HER

JULEEKSTRA
Marthin - Julerejsen
Jul - december 2006
Lad mig dog dø, lad mig lægge mig ned, jeg kan ikke vade gennem al den sne, klagede hun sig og jeg svarede hende, følger du ikke med godvilligt, så bliver jeg nødt til at slæbe dig med, kom nu, for fanden moster og jeg gik foran, med tæpper, lommelygte og hende i hånden, sneen trængte ind i alt vores tøj og vores varme, bevirkede at vi efter kort tid, var drivvåde, da der endelig dukkede en lade frem i mørket. Jeg fik lirket porten så meget op, så vi kunne snige os indenfor, jeg gav hende lygten og jeg fik lukket porten igen og lagde nogle halmballer hen, så den værste træk, forsvandt. Jeg bredte tæppet ud på en stor stak halm og sagde til moster Ellen at hun skulle klæde sig af, tag alt det våde tøj af og rul dig ind i det tæppe, så du kan få varmen. Men hun stod bare paralyseret og græd, da jeg flåede frakken af hende, kjolen fulgte efter og hendes undertøj fik jeg også revet af hende..
Læs novellen - KLIK HER
  

Andre sider under Nannas domæne:


Erotiske julekalendere i mere end
10 år - Erotiske julenoveller


Siden om primært SM, bondage, fetish mv.
Nannas egne noveller, samt SM noveller fra læserne


 

  Anne - Julelege for eventyrlystne kvinder del 1,
  En aften uden mænd


Så var det min tur: - Det var til min fysiklærer i 9. klasse. Vi havde et hemmeligt og meget forbudt lærer-elev forhold. Vi boede i en forholdsvis lille by, men det var let at snige mig ind til ham uden at nogen så det. Han ville gerne i seng med mig, men var også omhyggelig med ikke at lægge pres på mig og til sidst havde jeg så meget lyst, at jeg gav efter. Det var inde i hans seng, efter at han havde kælet længe og omhyggeligt for mig. Han var sød og omsorgsfuld, så det var nok den bedste introduktion, som man kunne få.
Læs novellen - KLIK HER
 

  Mizze Munther - Julius med sækken fuld


Efter maden, da Julius sad på slagbænken og nød en pibe tobak, kravlede Karma op på skrævs af ham, og trykkede sin barm mod hans brede bryst. Karmas lille spidse tunge gled om hendes læber, og snart også om Julius, hvor den opfordrede til endnu en leg. Julius kunne mærke, hvordan der igen kom liv under bukseklappen, hvor manddommen spirede frem. Også den hellige Karma kunne mærke livet gro, og raskt fik hun lukket knapperne i bukserne op, så manddommen igen kunne vokse frit. Helt fri fik den dog ikke lov at være, for Karma hev op i særken og sænkede den hellige gral ned over den. Først lod hun manddommen synke helt i bund, og da hun mærkede, hvordan den fyldte hende ud, begyndte hun i langsomme roterende bevægelser at bevæge sig.
Læs novellen - KLIK HER
 

  Mizze Munther - Julius, Karma og julegåsen


Pigens kamp med gæssene havde givet hende blussende røde kinder, og de tykke gule fletninger havde givet slip på adskillige store krøller. De store blå øjne stod fulde af tårer, som truede med at løbe ned af kinderne. I lommen havde Julius en visk havre fra sit sidste leje, og med denne i sin store næve satte han sig på hug mellem fjerkræet, som han med en stille brummen lokkede til sig. Sagte spurgte han pigen, hvilken gås hun skulle fange, og lige så sagte sagde hun at han bare skulle vælge de to fedeste.

Læs novellen - KLIK HER
 


Ingen noveller uploadet i November - desværre

Oktober - 2018

All inclusive, del 10 - af Robert69
Aldersforskel - 07.10.2018

Jeg rokkede forsigtigt og opmærksomt nydende frem og tilbage imellem røvballerne. Langsomt, lækkert, liderligt og ufatteligt stramt. Imens vi hyggede os på denne måde lød der pludselig et højttalerkald med noget meget højlydt cirkusmusik og en pigestemme der bød velkommen “til alle hotellets børn” på fire-fem sprog. Vi grinede mellem stødene af den absurde situation; midt i alle disse “familievenlige aktiviteter” var der på et af værelserne en “familie” der blev indendørs og hvor “aktiviteten” var at dyrke hårdhændet analsex med hinanden. En båndoptaget sang af tvivlsom kvalitet opfordrede alle til at følge med: “Everybody! To the plaaaayground!”. Min yndlings-legeplads var her -  lige bag min kære stedmors veltrænede, vidt spredte ben, med fri passage hele vejen op i hendes røvhul.
Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 9 - af Robert69
Aldersforskel - 07.10.2018

Der var stadig et halvt år til jeg var myndig, så rent juridisk var det bare med at jokke pikken i bund og nyde det, hun måtte tage følgerne. Alligevel var der da en hel del sommerfugle på rundtur i maveregionen, da jeg lagde mig med min føromtalte pivstive tissemand på solsengen - og min stedmor sank ned over mig med et saligt gisp. Hun gled op og ned i en vidunderlig rytme. En lille varmelampe lyste op ved siden af os, nok til jeg kunne se hendes lykkelige tandsmil lyse op i natten. Jeg havde hænderne på hendes baller, og et håndklædet liggende klar på jorden HVIS vi nu pludselig fik selskab. Birgitte beherskede sig ikke, og jeg forsvandt ind i hendes favntag. Jeg glemte snart alt om at tjekke eventuelle bevægelser ved trappen, og pludselig stod han der, lige ved siden af vores hede samleje. Tagterrassens overtjener, der ellers for længst var gået for i dag.
Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 8 - af Robert69
Aldersforskel - 07.10.2018

Hun hoppede elegant op på knæene, og viste mig med en håndbevægelse at jeg skulle lægge mig på ryggen, dér hvor hun netop havde taget imod mine nådesløse hoftestød i næsten en halv time. Og så skubbede hun ellers mine ben tilbage så mine knæ ramte brystkassen - jeg lå blottet med hele udstyret og også røvhullet helt åbent foran hendes ansigt. Og så gik hun i gang med luksusbehandlingen - en kærlig hånd der rykkede i pikken, en ditto der kælede nosserne og så… så stak hun tungen op bagi! Jeg havde prøvet det før, og hver gang kom jeg som en fontæne efter få sekunder. Men nu kunne jeg modstå magien det i næsten fem forrygende minutter. Hun slikkede mit røvhul, dybt og dygtigt, og jeg elskede det.
Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 7 - af Robert69
Aldersforskel - 04.10.2018

Jeg forstod ikke en pind af hendes mange ord, hvilket jeg gjorde opmærksom på med en genert smilende panderynken mens jeg slog ud med armene. Hun fortsatte lidt endnu med skiftevis at pege på mig og på sig selv, mens munden gik på hende i et lavmælt leje men i rasende tempo. Til sidst gav hun op og brugte hun verdens måske mest universelle tegnsprog: pik-i-kusse-tegnet. Den ene hånds tommel- og pegefinger danner en ring, som den anden hånds pegefinger penetrerer. Det rislede mig ned af ryggen. Både velbehageligt, spændt iblandet lidt angst over denne barokke situation. Dét der kunne ikke misforstås. Hun? Mig? Sex?

Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 6 - af Robert69
Aldersforskel - 04.10.2018

Ovenpå det nydelige, nylagte sengetæppe ligger nydelige Birgitte, nyvasket og velduftende. Ikke i short og T-shirt eller i bikini. Nej, i helt bar figur. Og med spredte ben. Og ovenpå Birgitte - ja, dér ligger jeg så. Med lemmet oppe i hende og pumper løs, svedende og gispende. Med mellemrum kommer jeg med et højlydt “årrrrh!” i ekstase over at have ubegrænset adgang til dette vidunderlige hul. Hun ligger helt stille under mig og mine rytmiske hoftemanøvrer. Birgitte havde jo altså fået intet mindre end fem orgasmer aftenen inden, tre af mig og to af pooldrengen. Derfor var den ellers evigt umættelige appetit stillet for en stund - trods alt. Men teenagepikken som hun boede sammen med, havde rejst sig igen

Læs novellen - KLIK HER


September - 2018

De 2 i min magt - af Leon59
Dominans - 26.09.2018

Nu rejste Conny sig fra lænestolen, og bad mig om at slippe Bjarke fri, om man kan sige sådan, men det var helt klart at Conny styrede løjerne, for Bjarke blev beordret hen og sidde i stolen, hvor hun selv lige havde siddet. Her sad Bjarke med den strittende pik lige op i luften, og uden at værdige mig et blik, gik Conny hen, vendte ryggen mod Bjarke og satte et ben på hver side af hans, og sænkede nu sin fisse ned mod den strittende pik, fangede den med den ene hånd og gned pikhovedet let mod skamlæberne. Da den var tilstrækkeligt fedtet, satte Conny sig ned over pikken, som gled helt op i den varme fisse, til nosserne ramte klitten. Conny så trodsigt på mig, mens hun begyndte at ride Bjarkes stive pik.
Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 4 - af Robert69
Aldersforskel - 26.09.2018

Hun var sød, og det var nemt at snakke med hende. “OK, let’s go,” sagde hun og tog sin bog og håndklæde - og desværre også en lang hvid T-shirt på, der gik til knæene og dækkede over de former, jeg slet ikke havde set mig mæt på. På vej over hotellets midterparti så jeg pludselig at hun nonchalant gik og svingede med bikinitoppen rundt om den ene hånds pegefinger. Det måtte jo betyde at hun havde… at hun indenunder… mit hjerte stoppede. Hun opdagede at jeg havde opdaget det, og smilede et uforglemmeligt, perlehvidt smil. “Here’s our apartment” sagde hun med fuldt blus på kinder og øjne og pegede op over os, men det oversatte jeg til “kys mig” - vi nærmest dansede ind i ly fra omverdenen i en lille skyggefuld krog under deres lejlighed på første sal i en hed omfavnelse.
Læs novellen - KLIK HER

All inclusive, del 5 - af Robert69
Aldersforskel - 26.09.2018
Så snart jeg kom over i vores fløj kunne jeg høre der var gang i den et sted. En kvinde stønnede højt og rytmisk, der var ingen tvivl om hvad der foregik dér. Hendes gisp blandede sig med en mandsstemme, der lød meget ung og gentog de samme to-tre spanske ord igen og igen. Rigtig gættet. Det kom fra vores hytte. Birgitte spildte sandelig ikke tiden! Jeg satte mig på bænken udenfor døren og ventede. Jeg kunne høre hvordan sengegærdet bankede mod væggen. Det var supertydeligt for alle hvad der foregik. To ældre ægtepar gik forbi mig imens det var på sit højeste, men de lod sig ikke mærke med noget.

Læs novellen - KLIK HER

Romantisk ferie i Provence - Vægten, del 1 - af Carl Wilhelm
Alm. sex - 12.09.2018

Kirsten var ved at pakke kurven igen og stod med ryggen til og bøjede sig ned. Den blomstrede nederdel strammede om hendes bagdel. Synet af Kirstens søde numse virkede så voldsomt på mig, at jeg blev grebet af en voldsom lyst og lagde en hånd på hendes ene balle. – Fjols, ikke nu, grinede hun, men ikke helt afvisende. Da hun rettede sig op, greb jeg om hende og kyssede hende. Hun gengældte, først en smule forbeholden, vi var jo ikke helt færdige med at pakke, men hendes protester virkede lidt halvhjertede, da jeg knappede hendes bluse ned foran. - Himmel, får du aldrig nok, din buk? lo hun og rystede på hovedet, da jeg lagde hænderne på hendes bryster.
Læs novellen - KLIK HER

Der skal 2 til... rumba - Vægten, del 2 - af Carl Wilhelm
Alm. sex - 12.09.2018

Hun nikkede, lidt anspændt, men accepterende, så jeg gjorde mig klar til at gå videre. Det undrede mig, at min pik ikke havde reageret, men det var sådan set meget praktisk. Det havde gjort det lettere at koncentrere mig om Kirsten. Kalorius kunne jo let have virket pågående, hvis den havde været oppe på fuldt tryk fra starten. Kirsten smilede til mig og lagde nu sin hånd mellem mine ben og fingrene omkring min slappe pik og begyndte blidt at kærtegne den. Ingen reaktion. Jeg forstod det ikke. Hun fortsatte med at kæle for dyret, men det hang slap som et flag i vindstille.
Læs novellen - KLIK HER

Kirsten folder sig ud - Vægten, del 3 - af Carl Wilhelm
Alm. sex - 12.09.2018

Belysningen var dæmpet, der var tændt levende lys, men jeg kunne tydeligt se, at Kirsten lå på sengen på alle fire, rumpen var vendt lige imod mig. Hun var iført et sexet hvidt sæt undertøj, jeg ikke havde set før. Gennemsigtig chemise og bh, der fremhævede hendes slanke liv og smukke bryster. Hendes frække baller var omkranset af en g-streng – normalt gik hun i ganske almindelige trusser – hun havde hofteholder og lange, hvide strømper. For at det hele skulle se endnu mere udfordrende ud, havde hun også hvide stiletter. Hun vendte ansigtet mod mig og lavede frække øjekast, samtidig med at hun vuggede indbydende med bagdelen. - Jamen, Kirsten… udbrød jeg. Det her var ganske uventet og jeg var lige ved at protestere.
Læs novellen - KLIK HER